Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

είναι η όλη διαδικασία που σε κάνει πολύ ευάλωτο, επενδύεις πολλά από πολλές απόψεις, δεν θέλεις πολύ για να πέσεις, ειδικά αν δεν ξέρεις πολλά επί του θέματος. Σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πολλά, απλά κατάλαβα ότι πρέπει να εμπιστευτώ την γιατρό μου και να τα αφήσω όλα πάνω της και στον Θεό, να σταματήσω εγώ να ψάχνω, να ερμηνεύω λάθος τα δεδομένα και να τρώω την ψυχή μου.

αυτό είναι το κλειδί...εμπιστοσύνη για να μην αγχώνομαστε!!!

πολύ καλά τα νέα σου μαράκι μου...θα περιμένουμε νεότερα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!!

μαρια V τελεια τα νεακια σου κ ετσι να συνεχισεις δυναμικα!

γεωργια μου τι επαθες? ελπιζω να περασουν ολα κ να ειναι καλα στο τελος μονο ευχαριστα να εχεις.

lolita78 καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου!

λια που χαθηκες? παλι πλυσεις κανεις?

ευαγγελια μου! καλημερα!

τινκ καλημερα κ σε σενα κ περαστικα

σισσυ τι εγινε παλι γιατι νταουνιασες ετσι? δεν ειπαμε πρεπει να το ριξουμε στην τρελα αλλιως δεν την βγαζουμε καθαρη

καλημερα σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλημερα κοριτσαρες!

lolita μου σου στελνουμε τις ευχες,τις προσευχες μας και ολη μας την θετικη ενεργεια καλη επιτυχια κοριτσακι μου!

stardustmg ευχομαι η χαρα σου να κρατησει για πολυ πολυ καιρο ακομη κι ολα να παρουν το δρομο τους ετσι οπως πρεπει...

maria_v σε ειχα στο μυαλο μου χθες.Τα αυγουλακια σου ειναι μια χαρα μπραβο καλα επιτυχια την Παρασκευη και ολα να πανε κατευχην!

Sissyyyyy θα βαλω το παπακι να σε δειρει και τωρα εχει και βαρυ χερι :tongue: γιατι σε πηρε απο κατω βρε κοριτσακι μου?Καταλαβαινω απολυτα τις ψυχολογικες μεταπτωσεις λογω των ορμονικω διαταραχων και της καθυστερησης αλλα ειπαμε πως δεν το βαζουμε κατω εχουμε εναν ιερο σκοπο να φερουμε εις περας...Ελπιζω μετα την γυμναστικη να αποβαλλεις ολη την αρνητικη ενεργεια και να εισαι καλυτερα!

astage μακαρι να ειναι αχρειαστα για ολες μας φιλεναδα!Εσυ ξεκινησες παλι κλομιφαινη ε?Ας ειναι πιο τυχερος αυτος ο κυκλος και ο σπαιντερμαν να αποκτησει το Χριστουγεννιατικο αδερφακι του ;)

tina και mina pa φιλια πολλα εγκυουλες μου!

tinkerbell περαστικα κοριτσακι μου κι εγω τα ιδια με εσενα ημουνα!

georgia μου φιλια πολλα

Φιλια και στα υπολοιπα τα κοριτσακια ολα!

Kορίτσια μου καλησπέρα κι από εμένα!

Είμαι λίγο σαν κοτόπουλο από την νάρκωση και ειδκά τώρα μου έχει έρθει ένας γλυκός ύπνος, όμως ήρθα στην δουλειά διότι αισθανόμουνα καλά...Τελείωσα 10:20 και 10:35 σηκώθηκα και ντύθηκα για να φύγω. Μου φώναζε ο γιατρός, κάτσε λίγο μην ζαλιστείς και πέσεις αλλά εγώ αγύριστο κεφάλι, ένιωθα καλά και ήθελα να φύγω. Τώρα όμως νυστάζω!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν τα νέα μου. Όλα πήγαν καλά (σχετικά)! Το ένα ωοθυλάκιο ήταν "τζούφιο" το άλλο όμως, ήταν "τούρμπο" έτσι το χαρακτήρισε ο γιατρός! Το σπέρμα πάρα πολύ καλό και αύριο θα μας πει αν γονιμοποιήθηκε! Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος, θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Αυτός επέμενε ότι θέλει μόνο ένα! Μακάρι να βοηθήσει ο ΘΕΟΣ!!!

Πολύ άγχος όμως βρε κορίτσια! Θα ανταποκριθούμε στις ορμόνες, θα κάνουμε ωοθηλάκια, θα έχουν ωάρια, θα είναι δυνατά, θα είναι καλό το σπέρμα, θα γονιμοποιηθούν, θα γίνουν έμβρυα, θα τα κρατήσει ο οργανισμός, θα πάει καλά η εγκυμοσύνη??????????????? ΟΥΦ!!!!!!!

Τελοσπάντων, ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια! Θα μπω το απ΄΄ογευμα να σας γράψω αναλυτικά για όλα τα κορίτσια γιατί τώρα δεν είμαι και στα καλύτερά μου, λέω να πάω να την πέσω σε κανένα εξεταστικό κρεβάτι αλλά δεν είναι και πολύ βολικό!!

Προς το παρόν φιλάκια σε όλες σας!!!

Είμαι λίγο σαν κοτόπουλο από την νάρκωση και ειδκά τώρα μου έχει έρθει ένας γλυκός ύπνος, όμως ήρθα στην δουλειά διότι αισθανόμουνα καλά...Τελείωσα 10:20 και 10:35 σηκώθηκα και ντύθηκα για να φύγω. Μου φώναζε ο γιατρός, κάτσε λίγο μην ζαλιστείς και πέσεις αλλά εγώ αγύριστο κεφάλι, ένιωθα καλά και ήθελα να φύγω. Τώρα όμως νυστάζω!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν τα νέα μου. Όλα πήγαν καλά (σχετικά)! Το ένα ωοθυλάκιο ήταν "τζούφιο" το άλλο όμως, ήταν "τούρμπο" έτσι το χαρακτήρισε ο γιατρός! Το σπέρμα πάρα πολύ καλό και αύριο θα μας πει αν γονιμοποιήθηκε! Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος, θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Αυτός επέμενε ότι θέλει μόνο ένα! Μακάρι να βοηθήσει ο ΘΕΟΣ!!!

Πολύ άγχος όμως βρε κορίτσια! Θα ανταποκριθούμε στις ορμόνες, θα κάνουμε ωοθηλάκια, θα έχουν ωάρια, θα είναι δυνατά, θα είναι καλό το σπέρμα, θα γονιμοποιηθούν, θα γίνουν έμβρυα, θα τα κρατήσει ο οργανισμός, θα πάει καλά η εγκυμοσύνη??????????????? ΟΥΦ!!!!!!!

Τελοσπάντων, ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια! Θα μπω το απ΄΄ογευμα να σας γράψω αναλυτικά για όλα τα κορίτσια γιατί τώρα δεν είμαι και στα καλύτερά μου, λέω να πάω να την πέσω σε κανένα εξεταστικό κρεβάτι αλλά δεν είναι και πολύ βολικό!!

Λολλίτα μου, να ξαπλώσεις να κοιμηθείς!!!

αυτό το ένα είναι το μωράκι σου!!!όλα θα πάνε τέλεια!!!!

θα περιμένουμε το απόγευμα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Για να σου πει ο γιατρος τουρμπο τοτε ειναι απλα τελειο και ναι χρειαζεται μονο ενα...Δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα και θα πανε ακομη καλυτερα!Πρεπει να ξεκουραστεις ομως λιγο μετα την ολη διαδικασια!

Περιμενουμε περισσοτερα οταν θα νιωσεις καλυτερα!Η Παναγιτσα να ειναι παντα μαζι σου!

καλημερα!!! ποιο κοριτσι ειναι στα κατω του σισσυ???????????? για να σε μαλωσω λιγακι....αντε αντε.....με τα κωλοτεστακια!!! ειχαμε τα θερμομετρα, τωρα εχουμε τα τεστ.... οταν λεμε τεστ βρε, εννοουμε τα τεστ με τα σταυρολεξα...οχι αυτα απο τα φαρμακεια!!!!

χαλαρααααααα....τωρα που θα μπειτε σε μια ομορφη διαδικασια με τον αντρουλη σου, εσενα σου ηρθαν τα κατω σου????

λολιτακι τα ειπαμε κι απο το τηλεφωνο....ανυπομονω να σε δω αυριο.......

μαριεττααααα που εισαι?????????????????????

μαρια γκιουλιβερ, παρε με οποτε μπορεσεις να συνεννοηθουμε.....αν και μιλησα με την ολγα και μου ειπε καποια πραγματακια...εγω καλως εχοντων των πραγματων ειμαι οκ...

μαρια v ολα να πανε καλα για ολες μας!!! και για σενα επισης που εχεις μπει σε αυτη την διαδικασια!! να μας ενημερωνεις οκκκκ????????

παπακι ποσα γαριδακια δεν εφαγες??? αυτα θα μετραω εγω!!!!! μουτς μουτς

ευαγγελια μου τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!!!!!

λια, περιμενουμε ευρεσιτεχνιες να δοκιμασουμε ολες οι εν δυναμει εγκυμονουσες!! κανονισε!!!!

ασπα μου ολα καλα με τα δοντακια του πολεμιστη σου??

τινακι πως πας με το μωρακι σου????

μαρια σ, κοιταμε θετικα μπροστα!!!!! αυτη η καταραμενη δεν θα μας επηρεασει!!!!

γεωργια μου ΟΛα καλα... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ!!! Ειπαμε εσυ εισαι σε φαση ετοιμαζω ταξιδι μοναχα να παρτη μου....μονο τετοια ευχαριστα λεμε!!!!

εγω σημερα το κωλοβαραω...βεβαια καθε φορα που λεω ετσι, παντα κατι γινεται και γινεται χαμος με τις δουλειες...ελπιζω σημερα να μην ειναι μια τετοια μερα!!!! αντε να δουμε!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ευτυχώς μου ήρθε και ηρεμησα..... Έκανα και τη γυμναστικη μου και ήρθα λιγο στα ίσια μου!

Κατερινακι μου δώσε μου 2-3 σφαλιάρες μήπως κ συνέλθω.. Τα δέχομαι ολα!

Λολιτα μου μπράβο!! Ολα θα πανε καλα!!! Λιγο ακομα σου μένει κ τελος μετα.. Μονο τα καλυτερα θα έρθουν μετα!!

Maria v πολυ καλα τα νέα σου.. Σου στέλνω ενα γλυκό φιλί!!

Ασπα μου δίκιο έχεις.. Το πρώτο αρνητικο τεστ ειναι;; Μονο που ελπίζω ειναι να ειναι το τελευταίο...

Τινακι,Παπακι,Ευαγγελία,νεραιδουλα ματς μουτς φιλακια!!

Καλησπερα κοριτσουδες, Λολιτακι μου τελειο το ωαριακι θα γινει ενα πολυ ομορφο μωρακι :D. Μαρια σταρ και Μαρια ν καλη επιτυχια και στα δικα σας ωαριακια μπραβο κοριτσια ολα καλα θα πανε να ειστε χαρουμενες!

Κατερινακι ενταξει για Τεταρτη αλλα που θα παμε? Εχεις καμια ιδεα?

Σισσυ θα σε δειρω λεμε δεν τη γλειτωνεις! Εχεις σκεφτει το πιο απλο οτι μπορει να εκανες ωορρηξια αργοτερα γιάυτο και δεν εχουν περασει οι 14 μερες? Ευχομαι να εισαι εγκυουλα αλλα αν δεν εισαι μην βαζεις στο κεφαλι σου ασχημα πραγματα.

Τινκερακι μου περαστικα σου ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα!

Γεωργια θα μας πεις ευχαριστα νεα ελπιζω!

Στα υπολοιπα κοριτσια ενα μεγαλο φιλι σμουτσ!

lolitaki μου χαιρομαι που πήγαν όλα καλά και ευχομαι ετσι να πηγαινουν απο εδώ και πέρα,με τη θετική σκέψη και τις προσευχές απο όλες μας είναι σίγουρη η γονιμοποίηση,εξάλλου το είπε και ο γιατρός είναι τουρμπο το αυγουλάκι σου!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω στην δουλεια εκανα το καφεδακι μου και καθησα να σας διαβασω...

Λολιτακι κοιμησου εσυ και η τυχη σου δουλευει!!!Τελεια τα νεα απο το τουρμπο ωαριακι σου και θα ειναι ακομα πιο τελεια οταν απο αυριο θα εχει γονιμοποιηθει και θα αρχιζει να μεγαλωνει ο μικρος σου ηρωας!Αντε βρε εισαι πολυ κοντα πλεον...

Κατερινακι ταλιμπαν-σπαιντερμαν πολεμιστης μου εχει αυριο ραντεβου με τον οδοντιατρο να βαλουμε καινουργιο "χρυσο"οπως το λεει αυτος δοντι!!

Ναι μεγαλωνω τον Γιωργο μαγκα με το κλαρινο του χαχαχα.Αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που περασαμε περυσι τον Μαρτιο.Τα δοντακια του ειναι πολυ χαλια λογω κληρονομικοτητας(ολες τις χαρες πηραμε απο τον μπαμπα μας να μην παρουμε και αυτη?ενω η μανουλα ουτε σφραγισμα παρακαλω!)Εχει χαλια αδαμαντινη και τρωγονται πολυ ευκολα τα πρωτα τα δοντακια του.Περυσι λοιπον τον πηγαμε γιατι τον πονουσαν και μας λεει ο γιατρος...Εχει 20 δοντια και απο αυτα τα 17!!! θελουν σφραγισμα γιατι σε λιγο καιρο δεν θα μπορει ουτε να τρωει...συν οτι τα αλλαζουν στα 6-7 εχουμε λοιπον 2 χρονια μπροστα μας.Και τελικα τα καναμε ολα με ολικη ναρκωση που κανονικα επρεπε ολη η επεμβαση να κρατησει 1 ωρα και κρατησε 3!!!Εγω ηθελα να μπουκαρω μεσα να δω τι γινεται και με κρατουσαν..Τελικα 15 σφραγισματα και 2 μας τα εβγαλε εντελως γιατι δεν σωζωντουσαν αλλα μετα βγηκε σαν το παιδι της crest!!οποτε το αυριονο για τον Γιωργο θα εινοαι περιπατος...

Ξεκινησα κι εγω την κλομιφενη παλι σημερα και ο Θεος βοηθος.Ελπιζω να εχω καλη ανταποκριση.Θα παρω 2 χαπακια μεχρι το Σαββατο και απο την Τριτη υπερηχος(αποχη το τονιζω) και βλεπουμε!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Sissaki ειδες χτυπηθηκες ξεδωσες στην γυμναστικη και ηρθε και η κυρια οχι τιποτα αλλο,αλλα για να μην σας καθυστερει στα σχεδια σας.Ειδες τι καλη που ειναι?Αλλα αυτα ειναι τα τελευταια ψωμια της σε λιγο θα κανεις ποοοοοοοοολυ καιρο να την δεις...Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

καλε κοριτσια διαβαζω και τελειωμο δεν εχετε!!!τι μου φτιανετε??? ωραιιοτατα νεα διαβαζω!!!ετσι για να παιρνουμε τα πανω μας και οι υπολοιπες!!

lolitaki ευχομαι να πανε ολα σουπερ!!!

Ασπα επιτελους εμφανιστηκα!!!δε μπορεσα σημερα να μπω απο τη δουλεια μαμωτο!!

sissaki Μου μην στενοχωριεσαι. το ιδιο ενιωθα και εγω μια βδομαδα πριν και ξερω οτι θα ξανανιωσω ετσι, αλλα μια βδομαδα μετα θα λες " οχι μωρη καρ...λα,(στην περιοδο αναφερομαι για να μην υπαρχουν παρηξηγησεις), το δικο μου θα γινει στο τελος οσο και καιρο και να μου παρει".

εγω κοριτσια μου τα ιδια, ηρθα απο τη δουλεια, εφαγα γεμιστα, μπροκολο και τι αλλο????? ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!!!!!ακους παπακι??????

mar1981 τι μου κανεις????ξεχασα να σου πω οτι το ιπποφαες ειναι απαισιο!το τρωω και με τρωει!τι θυσιες κανω Θεε μου??καταλαβατε τωρα γιατι πλακωνω μετα τα μελομακαρονα??

εννοειται κρυφα απο τον αντρα!!

και συνεχιζω...

Γεωργια μου μας εχεις αφησει ολες με την αγωνια και ελπιζουμε να εισαι καλα!!!

maria _ v εννοειται οτι την επομενη συναντηση δεν προκειται να την χασουμε με τιποτα!!

Evangelia σου στελνω πολλα φιλια απο την συννεφιασμενη πολη μας.

Tina κοιτα να κλεισεις το 3μηνο και θα σου ερθω Κομοτηνη να πιουμε καφε!εσυ οχι καφε, δεν κανει!!γαλα εσυ!!!

Λια που εισαι?????????????????????

Μαρια σταρ μην στενοχωριεσαι, θα ερθει η στιγμη που θα μαθεις να γραφεις οταν οδηγας. πιστευω σε σενα!μια σταρ ολα τα μπορει!

νεραιδουλα πως εισαι εσυ? περναει το κρυωμα??

τα υπολοιπα κοριτσακια πως ειναι?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...