Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό το να αγχώνεσαι,έχεις περάσει πολλά με τις ωοληψιες.Καλα το ότι εσύ πηγές σε ένα γιατρό και αντί να σε εξετάζει αυτός,σε εξετάζουν οι συνεργάτες του και δεν τον βρίσκεις και στο τηλέφωνο,προσωπικά το βρίσκω ανεπίτρεπτο.Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις δυο άριστες βλαστοκυστες ❤️ Φέτος να είναι η χρονιά σου❤️

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα κλεφτά από τη δουλειά να δω μήπως έχουμε πάλι κανένα ευχάριστο και το χάσω!!!:-P

Παπάκι χρόνια πολλά και καλά!!!! Με ένα πόνο που λένε και οι παλιοί, γερό μωράκι να κάνεις και ότι μα ότι άλλο επιθυμείς!!!!

tinkerbell!24 περαστικούλια κοριτσάκι, χειρότερα είσαι σήμερα?

Κατερινακι το σπιτικό είναι καλύτερο νομίζω, δες παπάκι και γεωργία!!! Τουλάχιστον σου έφυγε η φοβία με την πρόβα, όλα θέλουν τον τρόπο τους τελικά!

Evangeliapan μου περιττό να σου πω πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε!!!!

Είναι απίστευτο που άτομα που δεν τα γνωρίζεις σε κάνουν και νιώθεις τόσο άνετα και μιλάς σαν να γνωρίζεστε χρόνια!!!! Απλά ήταν λίγο!!!!! Την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλές!!!

Αχ μπράβο κοριτσάκι, σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Φαντάζομαι η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ ε?????

Απόλαυσέ το!!!! Όλα καλά θα πάνε, και καρδούλα θα ακούσετε και στους γονείς θα το πείτε και όλοι θα τρελαθούν από την χαρά τους!!! Τι ωραίες στιγμές, μακάρι να τις ζήσουμε όλες γρήγορα!! Ασε που τώρα που θα ξεκουράζεσαι θα σε εκμεταλλευτούμε, θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις για να μην βαριέσαι κιόλας!!!!

Stardustmg χαίρομαι που σε ακούω πάλι χαρούμενη κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε αύριο τα νέα σου!!

Sissy2012 μου υπομονή, θα περάσει και η περίοδος και βουρ στον αγώνα πάλι με πλύσεις φυσικά! ;)

natasoula81 πολλά φιλιά, κάθε φορά που διαβάζω για τα μελομακάρονα λέω να βγω να πάρω αργότερα και μετά πάλι το ξεχνάω!!!

s_maria μου ότι σου πει ο γιατρός, μην χάσεις τζάμπα τον κύκλο, αν και δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι για να σε συμβουλέψουμε, είναι πολύ σημαντικό το θέμα, πάντως ποτέ δεν ξέρεις!!

Λοιπόν εγώ πήγα για Ε2 και με πήραν πριν από καμιά ώρα και μου είπαν να ξαναπάω αύριο για επανάληψη και μάλλον Σάββατο θα μου τα πάρουν. Εχω δώσει άπειρα λεφτά για βενζίνες, αλλά τι να κάνεις. Επίσης μου είπε η γραμματέας ότι δεν κάνουμε πάντα μικρογονιμοποίηση (αν είναι το σπέρμα σούπερ δεν κάνουν) και ότι αν κάνουμε, είναι 200 ευρώ επιπλέον, εγώ το θεωρούσα στάνταρ. Δεν είναι προτιμότερο από την απλή μέθοδο, τόσα θα δώσουμε, στα 200 θα κολλήσουμε? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό μάλλον.

Μαρακι αμα θελεις θα σου το θυμιζω συνεχεια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα κλεφτά από τη δουλειά να δω μήπως έχουμε πάλι κανένα ευχάριστο και το χάσω!!!:-P

Παπάκι χρόνια πολλά και καλά!!!! Με ένα πόνο που λένε και οι παλιοί, γερό μωράκι να κάνεις και ότι μα ότι άλλο επιθυμείς!!!!

tinkerbell!24 περαστικούλια κοριτσάκι, χειρότερα είσαι σήμερα?

Κατερινακι το σπιτικό είναι καλύτερο νομίζω, δες παπάκι και γεωργία!!! Τουλάχιστον σου έφυγε η φοβία με την πρόβα, όλα θέλουν τον τρόπο τους τελικά!

Evangeliapan μου περιττό να σου πω πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε!!!!

Είναι απίστευτο που άτομα που δεν τα γνωρίζεις σε κάνουν και νιώθεις τόσο άνετα και μιλάς σαν να γνωρίζεστε χρόνια!!!! Απλά ήταν λίγο!!!!! Την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλές!!!

Αχ μπράβο κοριτσάκι, σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Φαντάζομαι η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ ε?????

Απόλαυσέ το!!!! Όλα καλά θα πάνε, και καρδούλα θα ακούσετε και στους γονείς θα το πείτε και όλοι θα τρελαθούν από την χαρά τους!!! Τι ωραίες στιγμές, μακάρι να τις ζήσουμε όλες γρήγορα!! Ασε που τώρα που θα ξεκουράζεσαι θα σε εκμεταλλευτούμε, θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις για να μην βαριέσαι κιόλας!!!!

Stardustmg χαίρομαι που σε ακούω πάλι χαρούμενη κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε αύριο τα νέα σου!!

Sissy2012 μου υπομονή, θα περάσει και η περίοδος και βουρ στον αγώνα πάλι με πλύσεις φυσικά! ;)

natasoula81 πολλά φιλιά, κάθε φορά που διαβάζω για τα μελομακάρονα λέω να βγω να πάρω αργότερα και μετά πάλι το ξεχνάω!!!

s_maria μου ότι σου πει ο γιατρός, μην χάσεις τζάμπα τον κύκλο, αν και δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι για να σε συμβουλέψουμε, είναι πολύ σημαντικό το θέμα, πάντως ποτέ δεν ξέρεις!!

Λοιπόν εγώ πήγα για Ε2 και με πήραν πριν από καμιά ώρα και μου είπαν να ξαναπάω αύριο για επανάληψη και μάλλον Σάββατο θα μου τα πάρουν. Εχω δώσει άπειρα λεφτά για βενζίνες, αλλά τι να κάνεις. Επίσης μου είπε η γραμματέας ότι δεν κάνουμε πάντα μικρογονιμοποίηση (αν είναι το σπέρμα σούπερ δεν κάνουν) και ότι αν κάνουμε, είναι 200 ευρώ επιπλέον, εγώ το θεωρούσα στάνταρ. Δεν είναι προτιμότερο από την απλή μέθοδο, τόσα θα δώσουμε, στα 200 θα κολλήσουμε? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό μάλλον.

συμφωνω μαζι σου για τη μικρογονιμοποιση. ειναι πιο εγγυημενη αν υπαρχει προβλημα με το σπερμα. και καλα θα κανεις να την απαιτησεις. δεν θα κολλησεις σε μερικα ευρωπουλακια παραπανω.

Κορίτσια καλησπέρα!

Πόσο πολύ σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράστασή σας! Ειλικρινά!!!!!! Η μία από τις δυσκολίες πέρασε, τώρα έχουμε το άλλο δύσκολο κομμάτι... Μακάρι να πάνε όλα καλά με το εμβρυάκι μου μέσα στη μήτρα μου και να τα καταφέρουμε... Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε!!!! Από την Παρασκευή θα είμαι κι εγώ ξάπλα... Έχω τόσες δουλειές να προλάβω να κάνω διότι από Παρασκευή απαγορεύονται όλα!!!

Προς το παρόν σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ειμαι νατασουλα μου.. Περιμένω να περάσει η περίοδος για ν ανεβει λιγο η διάθεση...εσυ;;

Sissaki μου εγω καλα ειμαι. απο διαθεση καλα παω μεχρι στιγμης. ερχονται καποιες στιγμες που αγχωνομαι λιγο γιατι εχω πολλα ερωτηματικα στο κεφαλι μου, αλλα ελπιζω να μου λυσει τις αποριες ο γιατρος μου την Παρασκευη.

μολις περασει η περιοδος σου και αρχιζουν και στρωνουν οι ορμονες σου, θα ανεβεις πολυ ψυχολογικα. θα σκεφτεσαι οτι εχεις ενα σκοπο στη ζωη σου και θα τον εκπληρωσεις με οποιονδηποτε τροπο!!!και οτι απορια εχεις ρωτησε με. εχουμε περασει ακριβως τα ιδια με σας 2 χρονια πριν και απλα θελει πολυ υπομονη!εξ αλλου εδω περα ειμαστε για να στηριζουμε η μια την αλλη.

Κορίτσια καλησπέρα!

Πόσο πολύ σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράστασή σας! Ειλικρινά!!!!!! Η μία από τις δυσκολίες πέρασε, τώρα έχουμε το άλλο δύσκολο κομμάτι... Μακάρι να πάνε όλα καλά με το εμβρυάκι μου μέσα στη μήτρα μου και να τα καταφέρουμε... Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε!!!! Από την Παρασκευή θα είμαι κι εγώ ξάπλα... Έχω τόσες δουλειές να προλάβω να κάνω διότι από Παρασκευή απαγορεύονται όλα!!!

Προς το παρόν σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

κανε οτι εχεις να κανεις ΤΩΡΑ. μετα μην τολμησεις και κουνηθεις.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα. Τι όμορφη μέρα σήμερα !! Ακόμα γελάω σαν ηλίθια………….

Μινάκι μου πολύχρονη, γερή και ευτυχισμένη. Σου στέλνω πολλά πολλά πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες.

Lolitaki το συνηδειτοποιείς, πως το μωράκι σου είναι ήδη εδώ και σε περιμένει? Σε λίγες ημέρες θα είναι στην κοιλίτσα σου και θα μεγαλώνει ευτυχισμένο………..

Δες τι τράβηξε………

Κατερινάκι τι σου έλεγα εγώ?? Ο γιατρός ήξερε που πήγαινε αυτή τη φορά. Δεν θα ξαναπονέσεις σε σπερματέγχυση. Η επόμενη θα είναι όταν θα γεννάς.

Το ότι ακύρωσε την διαδικασία είναι πολύ θετικό. Θα μπορούσε να μην σου πει τίποτα, να αρπάξει τα εκατόευρα, και να σε αφήσει να νομίζεις ότι όλα πήγαν καλά. Κλείσε τηλέφωνα, πόρτες, παράθυρα και ξεζούμισε τον αντρούλη σου. Ποτέ δεν ξέρεις……..

Maria – s μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου για το λίγο αίμα στη περίοδο. Η κλομιφαίνη το κάνει αυτό. Και εγώ όταν έπαιρνα 4 μήνες clomiphene είχα πολύ λίγο αίμα και νόμιζα ότι κάτι τρέχει. Τα χάπια δεν αφήνουν το ενδομήτριο να παχύνει αρκετά και έχεις μειωμένη ροή. Συνέχισε ακάθεκτη !!

Tinkeraki μου περαστικούλια. Πες κανένα νέο...........

Γεωργία μου καλή χειμερία νάρκη !!

Sissy πότε πάμε για σπερματέγχυση, τώρα που το πήρατε ζεστά?

Εχθές πήγαμε στον γιατρό και μου έγραψε τα φάρμακα της επικείμενης εξωσωματικής. Του είπα να με φουλάρει γιατί θέλω να καταψύξω καμιά δεκαπενταριά για καβάντζα. Συμφώνησε μαζί μας, να κάνουμε ωοληψία, να αφήσουμε κάνα – δύο μήνες να περάσουν ώστε να ηρεμήσει ο οργανισμός μου και να ξεπρηστώ, και μετά σιγά- σιγά θα κάνουμε εμβρυομεταφορά.

Όλα αυτά φυσικά μετά τον Ιανουάριο και εφόσον βρεθούν τα χρήματα. Ο θεός είναι μεγάλος και οι τράπεζες αμείλικτες. Ήδη ξεκινήσαμε περιοδεία στα υποκαταστήματα απανταχού τραπεζίτη και ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας. Αχ θέλω και εγώ ένα θαύμα Γεωργία μου……….

Λία μου πραγματικά το καημένο το σπέρμα τι τραβάει!!!!

Τι φάρμακα σου έγραψε ο γιατρός? Θα τα πάρεις από τον ΕΟΠΥΥ?

Λία μου πραγματικά το καημένο το σπέρμα τι τραβάει!!!!

Τι φάρμακα σου έγραψε ο γιατρός? Θα τα πάρεις από τον ΕΟΠΥΥ?

Μου έγραψε 2.400 μονάδες puregon και 6 orgalutran. Πολλά λεφτά βρε παιδιά………….

Σήμερα τις παραγγείλαμε και θα τις έχουμε από εβδομάδα, λόγω απεργίας.

Και τις δύο σπερματεγχύσεις με puregon τις έκανα, οπότε ξέρουμε σε τι δόσεις αντιδρά ο οργανισμός μου. Με 100 μονάδες ημερησίως έκανα 7 αυγά, οπότε μάλλον θα ξεκινήσουμε με 200 – 250……..Anyway, είναι πολύ μακρινό ακόμα…….Ας έχω τα φάρμακα στο ψυγείο για καλό και για κακό.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μου έγραψε 2.400 μονάδες puregon και 6 orgalutran. Πολλά λεφτά βρε παιδιά………….

Σήμερα τις παραγγείλαμε και θα τις έχουμε από εβδομάδα, λόγω απεργίας.

Και τις δύο σπερματεγχύσεις με puregon τις έκανα, οπότε ξέρουμε σε τι δόσεις αντιδρά ο οργανισμός μου. Με 100 μονάδες ημερησίως έκανα 7 αυγά, οπότε μάλλον θα ξεκινήσουμε με 200 – 250……..Anyway, είναι πολύ μακρινό ακόμα…….Ας έχω τα φάρμακα στο ψυγείο για καλό και για κακό.

καλα μαρι της orgalutran της αγορασες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσακια μου μολις γυρισα απο τον ουρολογο...

αν εξαιρεσουμε τα 250 ευρω που σκασαμε (50 ευρω υπερηχος+100 αμοιβη γιατρου+100 εξετασεις ορμονολογικες του αντρουλη μου) ολα ειναι μια χαρα....

ο γιατρος φαινεται πολυ καλος γνώστης των πραγματων, μας ειπε να κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμμα για να εχουμε τελευταια στοιχεια εξετασης (150 ακομα) και πραγματικά δεν χρειαζομαστε ουτε βιταμινες ουτε φαρμακα ουτε τιποτα...μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαι για την αμη, διοτι ΑΝ μπαιναμε σε διαδικασια εξωσωματικής, κάτι που δεν θεωρει απαραιτητο, θα ειχαμε πιθανοτητες πανω απο 95%...μου ειπε "γιατι εχεις κοριτσι μου θλιμμενο υφος? ολα πανε καταπληκτικά, με φυσικό τρόπο θα μεινεις εγκυος, στο εγγυομαι"...και σκεφτομουν "ειμαι πραγματικά θλιμμένη"?...... με τετοια και με τετοια μου φαινεται θα παω να παρω καμμια κουτα τυρογαριδακια κι εγω που παρολο τα σιχαινομαι, θα χτυπαω ενα πακετακι να διωχνω την θλιψη μου... με τα κοριτσακια δεν βρεθηκαμε τελικά γιατι το λολιτακι πρεπει να προετοιμαστει ψυχη και σωματι (και σπιτικες δουλειες επισης) διοτι η παρασκευη ειναι η ευλογημενη μερα που θα εχει την μεταφορα της.... αλλα ειπαμε...δεν θα σε ξεχασουμε και τοτε....θα ερθουμε σπιτι να σου κανουμε παρεα!!!!

αυτο που εμαθα σημερα για το σπερμα ειναι πως κανει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το μπροκολο και τα λαχανακια βρυξελλων... ωραια...εγω θα τρωω πακοτινια και γαριδακια και ο αντρουλης μου λαχανακια βρυξελλων (μπλιαχ)...ε ναι, το ξερω...δεν υπαρχει δικαιοσυνη......

μαριεττακι παρε με οτι ωρα θελεις σπιτι, γυρισα και ειμαι εδω...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

μπροκολο πηρα από τα lidlκατεψυγμένα. Κάνει?

Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω όπως θέλω

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μπροκολο πηρα από τα lidlκατεψυγμένα. Κάνει?

Είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω όπως θέλω

ετσι κι αλλιως τα λαχανακια βρυξελλων θα ειναι και για μενα κατεψυγμενα.....ευτυχως μπροκολα εσπειρε η μανουλα μου φετος και προχθες φαγαμε τα πρωτα...γλυκισμα...ελα να σου δωσω....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ετσι κι αλλιως τα λαχανακια βρυξελλων θα ειναι και για μενα κατεψυγμενα.....ευτυχως μπροκολα εσπειρε η μανουλα μου φετος και προχθες φαγαμε τα πρωτα...γλυκισμα...ελα να σου δωσω....

καλά θα ήτανε!!!δεν ξέρω κάποιο που να έχει δικά του...:rolleyes::rolleyes:

κουνουπίδι κάποτε βάζει η μαμά μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ουφ, επιτελους πολιτισμος, ξαναηρθε το ιντερνετ!

Ρε, Κατερινακι, το οτι η LH αρχισε να ανεβαινει σημαινει απλα οτι δεν προλαβαινει να σου δωσει πρεγκνυλ. Εισαι ακομα πριν την ωορηξια κι εχεις ενα ωραιοτατο φυσικο ωαριο (και αριστερο που ειναι η αδυναμια μου)! Και το συζητας;;;; Αντε, οργανωσου στο ντιβανι κι ασε τα ναζια!!! Και το 400αρι της σπερματεγχυσης το κανεις εισητηρια για Ρωμη! Αν στο επιτρεψει ο γιατρος βεβαια:wink:!

Και μια και λεμε για τα λεφτα της προσπαθειας! Χθες πηγαμε για τη χοριακη στο κεντρο εξωσωματικης (μενουμε κοντα) και στο χωρο της αιμοληψιας συναντησαμε το γιατρο. "Τι εγινε παιδια, εχουμε κανενα ευχαριστο;" ρωτησε ο γιατρος. "Μαλλον γιατρε", ειπε ο δικος μου ο αθεοφοβος, "και φταις εσυ για ολα!" "Γιατι;" λεει ο γιατρος. "Γιατι με το που μας ειπες τις προαλλες τις τιμες για την εξωσωματικη γυρισαμε σπιτι και τη γκαστρωσα!!!!" Παγωτο ο γιατρος:shock:!

Το μπροκολο διωχνει τα ξενοοιστρογονα απο τον οργανισμο, ειναι ουσιες που μοιαζουν με οιστρογονα, τις παιρνουμε απο χαζοτροφες και μπερδευουν το αναπαραγωγικο τοσο του αντρα οσο και της γυναικας! Γιαυτο ασε τα γαριδακια και βραζε μπροκολα!

Α, γαριδακια εχω σουπερ περισσευμα! Εβλεπε ο καλος μου οτι τα ετρωγα την προηγουμενη βδομαδα και το θεωρησε λιγουρα της εγκυμοσυνης! Κι ετσι σημερα μου κουβαλησε 5 μεγαλες σακουλες να μου βρισκονται!!!! Να δω τι θα τα κανω!

Λια, βαλε τις ενεσεις στο ψυγειο και ξεχνα τες! Εκεινο το αισιοδοξο-ταξιδιαρικο χαμογελο σου ειναι το κλειδι! Κι ενα ακομα καφεδακι στα κοντα.... Το βλεπω το θαυμα να ερχεται!

lolita, ασε τις δουλειες κοριτσι μου και ριξτο στα πιλινγκ και τις κρεμουλες (χωρις αρωμα, ε)! Να εισαι κουκλαρα στην εμβρυομεταφορα! Ολοκληρο μωρο ερχεται σπιτι!

s-maria, μια χαρα στα ειπε η Λια! Το ενδομητριο αδυνατιζει με την κλομιφαινη, γιαυτο εχεις λιγοτερο αιμα! Σκεψου μηπως θελεις να κανεις διαλειμμα ενα μηνα!

maria_v, εγω εκανα και με τους δυο τροπους. Τη μικρογονιμοποιηση την προτιμουν γενικα οι εμβρυολογοι, γιατι ξερουν οτι διαλεξαν ενα μορφολογικα αρτιο σπερματοζωαριο και δεν "τρυπωσε"όποιο προλαβε! Ρωτα αν κανουν IMSI (ειναι μικρογονιμοποιηση με ιδιαιτερα υψηλης ευκρινειας μικροσκοπιο), αυτη τα αξιζει τα λεφτα της!

mina pa, με το μαλακο την τουρτα, ε! Ο γιατρος μαλωνει!

natasoula, ποτε θα σε γνωρισουμε εσενα;

Σας φιλω, ξαπλωνω κανα μισαωρο κι επανερχομαι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...