Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κατερινάκι μια χαρά η πρόβα, άντε με το καλό την παρασκευη να γίνει το θαυματάκι σου τώρα που πήραμε φόρα......

παπακι χρονια σου πολλά κοριτσάρα οτι επιθυμείς, υγεία,ευτυχία και ενα μωρούλι στην αγκαλια σου!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινκερ δεν ξερω αν έχεις ενημερωθεί αλλα γέννησε η κουκου. Έχει ανοίξει σελίδα η ροδάκινουλα για ευχές.

ναι το έμαθα!!!ήρθε λίγο πιο νωρίς το κουκάκι!!!:P:p:p

και στα δικά μας σύντομα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερακ απο μενα!!!

ευχαριστω για της ευχες σας ! κ σε εσας σας ευχομαι συντομα να ζησετε το ποιο ομορφο κ υπεροχο θαυμα της ζωης !!!

κατερινιω στο εκλεισα γιατι μιλουσα στην αλλη γραμμη θα τα πουμε απο το τηλ

τινκ περαστικουλια!!

γεωργια φιλακια στο σπορακι σου

ευαγγελια παλι σουλατσαρης ε? ολο βολτες εισαι για καφε!! καλα κανεις!!

καλημερα σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπακι μου χρονια πολλα κι απο δω να τα χιλιασεις και του χρονου να εχεις το νινι σου αγκαλιτσα και να μας κερνας γλυκακι :P

ηθελα να το δω το Μαρακι μωρε τοσο καιρο λεμε να βρεθουμε και δεν βολευει πολυ καλο παιδι επισης και οταν την δειτε δεν θα σχολειστε μονο μαζι μου για τα κιλα στα ιδια κυβικα ειμαστε :tongue:

παπακι μου χρονια πολλα κι απο δω να τα χιλιασεις και του χρονου να εχεις το νινι σου αγκαλιτσα και να μας κερνας γλυκακι :P

ηθελα να το δω το Μαρακι μωρε τοσο καιρο λεμε να βρεθουμε και δεν βολευει πολυ καλο παιδι επισης και οταν την δειτε δεν θα σχολειστε μονο μαζι μου για τα κιλα στα ιδια κυβικα ειμαστε :tongue:

μια χαρα , την επομενη φορα θα παμε για φαγητο κ θα καθεσται διπλα να σας ταιζω κ της 2 χιχιχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παπακι να τα χιλιασεις, να εισαι παντα ευτυχισμενη και να απολαμβανεις καθε στιγμη με τον αντρουλη σου και το μωρακι σας!!!!!

Κατερινακι μου μπραβο κοριτσι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στην προβα τελεια, μου φαινεται οτι θα σου κλεψω τον γιατρο σου!

Τινκερ υπομονη θα περασει το κρυωμα που θα παει, να πινεις πολλα ζεστα και να ντυνεσαι καλα!

Κορίτσια μου καλημέρα κι από εμένα!

ΠΑΠΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

GEORGEKAT είδες που πήγαν όλα καλά!!! Τέλεια και η πρόβα της σπερματέγχυσης, να δεις που και την Παρασκευή θα πάνε όλα καλά και σε 14 ημέρες θα έχεις μια τέλεια χοριακή!

Τινκ περαστικά σου κοριτσάκι μου, γύρνα γρήγορα σπίτι, να χουχουλιάσεις!

Έχω κι εγώ καλά νέα να σας πω. Το ωαριάκι μου γονιμοποιήθηκε!!!! Με πήρε η εμβρυολόγος και την Παρασκευή θα πάω για εμβρυομεταφορά!!! Ουφ, άλλο άγχος τώρα!!! Τουλάχιστον προχωράμε καλά!!!

ΠΑΠΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

GEORGEKAT είδες που πήγαν όλα καλά!!! Τέλεια και η πρόβα της σπερματέγχυσης, να δεις που και την Παρασκευή θα πάνε όλα καλά και σε 14 ημέρες θα έχεις μια τέλεια χοριακή!

Έχω κι εγώ καλά νέα να σας πω. Το ωαριάκι μου γονιμοποιήθηκε!!!! Με πήρε η εμβρυολόγος και την Παρασκευή θα πάω για εμβρυομεταφορά!!! Ουφ, άλλο άγχος τώρα!!! Τουλάχιστον προχωράμε καλά!!!

λολλιτα μου, τέλεια τα νέα σου είδες!!!!

μια ώρα πριν πας να πιείς 2 ποτήρια νερό..να είναι γεμάτη η κύστη!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!!θα έχεις τις προσευχές μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τελεια νεα κοριτσακι μου ειδες το τουρμπο ωαριακι?Ολα θα πανε κατευχην και σε λιγο καιρο θα εχεις κι εσυ μια τεραστια χοριακη κι ενα γερο μωρακι στην κοιλιτσα σου!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσι να σαι καλα !!

κ εσυ να μας φερνεις ευχαριστα νεα απο εδω κ περα , σας αξιζει ολες να χαλογελατε απο ευτυχια οπως ειπε κ η λατρεια ολες καλα παιδια ειμαστε χαμογελα παντα στην ζωη μας!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λολιτακι μου γλυκο τελεια τα νεα σου το ωαριακι σου θα γινει μωρακι στην κοιλιτσα σου μπραβο μπραβο! Το απογευμα θα σου δωσω απο κοντα τα φιλια μου και την αγκαλια μου μεχρι τοτε ματσ μουτσ!!!!

Καλημερουδιααααα!!!! Ωραιο πραμα και η ξαπλαδουρα, αλλα ψιλοβαρεθηκα! Καλα, αυτα τα πρωινα ποιος τα βλεπει; Πρωι- πρωι μας μαυρισαν τη ζωη με τις αναλυσεις τους κι υστερα ο Πετρετζικης κατι εφτιαχνε με μπανανες, εγω ψιλοκοιμομουν απ΄το ουτρο και μου ζαλισε το κεφαλι! Ουτε τα πιτσιρικια στο σχολειο δε μιλανε τοσο!

Παπακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!! Αντε, μεγαλωνεις κι εσυ, θα κοψεις τα γαριδακια λιγο-λιγο....;)

Μα τι τουρταρα ειναι αυτη βρε tinker; Πω, πω, υπερπαραγωγη! Περαστικουλια μικρη! Χαζοϊοσουλα ειναι, θα φυγει!

Κατερινακι, το αυγουλακι ειναι στρουμπουλο κι ο δρομος ανοιχτος! Ειδες βρε, αμα ξερει ο μαστορας, πώς γλυστραει το μαραφετι; Πιστευω η Ε2 θα χει περασει τα 150, η LH θα ειναι ακομα ενα με το πατωμα και την Παρασκευη θα αντικρυσουμε ενα θαυμα να γεννιεται! Με το καλο και το περιμενουμε!

Evangelia καφεδακι με τη maria_v; Αντε, παλι θετικο μυριζομαι!!!

Εγω ξεκινησα ν΄αδειαζω τη φαρμακαποθηκη! filicin, salospir, outrogestan, buscopan, clexan, α, και τις pregnacare plus, μην κοψω τις βιταμινες και παθω κανα στερητικο! Ευτυχως σημερα δεν εχω καθολου πονακια, χθες βραδυ ειχαν γινει πολυ εντονα και με ανησυχουσαν, αλλα ευτυχως με το buscopan εξαφανιστηκαν!

Περιμενω τον καλο μου τωρα, να δω τι θα ψωνισει για να φαμε! Ψαρακια του ειπα, αλλα μαλλον κοτοπουλο φερνει! Στη μαμυ μου δεν το ειπα ακομα, να ακουσουμε καρδουλα και μετα! Την βλεπω να ξεχναει τις φοβιες της και να ξαναπιανει το τιμονι! Εμ, κατσαρολες και ταψια με το αστικο δεν κουβαλιουνται!

lolitaki, μπραβο, μπραβο! Εχουμε ενα στρουμπουλουτσικο εμβρυακι πλεον! Με το καλο να γαντζωθει στην κοιλιτσα σου και να γεμισει την αγκαλια σου! Το περιμενουμε πες του!

Γεωργια 2 μηνες σε λιστα αναμονης ο δικος σου εκλεισα με μια αλλη γιατρεσα την Δευτερα το απογευμα αλλα μου τα μασουσε λιγο...Και εμεις εδω θεραπευουμε γενικοτερα και οχι ειδικα κλπκλπ της λεω κλεισε το ραντεβου να τελειωνουμε και ο Θεος βοηθος!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...