Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μολις κλείσω το τρίμηνο και μου φύγουν οι φοβίες μου θα το κανονίσουμε το καφεδακι να σε γνωρίσω τρελλιαρα μου, θα έρθω εγω ομως για να εφοδιαστώ και γλυκα απο παπαπαρασκευα...αχ να είχα μια παστούλα τώρα και ενα κουτί πουράκια!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

103

Αγιε μου Στυλιανε σ΄ευχαριστω!

Αγιε Μηνα μου το στειλες το μηνυμα!

Μπαμπακα μου γλυκε, μου κλεινεις το ματι τωρα, το ξερω!!!

Βοηθα Παναγία μου να παν ολα καλα! Αξιωσε μας να παρουμε στην αγκαλια μας ενα υγιες μωρακι, το παιδι μας!!!

Ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω!

103

Βοηθα Παναγία μου να παν ολα καλα! Αξιωσε μας να παρουμε στην αγκαλια μας ενα υγιες μωρακι, το παιδι μας!!!

Κοριτσάκι μου η χοριακουλα σου ειναι αυτή;;;;;

Να ουρλιαξωωωωωωωω;;;;;

Διαφημίσεις

103

[/SIZE]

Σας αγαπαω ολες σας τοσο... Απο χθες ολη την ωρα κλαιω! Παλαβωσα η γυναικα!

Κοριτσάκι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........

Ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑ

Προσπαθω να το συνειδητοποιησω! Ενιωσα πως ειχα φτασει στα ορια μου τον προηγουμενο μηνα! Πρωτη φορα μετα απο 8 χρονια αγωνα γονατισα! Αη-Γιαννη Προδρομε το ακουσες το κλαμα μου! Βαλε το χερι σου!

Διαφημίσεις

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Γλυκια μας προφεσορα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα τελειο ροδαλο πανεμορφο μωρο!!!!!!!

Πες μας λεπτομερειες καλε!

Και εμεις Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!

Προσπαθω να το συνειδητοποιησω! Ενιωσα πως ειχα φτασει στα ορια μου τον προηγουμενο μηνα! Πρωτη φορα μετα απο 8 χρονια αγωνα γονατισα! Αη-Γιαννη Προδρομε το ακουσες το κλαμα μου! Βαλε το χερι σου!

Να το συνειδητοποιησεις κοριτσάκι μου..... Το άκουσε ο Άη γιαννης κοριτσάκι μου... Θα ήθελα τωρα να σε πάρω μια αγκαλια! Πραγματικα με συγκινησες......

Σισσακι μου, σ΄ευχαριστω καρδια μου!!! Ησουν η πρωτη που το μυριστηκες χθες! Ευχομαι τον επομενο μηνα να μυριστουμε εσενα;)!!! Καλη αρχη στο καινουριο ξεκινημα και τρανταχτη χοριακη σε 28 μερες σου ευχομαι!

lolita, maria_v, stardustmg, προχωρατε δυναμικα ακουω! Σας ευχομαι τα πιο δυνατα ωαρια να υποδεχτουν τα πιο αλανιαρικα σπερματοζωαρια και να γινει της γκαστριας το πανηγυρι!!! Με το καλο φιλεναδες!

Κι οποια ψηνεται, κερναμε καφεδακι στη Σαλονικη! Αρχισαμε να δημιουργουμε παραδοση εδω πανω, καφες και θετικο! Αν συνεχισουμε ετσι θα τα κλεισουμε τα εξωσωματικαδικα! Κατερινακι, Ευαγγελια, Λια και Ασπα, παιρνετε σειρα! Εσεις τον καφε στα Βορεια τον ηπιατε! Τινκερ, σε βλεπω να ΄ρχεσαι με το επομενο αεροπλανο! Εκεινο το μαγαζακι που λεγατε ν΄ανοιξουμε; "Το καφε της κοιλιας" θα το ονομασουμε! Το ελα να δεις θα γινει!

Αχ, τζαζεψα και δεν ξερω τι λεω!

Καλη επιτυχια σε ολες μας, αυτο λεω!!!

καλησπερα κοριτσια!!!ηρθε επιτελους η δικη μου περιοδος και με το παραπανω σημερα!πεμπτη αρχιζω σερπαφαρ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑΙΕΣ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7.... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΦΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ "Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΞΥΠΝΗΣΕ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ....ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΚ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ... ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ??? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ, ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ??? ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ???????? ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ!!!!

καλη επιτυχια!!!νομιζω πηρες τη σωστη αποφαση!!
Κοριτσακια μου γλυκα καλημερααααα! Εδω γκιουλιβερ! Με φαγανε οι δρομοι αλλα χαλαλιιιιι!

Λοιπον, τα νεακια μου ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη πηρε τα πανω της! Μη φανταστειτε και πολυ αλλα καλο ειναι κ αυτο. Εχω 5 ωαριακια και ενδομητριο 5,5. Την πεμπτη θα ξαναπαω να με δει! Εκανα πολυ χαρα χθες.. Ελπιζω να συνεχισω να την εχω τη χαρα!

Λολιτακι μου γλυκο καλη επιτυχια για σημερα! Περιμενουμε νεα!

Κατερινακι μου γλυκο θα σε παρω να συνεννοηθουμε για την τεταρτη!

Μου λειψατε πολυ βρε κοριτσια αλλα να οδηγω και να γραφω δεν το χω καταφερει ακομα! Χιχιχι

Σας φιλω ολες ανεξαιρετως!

μια χαρα ολα!!!!συντομα να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!
Καλημέρα κορίτσια!!

s_maria μου λυπάμαι κορίτσι μου, πάμε δυναμικά όμως ε??? Η επόμενη φορά σου θα είναι η τυχερή, ξεκινάς αμέσως τελικά? Εγώ πάντως πριν την εξωσωματική δεν έκανα ούτε υστεροσκόπηση, ούτε λαπαροσκόπηση, μάλιστα μου είχαν βάλει το δίλημμα, λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική, γιατί θεωρούσαν ότι έχω συμφύσεις στις σάλπιγγες, άσχετα που ήταν διαβατές, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να μου πει ότι πρέπει να διαλέξω την λαμπαροσκόπηση, θα ήταν χάσιμο χρόνου και κανείς δεν μπορούσε να μου δώσεις ελπίδες ότι μετά θα έμενα κατευθείαν. Δεν άντεχα άλλο, οπότε πήραμε την απόφαση.

Τα δικά μου νέα είναι πολύ καλά. Πήγα χθες για υπέρηχο και ξεπετάχτηκαν και άλλα αυγουλάκια, βέβαια με τρελές διαφορές μεγέθους, το πιο μεγάλο ήταν 22 και το πιο μικρό 13, όταν την ρώτησα αν μας πειράζει αυτό, μου είπε ότι ουσιαστικά ούτε αυτή ξέρει πόσα από αυτά τα ωοθυλάκια έχουν μέσα ωάρια, όταν κάνω την πρεγκνυλ, μας ενδιαφέρει ποια θα ωριμάσουν, μπορεί αυτά τα μεγάλα να είναι άδεια και τα μικρά να είναι καλύτερα, αυτή λέει θα ρουφήξει τα πάντα και ο εμβρυολόγος θα μας πει τι και πως. Μου σταμάτησε τις ενέσεις τις βασικές και θα κάνω μόνο ανταγωνιστή σήμερα και αύριο, αύριο θα πάω για οιστραδιόλη και θα μου πει τι και πως. Μου είπε το πιο πιθανό, αύριο να κάνω την πρεγκνύλ και την Παρασκευή να γίνει ωοληψία.

Ελπίζω να μη ξέχασα καμία!

καλη επιτυχια!!!!!!!!!

εγω ναι,θα κανω αλλη μια σπερματεγχυση και βλεπουμε!και ο γιατρος μου που πηγαινα στην πατρα μου ειχε πει λαπαροσκοπηση και εξωσωματικη η κατευθειαν εξωσωματικη!τωρα που θα παω παλι στην Αθηνα (γιατι αλλαξα γιατρο) θα τον ρωτησω παλι για λαπαροσκοπηση,αν και μου ειχε πει οτι δε χρειαζεται!

103

συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!ολα να σου πανε τελεια :D :D

αντε να παιρνουμε προς σιγια σιγα!!!

τινκερμπελλ περαστικα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...