Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Marlen13 είπε:

Το orgalutran φυλάσσεται στο φυγειο όπως οι υπόλοιπες ενέσεις? Γιατί δεν αναγράφεται στο φυλλάδιο. Λέει απλά να μην καταψύχετε. Εσείς τι τα κάνατε?

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

πρίν από 50 λεπτά , makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πω πω έριξα κάτι ύπνους άλλο πράγμα. Συμπαράσταση στις έγκυες. Με πηρε τωρα ο γιατρός και μου είπε ότι η lh ειναι υψηλή οπότε ειναι κρίμα να πετάξω τα λεφτά μου στην σπερματεγχυση. Μπορούμε να πάμε τον επόμενο μήνα. Οπότε αρχίζουν συζυγικα χρέη. Μα είδατε τι μαλακισμενο που ειναι;; Μια φορα δεν πονέσα και δεν μπορω να την κανω. Γαμω την τύχη μου γαμω.

Δεν λες που δεν θα ξοδεψεις τζαμπα λεφτα, καλυτερα θα το γλεντησετε μια χαρα τα δυο σας και που ξερεις μπορει να μην χρειαστει η σπερμ/ση καν!;) Αντε ξεζουμιστειτε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε κοριτσια να' μαι και εγω!!!τι μου κανετε????

ΠΑΠΑΚΙ!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ' ΟΛΑ και για μην ξεχνιομαστε θα σου στειλω κανεςνα κουτι με μελομακαρονα!!

lolita αντε με το καλο να γινει και η εμβρυομεταφορα και σε λιγο καιρο να μας πεις και εσυ τα ευχαριστα!!!!!!

νεραιδουλα ξεκινα να ψαχνεις τις συνταγες να τις ξαναβγαλεις στη φορα. επιβαλλεται για να φρεσκαρουν τη μνημη τους οι παλιες και να μαθαινουν οι καινουριες

Georgkat καθε εμποδιο σε καλο!!!μαζευε λεφτα!!!

Evangeliapan σημερα σκεφτομουν να παμε και εμεις σε ομοιοπαθητικο. καλο θα μας κανει...

mar1981 τρελοκομειο τι κανεις??????? sissaki μου εσυ???

Γεωργια, βαρεθηκες να ξαπλωνεις????!!!!κοιτα να το συνιθησεις!!!

Καλημέρες!!!

Κατερινακι πολύ καλή επιτυχία για σημερα!!Δεν ξέρω ούτε ώρα ούτε τίποτα αλλα ελπίζω να έχουν πάει όλα καλα και το σπορακι σου να είναι στον δρόμο!!!

Ευαγγέλια και Μαρία φαντάζομαι θα λέτε και θα λέτε τώρα οοουυυ...Καλα να περνάτε και που ξέρετε και αυτή συνάντηση θεωρείται άρα;;;Μετά περιμενουμε ευχάριστα ε;:

Νεράιδα μου υπομονή με το συνάχι θα περάσει και θα γίνεις περδικουλα!!!

Τα φιλία μου σε όλες και ειδικά στις εγκυουλες μας!!!

Πιπινακι εσυ τι κανεις? τα δοντια του γιου σου πως πανε?

Διαφημίσεις

Evangeliapan σημερα σκεφτομουν να παμε και εμεις σε ομοιοπαθητικο. καλο θα μας κανει...

mar1981 τρελοκομειο τι κανεις??????? sissaki μου εσυ???

Γεωργια, βαρεθηκες να ξαπλωνεις????!!!!κοιτα να το συνιθησεις!!!

Καλά ειμαι νατασουλα μου.. Περιμένω να περάσει η περίοδος για ν ανεβει λιγο η διάθεση...εσυ;;

κατερίνα μου, μην ανυσηχείς για τίποτα...η πρεμιέρα θα είναι πριβέ και θα έχει τρελλή επιτυχία!!!!!!

η συνάντηση με τα κορίτσια θα είναι γουρλίδικη και θα έχουμε ευχάριστα από όλες σας!!!!!!

νατασούλα μου, μόλις πάω σπίτι θα το ξεθάψω....

σκυ τι κάνεις κορίτσι μου??το μπεμπε καλά??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσακια μου τι κανετε??

παπακι χρονια πολλα!να τα εκατοστησεις :D

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες και τα εμβρυακια της παρέας!!!! Έχουμε πλέον 3 που μας διαβάζουν καθημερινά !!!!!

Αρχικά να πω ΧΡΟΝια ΠοΛΛΑ στ παπακι που έχει σημερα γενέθλια!!!!!! Να τα εκατοστησεις και με ενα πόνο Γλυκουλα μου!!!! Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς.

Εγω σημερα κορίτσια πήγα πουρνο πουρνο, έκανα την πρόβα μου για την σπερματεγχυση, δεν πονέσα καθόλου!!!!!!! Και αν βγουν καλές lh και οιστραδιολη, την Παρασκευή πάω για σπερματεγχυση.

ειδες?μια χαρα θα πανε ολα!!!!
Κορίτσια μου καλημέρα κι από εμένα!

ΠΑΠΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

GEORGEKAT είδες που πήγαν όλα καλά!!! Τέλεια και η πρόβα της σπερματέγχυσης, να δεις που και την Παρασκευή θα πάνε όλα καλά και σε 14 ημέρες θα έχεις μια τέλεια χοριακή!

Τινκ περαστικά σου κοριτσάκι μου, γύρνα γρήγορα σπίτι, να χουχουλιάσεις!

Έχω κι εγώ καλά νέα να σας πω. Το ωαριάκι μου γονιμοποιήθηκε!!!! Με πήρε η εμβρυολόγος και την Παρασκευή θα πάω για εμβρυομεταφορά!!! Ουφ, άλλο άγχος τώρα!!! Τουλάχιστον προχωράμε καλά!!!

μπραβο!!!μια χαρα το ωαριακι σου!!!ευχομαι σε λιγες μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!

εμενα η περιοδος μου τα εχει παιξει εντελως!!

τη δευτερα ειχα καφε ολη μερα και εχθες μου ηρθε κανονικα αιμα μεχρι το βραδυ,για 12 ωρες μονο!μετα μεχρι και τωρα εχω μονο καφε!

μου ειπε εχθες ο γιατρος να κανω χοριακη αλλα βγηκε μηδεν οποτε μου ειπε να παρω κανονικα τα σερπαφαρ απο αυριο!αλλα σημερα μιλησαμε παλι να του πω οτι σταματησε το αιμα και μου ειπε μηπως καθυστερησω να παρω τα φαρμακα αλλα με τον κυκλο μου πρεπει απο αυριο!το μονο που τον φοβιζει λεει ειναι μηπως ειναι κυηση αλλα και παλι του λεω δε θα εδειχνε η χοριακη?και μου λεει λογικα ναι!!!

τι λετε βρε κοριτσια!!αγχωθηκα!!!υπαρχει νοημα να ξανακανω χοριακη?

εμενα το αιμα μου κραταει παντα 3 μερες και 4η-5η εχω μονο καφε!σημερα τα καφε μου ειναι σαν τις 4ης μερας

εμενα η περιοδος μου τα εχει παιξει εντελως!!

τη δευτερα ειχα καφε ολη μερα και εχθες μου ηρθε κανονικα αιμα μεχρι το βραδυ,για 12 ωρες μονο!μετα μεχρι και τωρα εχω μονο καφε!

μου ειπε εχθες ο γιατρος να κανω χοριακη αλλα βγηκε μηδεν οποτε μου ειπε να παρω κανονικα τα σερπαφαρ απο αυριο!αλλα σημερα μιλησαμε παλι να του πω οτι σταματησε το αιμα και μου ειπε μηπως καθυστερησω να παρω τα φαρμακα αλλα με τον κυκλο μου πρεπει απο αυριο!το μονο που τον φοβιζει λεει ειναι μηπως ειναι κυηση αλλα και παλι του λεω δε θα εδειχνε η χοριακη?και μου λεει λογικα ναι!!!

τι λετε βρε κοριτσια!!αγχωθηκα!!!υπαρχει νοημα να ξανακανω χοριακη?

εμενα το αιμα μου κραταει παντα 3 μερες και 4η-5η εχω μονο καφε!σημερα τα καφε μου ειναι σαν τις 4ης μερας

μαράκι μου, δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου πω...χοριακή πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος...

αλλά ότι σου πει ο γιατρός να κάνεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα κλεφτά από τη δουλειά να δω μήπως έχουμε πάλι κανένα ευχάριστο και το χάσω!!!:-P

Παπάκι χρόνια πολλά και καλά!!!! Με ένα πόνο που λένε και οι παλιοί, γερό μωράκι να κάνεις και ότι μα ότι άλλο επιθυμείς!!!!

tinkerbell!24 περαστικούλια κοριτσάκι, χειρότερα είσαι σήμερα?

Κατερινακι το σπιτικό είναι καλύτερο νομίζω, δες παπάκι και γεωργία!!! Τουλάχιστον σου έφυγε η φοβία με την πρόβα, όλα θέλουν τον τρόπο τους τελικά!

Evangeliapan μου περιττό να σου πω πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε!!!!

Ευαγγέλια και Μαρία φαντάζομαι θα λέτε και θα λέτε τώρα οοουυυ...Καλα να περνάτε και που ξέρετε και αυτή συνάντηση θεωρείται άρα;;;Μετά περιμενουμε ευχάριστα ε;:

Είναι απίστευτο που άτομα που δεν τα γνωρίζεις σε κάνουν και νιώθεις τόσο άνετα και μιλάς σαν να γνωρίζεστε χρόνια!!!! Απλά ήταν λίγο!!!!! Την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλές!!!

Κορίτσια μου καλημέρα κι από εμένα!

Έχω κι εγώ καλά νέα να σας πω. Το ωαριάκι μου γονιμοποιήθηκε!!!! Με πήρε η εμβρυολόγος και την Παρασκευή θα πάω για εμβρυομεταφορά!!! Ουφ, άλλο άγχος τώρα!!! Τουλάχιστον προχωράμε καλά!!!

Αχ μπράβο κοριτσάκι, σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Φαντάζομαι η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ ε?????

Καλημερουδιααααα!!!! Ωραιο πραμα και η ξαπλαδουρα, αλλα ψιλοβαρεθηκα! Καλα, αυτα τα πρωινα ποιος τα βλεπει; Πρωι- πρωι μας μαυρισαν τη ζωη με τις αναλυσεις τους κι υστερα ο Πετρετζικης κατι εφτιαχνε με μπανανες, εγω ψιλοκοιμομουν απ΄το ουτρο και μου ζαλισε το κεφαλι! Ουτε τα πιτσιρικια στο σχολειο δε μιλανε τοσο!

Περιμενω τον καλο μου τωρα, να δω τι θα ψωνισει για να φαμε! Ψαρακια του ειπα, αλλα μαλλον κοτοπουλο φερνει! Στη μαμυ μου δεν το ειπα ακομα, να ακουσουμε καρδουλα και μετα! Την βλεπω να ξεχναει τις φοβιες της και να ξαναπιανει το τιμονι! Εμ, κατσαρολες και ταψια με το αστικο δεν κουβαλιουνται!

Απόλαυσέ το!!!! Όλα καλά θα πάνε, και καρδούλα θα ακούσετε και στους γονείς θα το πείτε και όλοι θα τρελαθούν από την χαρά τους!!! Τι ωραίες στιγμές, μακάρι να τις ζήσουμε όλες γρήγορα!! Ασε που τώρα που θα ξεκουράζεσαι θα σε εκμεταλλευτούμε, θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις για να μην βαριέσαι κιόλας!!!!

Stardustmg χαίρομαι που σε ακούω πάλι χαρούμενη κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε αύριο τα νέα σου!!

Sissy2012 μου υπομονή, θα περάσει και η περίοδος και βουρ στον αγώνα πάλι με πλύσεις φυσικά! ;)

natasoula81 πολλά φιλιά, κάθε φορά που διαβάζω για τα μελομακάρονα λέω να βγω να πάρω αργότερα και μετά πάλι το ξεχνάω!!!

s_maria μου ότι σου πει ο γιατρός, μην χάσεις τζάμπα τον κύκλο, αν και δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι για να σε συμβουλέψουμε, είναι πολύ σημαντικό το θέμα, πάντως ποτέ δεν ξέρεις!!

Λοιπόν εγώ πήγα για Ε2 και με πήραν πριν από καμιά ώρα και μου είπαν να ξαναπάω αύριο για επανάληψη και μάλλον Σάββατο θα μου τα πάρουν. Εχω δώσει άπειρα λεφτά για βενζίνες, αλλά τι να κάνεις. Επίσης μου είπε η γραμματέας ότι δεν κάνουμε πάντα μικρογονιμοποίηση (αν είναι το σπέρμα σούπερ δεν κάνουν) και ότι αν κάνουμε, είναι 200 ευρώ επιπλέον, εγώ το θεωρούσα στάνταρ. Δεν είναι προτιμότερο από την απλή μέθοδο, τόσα θα δώσουμε, στα 200 θα κολλήσουμε? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό μάλλον.

HvAnp3.png

Λοιπόν εγώ πήγα για Ε2 και με πήραν πριν από καμιά ώρα και μου είπαν να ξαναπάω αύριο για επανάληψη και μάλλον Σάββατο θα μου τα πάρουν. Εχω δώσει άπειρα λεφτά για βενζίνες, αλλά τι να κάνεις. Επίσης μου είπε η γραμματέας ότι δεν κάνουμε πάντα μικρογονιμοποίηση (αν είναι το σπέρμα σούπερ δεν κάνουν) και ότι αν κάνουμε, είναι 200 ευρώ επιπλέον, εγώ το θεωρούσα στάνταρ. Δεν είναι προτιμότερο από την απλή μέθοδο, τόσα θα δώσουμε, στα 200 θα κολλήσουμε? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό μάλλον.

μαράκι μου χειρότερα είμαι σήμερα...θα αργήσω και να πάω σπίτι άσε....

μαράκι μου εμένα από ότι κατάλαβα θα το έβλεπε εκείνη την ώρα πως θα πήγαινε η κατάσταση....να μιλήσεις μαζί του για αυτό το θέμα....τα 200Ε να μην τα σκεφτείς..δεν θα κολλήσουμε σε αυτά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα κλεφτά από τη δουλειά να δω μήπως έχουμε πάλι κανένα ευχάριστο και το χάσω!!!:-P

Παπάκι χρόνια πολλά και καλά!!!! Με ένα πόνο που λένε και οι παλιοί, γερό μωράκι να κάνεις και ότι μα ότι άλλο επιθυμείς!!!!

tinkerbell!24 περαστικούλια κοριτσάκι, χειρότερα είσαι σήμερα?

Κατερινακι το σπιτικό είναι καλύτερο νομίζω, δες παπάκι και γεωργία!!! Τουλάχιστον σου έφυγε η φοβία με την πρόβα, όλα θέλουν τον τρόπο τους τελικά!

Evangeliapan μου περιττό να σου πω πόσο χάρηκα που βρεθήκαμε!!!!

Είναι απίστευτο που άτομα που δεν τα γνωρίζεις σε κάνουν και νιώθεις τόσο άνετα και μιλάς σαν να γνωρίζεστε χρόνια!!!! Απλά ήταν λίγο!!!!! Την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλές!!!

Αχ μπράβο κοριτσάκι, σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Φαντάζομαι η ψυχολογία μας έχει ανέβει πολύ ε?????

Απόλαυσέ το!!!! Όλα καλά θα πάνε, και καρδούλα θα ακούσετε και στους γονείς θα το πείτε και όλοι θα τρελαθούν από την χαρά τους!!! Τι ωραίες στιγμές, μακάρι να τις ζήσουμε όλες γρήγορα!! Ασε που τώρα που θα ξεκουράζεσαι θα σε εκμεταλλευτούμε, θα σε τρελάνουμε στις ερωτήσεις για να μην βαριέσαι κιόλας!!!!

Stardustmg χαίρομαι που σε ακούω πάλι χαρούμενη κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε αύριο τα νέα σου!!

Sissy2012 μου υπομονή, θα περάσει και η περίοδος και βουρ στον αγώνα πάλι με πλύσεις φυσικά! ;)

natasoula81 πολλά φιλιά, κάθε φορά που διαβάζω για τα μελομακάρονα λέω να βγω να πάρω αργότερα και μετά πάλι το ξεχνάω!!!

s_maria μου ότι σου πει ο γιατρός, μην χάσεις τζάμπα τον κύκλο, αν και δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι για να σε συμβουλέψουμε, είναι πολύ σημαντικό το θέμα, πάντως ποτέ δεν ξέρεις!!

σε ευχαριστω γλυκεια μου ! κ σε σενα σου ευχομαι να σου πανε ολα θετικα κ παντα ευχαριστα νεα να εχεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα. Τι όμορφη μέρα σήμερα !! Ακόμα γελάω σαν ηλίθια………….

Μινάκι μου πολύχρονη, γερή και ευτυχισμένη. Σου στέλνω πολλά πολλά πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες.

Lolitaki το συνηδειτοποιείς, πως το μωράκι σου είναι ήδη εδώ και σε περιμένει? Σε λίγες ημέρες θα είναι στην κοιλίτσα σου και θα μεγαλώνει ευτυχισμένο………..

Δες τι τράβηξε………

Κατερινάκι τι σου έλεγα εγώ?? Ο γιατρός ήξερε που πήγαινε αυτή τη φορά. Δεν θα ξαναπονέσεις σε σπερματέγχυση. Η επόμενη θα είναι όταν θα γεννάς.

Το ότι ακύρωσε την διαδικασία είναι πολύ θετικό. Θα μπορούσε να μην σου πει τίποτα, να αρπάξει τα εκατόευρα, και να σε αφήσει να νομίζεις ότι όλα πήγαν καλά. Κλείσε τηλέφωνα, πόρτες, παράθυρα και ξεζούμισε τον αντρούλη σου. Ποτέ δεν ξέρεις……..

Maria – s μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου για το λίγο αίμα στη περίοδο. Η κλομιφαίνη το κάνει αυτό. Και εγώ όταν έπαιρνα 4 μήνες clomiphene είχα πολύ λίγο αίμα και νόμιζα ότι κάτι τρέχει. Τα χάπια δεν αφήνουν το ενδομήτριο να παχύνει αρκετά και έχεις μειωμένη ροή. Συνέχισε ακάθεκτη !!

Tinkeraki μου περαστικούλια. Πες κανένα νέο...........

Γεωργία μου καλή χειμερία νάρκη !!

Sissy πότε πάμε για σπερματέγχυση, τώρα που το πήρατε ζεστά?

Εχθές πήγαμε στον γιατρό και μου έγραψε τα φάρμακα της επικείμενης εξωσωματικής. Του είπα να με φουλάρει γιατί θέλω να καταψύξω καμιά δεκαπενταριά για καβάντζα. Συμφώνησε μαζί μας, να κάνουμε ωοληψία, να αφήσουμε κάνα – δύο μήνες να περάσουν ώστε να ηρεμήσει ο οργανισμός μου και να ξεπρηστώ, και μετά σιγά- σιγά θα κάνουμε εμβρυομεταφορά.

Όλα αυτά φυσικά μετά τον Ιανουάριο και εφόσον βρεθούν τα χρήματα. Ο θεός είναι μεγάλος και οι τράπεζες αμείλικτες. Ήδη ξεκινήσαμε περιοδεία στα υποκαταστήματα απανταχού τραπεζίτη και ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας. Αχ θέλω και εγώ ένα θαύμα Γεωργία μου……….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσάρες μου καλησπέρα. Τι όμορφη μέρα σήμερα !! Ακόμα γελάω σαν ηλίθια………….

Μινάκι μου πολύχρονη, γερή και ευτυχισμένη. Σου στέλνω πολλά πολλά πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες.

Lolitaki το συνηδειτοποιείς, πως το μωράκι σου είναι ήδη εδώ και σε περιμένει? Σε λίγες ημέρες θα είναι στην κοιλίτσα σου και θα μεγαλώνει ευτυχισμένο………..

Δες τι τράβηξε………

Κατερινάκι τι σου έλεγα εγώ?? Ο γιατρός ήξερε που πήγαινε αυτή τη φορά. Δεν θα ξαναπονέσεις σε σπερματέγχυση. Η επόμενη θα είναι όταν θα γεννάς.

Το ότι ακύρωσε την διαδικασία είναι πολύ θετικό. Θα μπορούσε να μην σου πει τίποτα, να αρπάξει τα εκατόευρα, και να σε αφήσει να νομίζεις ότι όλα πήγαν καλά. Κλείσε τηλέφωνα, πόρτες, παράθυρα και ξεζούμισε τον αντρούλη σου. Ποτέ δεν ξέρεις……..

Maria – s μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου για το λίγο αίμα στη περίοδο. Η κλομιφαίνη το κάνει αυτό. Και εγώ όταν έπαιρνα 4 μήνες clomiphene είχα πολύ λίγο αίμα και νόμιζα ότι κάτι τρέχει. Τα χάπια δεν αφήνουν το ενδομήτριο να παχύνει αρκετά και έχεις μειωμένη ροή. Συνέχισε ακάθεκτη !!

Tinkeraki μου περαστικούλια. Πες κανένα νέο...........

Γεωργία μου καλή χειμερία νάρκη !!

Sissy πότε πάμε για σπερματέγχυση, τώρα που το πήρατε ζεστά?

Εχθές πήγαμε στον γιατρό και μου έγραψε τα φάρμακα της επικείμενης εξωσωματικής. Του είπα να με φουλάρει γιατί θέλω να καταψύξω καμιά δεκαπενταριά για καβάντζα. Συμφώνησε μαζί μας, να κάνουμε ωοληψία, να αφήσουμε κάνα – δύο μήνες να περάσουν ώστε να ηρεμήσει ο οργανισμός μου και να ξεπρηστώ, και μετά σιγά- σιγά θα κάνουμε εμβρυομεταφορά.

Όλα αυτά φυσικά μετά τον Ιανουάριο και εφόσον βρεθούν τα χρήματα. Ο θεός είναι μεγάλος και οι τράπεζες αμείλικτες. Ήδη ξεκινήσαμε περιοδεία στα υποκαταστήματα απανταχού τραπεζίτη και ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας. Αχ θέλω και εγώ ένα θαύμα Γεωργία μου……….

Λια μου πραγματικα θα γινει το θαυμα. με καποιο τροπο θα γινει!πιστη χρειαζεται. μεσα σε μια βδομαδα εζησα 2 θαυματα. ενα με την Γεωργια και ενα με τον πατερα μου. ο Θεος ειναι μεγαλος !!! και μην αγχωνεσαι.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...