Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεωργία περιμένουμε την επαναληπτική χοριακή οοοοεεεεεεοοοοο……..

Lolita, όντως ότι είχες να κάνεις το έκανες. Αύριο θα έχεις το σποράκι σου μαζί σου, και θα σε φωνάζουμε Lolita ο μαϊντανός, αφού θα βγάλεις ρίζες ! Ερώτηση: Ο καθετήρας της εμβρυομεταφοράς, είναι σαν της σπερματέγχυσης?

Βρε Λία μου τι πλάκα που έχεις??? Μαϊντανος!!! Δεν ξέρω για τον καθετήρα πως θα είναι, θα σας πω αύριο! Δεν ρώτησα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι τυχερες που ειστε εκει πανω που δεν κανει ζεστη εδω κατω ειναι ο χειροτερος καιρος για ιωσεις, οποτε προσοχη οι Αθηναιες. Λολιτακι εκτος του οτι να μας στειλεις το σταθερο σου να σε παρουμε τηλ αυριο, θα σε επισκεφτουμε με την Κατερινα σπιτι σου τωρα που θα εχεις αδεια, γιατι ως γνωστον οταν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στο μωαμεθ! Κατερινα ετοιμασου θα κανουμε τουρ στις κρεβατομενες εγκυουλες!

Μινα νι καλη επιτυχια με μια τεραστια χοριακη!

Λια καλα να περασεις το σ/κ και ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι για ομορφο λογο το μπλιαχ που νιωθεις!;)

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!! Θα χαρώ πααααααρα πολύ να έρθετε στο σπίτι μου!!!! Μπράβο κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!

λια και μαριεττακι ευχαριστω για τις χρήσιμες συμβουλές!!! Πήρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παω την Πέμπτη ( 10η μερα) για να ξεκινήσουμε.. Εκείνος θέλει με χάπια αλλα αφου δεν προλαβαίνουμε θα κάνουμε σε φυσικό κύκλο.. Βρε κοριτσακια καλα δεν θέλω την πρωτη φορά να παω χωρις φάρμακα η λέω βλακείες;;

λολιτα μουΑπο αυριο μαιντανος λοιπον!!!! Αν καταφέρω κ δεν δουλεύω θα έρθω κ εγω Σπιτι σου με τα κορίτσια!!( αυτοπροσκαλεστηκα....:oops:)

παπακι μου στολισε το δεντράκι!! Αχ αυτή η γιαγιά.....

ασπα μου coollllll. Μπορει να σε επηρεάζει η έκλειψη στο δίδυμο!!!!

τινα,γεωργια και Παπακι στείλτε μας μπεμπεδοσκονη!!!!!!

κατερινακι που είσαι εσυ;;

ευαγγελια μου σμουτσσσσσσσσσσσς

μαρια σταρ κ Maria v μπείτε να μας πείτε νέα....

sissaki μου καλά κάνεις και προσπαθείς χωρίς φάρμακα, και εγω ετσι αρχισα σε φυσικό κύκλο, οταν δεν υπάρχει πρόβλημα με την ωορρηξία γιατί να μην το προσπαθήσεις?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissaki μου καλά κάνεις και προσπαθείς χωρίς φάρμακα, και εγω ετσι αρχισα σε φυσικό κύκλο, οταν δεν υπάρχει πρόβλημα με την ωορρηξία γιατί να μην το προσπαθήσεις?

Κ εγω ετσι σκέφτηκα τινακι μου! Να σε ρωτήσω,εσυ χωρις φάρμακα το έπιασεσ τωρα το μπεμπε σου;

Διαφημίσεις

Σισσυ μη νομιζεις και εγω αυτοπροσκαλεστηκα για το σπιτι της Λολιτας και μαλιστα η Κατερινα δεν το ξερει ακομα οτι θα παμε χι χι! Θα το κανονισουμε ομως να παμε πρωι ωστε να ερθεις και εσυ! Οσα για τα φαρμακα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος μπορει να παρεις και σου χαλασει ολο το συστημα μπορει και να στο βελτιωσει καλυτερα να ξεκινησεις με φυσικο κυκλο μπορει με μια απλη επεξεργασια που θα κανουν στο σπερμα να μεινεις εγκυος κατευθειαν!

λια και μαριεττακι ευχαριστω για τις χρήσιμες συμβουλές!!! Πήρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παω την Πέμπτη ( 10η μερα) για να ξεκινήσουμε.. Εκείνος θέλει με χάπια αλλα αφου δεν προλαβαίνουμε θα κάνουμε σε φυσικό κύκλο.. Βρε κοριτσακια καλα δεν θέλω την πρωτη φορά να παω χωρις φάρμακα η λέω βλακείες;;

λολιτα μουΑπο αυριο μαιντανος λοιπον!!!! Αν καταφέρω κ δεν δουλεύω θα έρθω κ εγω Σπιτι σου με τα κορίτσια!!( αυτοπροσκαλεστηκα....:oops:)

παπακι μου στολισε το δεντράκι!! Αχ αυτή η γιαγιά.....

ασπα μου coollllll. Μπορει να σε επηρεάζει η έκλειψη στο δίδυμο!!!!

τινα,γεωργια και Παπακι στείλτε μας μπεμπεδοσκονη!!!!!!

κατερινακι που είσαι εσυ;;

ευαγγελια μου σμουτσσσσσσσσσσσς

μαρια σταρ κ Maria v μπείτε να μας πείτε νέα....

Λες αυτο να ειναι Σισσυ μου η εκλειψη και οχι η τελα που μου χτυπαει την πορτα:evil:?Ειμαι και ταυρος αρα οι διδυμοι ειναι διπλα μου ε?

bKtop2.png8BRwp3.png

οχι σισσυ μου εγώ έκανα μια φορα σε φυσικό κύκλο την πρώτη μου σπερματέγχυση και ενω ο γιατρός μου επέμενε να συνεχισω έτσι ,εγω λύσσαξα να κάνω τις επόμενες με φάρμακα για να έχω πολλά αυγουλάκια άρα και πιο πολλές πιθανότητες, το μετάνιωσα όμως γιατί και τώρα που έμεινα είχα μόνο 1 αυγουλάκι....άρα τα πολλά δεν μας χρειάζονται

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας κοριτσαρες!!!σημερα δε μπορεσα να μπω το πρωι, επικρατουσε μια τρελα στη δουλεια, αλλα εγω σα ζομπι...τι καιρος Θεε μου????υγρασια, υγρασια και παλι υγρασια. Α ξεχασα να σας πω οτι εχει υγρασια!Ευτυχως αρχισε να βρεχει τωρα. Αντε επιτελους μηπως αναπνευσουμε και λιγο σαν ανθρωποι!!

Ασπα μου ζωδιακο ειναι, να εισαι σιγουρη!!!θα ακουσω και την Αση Μπιλιου τωρα και θα σου πω!!

Μαριετακι, αμα πιουμε και το μπροκολοζουμο, το σπιτι θα ανατιναχτει!ασε καλυτερα, που να ψαχνουμε για σπιτι τετοιους καιρους???

Λολιτα εχω πολλες ταινιες να σου προτεινω!ετοιμασου!πες μου τι ειδος προτιμας

Σισσυ μου καλυτερα θα ηταν για αρχη σε φυσικο κυκλο αφου δεν εχεις προβλημα. ετσι μου ειχε πει ο γιατρος εμενα τουλαχιστον αλλα θα τον ξαναρωτησω αυριο

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....

Ε ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ...ΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ??? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ, Η ΣΙΣΣΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΚΤΛ ΚΤΛ... ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ...ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

ΚΑΛΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ - ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΑΜΗ - LH .....ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ... ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ!!!!!

ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.....

Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, "ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ"? ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ...ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ 220 ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ" ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ..

ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

οι εγκυουλες τι κανουν????πως νιωθουν σημερα?

Γεωργια μου παντως θελω τοσο πολυ να σας γνωρισω ΟΛΕΣ!!!χωρις να σας ξερω, νιωθω τοσο ανετα μαζι σας και χαιρομαι τοσο πολυ μολις ακουω κατι ευχαριστο!!!

Κατερινακι ελα να κανουμε διδυμο!!εσυ ελαφακι και εγω ξωτικο. να δεις για ποτε θα σου φυγει η μελαγχολια!!

Καλημέρα ζουζούνες μου !

Μια φορά μπήκα και εγώ πρωί……

Sissy μου δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου δώσει κάτι. Εξαρτάται από τον γιατρό. Φυσιολογικά θα σου ξεκινήσει υπερήχους από την 6η - 8η μέρα και μπορεί να σε παρακολουθεί και ορμονολογικά όπως έκανε σε εμένα και στην Κατερίνα και της το ακύρωσε. Όταν θα είναι έτοιμο το αυγουλάκι θα σου πει να κάνεις μια pregnyl, (φρόντισε να την προμηθευτείς εγκαίρως γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη), και μετά την σπερματέγχυση μπορεί να σου δώσει μια μικρή δόση προγεστερόνης για υποστήριξη του ενδομητρίου. Αυτά…….Τίποτα το τραγικό.

Εγώ από εχθές είμαι σκ…ά…….Άρχισε να κάνει έντονη την παρουσία του το προεμμηνοριακό, με πονοκεφάλους, τρελά νεύρα και ένα μόνιμο μπλιαχ στο στομάχι.

Τουλάχιστον αύριο φεύγω για διήμερο στη Καστοριά με το αγόρι μου, και αν μου τη βιδώσει, δίπλα είναι η λίμνη………

Λια ελπιζω να εχει παγωσει η λιμνη για να κανεις πατιναζ και οχι να βουτηξεις μεσα. με κανα δυο τουμπες θα ξεχασεις και πονοκεφαλους και νευρα. θα εχεις να ασχολεισαι με το ποπουδακι σου που θα ποναει..

Kαλημερα κοριτσαρες μου!Τι καιρος σημερα δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου...

lolita μου με το καλο αυριο κοριτσακι μου ο Αγιος Ανδρεας θα ειναι διπλα σου!

Λια εκανα λαθος εμεις το αλλο ΣΚ θα παμε Καστορια τελικα...Να περασεις τελεια και μην δινεις σημασια σε προεμμηνορρυσιακα συνδρομα..you'll never know...

mina-ni καλη επιτυχια και με μια τεραστια χοριακη...Εγω πονεσα αφορητα στην σπερματεγχυση γιατι ηταν στενος ο τραχηλος και δεν εμπαινε κανενα σωληνακι μεσα και ειχα κι εγω λιγο καφε μετα χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι πια τωρα να σκεφτεσαι μονο ομορφα πραγματα !

mar1981 ηρθες εσυ πρωινη σημερα κι εμενα με πλακωσε το παπλωμα :P εδω παντως δεν εχει καθολου ζεστη κι αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες!

Georgkat οποτε θελεις σηκωνεις το τηλεφωνο και καλεις...Ειμαστε εδω για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη...Μετα μου λες εμενα οτι πρεπει να χαλαρωσω 'Δασκαλε που διαδασκες...':tongue:

georgiaaaaaa περιμενουμε χοριακη αν εχω φυγει μεχρι να εχεις τα αποτελεσματα,θα παω στην sis μου σημερα,θα σε παρω τηλ!

Sissy,natasoula,tina,papaki,astage,s_maria,maria_v,Stardustmg φιλια πολαααααα

Evangelia μη σου πω οτι η πολη μας κοντευει να γινει σαν τη Θεσσαλονικη. την υγρασια την εχουμε. ενα λιμανακι λειπει, πυργο δεν θελουμε εχουμε το υπεροχο ροζ ρολοι (αυτο το ρολοι ειναι σα να λεει welcome to gayland, μα ροζ ???????)

καλησπερα κορτισια!!!

Καλημέρα σας!!! Τι κάνετε? Εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω, διότι από αύριο θα είμαι εσώκλειστη και όχι μόνο... Ξάπλα από καναπέ σε κρεβάτι κι από κρεβάτι σε καναπέ! Έτσι εχθές σιδέρωσα και έκανα σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα! Σήμερα έχει tour στους γονείς μας, διότι θα κάνουν αρκετές μέρες να με δουν και δεν πρέπει να υποψιαστούν κάτι (δεν τους έχουμε πει τίποτα ακόμη)!

Κατερινάκι μου γιατί κοριτσάκι μου τέτοια μελαγχολία? Έμεις είμαστε εδώ και γι΄ αυτό υπάρχουν και τα τηλ ωστε να έχουμε πιο άμεση επαφή! Θα ανταλλάξουμε σταθερά ωστε από αύριο που θα είμαι κι εγώ στο σπίτι να μιλάμε περισσότερο! Και η μοναξιά καλή είναι που και που, να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας αρκεί να μην μας παίρνει από κάτω! Είσαι μια χαρά κια θα πάνε όλα τέλεια!!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

Ολγα μου πολυ πολυ καλη επιτυχια για αυριο!!να μη φοβασαι τιποτα!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!

Το σημαντικο ειναι οτι επιτέλους το πήραμε αποφαση!!! Θα τον πάρω σημερα για να το συζητησω.. Λέω οτι φάρμακα δεν παίρνω γιατι δεν προλαβαίνω αφου ειμαι ήδη αδιαθετη! Εσυ που ξερεις βρε κοριτσάκι μου απο ποτε ξεκινάνε οι υπερηχοι; Κ μετα τη σπερματεγχυση μου δίνει φάρμακα; Πχ προγεστερονη;; Δώσε μου τα φώτα σου...
εγω εκανα την πρωτη με φαρμακα αλλα μετα δε μου εδωσε προγεστερονη!σημερα ξεκινησα παλι τα φαρμακα για τη δευτερη αλλα να σου πω θα δοκιμασω και σε φυσικο κυκλο!αρχισα με φαρμακα γιατι μου ειπε πως οσο περισσοτερα ωαρια τοσο περισσοτερες πιθανοτητες
Καλημέρα ζουζούνες μου !

Μια φορά μπήκα και εγώ πρωί……

Sissy μου δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου δώσει κάτι. Εξαρτάται από τον γιατρό. Φυσιολογικά θα σου ξεκινήσει υπερήχους από την 6η - 8η μέρα και μπορεί να σε παρακολουθεί και ορμονολογικά όπως έκανε σε εμένα και στην Κατερίνα και της το ακύρωσε. Όταν θα είναι έτοιμο το αυγουλάκι θα σου πει να κάνεις μια pregnyl, (φρόντισε να την προμηθευτείς εγκαίρως γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη), και μετά την σπερματέγχυση μπορεί να σου δώσει μια μικρή δόση προγεστερόνης για υποστήριξη του ενδομητρίου. Αυτά…….Τίποτα το τραγικό.

Εγώ από εχθές είμαι σκ…ά…….Άρχισε να κάνει έντονη την παρουσία του το προεμμηνοριακό, με πονοκεφάλους, τρελά νεύρα και ένα μόνιμο μπλιαχ στο στομάχι.

Τουλάχιστον αύριο φεύγω για διήμερο στη Καστοριά με το αγόρι μου, και αν μου τη βιδώσει, δίπλα είναι η λίμνη………

καλα να περασετε και ελπιζω να μη σου ερθει η ακατανομαστη!!!

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα!!!!!!!!

SISSY κάλη αρχή να έχεις,για την σπερματεγχυση θα σου τα πει ο γιατρος γιατι καθε οργανισμος έχει αλλες αναγκες εγω την εκανα με χαπια κλομιφενη και ενεση pregnil και της 2 φορες και δεν μου ειπαι να πάρω καθόλου φάρμακα μετα.

LOLITA καλη επιτυχία ολα να πάνε κατ'ευχην κορίτσάκι μου!!!

GEORKAT μην σε παιρνει απο κάτω σκεψείς θετικες και αισιοδοξές αφου είσται κάλα εσυ και ο αντρούλης σου αυτό εχει σημασια και όλα τα άλλα θα γίνουν!!!!!

PAPAKI να τα εκατοστήσεις κοριτσακι μου και κάλη κυησει να έχεις,του χρόνου τετοια εποχη θα έχεις και το μωράκι σου αγκαλία!!!!

Τα δικά μου νέα την έκανα την 2 σπερματεγχυση ολα πηγαν καλα το σπερμα πολυ κάλο αλλα αυτη την φόρα πόνεσα παραπάνω γιατι ο γιατρος μου από τη μου ειπαι μου εβαλε ενα αλλον καθετηρα πιο σκληρω για να παει ακόμα πιο μέσα,είχα φιλοασπρησει για να είμαι ειλικρηνης αλλά μολις τελειωσε και το εγβαλε αυτο από μέσα μου χαλάρωσα,το βραδακι ομως εβγαζα λιγο καφε με πολλα υγρα μαζι φανταζομαι να ηταν επειδη με ερεθυσε μεσα μου,σας εχει τύχη σε εσας αυτό???

φιλακια σε ολα τα κοριτσια δεν προλαβένω να μπενω συχνα και να γραφω αλλά διαβαζω τα νέα σας!!!!!

σε λιγες μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!
Καλημερα κοριτσια!

Σημερα το μενου εχει ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Δεν ξερω τι εχω παθει απο τη μια μου φταινε ολοι και απο την αλλη εχω και μια στεναχωρια αλλο πραγμα που δεν μπορω ομως να βρω την αιτια...Λετε να φταινε τα χαπια γι αυτες τις εναλλαγες στην διαθεση.Στο παρελθον που ειχα παρει δεν θυμαμαι κατι τετοιο...Ή μηπως ηρθε η ωρα να ερθουν οι καλοι αυτοι κυριοι με την ωραια την μπλουζιτσα την ασπρη καλε την εφαρμοστη με τα ωραια μανικια να με μπουζουριασουνε?

Περα απο την πλακα ομως κατι εχω...Αφου αναψα και τσιγαρο...Ξερεις Λια απο αυτα που παντα εχω στην τσαντα για ωρα αναγκης.Ε τωρα νομιζω πως ειναι ωρα αναγκης.

Χθες εζησα μια φρικη στον οδοντιατρο του μικρου.Απο το σχολειο μεχρι εκει πηγαμε με κλαμματα πως δεν τρακαραμε θαυμα.Ημουν και μονη μου γιατι ο αντρας μου ειχε δουλεια.Παρκαρω κατω απο το ιατρειο του με αλαρμ αναμμενα γιατι λεω σιγα ποσο θα κανουμε με φοβο για κληση βεβαιως βεβαιως.Επανω ο Γιωργος να φοβαται το θεριο και το θεριο τον Γιωργο.Μετα απο 30 λεπτα γκρινιας και τσιριδων τελειωνουμε 50 ευρω παρακαλω ενα δοντακι τοσο δα και κατεβαινω κατω και φυσικα τι βλεπω?ΚΛΗΣΗ!!!Αλλα 20 ευρω λοιπον...Μετα βεβαια σταση στα jumpo για δωροδοκια αλλα 15 ευρω συνολο 85 ευρω σε μια ωρα!!!

Μετ απαω σπιτι ερχεται κατα τις 11 και ο δικος μου ακουει κατι ωραια γαλλικα απο την κυρια με τα νευρα και πηγαμε ολοι ευτυχισμενοι για υπνο!!!

Λολιτακι μου καλη επιτυχια για αυριο και χαλαρα και θετικες σκεψεις μονο!!!

Μινα ν κι εσενα ολα καλα θα πανε και σε 14 μερες ΠΑΡΤΥ!!!

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια δεν σας ξεχνω...

μια κοπελα μου ειχε πει οτι καθε φορα που επαιρνε τα σερπαφαρ ειχε απιστευτα νευρα ενω γενικα ειναι ηρεμη!εμενα δε μου εκαναν καμια παρενεργεια,μονο η κοιλια μου ειχε πριστει λιγο
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....

Ε ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ...ΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ??? ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ, Η ΣΙΣΣΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΚΤΛ ΚΤΛ... ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ...ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...

ΚΑΛΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ - ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΑΜΗ - LH .....ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ... ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ!!!!!

ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.....

Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, "ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ"? ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ...ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ 220 ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ" ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ..

ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ....

ελπιζω να μη χρειαστει να περιμενετε τον επομενο μηνα για να δειτε τι θα κανετε!να σας προλαβει τωρα το σπορακι σας!!!

Τελικα αρχισα σημερα σερπαφαρ για να κανω σε συνεχομενο κυκλο..αν δεν γινει κατι και αυτη τη φορα δε θα κανω αμεσως 3η.θα περιμενω και θα δω!

Οταν πηρα το γιατρο και του ειπα οτι αδιαθετησα μου ελεγε ''οχι γαμωτο,γιατι?''και μου λεει,μην αγχωνεσαι,θα δουμε τι θα κανουμε και ολα θα πανε μια χαρα,θα τα πουμε απο κοντα!

Να σας ρωτησω,μετα τη σπερματεγχυση δεν υπαρχει κατι αλλο σαν δοκιμη ε?εκτος απο εξωσωματικη?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...