Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στολισα κ εγω μια χαρα εχω αναμενα κ τα φωτακια στο δεντρακι μου!! τελεια!! τωρα με το καλο να ερθουν τα χριστουγγενα με υγεια κ φουσκωτες κοιλιτσες!!!

παπακι ελα να στολισεις και το δικο μου!!!!βαριεμαι....ελα να μου ριξεις και μπεμπεδοσκονη σε ολο το σπιτι.

καλησπερα κορτισια!!!

Ολγα μου πολυ πολυ καλη επιτυχια για αυριο!!να μη φοβασαι τιποτα!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!

εγω εκανα την πρωτη με φαρμακα αλλα μετα δε μου εδωσε προγεστερονη!σημερα ξεκινησα παλι τα φαρμακα για τη δευτερη αλλα να σου πω θα δοκιμασω και σε φυσικο κυκλο!αρχισα με φαρμακα γιατι μου ειπε πως οσο περισσοτερα ωαρια τοσο περισσοτερες πιθανοτητες

καλα να περασετε και ελπιζω να μη σου ερθει η ακατανομαστη!!!

σε λιγες μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!

μια κοπελα μου ειχε πει οτι καθε φορα που επαιρνε τα σερπαφαρ ειχε απιστευτα νευρα ενω γενικα ειναι ηρεμη!εμενα δε μου εκαναν καμια παρενεργεια,μονο η κοιλια μου ειχε πριστει λιγο

ελπιζω να μη χρειαστει να περιμενετε τον επομενο μηνα για να δειτε τι θα κανετε!να σας προλαβει τωρα το σπορακι σας!!!

Τελικα αρχισα σημερα σερπαφαρ για να κανω σε συνεχομενο κυκλο..αν δεν γινει κατι και αυτη τη φορα δε θα κανω αμεσως 3η.θα περιμενω και θα δω!

Οταν πηρα το γιατρο και του ειπα οτι αδιαθετησα μου ελεγε ''οχι γαμωτο,γιατι?''και μου λεει,μην αγχωνεσαι,θα δουμε τι θα κανουμε και ολα θα πανε μια χαρα,θα τα πουμε απο κοντα!

Να σας ρωτησω,μετα τη σπερματεγχυση δεν υπαρχει κατι αλλο σαν δοκιμη ε?εκτος απο εξωσωματικη?

Maria μακαρι να υπαρχει κατι αλλο και αν μαθεις κατι ενημερωσε με. αλλα χλωμο το κοβω γιατι εμενα ο γιατρος μου αναφερθηκε κατευθειαν σε εξωσωματικη μετα απο 4-5 σπερματεγχυσεις.

παπακι ελα να στολισεις και το δικο μου!!!!βαριεμαι....ελα να μου ριξεις και μπεμπεδοσκονη σε ολο το σπιτι.

μην με ξεσηκωνεις!!! μην με ξεσηκωνεις!!! το ματι μου γυαλιζει για βολτα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια βριστε αφοβα! Αντεχωωωωω!

Λολιτακι μου καλη επιτυχια για αυριο! Καλη επιτυχια κ στο κοριτσακι που εκανε σπερματεγχυση! Γεμισε μας κ εσυ με ευχαριστα νεα! Μινακι αν θες να στολισεις σου κανω τα εισιτηρια να ερθεις κατω!! Ψηνεσαι? στα πουπουλα θα σε εχω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια βριστε αφοβα! Αντεχωωωωω!

Λολιτακι μου καλη επιτυχια για αυριο! Καλη επιτυχια κ στο κοριτσακι που εκανε σπερματεγχυση! Γεμισε μας κ εσυ με ευχαριστα νεα! Μινακι αν θες να στολισεις σου κανω τα εισιτηρια να ερθεις κατω!! Ψηνεσαι? στα πουπουλα θα σε εχω!

ερχομε ερχομε!!!! σιγα να μην το χασω!!χαχαχα

κατσε να κλεισεις το 3μηνο και θα σε ξεσηκωσω κι αλλο...ξερω και με ποιο τροπο...

λες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

γεωργια μου δεν θέλω να βλέπω τέτοια.. Ολα θα πανε τέλεια!! Θα προσευχόμαστε ολες για σένα...μονο να κανεις όμορφες εικόνες γιατι στεναχωρεις το Μωρακι μας!! Να σου πω..μετα απο τόσο καιρο ήρθε και εσυ το στεναχωρεις;;; Για να βλέπω χαμόγελο....

λολιτα και μαρια σταρ ωραία η κατάσταση κρεβάτι καναπέ!!! Πολυ μ αρέσει αυτο.... Α και θα κάνουμε επισκέψεις Κατ οίκον!! Μονο που θα φέρνω κ τα σύνεργα μου.....

νεραιδουλα μου περαστικά...

παπακι ο νους σου στη βόλτα... Να κάτσεις ήσυχη κ μετα κανε οτι θέλεις!!!

νατασουλα μου απο τωρα για ύπνο;;

Τα αλλα κοριτσακια;;

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γεωργία μου όλες για σένα και την Όλγα μας θα προσευχηθούμε σήμερα, εσύ τα ξέρεις όλα επί του θέματος καλύτερα από όλους, να δεις που την Δευτέρα, αν και εμένα μου φαίνεται μακριά και είμαι σίγουρη ότι θα πήγαινα Σάββατο, θα είναι τετραπλάσια τουλάχιστον. Αν πας και σου πούνε κάτι απλά τους λες ότι είχες πολύ αγωνία και ήθελες να κάνεις νωρίτερα. Στο κάτω κάτω δικαίωμά σου είναι και αν αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη δεκάρα μη δίνεις για το τι θα πουν οι άλλοι. Τόσα χρόνια περιμένεις αυτό το θαυματάκι και θα κάτσεις να σκάσεις τόσες μέρες? Κάνε ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, θέλουμε να είσαι ήρεμηηηη και να το απολαύσεις!!! Πάλι δίκαιο είχε η Λία μας!!

Εχθές πήγαμε στον γιατρό και μου έγραψε τα φάρμακα της επικείμενης εξωσωματικής. Του είπα να με φουλάρει γιατί θέλω να καταψύξω καμιά δεκαπενταριά για καβάντζα. Συμφώνησε μαζί μας, να κάνουμε ωοληψία, να αφήσουμε κάνα – δύο μήνες να περάσουν ώστε να ηρεμήσει ο οργανισμός μου και να ξεπρηστώ, και μετά σιγά- σιγά θα κάνουμε εμβρυομεταφορά.

Όλα αυτά φυσικά μετά τον Ιανουάριο και εφόσον βρεθούν τα χρήματα. Ο θεός είναι μεγάλος και οι τράπεζες αμείλικτες. Ήδη ξεκινήσαμε περιοδεία στα υποκαταστήματα απανταχού τραπεζίτη και ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας. Αχ θέλω και εγώ ένα θαύμα Γεωργία μου……….

Καλή επιτυχία αν και σου εύχομαι να μην χρειαστεί!! Ο γιατρός σου ασχολείται με εξωσωματικές? Γιατί όμως να πάρεις τόσο μεγάλες δόσεις για τόσα πολλά αυγά???? Θυμάσαι τι μου έλεγες? Δεν θα κάνουμε ομελέτα, ένα χρειαζόμαστε!!! Όσο ακίνδυνα και να είναι αυτά τα φάρμακα, εγώ τα φοβάμαι, καλύτερα μικρές δόσεις και καμιά δεκαριά αυγά, παρά μεγάλες δόσεις και 30 αυγά. Μια κοπέλα έκανε τόσα, φαντάσου πόσα φάρμακα πήρε. Ελπίζω να μην σου έρθει αυτό το μήνα και να τα διαβάζουμε και να γελάμε μετά!!!

Κορίτσια καλησπέρα!

Πόσο πολύ σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράστασή σας! Ειλικρινά!!!!!! Η μία από τις δυσκολίες πέρασε, τώρα έχουμε το άλλο δύσκολο κομμάτι... Μακάρι να πάνε όλα καλά με το εμβρυάκι μου μέσα στη μήτρα μου και να τα καταφέρουμε... Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε!!!! Από την Παρασκευή θα είμαι κι εγώ ξάπλα... Έχω τόσες δουλειές να προλάβω να κάνω διότι από Παρασκευή απαγορεύονται όλα!!!

Προς το παρόν σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Γλυκιά μου καλή επιτυχία αύριο, θετική σκέψη είπαμε!!!!! Εμείς θα σου στέλνουμε πάντως και όλα θα πάνε καλά!!!! Τι ώρα θα πας?

mina-ni καλή επιτυχία κοριτσάκι, όλα καλά να σου πάνε!!

Ερώτηση: Ο καθετήρας της εμβρυομεταφοράς, είναι σαν της σπερματέγχυσης?

Ναι είναι ακριβώς ίδιος, εμένα μου έκαναν πρόβα στο πρώτο ραντεβού, δεν καταλαβαίνεις τίποτα, μόνο ο διαστολέας λίγο σε ενοχλεί στην αρχή όπως πάντα, μετά το συνηθίζεις!!

Κοριτσια μου γεια σας! Ο γκιουλιβερ επεστρεψε στη βαση του κ αυριο ξαναφευγει για καμια βδομαδουλα!! Μην ανησυχειτε.. Θα εχω μαζι μου λαπτοπ κ θα σας παρακολουθωωωωω κ θα σας ενημερωνω!!

Γεωργιτσα μου σε παρσκαλω μην κανεις ασχημες σκεψεις! Σημερα πηγα στον Αγιο Ανδρεα και μας αναψα σε ολες κερακι! Προσευχηθηκα, εγραψα και τς ονοματα μας! Ολα καλ θα πανε, ειμαι σιγουρη!! Εσυ κ το σπορακι σου να ειστε καλα και οπως λεει κ η Λια χεσε μας εμας! Εμεις ειμαστε εδω για σενα για οτιδηποτε θελησεις!

Τα νεα μου λοιπον ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη ανεβηκε, εχω 6 αυγουλακια, 4 νορμαλ και 2 κατω των 10 αρα "κουκλακια"! Τα 4 ειναι σε διαφορα μεγεθη, ετσι για να εχουμε μια ποικιλια! Στεναχωρηθηκα να πω την αληθεια μου, αλλα εχει ο Θεος.. Το Σαββατο θα παω να με ξαναδει κ τη Δευτερα θα μου κανει την ωοληψια. Μετα βλεποντας και κανοντας.. Αναλογα με το ποσα θα γονιμοποιηθουν κ αντεξουν θα με ειδοποιησει για την εμβρυομεταφορα για να γινει τεταρτη ή πεμπτη. Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι καλα και να σκεφτομαι μονο θετικα.. Δεν μπορω αλλο να στεναχωριεμαι.. Κουραστηκα! Εξαλλου οτι εγινε εγινε!

Σε ευχαριστούμε για το κεράκι κορίτσι, και εγώ λίγα είχα δει στον 2ο υπέρηχο και τελικά ξεπετάχτηκαν κι άλλα μικρότερα μετά γι' αυτό μου καθυστέρησαν την πρεγκνύλ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Σήμερα είμαι στην 12η μέρα, πήγα πάλι Θεσσαλονίκη, έκανα την Ε2 και ναι είμαι έτοιμη! Το βράδυ στις 12:30 ακριβώς μου είπε να κάνω τις πρεγκνυλ και Σάββατο στις 10 να είμαι εκεί. Κυριακή πρωί πρωί είπε θα με πάρει να μου πει πόσα γονιμοποιήθηκαν και την Τρίτη μάλλον θα γίνει η εμβρυομεταφορά. Μετά μου είπε 2 μέρες από καναπέ σε καναπέ και μετά όχι δουλειές, αλλά βολτίτσες και χαλαρή δραστηριότητα μπορώ κανονικά. Επίσης αυτό που μου άρεσε είναι ότι χοριακή θα κάνω 15/12 του Αγίου Ελευθερίου, μετράμε ακριβώς λέει 2 εβδομάδες μετά την ωοληψία. Που θα πάει θα περάσουν οι μέρες!!! Καλή μας επιτυχία λοιπόν.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, για να φάω το μηλαράκι που μας έφερε η Κατερίνα μας και μου το είχε κρατημένο η Ευαγγελία, πρέπει 3 μέρες να μην φάω ούτε λάδι και την 4η να το φάω? Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα, αλλά νιώθω λίγο αδύναμη, όλη μέρα με κριτσίνια και μανταρίνια, ο άντρας μου με μαλώνει, όπως και η μάνα μου, η οποία πήγε ρώτησε έναν παπά και της είπε ότι ούτε για την κοινωνία δεν κρατάμε 3 μέρες χωρίς λάδι, από την άλλη είδα μια γνωστή μου και μου είπε ότι η νηστεία έχει πιο μεγάλη δύναμη από την προσευχή. Λέτε να κάνω κακό στον εαυτό μου? Θέλω όμως να το φάω τώρα που είναι κρίσιμες οι μέρες. Τι λέτε?

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια, μην ξεχνιόμαστε!

HvAnp3.png

Αχ μαρακι μου την άλλη βδομάδα θα εχουν περάσει ολα και θα κάθεσαι ν απολαμβάνεις ξεκούραση....του Αγίου ελευθεριου; Τι όμορφο.. Πολυ καλο σημάδι! Μεσα απο την καρδιά μου καλη επιτυχία...θα πάρεις άδεια απ τη δουλεια;

Αχ μαρακι μου την άλλη βδομάδα θα εχουν περάσει ολα και θα κάθεσαι ν απολαμβάνεις ξεκούραση....του Αγίου ελευθεριου; Τι όμορφο.. Πολυ καλο σημάδι! Μεσα απο την καρδιά μου καλη επιτυχία...θα πάρεις άδεια απ τη δουλεια;

Ναι 2 βδομαδούλες!!! Εσύ πως είσαι τώρα που ξεκινάτε? Τόσο καιρό το περίμενες!!! Ανυπομονείς?

HvAnp3.png

Ναι 2 βδομαδούλες!!! Εσύ πως είσαι τώρα που ξεκινάτε? Τόσο καιρό το περίμενες!!! Ανυπομονείς?

Ναι μαρακι μου ανυπομονω γιατι το ήθελα πολυ καιρο.. Ξερω οτι οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες αλλα θα το θέλω πολυ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...