Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια επανηλθα!!!απο τη χαρα μου πηγα και χτυπησα ενα πουλοβερακι!!τι ωραια νεα ρε παιδι μου σημερα!!λοιπον ξεκιναμε ολες διατροδη και διαφορες συνταγες. γυρη, ιπποφαες, πλυσεις, ομοιοπαθητικο και γαριδακια!!!!!!!!και φυσικα ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΑΠΑΚΙ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λατρεια ξεχασα το εμβασμα εφυγε συστημενο κ εξπρες σημερα το απογευμα τωρα το θυμηθηκα

οκ αγαπη τα λεφτα που πληρωσες να το στειλεις ηταν πιο πολλα χαχαχχα

Αχ κοριτσια μου τι ευτυχια ειναι αυτη? τιποτα δεν θα μου χαλασει το κεφι σημερα..! Γεωργιτσα μου παντα καλα να εισαι κοριτσι μου! Μονο ευχαριστα νεα να μας φερνεις! Κατσε ξαπλα τωρα και μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο! Θα ερθω κ εγω στην ξαπλοπαρεα σας σε καμια βδομαδα! Θα με περιμενετε εεε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!Πόσο χάρηκα κορίτσι μου!!!! Όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος!!! Άντε σιγά σιγά η λίστα μας να γεμίζει!

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!

Διαφημίσεις

Είμαι τόσο χαρούμενη σαν να πρόκειται για μένα!!! Κλαίω από χαρά, μου το είπε η Ευαγγελία στο τηλ και έπαθα σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω, τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, όλες έχουμε προσευχηθεί για σένα!!!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα τετράγερο μωράκι!!!!!! Να είσαι καλά!!

Οτι και να πω μου φαίνεται λίγο κορίτσια. Τι κρίμα που δεν έμεινα το Σάββατο να σε γνώριζα και από κοντά!!! Που θα πάει θα το κανονίσουμε ξανά!!!!

Αύριο θα συναντήσω για λίγο την Ευαγγελία για έναν πρωινό πρωινό καφέ στην Τούμπα, γύρω στις 10 το πρωί για καμιά ωρίτσα. Αν καμιά είναι εκεί κοντά να στείλει μήνυμα!!!!

Τι χαρά είναι αυτή που μας έδωσες!!!!

HvAnp3.png

stardustmg, lolita, maria_v, ολες μαζι γραφετε, το προσεξατε; Κι ολες μαζι να φουσκωσετε ευχομαι! Να ειστε τα επομενα πορτοκαλι στη λιστα μας!

Και θα κανουμε μια ξαπλωπαρεα σουπερ! Νυσταζω του σκοτωμου τωρα, μετα την υπερενταση ολης της μερας, περιμενω ομως να παει 12 για να βαλω το πρωτο μου ουτρο (οχι που θα τα γλυτωνα, ό,τι υπηρχε μου το ΄δωσε ο γιατρος, για να ειναι σιγουρος)!

Μια ζεστη αγκαλια σε ολες σας! Σας αγαπαω πολυ και σας στελνω δειλα τα πρωτα αστρουλακια της μπεμπεδοσκονιτσας μας!

Καλη τυχη να ΄χουμε! ΟΛΕΣ ΜΑΣ! :D:D:D

stardustmg, lolita, maria_v, ολες μαζι γραφετε, το προσεξατε; Κι ολες μαζι να φουσκωσετε ευχομαι! Να ειστε τα επομενα πορτοκαλι στη λιστα μας!

Και θα κανουμε μια ξαπλωπαρεα σουπερ! Νυσταζω του σκοτωμου τωρα, μετα την υπερενταση ολης της μερας, περιμενω ομως να παει 12 για να βαλω το πρωτο μου ουτρο (οχι που θα τα γλυτωνα, ό,τι υπηρχε μου το ΄δωσε ο γιατρος, για να ειναι σιγουρος)!

Μια ζεστη αγκαλια σε ολες σας! Σας αγαπαω πολυ και σας στελνω δειλα τα πρωτα αστρουλακια της μπεμπεδοσκονιτσας μας!

Καλη τυχη να ΄χουμε! ΟΛΕΣ ΜΑΣ! :D:D:D

Να παρεις τα ουτρο σου και να λιωσεις στον υπνο και στο χουχουλιασμα!Κι εμεις σε σορυ σας αγαπαμε πολυ πολυ πολυ!;)

Καλό σου βράδυ κοριτσάκι και ομορφα ροζ και μπλε όνειρα!!!Τώρα μόνο ξάπλα και φεεεετα...

Αααα εκείνα τα εισητήρια φαντάζομαι θα μεινουν ε;;Εσύ τώρα σπίτι και ξεκούραση και τα πάντα για το νινί!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγω θα σας καληνυχτησω παω να ξαπλωσω γιατι πονεσε λιγο η κοιλιτσα μου καληνυχτα φιλακια πολλαα!! κα παντα με ευχαριστα νεα!

Καληνυχτα παπακι μου καλη ξεκουραση και σε εσενα!Τα μπισκοτα δεν ειδα ομως...τα εφαγες ολα?

Καληνυχτα παπακι μου καλη ξεκουραση και σε εσενα!Τα μπισκοτα δεν ειδα ομως...τα εφαγες ολα?

κουραστηκα κ βαρεθηκα να τα βγαλω φωτο για γελια ειναι παλι δεν την φτανω την κατερινα με τιποτα αλλα ειναι νοστιμα παντως!

παω να βαλω κ εγω την βασκλορ κ ξαπλα , φιλακια πολλαααα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κουραστηκα κ βαρεθηκα να τα βγαλω φωτο για γελια ειναι παλι δεν την φτανω την κατερινα με τιποτα αλλα ειναι νοστιμα παντως!

παω να βαλω κ εγω την βασκλορ κ ξαπλα , φιλακια πολλαααα!!!

Φιλια πολλα καλο ξημερωμα και να ξεκουραστεις σε εχω ικανη νακανεις και τσουρεκια αυριο :tongue:

Καλε μικρό παπακι οταν λέω απαγορεύονται τα γαριδακια και τα σκατολοιδια δεν εννοώ μόνο να τα τρως αλλα και να μην τα φτιαχνεις. Αυτα έχουν κούραση πουλάκι μου !!!!!! Πάρε αγοραστα!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γυρισα και εγω απο τους γονεις μου ολα χαμογελα ειμουν και χαρες, πολυ ομορφη μερα σημερα και θα συνεχιζονται οι ομορφες μερες!

Γεωργια μου και 9 μηνες αδεια να παρεις αν χρειαστει να ξεκουραστεις και εσυ και το σπορακι σου και να το προσεχεις στην κοιλιτσα σου!

Κατερινακι στο ειπα και στο τηλ. θα στο πω και απο εδω καλη επιτυχια αυριο να εχεις, εχω καλο προαισθημα θα μεινεις εγκυος συντομα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...