Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μελομακάρονα ακούω μμμμμμμμ!!!

κατερινάκι μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια,όλα ειναι καλά και δεν θέλω να αγχώνεσαι,προχώρα στη σπερματέγχυση και μην το σκέφτεσαι!!

νατασούλα και εμάς μετα τον εμπλουτισμό δεν μας δώσανε σπερμοδιαγραμμα απλά μας είπαν οτι είναι καλό το σπέρμα...τη μια φορά μου είπαν οτι επρεπε να το ζητήσω απο την αρχή και την δευτερη που το ζήτησα μου είπαν οτι δεν το δίνουν, οτι να' ναι δηλαδη...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Νατασουλα ποσο μαλλον οταν δεν ηταν καλο το σπερμα και η ποσοτητα ηταν κατω απο το οριο που επιτρεπεται και ομως μου την κανανε. Ζητησα να μην την κανω αλλα ο γιατρος επεμενε και οταν εισαι σε κατασταση που θελεις τοσο πολυ να μεινεις εγκυος υποκυπτεις! Παντως να ζητας το σπερμ/μμα γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα και πρεπει να τα εχεις.

κατερινάκι μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια,όλα ειναι καλά και δεν θέλω να αγχώνεσαι,προχώρα στη σπερματέγχυση και μην το σκέφτεσαι!!

νατασούλα και εμάς μετα τον εμπλουτισμό δεν μας δώσανε σπερμοδιαγραμμα απλά μας είπαν οτι είναι καλό το σπέρμα...τη μια φορά μου είπαν οτι επρεπε να το ζητήσω απο την αρχή και την δευτερη που το ζήτησα μου είπαν οτι δεν το δίνουν, οτι να' ναι δηλαδη...

εμας στην κλινικη μας ελεγε πρωτα ο γιατρος πως ειμαστε αν ειναι ολα καλα μας εδινε κ το σπερμα/μα κ μετα καναμε την σπερμ/ση σημασια εχει να πετυχη κιολας .

καταλαβες τι μας κανουν τωρα με τα μελομακαρονα μιαμ μιαμ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

tina μου θα στειλω και σε σενα!!πρεπει να τρωτε αυτα που λιμπιζεστε!!!

συμπερασμα, οτι θελουν κανουν οι γιατροι. και κακα τα ψεμματα, βγαζουν λεφτα απο ολα αυτα και οσο να' ναι εκμεταλλευονται και λιγο την κατασταση και τον ποθο του αλλου για ενα παιδι. αλλα και τι να κανεις??ενας απο τους λογους που ειπαμε να παμε στο νοσοκομειο της Αλεξ/πολης ηταν και αυτος. ειναι δημοσιο με καλους γιατρους και δεν εκμεταλλευονται τοσο μια κατασταση οπως οι ιδιωτες.τελος παντων...

τι αλλο θα φαμε σημερα???δεν χορταινω ρε κοριτσια!!!αλλες ειναι οι εγκυμονουσες, αλλες τρωνε???μα τι γινεται??????

Διαφημίσεις

tina μου θα στειλω και σε σενα!!πρεπει να τρωτε αυτα που λιμπιζεστε!!!

συμπερασμα, οτι θελουν κανουν οι γιατροι. και κακα τα ψεμματα, βγαζουν λεφτα απο ολα αυτα και οσο να' ναι εκμεταλλευονται και λιγο την κατασταση και τον ποθο του αλλου για ενα παιδι. αλλα και τι να κανεις??ενας απο τους λογους που ειπαμε να παμε στο νοσοκομειο της Αλεξ/πολης ηταν και αυτος. ειναι δημοσιο με καλους γιατρους και δεν εκμεταλλευονται τοσο μια κατασταση οπως οι ιδιωτες.τελος παντων...

τι αλλο θα φαμε σημερα???δεν χορταινω ρε κοριτσια!!!αλλες ειναι οι εγκυμονουσες, αλλες τρωνε???μα τι γινεται??????

φαε εσυ κ η ευαγγελια να βαλετε εσεις κιλα κ οχι εμεις, ειδες τι με εκανες τωρα μετα που θα φυγω θα παω να παρω μελομακαρονα ζηλεψα τωρα φαντασου ναμην εχουν ακομα στα ζαχαροπλαστεια?

θα ερθω κατευθειαν σε σενα να στα φαω ολα κ να παρω κ για την τινα χμ να μαθεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νατασουλα ποσο μαλλον οταν δεν ηταν καλο το σπερμα και η ποσοτητα ηταν κατω απο το οριο που επιτρεπεται και ομως μου την κανανε. Ζητησα να μην την κανω αλλα ο γιατρος επεμενε και οταν εισαι σε κατασταση που θελεις τοσο πολυ να μεινεις εγκυος υποκυπτεις! Παντως να ζητας το σπερμ/μμα γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα και πρεπει να τα εχεις.

καλε εμας αμφιβαλλω αν κανει!!το ριχνει μια ματια να δει ποσο καλο ειναι και μετα το εμπλουτιζει!!χα χα!!τελεια δηλαδη!! ασε και που 1 μηνα πριν μας ειχε κανει τεστ υγρων. εσας σας το κανανε? το εκανε καμια γενικοτερα??βλεπει τα υγρα μου πως αντιδρουν μαζι με του συζυγου. σκασαμε αλλα 150 εκει.

φαε εσυ κ η ευαγγελια να βαλετε εσεις κιλα κ οχι εμεις, ειδες τι με εκανες τωρα μετα που θα φυγω θα παω να παρω μελομακαρονα ζηλεψα τωρα φαντασου ναμην εχουν ακομα στα ζαχαροπλαστεια?

θα ερθω κατευθειαν σε σενα να στα φαω ολα κ να παρω κ για την τινα χμ να μαθεις

θελεις να σε κανω να ανεβεις μεχρι την Ξανθη??????που να φας με σοκολατα απο πανω!!!σοκολαση!!!θεικα!!!και ναι εχουν βγαλει τα ζαχαροπλαστεια. τρεχα πριν κλεισουν!!!!

Ασε γιατι και εγω πειναω συνεχεια εντομεταξυ του λεω του δικου μου πηγαινε να παρεις καλαμποκι να φτιαξω ποπκορν και μου εφερε να φτιαξω βραστα λαχανικα!:shock:

ξεκινα καντα οπως τα ποπ κορν!!τι ποπ κορν, τι βραστα λαχανικα. το ιδιο πραγμα!ελα να σε ταισω παιδι μου!

Διαφημίσεις

Ασε γιατι και εγω πειναω συνεχεια εντομεταξυ του λεω του δικου μου πηγαινε να παρεις καλαμποκι να φτιαξω ποπκορν και μου εφερε να φτιαξω βραστα λαχανικα!:shock:

χαχαχαααχχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θελεις να σε κανω να ανεβεις μεχρι την Ξανθη??????που να φας με σοκολατα απο πανω!!!σοκολαση!!!θεικα!!!και ναι εχουν βγαλει τα ζαχαροπλαστεια. τρεχα πριν κλεισουν!!!!

το συνεχιζεις ε? το ζαχαροπλαστειο δεν κλεινουν τωρα αλλα 11 η ωρα εχω ακομα ωρα χιχιχι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

το συνεχιζεις ε? το ζαχαροπλαστειο δεν κλεινουν τωρα αλλα 11 η ωρα εχω ακομα ωρα χιχιχι!!!

α ωραια τοτε.μεχρι τις 11 θα σου λεω ποσο υπεροχα μελομακαρονα εχουμε, κατι απιστευτα προφιτερολ με ολοκληρα φουντουκια και βελουδινη κρεμα σοκολατα, τουρτες με πραλινα φουντουκιου ή με γεμιση φερερο. να σου πω κι αλλα???

natasoula κι εμεις το καλοκαιρι που επαιρνα κλομιφαινη την ημερα που ηταν η ωορρηξια μας ελεγε να το κανουμε συνεχεια.Και να ειναι και πρησμενες οι ωοθηκες και εσυ να το κανεις και με προσοχη μην σπασουν τα αυγα αυτο μονο σεξ δεν το λες...Στην σπερματεγχυση μας ειχε πει αποχη 3 μερες και μετα την σπερματεγχυση μας ειπε την επομενη να ξανακανουμε καμια προσπαθεια...Ακρη δεν βγαζεις οντως...

natasoula κι εμεις το καλοκαιρι που επαιρνα κλομιφαινη την ημερα που ηταν η ωορρηξια μας ελεγε να το κανουμε συνεχεια.Και να ειναι και πρησμενες οι ωοθηκες και εσυ να το κανεις και με προσοχη μην σπασουν τα αυγα αυτο μονο σεξ δεν το λες...Στην σπερματεγχυση μας ειχε πει αποχη 3 μερες και μετα την σπερματεγχυση μας ειπε την επομενη να ξανακανουμε καμια προσπαθεια...Ακρη δεν βγαζεις οντως...

ασε ρε κοριτσι. οντως δεν βγαζεις ακρη. γι' αυτο θα κανουμε οποτε θελουμε, αντε και κοντα στις μερες! επικρατει ανα μπαχαλο αν το προσεξεις. σε 5 γιατρους να πας και οι 5 θα πουνε τα δικα τους.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...