Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΓΩ ΜΙΛΑΓΑ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΣΙΡΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΓΩ ΜΙΛΑΓΑ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΣΙΡΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p Εγω και η Λεια παντως πλανταξαμε στο κλαμα...Τι συγκινηση Θεε μου!Γιαυτο σταματα κι εσυ να γκρινιαζεις με την ΑΜΗ και τα συναφη...Ολα θα γινουν οπως θελει ο Θεουλης!

Διαφημίσεις

ο θεός είναι παντοδύναμος!!!

δόξα να έχει στους αίωνες!!!

μιλήσατε μαζί της ??μίνα κλείσε να μπει να μάθουμε και εμείς λεπτομέρειες!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ο θεός είναι παντοδύναμος!!!

δόξα να έχει στους αίωνες!!!

μιλήσατε μαζί της ??μίνα κλείσε να μπει να μάθουμε και εμείς λεπτομέρειες!!!!!

ναι ναι μιλησαμε μιλησαμε.....τωρα μιλουσα και με την μαρια σταρ και της ειπα να σου δωσει και το τηλεφωνο μου!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

επιτελους πηρα σειρα κ μιλησαμε ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙ!! ειναι το ποιο υπεροχο νεο που εχω ακουσει την ειχαμε ολες στο μυαλο μας να μας πει ευχαριστα κ να που ηρθε η μερα.

κατερινιω τα ακους που με καθαισε κ σκας για την ΑΜΗ κτλ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

επιτελους πηρα σειρα κ μιλησαμε ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙ!! ειναι το ποιο υπεροχο νεο που εχω ακουσει την ειχαμε ολες στο μυαλο μας να μας πει ευχαριστα κ να που ηρθε η μερα.

κατερινιω τα ακους που με καθαισε κ σκας για την ΑΜΗ κτλ

εγω σκαω σκαω για ολα!!! ε ρε λαμπαδες που εχω να αναψω στην αγια ειρηνη...κανονιστε μεχρι να παω να εχω κι αλλα τετοια ευχαριστα να τις αναψω ολες!!!!!!!!!

τωρα η γεωργια μας εκοψε και το τσιγαρο, θα κοψει και τα γαριδακια (ακουςςςςς εσυυυυ εκειιιιιι στην κατερινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?) και θα βγαινουμε εξω και θα σας χαιδευουμε τις κοιλιτσεςςςςςςςςς...

αντε με το καλο και το λολιτακι μας και η μαριες μας με τις εξωσωματικές, και μετα οπως λεει και η γεωργια θα ανοιξουμε το καφε της κοιλιας και θα σερβιρουμε ΜΟΝΟ υγειινα προιοντα!!!!

α ρε ΛΙΑ.....ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.......ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΚΥΟΣ, ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΕ????? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Το Σαββατο που ειχαμε παει για καφεδακι κι αφου γνωρισαμε και την Ασπα λιγο πριν φυγουμε λεω στην Γεωργια 'τελικα ειμαστε ολες τοσο καλα παιδια γιατι να παιδευομαστε ετσι'?.....Η Παναγιτσα σημερα μου απαντησε με τον πιο υπεροχο τροπο...Δοξα το Θεο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...