Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεωργία μου δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Είμαι πολύυυυυυυυυυυ ευτυχισμένη.

Πες μας πως έγινε αυτό? Είχες καθυστέρηση?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ...Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ PLS...

103

Αγιε μου Στυλιανε σ΄ευχαριστω!

Αγιε Μηνα μου το στειλες το μηνυμα!

Μπαμπακα μου γλυκε, μου κλεινεις το ματι τωρα, το ξερω!!!

Βοηθα Παναγία μου να παν ολα καλα! Αξιωσε μας να παρουμε στην αγκαλια μας ενα υγιες μωρακι, το παιδι μας!!!

Ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω!

κουκλα μου τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά που αίσθανομαι!!!

είμαι πολύ συγκινημένη που ζεις πραγματικα ένα θαύμα!!!!

οι προσευχές έχουν εισακουστεί!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σισσακι μου, σ΄ευχαριστω καρδια μου!!! Ησουν η πρωτη που το μυριστηκες χθες! Ευχομαι τον επομενο μηνα να μυριστουμε εσενα;)!!! Καλη αρχη στο καινουριο ξεκινημα και τρανταχτη χοριακη σε 28 μερες σου ευχομαι!

lolita, maria_v, stardustmg, προχωρατε δυναμικα ακουω! Σας ευχομαι τα πιο δυνατα ωαρια να υποδεχτουν τα πιο αλανιαρικα σπερματοζωαρια και να γινει της γκαστριας το πανηγυρι!!! Με το καλο φιλεναδες!

Κι οποια ψηνεται, κερναμε καφεδακι στη Σαλονικη! Αρχισαμε να δημιουργουμε παραδοση εδω πανω, καφες και θετικο! Αν συνεχισουμε ετσι θα τα κλεισουμε τα εξωσωματικαδικα! Κατερινακι, Ευαγγελια, Λια και Ασπα, παιρνετε σειρα! Εσεις τον καφε στα Βορεια τον ηπιατε! Τινκερ, σε βλεπω να ΄ρχεσαι με το επομενο αεροπλανο! Εκεινο το μαγαζακι που λεγατε ν΄ανοιξουμε; "Το καφε της κοιλιας" θα το ονομασουμε! Το ελα να δεις θα γινει!

Αχ, τζαζεψα και δεν ξερω τι λεω!

Καλη επιτυχια σε ολες μας, αυτο λεω!!!

με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω!!!!

η χαρά μου είναι τεράστια!!!!

σε αγαπώ πάρα μα πάρα πολυ.!!!!

θα πάνε όλα τέλεια!!!!!!δεν μπορώ θέλω να έρθω να σε αγκαλίασω!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

μαρία v έλα να συμπληρώσεις τη λίστα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλες μας γεωργία μου έχουμε προσευχηθεί γι αυτό το θαύμα και όλες είμαστε συγκινημένες που το ζούμε!!!!!!

θέλουμε όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τις λεπτομέρειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαρία v έλα να συμπληρώσεις τη λίστα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλες μας γεωργία μου έχουμε προσευχηθεί γι αυτό το θαύμα και όλες είμαστε συγκινημένες που το ζούμε!!!!!!

θέλουμε όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τις λεπτομέρειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

Νεραιδακι μου εχει παρει φωτια το τηλ της Γεωργιας εχουμε ξετρελλαθει ολες!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!

Εκδρομικό πρέπει να βάλουμε !! Θα καθιερώσουμε μηνιαίο καφέ στη Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Κορίτσια οι προσευχές μας έχουν αποτέλεσμα. Συνεχίστε να πιστεύετε και να προσεύχεστε. Για όλες μας θα γίνει ένα θαύμα.

9aXep2.png

Νεραιδακι μου εχει παρει φωτια το τηλ της Γεωργιας εχουμε ξετρελλαθει ολες!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!

αντε εγώ που δεν έχω το τηλ της να της πείτε να μπει να μας πει τα νέα....και δεν αντέχω...θέλω λεπτομέρειες!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Εκδρομικό πρέπει να βάλουμε !! Θα καθιερώσουμε μηνιαίο καφέ στη Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Κορίτσια οι προσευχές μας έχουν αποτέλεσμα. Συνεχίστε να πιστεύετε και να προσεύχεστε. Για όλες μας θα γίνει ένα θαύμα.

λεία μου, νομίζω πρέπει να καθιερώσουμε ομαδικές προσευχές!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Την Κυριακη που πηγαμε στον γεροντα Παισιο επαιρνα πολλα μελισσοκερακια να αναψω για ολες μας και εκει που τα μετρουσα μια μοναχη μου λεει 'ενα μελισσοκερι αρκει για ολους ελεγε ο Γεροντας'.Πηρα λιγοτερα κερακια και το ενα το αναψα για ολες μας και ηταν ευλογημενο...

Δεν αποφασιζουμε εμεις ουτε οι γιατροι καποιος αλλος απο κει ψηλα αποφασιζει και κρινει καλυτερα...Εχετε πιστη κοριτσαρες μου και ολα θα γινουν στην ωρα τους!

Αυτό εννοώ Tinkeraki μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία. Δίνουμε τοοοοοσο μεγάλη δύναμη όταν προσευχόμαστε η μια για την άλλη.

9aXep2.png

Καλα πραγματικα εχω ανατριχιασει!! ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και αυτη τη φορα να το κρατησεις στην αγκαλια σου υγιεστατο! Εχουμε προσευχηθει ολες για σενα παρα πολυ! Να το ξερεις!! Επιτελους εισακουστηκαν οι προσευχες μας! Δοξασμενο το ονομα Σου Κυριε!

Κοριτσια μηπως πριν την εμβρυομεταφορα να κανονισουμε καφε θεσσαλονικη?? προλαβαινουμεεεε? ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ! περιμενουμε λεπτομερειες με αγωνιααααα! Σε φιλω παρα παρα πολυ και σου στελνω μια ζεστη αγκαλια για σενα και το μωρακι σουυυ! Μουατς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...