Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερουδιααααα!!!! Ωραιο πραμα και η ξαπλαδουρα, αλλα ψιλοβαρεθηκα! Καλα, αυτα τα πρωινα ποιος τα βλεπει; Πρωι- πρωι μας μαυρισαν τη ζωη με τις αναλυσεις τους κι υστερα ο Πετρετζικης κατι εφτιαχνε με μπανανες, εγω ψιλοκοιμομουν απ΄το ουτρο και μου ζαλισε το κεφαλι! Ουτε τα πιτσιρικια στο σχολειο δε μιλανε τοσο!

Παπακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! Αντε, μεγαλωνεις κι εσυ, θα κοψεις τα γαριδακια λιγο-λιγο....;)

Μα τι τουρταρα ειναι αυτη βρε tinker; Πω, πω, υπερπαραγωγη! Περαστικουλια μικρη! Χαζοϊοσουλα ειναι, θα φυγει!

Κατερινακι, το αυγουλακι ειναι στρουμπουλο κι ο δρομος ανοιχτος! Ειδες βρε, αμα ξερει ο μαστορας, πώς γλυστραει το μαραφετι; Πιστευω η Ε2 θα χει περασει τα 150, η LH θα ειναι ακομα ενα με το πατωμα και την Παρασκευη θα αντικρυσουμε ενα θαυμα να γεννιεται! Με το καλο και το περιμενουμε!

Evangelia καφεδακι με τη maria_v; Αντε, παλι θετικο μυριζομαι!!!

Εγω ξεκινησα ν΄αδειαζω τη φαρμακαποθηκη! filicin, salospir, outrogestan, buscopan, clexan, α, και τις pregnacare plus, μην κοψω τις βιταμινες και παθω κανα στερητικο! Ευτυχως σημερα δεν εχω καθολου πονακια, χθες βραδυ ειχαν γινει πολυ εντονα και με ανησυχουσαν, αλλα ευτυχως με το buscopan εξαφανιστηκαν!

Περιμενω τον καλο μου τωρα, να δω τι θα ψωνισει για να φαμε! Ψαρακια του ειπα, αλλα μαλλον κοτοπουλο φερνει! Στη μαμυ μου δεν το ειπα ακομα, να ακουσουμε καρδουλα και μετα! Την βλεπω να ξεχναει τις φοβιες της και να ξαναπιανει το τιμονι! Εμ, κατσαρολες και ταψια με το αστικο δεν κουβαλιουνται!

καλημέρα εγκυούλα μου, να κάνεις πράγματα να σε ευχασριστεί η ξάπλα γιατί πως να το κάνουμε 9 μήνες είναι αυτοί!!!!

κοτοπουλάκι σήμερα!!!!

να μπαίνεις εδώ να μιλάμε να περνάει και η ώρα...να διαβάζεις κανένα βιβλίο και να μπαίνεις να μας λες συνταγές μαγειρικής απο αυτές που βλέπεις!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδιααααα!!!! Ωραιο πραμα και η ξαπλαδουρα, αλλα ψιλοβαρεθηκα! Καλα, αυτα τα πρωινα ποιος τα βλεπει; Πρωι- πρωι μας μαυρισαν τη ζωη με τις αναλυσεις τους κι υστερα ο Πετρετζικης κατι εφτιαχνε με μπανανες, εγω ψιλοκοιμομουν απ΄το ουτρο και μου ζαλισε το κεφαλι! Ουτε τα πιτσιρικια στο σχολειο δε μιλανε τοσο!

Παπακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! Αντε, μεγαλωνεις κι εσυ, θα κοψεις τα γαριδακια λιγο-λιγο....;)

Μα τι τουρταρα ειναι αυτη βρε tinker; Πω, πω, υπερπαραγωγη! Περαστικουλια μικρη! Χαζοϊοσουλα ειναι, θα φυγει!

Κατερινακι, το αυγουλακι ειναι στρουμπουλο κι ο δρομος ανοιχτος! Ειδες βρε, αμα ξερει ο μαστορας, πώς γλυστραει το μαραφετι; Πιστευω η Ε2 θα χει περασει τα 150, η LH θα ειναι ακομα ενα με το πατωμα και την Παρασκευη θα αντικρυσουμε ενα θαυμα να γεννιεται! Με το καλο και το περιμενουμε!

Evangelia καφεδακι με τη maria_v; Αντε, παλι θετικο μυριζομαι!!!

Εγω ξεκινησα ν΄αδειαζω τη φαρμακαποθηκη! filicin, salospir, outrogestan, buscopan, clexan, α, και τις pregnacare plus, μην κοψω τις βιταμινες και παθω κανα στερητικο! Ευτυχως σημερα δεν εχω καθολου πονακια, χθες βραδυ ειχαν γινει πολυ εντονα και με ανησυχουσαν, αλλα ευτυχως με το buscopan εξαφανιστηκαν!

Περιμενω τον καλο μου τωρα, να δω τι θα ψωνισει για να φαμε! Ψαρακια του ειπα, αλλα μαλλον κοτοπουλο φερνει! Στη μαμυ μου δεν το ειπα ακομα, να ακουσουμε καρδουλα και μετα! Την βλεπω να ξεχναει τις φοβιες της και να ξαναπιανει το τιμονι! Εμ, κατσαρολες και ταψια με το αστικο δεν κουβαλιουνται!

στα λογια μου ερχεσε που ψιλοβαρεθηκα , σε ευχαριστω για της ευχες σου κ σου της αναποδισο στο 10πλασιο ,

τελικα αυτο με την γυρη που σε ειπα κ τα αντισωματα λες ισχυει να μπορουμε να παιρνουμε η οχι? ο γιατρος μου δεν ξερει καθολου απο γυρη τι να πω ψιλοφοβαμαι δεν ρωτας τον δικο σου να μας πει αμα ξερει!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορτιτσακια μου καλησπερα σαααας!!

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Με ενα πονο κοριτσι μου γλυκο, να το κρατησεις γερο στην αγκαλια σου!

Γεωργιτσα μου απο τωρα βαρεθηκες την ξαπλα? σου ερχομαι γιαπαρεουλα σε λιγο καιρο!

Κατερινακι μου τελεια τα νεα σουυυυ! Με το καλο την παρασκευη! Θα τα πουμε κ απο κοντα!

Λολιτακι μουυυυ κ σενα τελεια τα νεα! Αυτο ειναι το μωρακι σου κοριτσι μου!

Σας φιλω ολες! Τρεχω σαν τρελλη για τις τελευταιες εκκρεμοτητες της δουλειας γιατι αυριο εχω παλι γιατρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Παπακι κι εγω ψιλοφοβαμαι! Με ξερεις, πριν το θετικο ολο μαντζουνια και ιδεες ειμαι! Σε περιπτωση εγκυμοσυνης ομως κολαω! Δεν ξερεις αν κατι που γενικα κανει καλο, μπορει να δημιουργησει συσπασεις ή άλλα απροβλεπτα!! Οι γιατροι δεν πολυξερουν απο αυτα, ξερουν μονο ό,τι ειναι ακρως επικινδυνο ή ό,τι συνταγογραφειται! Για ολα τα αλλα εχουν συνηθως αγνοια, οποτε προτιμω να μη ρισκαρω!

stardustmg, καλη επιτυχια! Αντε, θα το κανουμε το καφε της ξαπλαδουρας!! Για κοπιαστε!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΥΑΛΑ!!ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΠΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ!!

ΛΟΛΙΤΑΚΙ Τελεια νεα τουρμπο το ωαριακι και τωρα εγινε ενα τουρμπο εμβρυακι που θα κολλησει γερα και θα μεινει στην πιο ζεστη φωλιτσα για 9 μηνες και μετα στην πιο ζεστη αγκαλιτσα...

Κατερινακι αφου η προβα τζενεραλε ηταν σουπερ φαντασου τι θα γινει στην πρεμιερα!!!

Φιλακια και στις υπολοιπες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε κάααααατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Georgia 69

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Όλοι οι άγιοι και οι άγγελοι του ουρανού και της γης να είναι πάνω απ' την κοιλίτσα σου κοριτσάκι μου! Όλα να πάνε καλά, υπέροχα, πανυπερτέλεια!

Πάω λίγο παραπίσω να παρακολουθήσω λίγο το θέμα!

Παπακι κι εγω ψιλοφοβαμαι! Με ξερεις, πριν το θετικο ολο μαντζουνια και ιδεες ειμαι! Σε περιπτωση εγκυμοσυνης ομως κολαω! Δεν ξερεις αν κατι που γενικα κανει καλο, μπορει να δημιουργησει συσπασεις ή άλλα απροβλεπτα!! Οι γιατροι δεν πολυξερουν απο αυτα, ξερουν μονο ό,τι ειναι ακρως επικινδυνο ή ό,τι συνταγογραφειται! Για ολα τα αλλα εχουν συνηθως αγνοια, οποτε προτιμω να μη ρισκαρω!

stardustmg, καλη επιτυχια! Αντε, θα το κανουμε το καφε της ξαπλαδουρας!! Για κοπιαστε!

κ εγω το ιδιο φοβαμαι αλλα επειδη ειδη πηρα 2 φορες γυρη μετα την σταματησα γιατι φοβηθηκα αν κ με ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυτικο μπορεις να το παρεις αλλα κ παλι να με παει οποτε αστο

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΥΑΛΑ!!ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΠΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ!!

ΛΟΛΙΤΑΚΙ Τελεια νεα τουρμπο το ωαριακι και τωρα εγινε ενα τουρμπο εμβρυακι που θα κολλησει γερα και θα μεινει στην πιο ζεστη φωλιτσα για 9 μηνες και μετα στην πιο ζεστη αγκαλιτσα...

Κατερινακι αφου η προβα τζενεραλε ηταν σουπερ φαντασου τι θα γινει στην πρεμιερα!!!

Φιλακια και στις υπολοιπες!!!

χαχαχα τελειο ο στοιχος ευχαριστω πολυ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπακι μουυυυυυυυη αλλιώς τοξοτακιιιιιιι μου χρονια πολλα!!!!! Σημερα θα σβήσετε οι 2 σας την τούρτα...... Και του χρόνου με το καλο θα κάνει το Μωρακι σου φουυυυυυυ!!!!!!!!

κατερινακι μουολα καλα με την πρόβα ε;; Μπράβο...

λολιτακιπολυ όμορφα τα νέα σου.. Το μωρο σου σε περιμένει!!!!!!!

γεωργια μουκατσε να ξεκουραστεις και να το απολαύσεις...

νεραιδουλαεσυ κάπου εδω δεν ειναι που δεν περιμένεις;;

Τα αλλα κοριτσακια;;

ευαγγελια μουτον ήπια το τον καφε με το μαρακι;;

παπακι μουυυυυυυυη αλλιώς τοξοτακιιιιιιι μου χρονια πολλα!!!!! Σημερα θα σβήσετε οι 2 σας την τούρτα...... Και του χρόνου με το καλο θα κάνει το Μωρακι σου φουυυυυυυ!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια;;

ευχαριστω!!! να σαι καλα επισης να εισαι φουσκωτη του χρονου!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Τα αλλα κοριτσακια;;

Ναι Σισακι μου αλλα ειχαμε τοσα πολλα να πουμε και ο χρονος ηταν πολυ λιγος...Θα πιειτε κι εσεις καφεδακι σημερα ε?

Ναι Σισακι μου αλλα ειχαμε τοσα πολλα να πουμε και ο χρονος ηταν πολυ λιγος...Θα πιειτε κι εσεις καφεδακι σημερα ε?

Ευαγγελία μου εγω δουλεύω 5 με 11.. Ειναι δύσκολο το προγράμμα μου γιατι σχεδόν καθε μερα ειμαι την ίδια ωρα....:(

Πω πω έριξα κάτι ύπνους άλλο πράγμα. Συμπαράσταση στις έγκυες. Με πηρε τωρα ο γιατρός και μου είπε ότι η lh ειναι υψηλή οπότε ειναι κρίμα να πετάξω τα λεφτά μου στην σπερματεγχυση. Μπορούμε να πάμε τον επόμενο μήνα. Οπότε αρχίζουν συζυγικα χρέη. Μα είδατε τι μαλακισμενο που ειναι;; Μια φορα δεν πονέσα και δεν μπορω να την κανω. Γαμω την τύχη μου γαμω.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ευαγγελία μου εγω δουλεύω 5 με 11.. Ειναι δύσκολο το προγράμμα μου γιατι σχεδόν καθε μερα ειμαι την ίδια ωρα....:(

Να παρεις και κανενα ρεπουδακι ειναι γουρλιδικοι οι καφεδες!;)

Πω πω έριξα κάτι ύπνους άλλο πράγμα. Συμπαράσταση στις έγκυες. Με πηρε τωρα ο γιατρός και μου είπε ότι η lh ειναι υψηλή οπότε ειναι κρίμα να πετάξω τα λεφτά μου στην σπερματεγχυση. Μπορούμε να πάμε τον επόμενο μήνα. Οπότε αρχίζουν συζυγικα χρέη. Μα είδατε τι μαλακισμενο που ειναι;; Μια φορα δεν πονέσα και δεν μπορω να την κανω. Γαμω την τύχη μου γαμω.

δεν πειραζει η σπιτικια ειναι ποιο καλη κ ποιο εγγυημενη ;);).

δωσε μου το τηλ του σπιτιου σου γιατι δεν μπορω να το βρω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...