Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κοριτσια παω να φτιαξω τα βραστα λαχανικα και να δουμε ταινια, ναι ειναι η καινουργια μοδα τωρα αντι για ποπκορν!!!!! Καλο βραδυ!

Καλο βραδυ καλα να περασετε ;)

mar1981 θα το καθιερωσω και εγω αυτο!!!υγιεινη διατροφη!!

παπακι τρεχα!!κοιτα μην σηκωσεις ολο το ζαχαροπλαστειο!!!

δεν παιρνεις και κανενα κομματι πιτσα για μετα?χρειαζεται αλμυρο μετα το γλυκο! και ξανα γλυκο μετα το αλμυρο και παει λεγοντας. και μετα αρκουδα!!!

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑΙΕΣ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7.... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΦΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ "Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΞΥΠΝΗΣΕ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ....ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΚ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ... ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ??? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ, ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ??? ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ???????? ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κορίτσια μου τωρα ήρθα απο δουλεια!

Καλέ για μαλεμοκαρονα διαβάζω,για ποπ κόρν μου ανοίξαμε την όρεξη!

Εμένα ακομα αφαντη.. Τωρα που θέλω να έρθει δεν έρχεται!! Οταν λέω εγω οτι ειμαι ανάποδο πλάσμα.. Κάτι ξερω!!

Πήρα σημερα τηλ το ιατρείο του Παντου και έκλεισα ραντεβού.. Μου ειπε το πιο νωρίς που εχει ειναι 8 Ιανουαρίου..... Πολλες δουλειές εχουν!!!

Κατερινακι μου να πας να την κανεις... Δεν θα πονεσεις!! Ολα καλα θα πανε..

Τα αλλα κοριτσακια τι κάνετε;;

:-P

ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑΙΕΣ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7.... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΦΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ "Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΞΥΠΝΗΣΕ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ....ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΚ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ... ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ??? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ, ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ...ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ??? ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ???????? ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ!!!!

Nαι ενω εγω δεν σε επρηξα καθολου :tongue: Πρωτα απο ολα θα το ξαναπω αλλη μια φορα κοιτα να ηρεμησεις...Οποτε περιμενουμε νεοτερα την Τεταρτη...

ηρθα εφαγα κ μελομακαρονα 2 παρακαλω χμ κ ησυχασα .

κατερινιωωω!!! το εχω ανχος !

ευαγγελια αυριο θα φυγει το εμβασμα θα παει το απογευμα ο δικος μου!

Ωραια κονομησαμε παλι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα εκανες και εφαγες θα τα ευχαριστηθηκε το νινι!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι αγαπακι μου τι να κανω ...διαβαζω να γινω προφεσορ σαν την Γεωργια :D

αχ δεν την φτανουνε την γεωργια πρεπει να γραψει βιβλιο να μας το δωσει να εχουμε μια ιδεα.

θα σε αφησω λατρεια θα τα πουμε αυριο φιλακια καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...