Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ???

Ε ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΒΙΟΨΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η FSH ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΩΑΡΙΑ....

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ" ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΣΠΡΗ, ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ! ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ...ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ, ΒΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ...

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΧΑ 2-3 ΩΑΡΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΤΩΡΑ Η ΑΜΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΗΣ...1 ΜΟΝΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΎ???? ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΗ!!! 14 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? 1 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ?

ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ SERPAFAR ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ...ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ FSH ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ???? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....

Κατερινακι μου τι ειπαμε????ενα και καλο!!!!!σημασια εχει η ποιοτητα!!!το βλεπω και απο τη δικη μου περιπτωση που εχουμε θεμα με το σπερμα. ναι μεν αρχισε να βελτιωνεται απο αποψη ποσοτητας αλλα εχουμε θεμα στην ποιοτητα. τι να το κανεις λοιπον??αρα προτιμαμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!ετσι δεν ειναι κοριτσια??? η αποψη μου κανε την σπερματεγχυση και ο,τι γινει!!μην ξεχνας οπως λες και εσυ, εχετε καλο σπερμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι μου εμεις μένουμε στα καλα νέα!!!! Ενα ωαριο κ ενα σπερματοζωαριο δεν λέμε οτι θελουμε;;;; Αυτο αρκεί... Οπότε σε 1 βδομαδουλα πας για σπερματεγχυση.. Πολυ καλο το βλέπω αυτο!!

Κατερινακι δεν καταλαβαινω γιατι στεναχωριεσαι μια χαρα ωαριο εχεις απο μονη σου μια χαρα ενδομητριο μια χαρα ορμονες που ειναι το προβλημα? Και χαιρομαι που δεν θελει ο γιατρος να σε επιβαρυνει με ορμονες αυτο σημαινει οτι δεν θελει να χαλασει το αναπαραγωγικο σου συστημα γιατι δουλευει τελεια! Τωρα οσον αφορα για την σπερμ/ση μην φοβασαι γιατι εκανες προσφατα υστεροσκοπηση και επομενως σου εχει ανοιξει ηδη ο τραχηλος, ολα τελεια τα βρισκω θα εισαι μια εγκυουλα αγιοβασιλιτσα!:tongue:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ???

Ε ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΒΙΟΨΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η FSH ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΩΑΡΙΑ....

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ" ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΣΠΡΗ, ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ! ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ...ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ, ΒΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ...

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΧΑ 2-3 ΩΑΡΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΤΩΡΑ Η ΑΜΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΗΣ...1 ΜΟΝΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΎ???? ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΗ!!! 14 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? 1 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ?

ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ SERPAFAR ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ...ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ FSH ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ???? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....

ειναι λογικο να φοβασαι μετα απο αυτο που περασες κ εγω το ιδιο θα εκανα, αλλα μπορει να ειναι το τυχερακι σου αυτο το ωαριακι !! κ αφου σε διαβεβαιωσαι κ ογιατρος σου οτι ολα θα πανε καλα δειξε εμπιστοσυνη κ ολα καλα θα πανε , κ πριν πας να την κανεις πανε στην Αγια Ειρηνη κ θα δεις που θα σε βοηθηση δεν εχει αφησει κανεναν.

κ τωρα που το θυμηθηκα στειλε μου την δ/νση σου τωρα για να στειλω το εμβασμα αυριο μαζι με της ευαγγελιας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κατερινάκι μου και εγώ λέω από τη στιγμή που είπε ο γιατρός το οκ δοκίμασε ακόμη μια σπερματέγχυση...αφού από μόνη σου είναι όλα καλά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Έλα Κατερίνα παμε γερά αυτόν τον μήνα!

Εμένα πάλι μου ακουγονται πολύ θετικά όλα

Καλό ωάριο καλό σπέρμα σούπερ ενδομήτριο τι άλλο θέλουμε;μήπως πήγαινες για διδυμακια και ήθελες περισσότερα!;!

Έλα βρε μια χαρά είναι όλα...

Παω κι εγώ να πάρω τον ντοκ να τον ρωτήσω ποτέ να αρχισω τα χάπια και γενικά τι κάνουμε τώρα μετά την αποτυχια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κατερινακι μου κι εγω ενα ωοθυλακιο εχω καθε μηνα ποτε απο αριστερα και ποτε απο αριστερα.ΑΜΗ δεν εχω κανει ο γιατρος δεν το θεωρει απαραιτητο αφου δεν σκεφτομαστε την εξωσωματικη και η δικη μου η fsh ηταν μια χαρα και μειναμε εκει!Βασικα η δικη μου η shbg ηταν και τις 2 φορες πανω απο τα φυσιολογικα ορια αλλα δεν μου ειπε κατι γιαυτο....Το θεμα ειναι πως εχεις απο μονη σου χωρις επιβαρυνση ορμονων το δικο σου αυγουλακι αυτο που μπορει να σου δωσει ο οργανισμος σου!

Κι εγω ρωτησα τον γιατρο σημερα εντρομη για το θεμα με τον τραχηλο και την σπερματεγχυση και με καθυσηχασε αφου μου λεει σου εκανα διανοιξη για την υστεροσκοπηση...

Ο γιατρος σου συμφωνει να την κανεις σε αυτον τον κυκλο?Ο δικος μου λεει πρεπει να περασουν 2 κυκλοι μετα την επεμβαση ...Θα σε παρω τηλ να τα πουμε καλυτερα...Ειμαστε διπλα σου και κακως ανησυχεις!

Ο δικος μου το μεσημερι γκρινιαζε και καλα γιατι πεινουσε αλλα ηθελε αγαπουλες να προλαβουμε λεει πριν παω στη δουλεια μηπως και καταφερουμε κατι σαυτη την ωορρηξια!

Παπακι μου δεν χρειαζομαι κατι για την ωρα σε ευχαριστω πολυ παντως!Τα zinadol ειναι αντιβιωση τα πηρα μετα την υστεροσκοπηση!Τα αλλα δεν τα γνωριζω...

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εγω αδιαθετησα!

εχω καφε και ροζ υγρα,οποτε μεχρι το βραδυ θα εχει ερθει κανονικοτατα!!!

κρίμα μαριγούλα μου,

μην στεναχωριέσαι όμως πάμε για άλλα...αν μπορείς κάνε καπάκι τη 2..λένε είναι καλύτερα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κρίμα μαριγούλα μου,

μην στεναχωριέσαι όμως πάμε για άλλα...αν μπορείς κάνε καπάκι τη 2..λένε είναι καλύτερα..

αλλη μια θα κανω συνεχομενη σιγουρα!

βεβαια τον ρωτησα αν πρεπει να ειναι συνεχομενες και μου λεει οχι απαραιτητα γιατι τα φαρμακα σε πιανουν!

εκει που ετρεμα στην ιδεα της λαπαροσκοπησης μου ερχεται να του πω να την κανω αν και μου ειπε οτι κατα τη γνωμη του δε χρειαζεται!

πριν την εξωσωματικη πρεπει να εχεις κανει λαπαροσκοπηση η υστεροσκοπηση?

Διαφημίσεις

αλλη μια θα κανω συνεχομενη σιγουρα!

βεβαια τον ρωτησα αν πρεπει να ειναι συνεχομενες και μου λεει οχι απαραιτητα γιατι τα φαρμακα σε πιανουν!

εκει που ετρεμα στην ιδεα της λαπαροσκοπησης μου ερχεται να του πω να την κανω αν και μου ειπε οτι κατα τη γνωμη του δε χρειαζεται!

πριν την εξωσωματικη πρεπει να εχεις κανει λαπαροσκοπηση η υστεροσκοπηση?

εμένα μου είπε όχι...αν και εγω ψήνομαι να τη κάνω...δεν έχω κανένα με το μέρος μου,.

1533345xcnw09g7xt.gif

εμένα μου είπε όχι...αν και εγω ψήνομαι να τη κάνω...δεν έχω κανένα με το μέρος μου,.

και εμενα ο Χασιακος μου ειπε οτι 99% δεν χρειαζεται!αλλα δεν ξερω,μου κολλησε οτι κατι εχω εγω!αφου το σπερμα ειναι αριστο οπως μας ειπε κατι θα εχω!

και εμενα ο Χασιακος μου ειπε οτι 99% δεν χρειαζεται!αλλα δεν ξερω,μου κολλησε οτι κατι εχω εγω!αφου το σπερμα ειναι αριστο οπως μας ειπε κατι θα εχω!

μαράκι μου τίποτα δεν έχεις!!!μην αγχώνεσαι!!!

όλα θα πάνε καλά!!!

να κάνεις ακόμη λίγες σπερματεχύσεις και μετά τα υπόλοιπα...

να είσαι χαλαρή και όλα θα πάνε τέλεια...

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαρία μου κριμα ρε κοπέλα μου,έλα εντάξει θα παμε μαζί για την επόμενη στα καπάκια ε; Βασικα ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΝΑ...Δεν πειράζει όμως.

Κι εγώ μίλησα με τον ντοκ έβρισε λίγο την τύχη μου την χορεύτρια και μου είπε κανονικά από αύριο κλομιφεν μέχρι το Σάββατο και μετά αρχίζουμε τους υπερήχους.Και μου είπε να κρατηθούμε οι ασυγκρατητοι να υπαρχει αποχή πριν την σπερματέγχυση γιατί αν θυμάστε εμείς δεν είχαμε καθόλου.Τεταρτη βράδυ επαφή και Πεμπτη απόγευμα σπερματέγχυση.Λετε γι'αυτο η κινητηκοτητα να ήταν μολις 23%?

Τέλοσπάντων τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Επίσης τα κλομιφεν δεν φαίνεται να μου έχουν χαλασει το ενδομήτριο γιατί έχω ποοολυ αιμα και κομματια(όσες τρώνε ας απομακρυνθούν)

Τι λες Γεωργία μου γιατρέ μου;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...