Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πες το αγόρι σου να βάλει μια κωμωδία να δείτε και ξεχάστε το !!! Όσο το σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι, ο οργανισμός σου εκρίνει δηλητηριώδης ορμόνες που ενοχλούν το σπόρι!!!!

Εμάς χέσε μας !!!!! Δεν θα ξανασκεφτείς κάτι τέτοιο !!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισα, του χαμογελασα κι ειπα: θελω να τα καταφερεις! Να γινεις το τσαγανελι μας (ετσι θα το ΄λεγε ο μπαμπας μου) μικρουλι, αδυνατο και αεικινητο...Αντε μωρε, σιγα-σιγα τον δρομο θα τον βρεις! Σε θελουμε τοσο!!!

tinker, περαστικα! Αντε, ερχεται Σαββατοκυριακο, θα στρωσεις!

anna-hope, πού με θυμηθηκες βρε; Σαν τον κομητη εμφανιζεσαι στις πιο καιριες στιγμες!

Λια, mina, astage, ελπιζω να εχω καλυτερα νεα τη Δευτερα, να σας ξαναφτιαξω τη διαθεση! Εχουμε και τοσες υποψηφιες μανουλες αυτο το μηνα, τα εχουμε αναγκη τα χαμογελα!

Διαφημίσεις

Το αγορι μου, αφου ερευνησε ολα τα φορουμς και ακρη δε βρηκε, ευτυχως κοιμηθηκε! δεν ειναι τ΄αγορια για τετοια! Τα παιζουν με τη μία!

Να τον ξυπνήσεις και να του πείς να κάνει τον γκαραγκιόζη. Παράξενες ώρες κοιμάστε σπίτι σας……….

Και για να μην χολοσκάς, γιατί πρέπει αγαπητή μου να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα? Μπορείς να πάς για επαναληπτική αύριο βράδυ ή Σάββατο πρωί, και καλά, είναι επείγον………..έτσι για να σου φύγει η περιέργεια.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γεωργια μου μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου το μωρακι δεν θελει στεναχωριες ξεκουραση θελει και ηρεμια μια χαρα ειναι η χοριακη σου και θα ανεβει και αλλο σε λιγες μερες θα βλεπεις σε χιλιαδες την χοριακη!:D

Γεωργία μου..θα τα καταφέρει το σπορακι..να χ

αμογελάσ και όλα θα πάνε καλά.

Να ξαπλώνεισ

Θα προσευχηθούμε όλες. Για αυτό το μωρακι. Θα. Πάνε όλα καλά.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αχ κοριτσια, σας ευχαριστω! Η θετικη σας σκεψη κανει τοσο καλο!!! Κι η προσευχη σας θαυματα! Θυμηθειτε με αποψε στο εικονοστασι σας!

Η παναγιτσα να εθναι διπλα σου.θα εχεισ τη προσευχη μασ.θα σόυ αναψω και το κερακι απο τον επιταφιο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Λια μου, την χοριακη πρεπει να την κανεις παντα στο ιδιο εργαστηριο, για να μην εχουν αποκλιση οι μοναδες! Κι εγω πηγα στο κεντρο εξωσωματικης, που με ξερουν οοοολοι με το ονομα μου και θυμουνται μεχρι και τα αποτελεσματα μου! Τι να τους πω; Κι εσεις κι ο γιατρος μου ειπατε Δευτερα, αλλα εγω μπερδευτηκα και ηρθα Σαββατο; Δεεεε λεει!

Να παρει, δεν ειναι και Παρασκευη, θα τον επαιρνα να παμε κανενα σινεμα να ξεχαστουμε! Αυριο δουλευει ομως και δεν προκειται να ξεκουνηθει! Εσας θα ζαλιζω ολη νυχτα!

Κοριτσια μου γεια σας! Ο γκιουλιβερ επεστρεψε στη βαση του κ αυριο ξαναφευγει για καμια βδομαδουλα!! Μην ανησυχειτε.. Θα εχω μαζι μου λαπτοπ κ θα σας παρακολουθωωωωω κ θα σας ενημερωνω!!

Γεωργιτσα μου σε παρσκαλω μην κανεις ασχημες σκεψεις! Σημερα πηγα στον Αγιο Ανδρεα και μας αναψα σε ολες κερακι! Προσευχηθηκα, εγραψα και τς ονοματα μας! Ολα καλ θα πανε, ειμαι σιγουρη!! Εσυ κ το σπορακι σου να ειστε καλα και οπως λεει κ η Λια χεσε μας εμας! Εμεις ειμαστε εδω για σενα για οτιδηποτε θελησεις!

Τα νεα μου λοιπον ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη ανεβηκε, εχω 6 αυγουλακια, 4 νορμαλ και 2 κατω των 10 αρα "κουκλακια"! Τα 4 ειναι σε διαφορα μεγεθη, ετσι για να εχουμε μια ποικιλια! Στεναχωρηθηκα να πω την αληθεια μου, αλλα εχει ο Θεος.. Το Σαββατο θα παω να με ξαναδει κ τη Δευτερα θα μου κανει την ωοληψια. Μετα βλεποντας και κανοντας.. Αναλογα με το ποσα θα γονιμοποιηθουν κ αντεξουν θα με ειδοποιησει για την εμβρυομεταφορα για να γινει τεταρτη ή πεμπτη. Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι καλα και να σκεφτομαι μονο θετικα.. Δεν μπορω αλλο να στεναχωριεμαι.. Κουραστηκα! Εξαλλου οτι εγινε εγινε!

Κοριτσιααααα σας περιμενω κ απο το σπιτι μου για παρεα εεεε? εναλλαξ με τη λολιτα! Μην με αφησετε μονη μου! Να ερχεστε να με βριζετε να παιρνω τα πανω μου!! Χαχαχα! Επισης εχω οργανωσει ομαδα χριστουγεννιατικου στολισμου γιατι εγω δεν θα μπορω! Οποια θελει δηλωνει συμμετοχη! Χιχιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αχ κοριτσια, σας ευχαριστω! Η θετικη σας σκεψη κανει τοσο καλο!!! Κι η προσευχη σας θαυματα! Θυμηθειτε με αποψε στο εικονοστασι σας!

κοριτσαρα μην αγχωνεσαι. θα πανε ολα σουπερ!! σε σκεφτομαστε συνεχεια και να εισαι σιγουρη οτι προσευχομαστε ολες για σενα.

Κοριτσια μου γεια σας! Ο γκιουλιβερ επεστρεψε στη βαση του κ αυριο ξαναφευγει για καμια βδομαδουλα!! Μην ανησυχειτε.. Θα εχω μαζι μου λαπτοπ κ θα σας παρακολουθωωωωω κ θα σας ενημερωνω!!

Γεωργιτσα μου σε παρσκαλω μην κανεις ασχημες σκεψεις! Σημερα πηγα στον Αγιο Ανδρεα και μας αναψα σε ολες κερακι! Προσευχηθηκα, εγραψα και τς ονοματα μας! Ολα καλ θα πανε, ειμαι σιγουρη!! Εσυ κ το σπορακι σου να ειστε καλα και οπως λεει κ η Λια χεσε μας εμας! Εμεις ειμαστε εδω για σενα για οτιδηποτε θελησεις!

Τα νεα μου λοιπον ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη ανεβηκε, εχω 6 αυγουλακια, 4 νορμαλ και 2 κατω των 10 αρα "κουκλακια"! Τα 4 ειναι σε διαφορα μεγεθη, ετσι για να εχουμε μια ποικιλια! Στεναχωρηθηκα να πω την αληθεια μου, αλλα εχει ο Θεος.. Το Σαββατο θα παω να με ξαναδει κ τη Δευτερα θα μου κανει την ωοληψια. Μετα βλεποντας και κανοντας.. Αναλογα με το ποσα θα γονιμοποιηθουν κ αντεξουν θα με ειδοποιησει για την εμβρυομεταφορα για να γινει τεταρτη ή πεμπτη. Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι καλα και να σκεφτομαι μονο θετικα.. Δεν μπορω αλλο να στεναχωριεμαι.. Κουραστηκα! Εξαλλου οτι εγινε εγινε!

Κοριτσιααααα σας περιμενω κ απο το σπιτι μου για παρεα εεεε? εναλλαξ με τη λολιτα! Μην με αφησετε μονη μου! Να ερχεστε να με βριζετε να παιρνω τα πανω μου!! Χαχαχα! Επισης εχω οργανωσει ομαδα χριστουγεννιατικου στολισμου γιατι εγω δεν θα μπορω! Οποια θελει δηλωνει συμμετοχη! Χιχιχιχι

εγω μπορω να σε βριζω απο δω??ειμαστε λιγο μακρυα για να ερχομαι εκει. συγκεντρωσου star μου!!!ολα εχουν παρει το δρομο τους και ετσι σε θελω να σκεφτεσαι θετικα!!!! και να παιρνεις βιταμινουλες για να ειναι γερος ο οργανισμος σου. και οι υπολοιπες εννοειται ετσι????

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...