Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φωτια πηρε το φορουμ ε ρε γλεντια που θα κανουμε αυριο θα το γιορτασουμε στην υγεια σου Γεωργια και στην ευτυχια που χτυπησε την πορτα σου, κοριτσια ολες θα μεινουμε εγκυες παει και τελειωσε τερμα οι στεναχωριες! Για τα γαριδακια τι το θελατε και το γραψατε θα παω να κατεβασω ολο το σουπερ μαρκετ εχω και χρονια να φαω!:D

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage

33. s_maria 24/11

34. natasoula81

35. mar1981

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69 --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v
  3. lolita 78

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πω πω τι ηταν και αυτο σημερα?ΝΑ εισαι παντα καλα βρε Γεωργια μου και να μην ξαναστεναχωρεθεις για τιποτα πλεον.Θα ερθει και το δικο σου το μωρακι τι τελεια Θεε μου.Εκει που χανεις την πιστη σου παντα με καποιον τροπο μας υπενθυμιζει πως ειναι εκει και μας ακουει.

Και να φανταστεις μολις εφυγα απο τιν καφε και συναντηθηκα με τον αντρα μου με ρωτησε "πως ηταν οι φιλες σου?" "μια χαρα του λεω πολυ καλες κοπελες και ομιλητικες ειχαμε και την Γεωργια που ειναι ετοιμη γιατρος και μακαρι να μην χρειαστει να διαβασει και να ενημερωθει για τιποτα αλλο περα απο αναγουλες,τοκετους και θηλασμο"

Φιλακια κοριτσια παω για μαθημα αν και το μυαλο μου πλεον πεταει και οτι και να μου κανουνε δεν προκειται να φυγει αυτο το χαμογελο:-P:razz::-P

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Ενα πράγμα θυμαμαι..... και μου εχει μηνει σαν ηχώ στα αυτια μου.......

Αυγουστος μήνας δεν είχα πολύ δουλεία στο courier και χαζευα ωρες μέσα στο forum,εσένα γεωργια69 να μηλας με την τινκερμπελ και να λες την ιστόρια με τον πάτερα σου που τον έχασες και σου έλεγε συνέχεια εσύ εκει να κοιτας τον σκοπό σου.............

Δεν σε γνωρίζω αλλά ήθελα τοσό πολύ να μήνεις εγκυός και να κρατηθει γερό μέσα στην κοιλια σου και γέρο να γεννηθεί!!!!!

Πραγματίκα στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου αυτη την φόρα να φωλιασει μέσα σου καλά εως οτου να γεννήσεις!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Ευχαριστω για τη λιστα κοριτσια! Ποσο καιρο ονειρευομουνα τη μαγικη πορτοκαλι λεξη διπλα στο ονομα μου! Αντε, και στα δικα σας κοριτσια μου! Ολες, ολες!

Μολις πηρα τον γυναικολογο κι εμεινε παγωτο! Δεν το πιστευε! Θυμισε μου ποσο χρονων εισαι; μου ειπε! Και με φορτωσε λογιων-λογιων φαρμακα! Αν ησουν 35 δε θα σου δινα τιποτα, ειπε, αλλα τωρα πρεπει να το προστατεψουμε απο καθε πλευρα! Αντε να βρουμε φαρμακειο τωρα!

Του ειπα οτι σκεφτομαι να την κοπανησω απ΄τη δουλεια και αυριο και να παω απο Πεμπτη και φρικαρε! Ποιο σχολειο βρε κοριτσι μου; 15 μερες αδεια εχεις κι αν ολα παν καλα βγαινεις εντελως! Με το ιστορικο που εχεις ειναι να παιζουμε; Οποτε απο αυριο ξαπλες και τα λεμε.... Σμουτσ!

Ευχαριστω για τη λιστα κοριτσια! Ποσο καιρο ονειρευομουνα τη μαγικη πορτοκαλι λεξη διπλα στο ονομα μου! Αντε, και στα δικα σας κοριτσια μου! Ολες, ολες!

Μολις πηρα τον γυναικολογο κι εμεινε παγωτο! Δεν το πιστευε! Θυμισε μου ποσο χρονων εισαι; μου ειπε! Και με φορτωσε λογιων-λογιων φαρμακα! Αν ησουν 35 δε θα σου δινα τιποτα, ειπε, αλλα τωρα πρεπει να το προστατεψουμε απο καθε πλευρα! Αντε να βρουμε φαρμακειο τωρα!

Του ειπα οτι σκεφτομαι να την κοπανησω απ΄τη δουλεια και αυριο και να παω απο Πεμπτη και φρικαρε! Ποιο σχολειο βρε κοριτσι μου; 15 μερες αδεια εχεις κι αν ολα παν καλα βγαινεις εντελως! Με το ιστορικο που εχεις ειναι να παιζουμε; Οποτε απο αυριο ξαπλες και τα λεμε.... Σμουτσ!

γεωργία μου, και εγώ νομίζω από τώρα ξάπλα!!!να προσέχεις όσο μπορείς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τελεια νεα μπραβο μολις μιλησα και με την maria_v και της ειπα τα ευχαριστα δεν ειχε ιδεα!

Γεωργια μου να συνεχισεις και την γυρη ειναι μητροτονωτικη θα βοηθησει!Ολα θα πανε κατευχην αυτη τη φορα να προσεχεις πολλα πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

θα κανουμε παρεα στης ξαπλες καλα σε ειπε ποια δουλεια μονο εγω ξαπλα κ εσυ τωρα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ευαγγελια πες μου και μενα γι'αυτην την γυρη γιατι πολλα καλα ακουω...

Απο που την παιρνεις πως την βρισκεις πως την πινεις παρενεργειες αλλεργιες κτλ

http://apistherapy.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html

http://www.healthy-products.gr/menu.php?check=2〈=gre&kat=20061223.122908.4730&pro=20070207.195143.3655

Διαβασε αυτα τα αρθρα τα εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστη μου!

Καταρχην θα την παρεις απο μελισσοκομο και θα του ζητησεις νωπη γυρη που διατηρειται στην καταψυξη για να εχει ολα τα ωφελιμα συστατικα της.Αν δεν εχεις ξαναπαρει θα δοκιμασεις 2-3 σπορακια κι αν σε μια ωρα δεν εχεις παρουσιασει αλλεργια μπορεις να την παρεις αφοβα!

Εγω το λεω και το φωναζω πως με βοηθησε πολυ στο να κανω τελεια αυγουλακια!Αν βοηθουσε και το ενδομητριο θα ημουν ιδιαιτερα ευτυχισμενη!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...