Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

;)

Τι να πω; Ας προετοιμαστούμε από τώρα για του μελλοντικού πόνους (της γέννας)

Φαντασου εκει τι μας περιμενει εκει που ολες λενε οτι πονανε εμεις θα σφαζομαστε στον πονο...Ας ερθει εκεινη η ευλογημενη ωρα κοριτσακι μου και ολα θα τα αντεξουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις εκανα την πρεγκνυλ! Πρωτη φορα με τετοια ενταση! Πφφ, "παλιοκαραβανα"! Δεν ξερω τι επαθα αποψε! Ισως να φταιει η ζεστη, ισως φταινε τα φεγγαρια, ισως...

Και εγω εχω θεμα με την pregnyl με χαλαει πολυ προτιμω να κανω δεκαδες Puregon αλλα αυτη η μια η pregnyl με αρρωσταινει η ατιμη!

Καλη επιτυχια και ολα θα πανε καλα!

Μολις εκανα την πρεγκνυλ! Πρωτη φορα με τετοια ενταση! Πφφ, "παλιοκαραβανα"! Δεν ξερω τι επαθα αποψε! Ισως να φταιει η ζεστη, ισως φταινε τα φεγγαρια, ισως...

Και εγώ παλιοκαραβάνα είμαι, αλλά κάθε φορά μου φαίνεται σαν να είναι η πρώτη

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Υπαρχει και η επισκληριδιος βρε κουκλες, δε θα μας αφησουν ετσι!

Στην σπερματεγχυση ομως ετσι μας αφησαν ετσι :( Δεν πειραζει αφου ειναι για καλο χαλαλι...Αν χρειαστει να το ξανακανουμε θα πιουμε καμια τεκιλα πριν παμε :tongue:

Φαντασου εκει τι μας περιμενει εκει που ολες λενε οτι πονανε εμεις θα σφαζομαστε στον πονο...Ας ερθει εκεινη η ευλογημενη ωρα κοριτσακι μου και ολα θα τα αντεξουμε!

Εμείς τότε δεν θα μασάμε. Θα είμαστε το αντίθετο από όλες τις άλλες. Έτσι δεν κάνουν στον πλανήτη μας χιχιχι

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Στην σπερματεγχυση ομως ετσι μας αφησαν ετσι :( Δεν πειραζει αφου ειναι για καλο χαλαλι...Αν χρειαστει να το ξανακανουμε θα πιουμε καμια τεκιλα πριν παμε :tongue:

Και δυο και τρεις. Φέσι θα γίνουμε

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Εμείς τότε δεν θα μασάμε. Θα είμαστε το αντίθετο από όλες τις άλλες. Έτσι δεν κάνουν στον πλανήτη μας χιχιχι

Να δεις που θα παθουμε ανοσια μετα και οποια λεει οτι πονεσε αντε καλε θα της λεμε πονος ηταν αυτος αυτο δεν ηταν τιποτα...

Εμενα stogiaki, πρωτη φορα μου φαινεται "σαν να ειναι η πρωτη"... Κι υστερα σου λενε: "ο πονος και η ντροπη ειναι μονο την πρωτη φορα!" Αμ, δε!

Δεν πειράζει, άλλοι λένε ρίξε πόνο για ομορφιά, εμείς θα λέμε ρίξε πόνο για μπεμπε georgia69 και Evangeliapan

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...