Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lolita άσε τα πάρτυ και κάτσε στον κώλο σου…..Για καφέ θα έρθουν τα κορίτσια, όχι για κοινωνικό γκαλά……Άντε αλλοπαρμένη μέλλουσα μάνα !

Άσπα, για κάποιο λόγο έχεις ένταση που βγαίνει σιγά – σιγά. Λίγο η περίοδος, λίγο οι ορμόνες, λίγο η αποτυχία της σπερματέγχυσης, που και καλά δεν σε στεναχώρησε, λίγο οι υποχρεώσεις………Φάση είναι και θα περάσει σε 2 - 3 ημέρες. Πες τα μας να ξεσπάσεις……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια μου μαλλον δικιο εχεις...Εχει κανα 2 μερες που με τριγυριζουν ασχημες σκεψεις και με παιρνει και λιγο απο κατω...Αυτες τις 2 βδομαδες και ο δικος μου ειχε πολυ δουλεια και δεν βλεπομαστε και πολυ να του τα πω να ξαλαφρωσω...γιατι μονο για την δουλεια μιλαει(αυτο ειναι το αγχος μας τωρα...)Εχω και τα μαθηματα,εχω και τον μικρο να με τρεχει με τα δικα του σιγουρα με πειραξε και η αποτυχια αλλα τι ρε γαμωτο με χρονοκαθυστερηση λειτουργω??

Αχ αυτα...

Αντε τωρα απο αυριο αλλη μερα και αλλη διαθεση...

bKtop2.png8BRwp3.png

Λολιτακι το μονο παρτυ που θα κανουμε θα ειναι τσαγιου ή χαμομηλιου :tongue: εσυ παντως θα φορας πιτζαμες μην σε δουμε με ρουχα τα μωρακια θελουν ανετα ρουχα μες στο σπιτι και κουβερτα!

Ασπασουλα και εγω μεταχρονολογημενες εκριξεις παθαινω μη νομιζεις, μερικες φορες μαζευεις μαζευεις και μετα κανεις ενα μπουουουχ (αυτο ειναι η εκρηξη) και ξεσπας!

Γεια σας κουκλες!

Σας αργησα, το ξερω, ειχα ομως το ουτρο στ΄ανασκελα και δεν μπορουσα να κουνηθω!

Λοιπον τα νεα μου ειναι οριακα! 153,2. Αυξηθηκε μεν, οχι ομως οσο θα θελαμε! Συνεχιζουμε φαρμακα, επαναληπτικη τη Δευτερα και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Μακαρι να ΄ναι γερο και να τα καταφερει! Εμεις κανουμε ό,τι μπορουμε, βαλε το χερι σου κι εσυ Παναγια!

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!

Σας αργησα, το ξερω, ειχα ομως το ουτρο στ΄ανασκελα και δεν μπορουσα να κουνηθω!

Λοιπον τα νεα μου ειναι οριακα! 153,2. Αυξηθηκε μεν, οχι ομως οσο θα θελαμε! Συνεχιζουμε φαρμακα, επαναληπτικη τη Δευτερα και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! Μακαρι να ΄ναι γερο και να τα καταφερει! Εμεις κανουμε ό,τι μπορουμε, βαλε το χερι σου κι εσυ Παναγια!

ολα καλα θα πανε μια χαρα ανεβαινει η χοριακη ! η Παναγιτσα ειναι εδω κ θα μας βοηθαει . λαδακι να βαζεις στην κοιλιτσα σου κ την Ζωνη να βαλεις που μας εφερε το κατερινιω!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κουκλες!

Όλα καλα θα πανε.Αφου αυξήθηκε αυτό μας ενδιαφέρει.Τωρα χαλαρά θετικές σκέψεις και η Παναγίτσα και όλοι οι άγιοι είναι μαζί σου.

Φιλάκια και χαμογελαστή ε;;Το σπορακι σε θελει χαρούμενη!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσια, δαγκωθηκα! Μεχρι τσιγαρο ηθελα ν΄αναψω, αλλα κρατηθηκα! Ο δικος μου δε μιλιεται, γιναμε μια ωραια ατμοσφαιρα!!! Κι αργει η δευτερα πολυ...

Έλα δεν θέλουμε τέτοια και φυσικά μην ανά εις τσιγάρο!!!Δεν αργεί καθόλου η Δευτέρα να 2-3 βηματα παρακάτω.

Άλλαξε διάθεση ΤΩΡΑ!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσια, δαγκωθηκα! Μεχρι τσιγαρο ηθελα ν΄αναψω, αλλα κρατηθηκα! Ο δικος μου δε μιλιεται, γιναμε μια ωραια ατμοσφαιρα!!! Κι αργει η δευτερα πολυ...

οχι βρε κοριτσι μην ανχωνεσαιι ολα καλα θα πανε φαε κανα γαριδακι να αλλαξεις διαθεσει η αμα θες να σε στειλω κρεπες που εκανα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Παντως η κοιλια μου εχει πρηστει, μπαλονι ειναι! Κατι σκαρωνει το πιτσιρικι εκει μεσα! Γαντζωσου βρε!

ναι ναι ετσι ειναι κατι κανει το σπορακι μας εκει μεσα εσυ ξαπλα μην κουνιεσαι καθολου

Μωρε, τι γαριδακια, ουισκακια θελω, αλλα επιμενω να ελπιζω... Τοση χαρα σας εδωσα, να μην την παρω πισω!

δεν θα μας την παρεις καθολου πισω θα εχουμε πανηγηρια απο εδω κ περα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μωρε, τι γαριδακια, ουισκακια θελω, αλλα επιμενω να ελπιζω... Τοση χαρα σας εδωσα, να μην την παρω πισω!

Δεν πρόκειται να μας την πάρεις πίσω! Όλα θα πάνε καλά! Σου έχω πει ποτέ ψέματα εγώ; :P

Γεωργία μου μην στεναχωριέσαι please………!!!!!!!! Μπορεί να μην διπλασιάστηκε, αλλά αυξήθηκε και αυτό είναι καλό. Σημαίνει πως παλεύει να κρατηθεί το σποράκι και θα τα καταφέρει.

Μην ξεχνάς πως έκανες χοριακή ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

Αν την έκανες σήμερα με 2 ημέρες καθυστέρηση, θα σου φαινόταν φυσιολογικότατη.

Να δεις που την Δευτέρα θα έχει ακουμπήσει τα 1000 και θα ξαναχοροπηδάμε. Άναψε το καντηλάκι σου, κάνε την προσευχή σου και άφησε τα όλα στα χέρια του Θεού. Η σκέψη μας είναι μαζί σου και θα πάνε όλα καλά γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...