Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ξεπατωθηκα παλι σημερα...Τουλαχιστον στολισαμε και το δεντρο και το σπιτι τωρα ειναι ετοιμο...

maria_v κοριτσακι μου κι εγω χαρηκα παρα πολυ και ελπιζω την επομενη φορα να εχεις περισσοτερο χρονο και να το ευχαριστηθουμε!

Λια μου κι εγω τις πηρα τις puregon μου λειπει μονο η daronda δεν μου την δικαιολογει ο εοπυυ και πρεπει καποια στιγμη να παω να σκασω 91 ευρουλακια και να την παρω...Εχουμε ακομη ομως καιρο και που ξερεις μπορει και να μην τις χρειαστουμε...τοσα θαυματα εχουν δει τα ματακια μας ;)

lolita μου σε λιγες μερες θα εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου ολα θα πανε κατευχην...

natasoula εγω εχω κλεισει ηδη ραντεβου στον ομοιοπαθητικο...να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε κι εκει..

s_maria συμφωνω με την Γεωργια!Μηπως πρεπει να ξεκουρασεις λιγο τις ωοθηκες σου?Ασε να περασει ενας κυκλος ετσι και συνεχιζεις μετα παλι με τις ορμονες.Εμενα μου το επεβαλε ο γιατρος δεν κανει μου ειχε πει να βομβαρδιζουμε συνεχεια τις ωοθηκες πρεπει και να τις ξεκουραζουμε!Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Georgkat καλα σου τα ειπε ο γιατρος το πρωι μια χαρουλα ησουν γιατι συννεφιασες μετα?Το ξεχασα τελειως πως θα πηγαινατε ουρολογο η μαλλον δεν το ξεχασα απλα δεν προλαβα να το σκεφτω...

georgia καλες ξαπλαδουρες κι εγω ετοιμη να παω για βουτια ειμαι τα εχω παιξει σημερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κ εγω για λιγο !! μολις εφυγε ο αδερφος μου με την νυφη μου κ τον μικρο ! κ τωρα λιγο ιντερνετ κ μετα βουρ ξαπλα!!

Εμενα λες οτι ειμαι συνεχεια στις βολτες αλλα κι εσυ απο επισκεψεις μια χαρα πας :tongue:

Διαφημίσεις

Μου λείπετε όλες κοριτσακια μου. Με έχει πιάσει μια μελαγχολία. Μόλις μίλησα με το μαριεττακι και χάρηκα πολυ. Σημερα έχω μιλήσει ουυυυυυυ με το μισο φόρουμ!!! Τι καλα!!!! Ευτυχώς το αγόρι μου ειναι καλεσμενο για φαγητό και καλύτερα γιατι ειναι κάποιες ώρες που θέλω να μένω μονη μου και να χαλαρωνω εγω κι η μοναξιά μου.

Tinker Ευαγγελία παπακι Γεωργία λια Ολγα μαριεττα Μαρία σταρ Μαρία v Μαρία s σισσακι νατασουλα ΑΣΠΑ μινακι και ολα τα υπόλοιπα κορίτσια, σας έχω πει ποσο υπέροχα άτομα είστε;;;;;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μου λείπετε όλες κοριτσακια μου. Με έχει πιάσει μια μελαγχολία. Μόλις μίλησα με το μαριεττακι και χάρηκα πολυ. Σημερα έχω μιλήσει ουυυυυυυ με το μισο φόρουμ!!! Τι καλα!!!! Ευτυχώς το αγόρι μου ειναι καλεσμενο για φαγητό και καλύτερα γιατι ειναι κάποιες ώρες που θέλω να μένω μονη μου και να χαλαρωνω εγω κι η μοναξιά μου.

Tinker Ευαγγελία παπακι Γεωργία λια Ολγα μαριεττα Μαρία σταρ Μαρία v Μαρία s σισσακι νατασουλα ΑΣΠΑ μινακι και ολα τα υπόλοιπα κορίτσια, σας έχω πει ποσο υπέροχα άτομα είστε;;;;;;;;;

Κι εμενα μου λειπεις και σαγαπω και πολυ πολυ γιατι αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε :tongue: Σε περιμενουμε τα Χριστουγεννα ;)

ειμαστε τρομαρα μας !!! αλλα κ εσυ δεν πας πισω γλυκεια μου!!! αντε βρε ποτε θα ξαναβρεθουμε ολες μαζι ξανα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κατερινακι, απολαυσε τη μοναξια σου σημερα, ησυχια, τραγουδακια, ουισκακια, ό,τι θελεις!!! Δικη σου ειναι η βραδια!

Αυριο ομως σε θελω μητερα-θεα του σεξ!!! Καυτη, ζουμερη, απολαυστικη! Για τη μοιραια αποπλανηση! Κι η φρεσκια μπεμπεδοσκονη μαζι σου.... Εχεις πιει και καφεδακι εσυ στα βορεια!

Διαφημίσεις

Κατερινακι, απολαυσε τη μοναξια σου σημερα, ησυχια, τραγουδακια, ουισκακια, ό,τι θελεις!!! Δικη σου ειναι η βραδια!

Αυριο ομως σε θελω μητερα-θεα του σεξ!!! Καυτη, ζουμερη, απολαυστικη! Για τη μοιραια αποπλανηση! Κι η φρεσκια μπεμπεδοσκονη μαζι σου.... Εχεις πιει και καφεδακι εσυ στα βορεια!

Ήμουν σημερα μοιραία. Αύριο βαριεμαι. Μεθαύριο πάλι. Με προγραμμα!! Χιχιχι

Καλη ξεκούραση κουκλιτσες μου!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κοριτσια! Απ'τις μοναδικες φορες που γραφω το πρωι και αυτο γιατι δεν κοιμηθηκα καλα ξυπνησα απο τη ζεστη τι καιρος και αυτος!

Κατερινακι και εγω χαρηκα τοσο πολυ που μιλησαμε χθες μου εφυγε ενα βαρος και με το γιατρο και με τα νεα σου που πηγαν ολα τοσο καλα γιατι ως ομοιοπαθουσα σε εχω εννοια.

Τινκερ ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

Νατασουλα το διαβασες αυτο που ειπε η Κατερινα για τα μπροκολα και τα λαχανακια, ελπιζω να το σημειωσες στο πρωτοκολλο! Ειχα διαβασει σ'ενα μπλογκ για εναν που εχει προστατιτιδα και επινε καθε μερα μπροκολοζουμο και τον ειχε βοηθησει παρα πολυ, μην με ρωτησεις αν εγινε εκρηξη μεθανιου σε εκεινο το σπιτι μπορει και να εγινε!:shock:

Τα υπολοιπα κοριτσακια και οι εγκυουλες μας να εχουν μια πολυ καλη μερα!!!

Καλημέρα σας!!! Τι κάνετε? Εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω, διότι από αύριο θα είμαι εσώκλειστη και όχι μόνο... Ξάπλα από καναπέ σε κρεβάτι κι από κρεβάτι σε καναπέ! Έτσι εχθές σιδέρωσα και έκανα σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα! Σήμερα έχει tour στους γονείς μας, διότι θα κάνουν αρκετές μέρες να με δουν και δεν πρέπει να υποψιαστούν κάτι (δεν τους έχουμε πει τίποτα ακόμη)!

Κατερινάκι μου γιατί κοριτσάκι μου τέτοια μελαγχολία? Έμεις είμαστε εδώ και γι΄ αυτό υπάρχουν και τα τηλ ωστε να έχουμε πιο άμεση επαφή! Θα ανταλλάξουμε σταθερά ωστε από αύριο που θα είμαι κι εγώ στο σπίτι να μιλάμε περισσότερο! Και η μοναξιά καλή είναι που και που, να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας αρκεί να μην μας παίρνει από κάτω! Είσαι μια χαρά κια θα πάνε όλα τέλεια!!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...