Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθε ήρθε το κορίτσι. Θα σας κανω όλες ξενυχτισσες.

Σισσυ μαριετα και Μαρία σταρ πείτε μου αν μπορείτε για Τετάρτη βραδάκι !!!!

Eμενα με εδιωξε ο δικος μου απο τον υπολογιστη εχει δουλιτσα γιαυτο τουπηρα το ταμπλετ της δουλειας και βλεπω Θεμο...

Γεωργια που εισαι γλυκια μου?

Σας αγαπαω ολες!

Κατερινακι προχωρα, ολα ειναι ιδανικα! Ο "δρομος" ανοιχτος και γουσταρω που ξυπνησε η αριστερη, το πιο φρεσκο θα μας δωσει!

Θα τα πουμε αυριο, ολα ειναι "καπως" αποψε!

Σας αγαπαω ολες!

Κατερινακι προχωρα, ολα ειναι ιδανικα! Ο "δρομος" ανοιχτος και γουσταρω που ξυπνησε η αριστερη, το πιο φρεσκο θα μας δωσει!

Κι εμεις σε αγαπαμε ...πολυ πολυ ;)

Κατι εχεις εσυ απο την αρχη σε καταλαβα...

Διαφημίσεις

νεραιδουλα μου εσυ τι κανεις?
Σας αγαπαω ολες!

Κι εμεις σε αγαπαμε ...πολυ πολυ ;)

Κατι εχεις εσυ απο την αρχη σε καταλαβα...

καλημέρα κορίτσια!!!έχω το λαιμό μου χάλια και κοιμήθηκα πολύ πολύ νωρίς!!!

και εμεις Σε αγαπαμε πάρα μα πάρα πολυ

ότι κάτι έχει κάτι έχει...περιμένουμε να μας πεις..έχει πολλές μέρες που σε σκέφτομαι αλλά δεν ήθελα να γίνω πιεστική...

γεωργία μου εμείς είμαστε εδώ για σένα!!!

παπάκι θα με κάνεις να σου έρθω....όχι πολύ γλυκά...υγιεινή διατροφή!!!!

το τινάκι δεν μας λέει τι τρώει ελπίζω να τρώει υγιεινά....

η προσοχή μας και η σκέψη μας σήμερα είναι στο Λολιτάκι!!!

η Παναγία να είναι μαζί σου και να πάνε όλα καλά!!!!

να είσαι χαλαρή και να χαμογελάς!!!!!:P:p:p

τα φιλία μου σε όλεςςςςς!!!!!!

κατρινιώ μου θα μάθουμε αύριο τι γίνεται!!!!

maria V που είσαι????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερααααα! Εδω γκιουλιβερ! Με φαγανε οι δρομοι αλλα χαλαλιιιιι!

Λοιπον, τα νεακια μου ειναι τα εξης.. Η οιστραδιολη πηρε τα πανω της! Μη φανταστειτε και πολυ αλλα καλο ειναι κ αυτο. Εχω 5 ωαριακια και ενδομητριο 5,5. Την πεμπτη θα ξαναπαω να με δει! Εκανα πολυ χαρα χθες.. Ελπιζω να συνεχισω να την εχω τη χαρα!

Λολιτακι μου γλυκο καλη επιτυχια για σημερα! Περιμενουμε νεα!

Κατερινακι μου γλυκο θα σε παρω να συνεννοηθουμε για την τεταρτη!

Μου λειψατε πολυ βρε κοριτσια αλλα να οδηγω και να γραφω δεν το χω καταφερει ακομα! Χιχιχι

Σας φιλω ολες ανεξαιρετως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαρια σταρ μπράβο κοριτσάκι μου!ολα θα συνεχίσουν πολυ καλα...

Κατερινακι μου εγω την Τετάρτη δουλεύω απο τις 5 μεχρι τις 11...:(

Γεωργια μου μακάρι να ειναι αυτο που φαντάζομαι..

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

lolitaki σου στέλνουμε όλες τη θετική μας ενέργεια,όλα θα πάνε καλά!

maria star μια χαρά τα αυγουλάκια σου,έτσι να συνεχίσεις χαρούμενη το δικαιούσε αλλωστε!

maria v που είσαι να μας πείς τα νεάκια σου?

georgia μου οτι και να σε απασχολεί ευχομαι να περάσει γρήγορα,εδώ είμαστε για οτι χρειαστείς.

κατερινάκι μου προχώρα δυναμικά!!!!

sissy μου δεν θα έρθει........

νεραιδούλα μου πως είσαι? πότε προχωράς εσύ?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

γιατί επεσες βρε? θα σε μαλώσω...τώρα που το πήρε απόφαση ο αντρούλης σου και εκλεισες και ραντεβού,σε πήρε απο κάτω? ελα βρε κορίτσι τόσα περάσαμε και αντέξαμε,μην απογοητευεσαι τώρα που ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Τινακι μου παρακαλαω να μου έρθει.. Εχω πέσει πολυ..:(
καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

lolitaki σου στέλνουμε όλες τη θετική μας ενέργεια,όλα θα πάνε καλά!

maria star μια χαρά τα αυγουλάκια σου,έτσι να συνεχίσεις χαρούμενη το δικαιούσε αλλωστε!

maria v που είσαι να μας πείς τα νεάκια σου?

georgia μου οτι και να σε απασχολεί ευχομαι να περάσει γρήγορα,εδώ είμαστε για οτι χρειαστείς.

κατερινάκι μου προχώρα δυναμικά!!!!

sissy μου δεν θα έρθει........

νεραιδούλα μου πως είσαι? πότε προχωράς εσύ?

γιτί βρε να παρακαλάς να σου έρθει??να εύχεσαι το τεστ να έκανε λάθος!!!!

είπαμε να περιμένεις μέχρι τη παρασκευή!!!!!

εγώ τινάκι μου, με το νέο χρόνο πρέπει να κανονίσω 2 ραντεβού πρώτα το 1 να μου δώσει το οκ και μετά το άλλο!!!!

όλα θα πάνε καλά..πρέπει να αποβάλω το άγχος!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τινακι μου σημερα τα βλέπω ολα μαύρα.. Συγνώμη αν σε ρίχνω και εσένα.με αρνητικο τεστ και να μην έρχεται η περίοδος δεν μπορω.. Νομίζω οτι θα σκάσω.

Σίγουρα ειναι σημαντικό που πήραμε την απόφαση αλλα οσο δύναμη είχα νομίζω οτι σημερα δεν εχω τίποτα.σ ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου κοριτσάκι μου.. Παω γυμναστήριο να χτυπηθω 2-3 ώρες μήπως κ μου περάσει...φιλια σ εσένα και στο Μωρακι σου

Καλημέρα κοριτσουδια,

Τι διαβάζω έχουμε ναυαγισμενα καράβια;Σισσακι μου ηρέμησε,και τι έγινε ένα ακομα αρνητικό ε και; μήπως είναι το μόνο που έχουμε δει.βρε χαζό αφού βάλατε πλέον έναν στοχο ποιος χεζεται για το αρνητικό;θα έρθει κι αυτή μολις ηρεμήσεις και μετά πρέπει να βάλετε τις σκέψεις και τις κινήσεις σας σε μια σειρα...

Προφεσορα Γεωργία μου ειλικρινά για σένα δεν θέλω καθόλου να στεναχωριέσαι!!!Σε συμπαθώ τοσο πολύ κι ας σε είδα μόνο μια φορα...Ελπιζω να μην είναι θέμα υγείας μόνο και όλα τα αλλα μπουρλότο!!!!

Λολιτάκι πολύ καλή επιτυχία σημερα!!!

Μαρακι ς τι κανείς σημερα;κατέβηκαν τα διαολακια όπως τα λεει το Κατερινακι;

Γειτόνισσα που χάθηκες;

Κολασμενες με τα μελομακάρονα με τρελανατε χθες και ιελω να προσέχω πανάθεμά σας!!!Εσείς έχετε δικαιολογία εγώ θα κάνω μονο γουρούνια.

Ευαγγέλια μου αχρείαστα θα είναι τα φάρμακα θα το δεις...

Νατασουλα εμφανισου!!!

Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

lolita78 καλή επιτυχία, τελευταία ξεκίνησες, πρώτη θα τερματίσεις!!!! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας, περιμένουμε τα νέα σου, ο Θεός μαζί σου...

μαρια σταρ άντε να σε δούμε πάλι αισιόδοξη, αυτά τα ωαριάκια ότι θέλουν κάνουν. Άρα εσύ προχωράς κανονικά, σου είπε τίποτα για την ωοληψία?

mina pa και τίνα μια χαρά σας βλέπω κοριτσάκια, άντε υπομονή να περάσει το τρίμηνο και μετά θα είστε όλο βολτούλες και ψώνια!!!

Νεραϊδούλα δεν ξεχνάς καμία, όλες μας έχεις στο μυαλό σου, σε ευχαριστούμε!!! Σε ευχαριστούμε και για το κεράκι και περαστικά σου με τον λαιμό, πλάκωσε τα χαμομήλια με μέλι!

Sissy2012 μου δεν θέλω να σου δίνω ψεύτικές ελπίδες, όλες σε καταλαβαίνουμε εδώ μέσα και ξέρουμε, ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, και τεστ να κάνουμε, αν δεν δούμε το κόκκινο ελπίζουμε. Μακάρι να μην σου έρθει.

mina-ni μια χαρά η παραγωγή σου, καλή επιτυχία κοριτσάκι, να είναι η τυχερή σου!!

Λια33 μου είχες δίκαιο για άλλη μια φορά, αλλά αν μπεις στον χορό τα βλέπεις αλλιώς ( σου εύχομαι να μην χρειαστεί!!!), είναι η όλη διαδικασία που σε κάνει πολύ ευάλωτο, επενδύεις πολλά από πολλές απόψεις, δεν θέλεις πολύ για να πέσεις, ειδικά αν δεν ξέρεις πολλά επί του θέματος. Σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πολλά, απλά κατάλαβα ότι πρέπει να εμπιστευτώ την γιατρό μου και να τα αφήσω όλα πάνω της και στον Θεό, να σταματήσω εγώ να ψάχνω, να ερμηνεύω λάθος τα δεδομένα και να τρώω την ψυχή μου. Εσύ κοριτσάκι τι κάνεις?

Κατερινάκι προχωράμε δυναμικά, τέλεια τα νέα σου, θα είναι η τυχερή σου αυτή!!! Και εγώ πάντα ένα έκανα από μόνη μου, οι περισσότερες νομίζω.

Ασπα μου ξεκινάς και εσύ δυναμικά, πότε θα πας στον γιατρό, μίλησες μαζί του?

georgia69 μου ότι και να σε απασχολεί ελπίζω να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να είναι το τελευταίο. Από εδώ και πέρα μόνο καλά πράγματα να συμβαίνουν. Εμείς εδώ είμαστε, ότι χρειαστείς!!!

Evangeliapan μου τα πήρες τα φαρμακάκια σου και εσύ, όλες εδώ μεσα κάτι παίρνουμε, πολύ χημεία βρε παιδί μου. Τι να κάνουμε, όλα για να γίνουμε μάνες!!!!

s_maria μου λυπάμαι κορίτσι μου, πάμε δυναμικά όμως ε??? Η επόμενη φορά σου θα είναι η τυχερή, ξεκινάς αμέσως τελικά? Εγώ πάντως πριν την εξωσωματική δεν έκανα ούτε υστεροσκόπηση, ούτε λαπαροσκόπηση, μάλιστα μου είχαν βάλει το δίλημμα, λαπαροσκόπηση ή εξωσωματική, γιατί θεωρούσαν ότι έχω συμφύσεις στις σάλπιγγες, άσχετα που ήταν διαβατές, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να μου πει ότι πρέπει να διαλέξω την λαμπαροσκόπηση, θα ήταν χάσιμο χρόνου και κανείς δεν μπορούσε να μου δώσεις ελπίδες ότι μετά θα έμενα κατευθείαν. Δεν άντεχα άλλο, οπότε πήραμε την απόφαση.

mar1981 καλή επιτυχία με το σπερμοδιάγραμμα, εμάς το δεύτερο ήταν καλύτερο από το πρώτο, αλλά μετά τη θρέψη, ίδια τα κάνανε και μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση, δεν ξέρω τι παίζει.

natasoula81 φιλιά και σε σένα κοριτσάκι!! Όταν θα ξανασυναντηθούν τα κορίτσια θα κανονίσουμε να είμαστε και εμείς!!

Τα δικά μου νέα είναι πολύ καλά. Πήγα χθες για υπέρηχο και ξεπετάχτηκαν και άλλα αυγουλάκια, βέβαια με τρελές διαφορές μεγέθους, το πιο μεγάλο ήταν 22 και το πιο μικρό 13, όταν την ρώτησα αν μας πειράζει αυτό, μου είπε ότι ουσιαστικά ούτε αυτή ξέρει πόσα από αυτά τα ωοθυλάκια έχουν μέσα ωάρια, όταν κάνω την πρεγκνυλ, μας ενδιαφέρει ποια θα ωριμάσουν, μπορεί αυτά τα μεγάλα να είναι άδεια και τα μικρά να είναι καλύτερα, αυτή λέει θα ρουφήξει τα πάντα και ο εμβρυολόγος θα μας πει τι και πως. Μου σταμάτησε τις ενέσεις τις βασικές και θα κάνω μόνο ανταγωνιστή σήμερα και αύριο, αύριο θα πάω για οιστραδιόλη και θα μου πει τι και πως. Μου είπε το πιο πιθανό, αύριο να κάνω την πρεγκνύλ και την Παρασκευή να γίνει ωοληψία.

Ελπίζω να μη ξέχασα καμία!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...