Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν πειράζει, άλλοι λένε ρίξε πόνο για ομορφιά, εμείς θα λέμε ρίξε πόνο για μπεμπε georgia69 και Evangeliapan

Μην ριξει με κανα τσουβαλι μονο γιατι μετα μονο με ολικη αναισθησια εγω θα κατσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Να δεις που θα μαςς πιασει νευρικο γελιο πανω στα δυσκολα, καθως θα θυμομαστε τα μαγκιορικα μας εδω μεσα και κανεις δε θα μας πιστευει οτι ποναμε:D

Εγω εχω δει σε ταινιες ετοιμογεννες που πονανε και φωναζουν το ονομα του συζυγου και λενε π.χ. Σταθη σε μισωωωω! Και του λεω του δικου μου και εγω ετσι θα λεω?Και μονο που το σκεφτομαι γελαω.Εγω μου λεει μεσα δεν μπαινω απο εξω θα ειμαι και βρισε με οσο θες...

Κοριτσάκια μου γλυκά μου φτιάξατε πολύ τη διάθεση. Δυστυχώς όμως κλείνουν τα μάτια μου και πάω να δω ονειρα γλυκα με πολλά μπεμπε;):P Καληνύχτα και εύχομαι και σε εσάς τα ίδια, και σε εννέα μήνες να βλέπουμε τα αληθινά μπεμπάκια μας. Λέγε λέγε θα γίνει πραγματικότητα στο τέλος

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Να΄στε καλα, ρε, με συνεφερατε:P:p:p! Αντε, κανω το τελευταιο μου τσιγαρο και παω για υπνο! Απο αυριο, καλο κοριτσι!!!

Και εγω παιρνω την προγεστερονη μου και παω για νανακια.Καλα περασαμε σημερα!Απο αυριο θετικη σκεψη ηρεμια και κυριως οχι τσιγαρο (μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν καπνιζω) Ολα να πανε κατευχην!

Να΄στε καλα, ρε, με συνεφερατε:P:p:p! Αντε, κανω το τελευταιο μου τσιγαρο και παω για υπνο! Απο αυριο, καλο κοριτσι!!!

Έτσι μπράβο, όχι άλλα τσιγάρα. Πρέπει να είσαι καλό κορίτσι όπως τα λες

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Εγω εχω δει σε ταινιες ετοιμογεννες που πονανε και φωναζουν το ονομα του συζυγου και λενε π.χ. Σταθη σε μισωωωω! Και του λεω του δικου μου και εγω ετσι θα λεω?Και μονο που το σκεφτομαι γελαω.Εγω μου λεει μεσα δεν μπαινω απο εξω θα ειμαι και βρισε με οσο θες...

Ο δικός μου θέλω να είναι μέσα και να του κρατάω το χέρι σφυχτα, πολύ σφυχτα ;) Δεν θα πω τίποτα το υπόσχομαι:confused:

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Δηλαδη αν ολα πανε καλα θα την κανουμε μαζι στις 6 Αυγουστου! (προτρεχω για μενα, αλλα ειπα να την καβατζωσω την ημερομηνια, μην αλλαξει γνωμη το ζουζουλο!)

Αντε, μαλλον μαζι θα αγωνιουμε του Σωτηρα! Με τις ευχες και τις ευλογιες Του!

Ναι μαζί και μακάρι να έχουμε τεράστια χοριακή!!!

Νεραιδακι μου χαιρομαι που ολα πηγαν και ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα κοριτσακι μου να εχεις μια ευλογημενη συλληψη και μια τεραστια χοριακη!

Ευχαριστώ Ευαγγελία μου, μακάρι να πάνε όλα καλά!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ευχομαι να ειστε καλα-και να εχουμε σπορια στις κοιλιες μας!λοιπον,εγω δεν νιωθω τιποτα κατι ελαφρια -πολυ ελαφρια πανακια στη μητρα!ουτε πρησμενο στηθος -ουτε πρηστηκα στη κοιλια.τι να πω??ο γιατρος μου ειπε σε 15 μερες να κανω χοριακη τουτεστιν στις 25!θ α δω πως εξελισσεται το πραμα.λεω να παω στις 28 για να ειμαι σιγουρη-επειδη εκανα και τη πρεγκνιλ και φοβαμαι για ψευδοαποτελεσμα!και δε τα μπορω αυτα.δεν εχω ψυχολογια για παιχνιδια!αυτα κοριτσια μου τα νεα μου.φιλακια σε ολες και να εχουμε μια ομορφη κυριακη και καλη βδομαδα απο αυριο!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

16. stogiaki: 28 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v: 24 Ιουλη

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. georgia69

9.

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα έχουμε βαφτίσια, η μπέμπα της αδερφής του άντρα μου και τρέχουμε από το πρωί! Άντε και στα δικά μας!!! Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξή σας!!!

Η λίστα όσο πάει και γίνεται και πιο τέλεια! Καλά να περάσετε σήμερα!

georgia69 ανυπομονώ να σε βάλω στην πάνω λίστα!! Πολύ καλή δουλειά έκανες με τις ημερομηνίες, τις βάζαμε και παλιά αλλά τελικά η κάθεμια έκανε μια μέρα μετά, μια μέρα πριν και σταματήσαμε να τις βάζουμε! Ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια λοιπόν!

tinkerbell!24 καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

kalli 36 λυπάμαι που σου ήρθε αλλά προχωράμε, ξέρεις εσύ!!! Που θα πάει θα το πετύχουμε το στόχο!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...