Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρία μου κριμα ρε κοπέλα μου,έλα εντάξει θα παμε μαζί για την επόμενη στα καπάκια ε; Βασικα ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΝΑ...Δεν πειράζει όμως.

Κι εγώ μίλησα με τον ντοκ έβρισε λίγο την τύχη μου την χορεύτρια και μου είπε κανονικά από αύριο κλομιφεν μέχρι το Σάββατο και μετά αρχίζουμε τους υπερήχους.Και μου είπε να κρατηθούμε οι ασυγκρατητοι να υπαρχει αποχή πριν την σπερματέγχυση γιατί αν θυμάστε εμείς δεν είχαμε καθόλου.Τεταρτη βράδυ επαφή και Πεμπτη απόγευμα σπερματέγχυση.Λετε γι'αυτο η κινητηκοτητα να ήταν μολις 23%?

Τέλοσπάντων τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Επίσης τα κλομιφεν δεν φαίνεται να μου έχουν χαλασει το ενδομήτριο γιατί έχω ποοολυ αιμα και κομματια(όσες τρώνε ας απομακρυνθούν)

Τι λες Γεωργία μου γιατρέ μου;

ας ειμαστε τον επομενο μηνα μαζι με την Τινα και το Παπακι!!!

η καλυτερη αποχη ειναι 3 μερες!εμεις τοσο ειχαμε και ηταν σουπερ το σπερμα!

σου αυξησε τη δοση της κλομιφαινης?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κριμα βρε Μαρακι ς και σε ειχα για σιγουρακι δεν πειραζει ομως καινουργια προσπαθεια με περισσοτερη χαρα γιατι ερχονται και ομορφες γιορτες!

Ασπασουλα την επομενη φορα με μεγαλυτερη αποχη θα ειναι καλυτερο το σπερμα. Εμεις θα κανουμε παλι σπερμοδιαγραμμα για να δουμε τι γινεται, να ρωτησω κοριτσια εσεις που εχετε κανει πανω απο 1 σπερμα/ση τα αποτελεσματα μετα την επεξεργασια ηταν ιδια με την προηγουμενη σπερ/ση ή διαφορετικα στην κινητικοτητα?

Κριμα βρε Μαρακι ς και σε ειχα για σιγουρακι δεν πειραζει ομως καινουργια προσπαθεια με περισσοτερη χαρα γιατι ερχονται και ομορφες γιορτες!

Ασπασουλα την επομενη φορα με μεγαλυτερη αποχη θα ειναι καλυτερο το σπερμα. Εμεις θα κανουμε παλι σπερμοδιαγραμμα για να δουμε τι γινεται, να ρωτησω κοριτσια εσεις που εχετε κανει πανω απο 1 σπερμα/ση τα αποτελεσματα μετα την επεξεργασια ηταν ιδια με την προηγουμενη σπερ/ση ή διαφορετικα στην κινητικοτητα?

σε εμας το 2ρο ηταν καλητερο απο το πρωτο απο τι μας ειπε ο γιατρος αλλα κ απο το σπερμ/γραμα που μας δωσανε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μαρακι δεν πειραζει παμε για την 2η καπακι!!εγω βριζω την τυχη μου που δε μπορω να παω για 2η αυτο το μηνα γιατι θα λειπει η βιολογος που επεξεργαζεται το σπερμα για σεμιναριο στην Αμερικη. γαμω την τυχη μου!!

Ασπα μου την ιδια μαλακια καναμε και εμεις την προηγουμενη φορα. ημασταν ασυγκρατητοι και την επομενη πηγαμε για σπερματεγχυση. ο γιατρος βεβαια μας ειπε οτι δεν πειραζει αλλα γιατι νομιζω οτι τελικα πειραζει???????

σε εμας το 2ρο ηταν καλητερο απο το πρωτο απο τι μας ειπε ο γιατρος αλλα κ απο το σπερμ/γραμα που μας δωσανε

παπακι ετρωγα μελομακαρονα και σε σκεφτομουν!!!!να σου στειλω κανενα??

αυτο ρε μαναρι μου δεν το καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαζουλα. μπορεις να μου το εξηγησεις? εμας δεν μας ανεφεραν καν αν ηταν καλο ή οχι το σπερμα

μαράκι μου τίποτα δεν έχεις!!!μην αγχώνεσαι!!!

όλα θα πάνε καλά!!!

να κάνεις ακόμη λίγες σπερματεχύσεις και μετά τα υπόλοιπα...

να είσαι χαλαρή και όλα θα πάνε τέλεια...

νεραιδουλα μου εσυ τι κανεις?

παπακι ετρωγα μελομακαρονα και σε σκεφτομουν!!!!να σου στειλω κανενα??

Αχ τι με κανεις τωρα ξες ποσες μερες λεω να κανω κ ακομα στην σκεψη ειμαι αλλα θα παρω τα υλικα να τα κανω αυτην την εβδομαδα κ το σαββατο θα στολισω .

στειλε στειλεεε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

maria_s κριμα κοριτσακι μου,ευχομαι η επομενη να ειναι και η τυχερη!

astage πατε παλι κατευθειαν ε?Εμενα μονο δεν μαφηνει να κανω τιποτα ο δικος μου ο γιατρος???:roll: Οι γιορτινες μερες που θα ερθουν θα μας φερουν μονο χαρουμενα αποτελεσματα οι ουρανοι θα ειναι ανοιχτοι και οι ευχες θα φτασουν στον προορισμο τους ;)

natasoula κι εμεις καθε μερα αλλα ο γιατρος λεει πως το σπερμα θελει και μια μερα να ξεκουραστει για να ειναι δυνατο οποτε ειναι καλυτερα μερα παρα μερα ...

Δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα ειμαι λιγο καχυποπτη, εμεις πηραμε το σπερμοδιαγραμμα της σπερμ/σης και γραφει ακριβως την ιδια κινητικοτητα και τις δυο φορες μετα τον εμπλουτισμο δηλαδη απο 53% εγινε 70% την 1η φορα και απο 16% εγινε 70% την 2η φορα. Πειτε μου ειναι λογικο?

maria_s κριμα κοριτσακι μου,ευχομαι η επομενη να ειναι και η τυχερη!

astage πατε παλι κατευθειαν ε?Εμενα μονο δεν μαφηνει να κανω τιποτα ο δικος μου ο γιατρος???:roll: Οι γιορτινες μερες που θα ερθουν θα μας φερουν μονο χαρουμενα αποτελεσματα οι ουρανοι θα ειναι ανοιχτοι και οι ευχες θα φτασουν στον προορισμο τους ;)

natasoula κι εμεις καθε μερα αλλα ο γιατρος λεει πως το σπερμα θελει και μια μερα να ξεκουραστει για να ειναι δυνατο οποτε ειναι καλυτερα μερα παρα μερα ...

καλως το κοριτσι!!!ασε εμας ο γιατρος μ' αρεσει που μας ειχε δωσει και το οκ να κανουμε. 2 μερες ξεπατωθηκαμε. πριν, μετα την σπερματεγχυση.. ο δικος μου τα ειχε δει ολα. σε 24 ωρες 3 φορες!αφου του εμεινε ψυχολογικο και μου ελεγε,"ασε με 1 βδομαδα να ξεκουραστω!!"

Αχ τι με κανεις τωρα ξες ποσες μερες λεω να κανω κ ακομα στην σκεψη ειμαι αλλα θα παρω τα υλικα να τα κανω αυτην την εβδομαδα κ το σαββατο θα στολισω .

στειλε στειλεεε

εφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα ειμαι λιγο καχυποπτη, εμεις πηραμε το σπερμοδιαγραμμα της σπερμ/σης και γραφει ακριβως την ιδια κινητικοτητα και τις δυο φορες μετα τον εμπλουτισμο δηλαδη απο 53% εγινε 70% την 1η φορα και απο 16% εγινε 70% την 2η φορα. Πειτε μου ειναι λογικο?

λογικο δεν το λες! να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο καχυποπτη ειμαι πλεον. εκτος και αμα προσπαθουν να πετυχουν καθε φορα το ιδιο ποσοστο. εμας να καταλαβεις δεν μας ειπαν καν σε τι επιπεδα βρισκοταν το σπερμα, παρα μονο πως αν δεν ηταν καλο δεν θα καναμε. αντε να εμπιστευτεις και να μην αρχιζει να βαζει το μυαλο σου διαφορα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...