Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

103

Αγιε μου Στυλιανε σ΄ευχαριστω!

Αγιε Μηνα μου το στειλες το μηνυμα!

Μπαμπακα μου γλυκε, μου κλεινεις το ματι τωρα, το ξερω!!!

Βοηθα Παναγία μου να παν ολα καλα! Αξιωσε μας να παρουμε στην αγκαλια μας ενα υγιες μωρακι, το παιδι μας!!!

Ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Αυτό εννοώ Tinkeraki μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία. Δίνουμε τοοοοοσο μεγάλη δύναμη όταν προσευχόμαστε η μια για την άλλη.

ναι λια μου!!όπως τους σωματοφύλακες!!!!!!:D:D:D:D:D:D

σας αγαπάω όλες πάρα μα πάρα πολύ!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω σκαω σκαω για ολα!!! ε ρε λαμπαδες που εχω να αναψω στην αγια ειρηνη...κανονιστε μεχρι να παω να εχω κι αλλα τετοια ευχαριστα να τις αναψω ολες!!!!!!!!!

τωρα η γεωργια μας εκοψε και το τσιγαρο, θα κοψει και τα γαριδακια (ακουςςςςς εσυυυυ εκειιιιιι στην κατερινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?) και θα βγαινουμε εξω και θα σας χαιδευουμε τις κοιλιτσεςςςςςςςςς...

αντε με το καλο και το λολιτακι μας και η μαριες μας με τις εξωσωματικές, και μετα οπως λεει και η γεωργια θα ανοιξουμε το καφε της κοιλιας και θα σερβιρουμε ΜΟΝΟ υγειινα προιοντα!!!!

α ρε ΛΙΑ.....ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.......ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΚΥΟΣ, ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΕ????? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....

το τσιγαρο το εκοψα εδω κ 1,5 χρονο τωρα για τα γαριδακια οχι εγω το μωρο τα θελει χαχαχα!! εχω μερες να φαω αλλα εκανα κουλουρια σημερα σαν κ αυτα την προηγουμενη φορα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αγάπες μου τι χαρούμενη ημέρα σήμερα !!

Πάω – έρχομαι και γελάω σαν ηλίθια.

Πήραμε μπροστά!! Σε 3 εβδομάδες θα έχουμε άλλες 3 μεγάλες χοριακές από τα κορίτσια μας που τόσο αγωνιούν και τρέχουν με την εξωσωματική.

Γεωργία τώρα βάλε στο συρτάρι τα στενά τζιν που φρόντισες να προμηθευτείς. Θα τα φορέσεις πάλι μετά την βάφτιση, που θα είσαι μια sexy μαμά.

Έχει 2 ώρες που δεν έχει πάρει ανάσα από τα τηλέφωνα η καημένη……..

Κατερίνα, όταν θα μείνω έγκυος, θα σε πάρω τηλέφωνο και μόνο θα τσιρίζω. Άντε βγάλε άκρη μόνη σου μετά…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

έχω τρελαθεί μιλαμε

Μπήκα για λίγο όσο κσνουν ασκήσεις και πάτησα μια τσιρίδα τους έκοψα το αιμα!!

Αχ τι τέλεια νεα μου έφτιαξες την μετά,την εβδομάδα τον μήνα ολόκληρο!!!Και όσο σε σκέφτομαι με τα πουράκια σου το Σαββατο...

Και δεν είχες πει και τίποτα βρε θηρίο ή εγώ μπορεί να μην ακουσα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...

Είναι γουρλιδικες οι συναντησεις τελικά,ακούτε Λία και Ευαγγέλια!;!

bKtop2.png8BRwp3.png

Να ΄μαι παλι! Σας ευχαριστω ολες, σας ευχαριστω! Ελπιζω, οπως πιασαν τοπο οι προσευχες σας για την εγκυμοσυνη, ετσι να πιασουν τοπο κι οι ευχες σας για ενα γερο μωρο! Για ολες μας, αφου η καθεμια μας εχει στις προσευχες της τις αλλες!!! Η ευλογια του Κυριου σε ολες μας!

Εγω ειχα ξεκινησει αυτον τον κυκλο με τα μαυρα χάλια μου! Για οσες θυμουνται, τη μερα του προηγουμενου καφε (πριν ενα μηνα) ειχα παρει τα αποτελεσματα της ΑΜΗ, οι πιθανοτητες επιτυχιας που μου ειχαν δωσει οι γιατροι ηταν απελπιστικες και το μονο ελπιδοφορο ηταν η επισκεψη στον ομοιοπαθητικο και η αγωγη που πιθανον να εδιωχνε την κυστη και να ενεργοποιουσε τις ωοθηκες! Ξεκινησα τα χαπακια και λιγη γυρη καθε μερα. Και προσευχες, τις ξερετε αυτες! Μ΄ακουσε ο Αη Γιαννης, μ΄ακουσε ο Αγιος Μηνας, μ΄ακουσε ο αγιος Στυλιανος, μ΄ακουσαν οι Αγιοι, μ΄ακουσε η Παναγια... Μ΄ακουσε κι ο μπαμπακας μου, του το ΄πα! Βοηθησε με, τωρα ειναι η ωρα, ηρθε η στιγμη!

Τεστακια ειχα μονο 2, πως την πατησα και ξεμεινα; Τα κρατησα για την 13η-14η μερα και βγηκαν αρνητικα! Δε βαριεσαι, ειπα, κι η Μινα την 9η βαραγε κι ο πελαργος τη βρηκε! Θα ειναι πριν τη 12η ή μετα τη 15η ή και καθολου αυτο το μηνα! Ξεκινησα κι εγω, 10η, 13η, 15η, σοδιτσα, primose oil, ποπ-κορν και ναζακια.... Τις αλλες μερες γαριδακια, κολοκυθοσουπες και τα συναφη! Οχι, ανανα δεν ξαναπινω!

Κι ειπα στον Αγιο Στυλιανο, την 28η, στη γιορτη σου θα κανω το τεστ!

Καθαρη χθες το πρωι, ετοιμαζομαι να το κανω, αλλα ειχα εντονα πονακια! Αστο για το μεσημερι, ειπα, αν δεν εχει ερθει το κανω. Μεσημερι καθαρη, αλλα παλι πονακια! Ε, ας το κανω ειπα, το υποσχεθηκα κιολας, το πολυ πολυ αλλο ενα....

Δυο λεπτα μετα pregnant, λιγο ακομα και 2-3 weeks. Εκει εσκασα στο κλαμα. Προσπαθουσε ο αντρας μου να καταλαβει τι εγινε, εψαχνε τα χαμογελακια τρομαρα του! Τετοιο τεστ δεν ειχε ξαναδει!

Περιμενα τη χοριακη για να σας το πω! Ειμαι ευτυχισμενη! Ευχομαι αυτη τη φορα να ρθει το μωρο μας και να το παρουμε αγκαλια!

Κι αν ηταν να μαθετε κατι απο την προφεσοριν και τις "σοφιες " της, αυτο να θυμαστε: ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!! Με πιστη και επιμονη, ενα μωρο στην αγκαλια της καθε μιας σας! Και δύο και τρια για σας που προλαβενετε!!!

περιτο να σε πω οτι ολες ειμαστε με ενα ηλιθιο κ χαζο χαμογελο μεχρι τα αφτια μας μας τρελανες απο χαρα .

κ ειπαμε θετικες σκεψεις κ θα κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι το αξιζεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Να ΄μαι παλι! Σας ευχαριστω ολες, σας ευχαριστω! Ελπιζω, οπως πιασαν τοπο οι προσευχες σας για την εγκυμοσυνη, ετσι να πιασουν τοπο κι οι ευχες σας για ενα γερο μωρο! Για ολες μας, αφου η καθεμια μας εχει στις προσευχες της τις αλλες!!! Η ευλογια του Κυριου σε ολες μας!

Εγω ειχα ξεκινησει αυτον τον κυκλο με τα μαυρα χάλια μου! Για οσες θυμουνται, τη μερα του προηγουμενου καφε (πριν ενα μηνα) ειχα παρει τα αποτελεσματα της ΑΜΗ, οι πιθανοτητες επιτυχιας που μου ειχαν δωσει οι γιατροι ηταν απελπιστικες και το μονο ελπιδοφορο ηταν η επισκεψη στον ομοιοπαθητικο και η αγωγη που πιθανον να εδιωχνε την κυστη και να ενεργοποιουσε τις ωοθηκες! Ξεκινησα τα χαπακια και λιγη γυρη καθε μερα. Και προσευχες, τις ξερετε αυτες! Μ΄ακουσε ο Αη Γιαννης, μ΄ακουσε ο Αγιος Μηνας, μ΄ακουσε ο αγιος Στυλιανος, μ΄ακουσαν οι Αγιοι, μ΄ακουσε η Παναγια... Μ΄ακουσε κι ο μπαμπακας μου, του το ΄πα! Βοηθησε με, τωρα ειναι η ωρα, ηρθε η στιγμη!

Τεστακια ειχα μονο 2, πως την πατησα και ξεμεινα; Τα κρατησα για την 13η-14η μερα και βγηκαν αρνητικα! Δε βαριεσαι, ειπα, κι η Μινα την 9η βαραγε κι ο πελαργος τη βρηκε! Θα ειναι πριν τη 12η ή μετα τη 15η ή και καθολου αυτο το μηνα! Ξεκινησα κι εγω, 10η, 13η, 15η, σοδιτσα, primose oil, ποπ-κορν και ναζακια.... Τις αλλες μερες γαριδακια, κολοκυθοσουπες και τα συναφη! Οχι, ανανα δεν ξαναπινω!

Κι ειπα στον Αγιο Στυλιανο, την 28η, στη γιορτη σου θα κανω το τεστ!

Καθαρη χθες το πρωι, ετοιμαζομαι να το κανω, αλλα ειχα εντονα πονακια! Αστο για το μεσημερι, ειπα, αν δεν εχει ερθει το κανω. Μεσημερι καθαρη, αλλα παλι πονακια! Ε, ας το κανω ειπα, το υποσχεθηκα κιολας, το πολυ πολυ αλλο ενα....

Δυο λεπτα μετα pregnant, λιγο ακομα και 2-3 weeks. Εκει εσκασα στο κλαμα. Προσπαθουσε ο αντρας μου να καταλαβει τι εγινε, εψαχνε τα χαμογελακια τρομαρα του! Τετοιο τεστ δεν ειχε ξαναδει!

Περιμενα τη χοριακη για να σας το πω! Ειμαι ευτυχισμενη! Ευχομαι αυτη τη φορα να ρθει το μωρο μας και να το παρουμε αγκαλια!

Κι αν ηταν να μαθετε κατι απο την προφεσοριν και τις "σοφιες " της, αυτο να θυμαστε: ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!! Με πιστη και επιμονη, ενα μωρο στην αγκαλια της καθε μιας σας! Και δύο και τρια για σας που προλαβενετε!!!

γεωργία μου σε 9 μήνες θα κρατάς στην αγκαλία σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!:P:p:p:p

τι να πω εκείνο το βράδυ που μας είπες τι είχε γίνει..και ότι είχες πάει στον Αη Γιάννη..λέω δεν γίνεται οι προσευχές της θα εισακουστούν...και ναι εισακούστηκαν και ναι όλοι οι Αγίοι να είναι δοξασμένοι βοήθησαν και είσαι τώρα εγκυούλα...

και θα είναι δίπλα σου, και οι Αγίοι και η Παναγία καθ όλη τη διάρκεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Και τωρα που σιγουρευτηκα θα κανω εκτυπωση των συνομιλιων μας απο αρχες οκτωβρη μεχρι και σημερα, και θα τα παω στην διατροφολογο μου και θα της πω.... "οριστε που θες να κανω υγειινη διατροφη για να βοηθηθει η εγκυμοσυνη μου.....τα κοριτσια εδω με γαριδακια καθε βραδυ και εμειναν εγκυες"!!!! Η επανασταση στην διατροφη της υπογεννητικοτητας!!! Ελα που δεν μου αρεσουν, λετε να πιανει και με τα πακοτινια??? Ειχαμε την προηγουμενη βδομαδα τις χλωρινες, τωρα ολες βουρρρρρ για πατατακια και γαριδακια!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Και τωρα που σιγουρευτηκα θα κανω εκτυπωση των συνομιλιων μας απο αρχες οκτωβρη μεχρι και σημερα, και θα τα παω στην διατροφολογο μου και θα της πω.... "οριστε που θες να κανω υγειινη διατροφη για να βοηθηθει η εγκυμοσυνη μου.....τα κοριτσια εδω με γαριδακια καθε βραδυ και εμειναν εγκυες"!!!! Η επανασταση στην διατροφη της υπογεννητικοτητας!!! Ελα που δεν μου αρεσουν, λετε να πιανει και με τα πακοτινια??? Ειχαμε την προηγουμενη βδομαδα τις χλωρινες, τωρα ολες βουρρρρρ για πατατακια και γαριδακια!!!!!

οταν λεμε γαριδακια εννοουμε τα παντα πατατακια , πακοτινια κ οτι αλλο υπαρχει ειδες που μας μαλωνεις να μην τα τρωμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οταν λεμε γαριδακια εννοουμε τα παντα πατατακια , πακοτινια κ οτι αλλο υπαρχει ειδες που μας μαλωνεις να μην τα τρωμε

νομίζω να σταματήσουμε τις δίαιτες!!!!!:P:p:p:p

έχω να φάω πατατάκια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...