Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κορες,

Σισσακι μην στεναχωριεσαι και μην σκεφτεσαι χαζα για κυστες και τετοια.Απλα καμια φορα εμεις μπλοκαρουμε το συστημα μας και δεν ερχεται στην ωρα της.Εξαλλου επειδη το τεστ ειναι αρνητικο δεν τρεχει και τιποτα μπορει μετα απο καθυστερηση που στο ευχομαι ολοψυχα να δειξει θετικο!!Αντε τωρα που θα σκασουμε.Εξαλλου τωρα που πηρατε τις αποφασεις σας ολα θα μπουνε σε ενασωστο δρομο.

Λια γειτονισσα πριν απο καμια ωρα περσασα μπροστα απο το σπιτι σου νομιζω.Ειναι ενα 3οροφο τεραστιο μα δεντρα στο πλαι?Με 3 παραθυρα στον εναν οροφο με καγκελα?Αν ναι σε εχω σταμπαρει που εισαι και θα σε παρω τηλ καμια μερα οταν περναω να παω τον Γιωργο σχολειο να βγεις να με χαιρετησεις...

Μαρια s Τι εγινε καθαρη και σημερα?Αντε και για αλλους 9 μηνες κοριτσακι μου.

Οι υπολοιπες τι κανετε?Για πειτε τα νεα σας.

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευαγγελία μου, τι κάνεις??

μετράμε αντίστροφα τώρα ε???Ιαννουάριο πάμε για τη τυχερή προσπάθεια ή στον επόμενο κύκλο??

Τι να κανω κοριτσακι μου τρεχω και δεν φτανω γυρισα με τρομερο πονοκεφαλο με τρεχανε απο τον Ανα στον Καιαφα γιατι δεν ξερανε αν το γραφουν η οχι το ευλογημενο το φαρμακο...

Μετα τις γιορτες κατα τον Ιανουαριο παμε παλι.Πηραμε τα φαρμακα για να ειμαστε ετοιμη γιατι δεν ξερεις και τι μπορει να αλλαξει μεχρι τοτε...

Περιμενω τηλ και για τον ομοιοπαθητικο να δουμε τι θα κανει κι αυτος και εχει ο Θεος!

Εσυ γλυκουλα μου τι κανεις?

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου!

Μαριεττα μου πήρα το clearblue όχι το ψηφιακό αλλα αυτο με το σταυρο! Λέει 99% επιτυχία.. Λες να ειμαι το 1%;;; Δεν ειμαι κ τόσο τυχερό κορίτσι.. Γι αυτο παει το μυαλο μου σε κυστη.. Οταν αργεί να μου πρηστει το στηθος,τότε αργει να μου έρθει κ περίοδος.. Τι να πω;;περίεργα πράγματα.. Ειλικρινά νομίζω οτι κάποιος μου κάνει πλάκα..

παπάκι δεν έκανα ακόμη εξετάσεις, μετα την 8η εβδομάδα μου είπε,την άλλη τετάρτη που θα πάω θα μου γράψει, για τις σαλάτες μου το είπε και μένα,να προτιμάω τις βραστές και μαρούλι μόνο σπίτι μετα απο καλό πλύσιμο.

γιατί να ψήνεις το καρότο???

οχι ψινο που εργαψα το εξυπνο να το ξυνο την φλουδα απο εξω χιχιχι!!!

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εγω πηγα στον γιατρο μου εγραψε τις ενεσουλες πηγα μετα στο φαρμακειο του εοπυυ και μου δωσανε μονο τις puregon την daronda πρεπει να την πληρωσω...Τα νευρα μου :evil::evil::evil: λες και εχουμε πληρωσει λιγα μεχρι τωρα...

Ρωτησα και τον γιατρο για διανοιξη τραχηλου και μου ειπε 'μα σου εκανα διανοιξη τραχηλου στην υστεροσκοπηση' καλα του λεω αν κλεισει μεχρι τον Ιανουαριο και με πονεσεις αλοιμονο σου!

Παπακι μου χρειαζεται και το νινι σιδηρο για να μεγαλωσει γιαυτο σου πεσανε οι τιμες δεν πειραζει...Χυμο με γυρη και φιλισιν για να ανταπεξελθεις.Legofer δεν σου εδωσε?

Σισακι μου μην στεναχωριεσαι συνεχιζουμε ακαθεκτες!

Τinkerbell,mar1981,natasoula,tina32,s-maria φιλια πολλα

ναι ετσι ειπε κ η μικροβιολογος ειναι λογικο να να πεσει τοσο αποτομα το μωρο στους πρωτους μηνες τραβαει πολυ σιδηρο κ γιαυτο επεσα στο 33 δεν πειραζει ας τραβειξει οσο θελει .

μια χαρα αφου τα πηρες τα φαρμακα τωρα καλ επιτυχια με καλα αποτελεσματα . τα Legofe τι ειναι? μου εδωσε resoferon σιδηρο κ τα φιλισιν κ επσιης ακομα βαζω βασκλορ καθε βραδυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι ψινο που εργαψα το εξυπνο να το ξυνο την φλουδα απο εξω χιχιχι!!!

ναι ετσι ειπε κ η μικροβιολογος ειναι λογικο να να πεσει τοσο αποτομα το μωρο στους πρωτους μηνες τραβαει πολυ σιδηρο κ γιαυτο επεσα στο 33 δεν πειραζει ας τραβειξει οσο θελει .

μια χαρα αφου τα πηρες τα φαρμακα τωρα καλ επιτυχια με καλα αποτελεσματα . τα Legofe τι ειναι? μου εδωσε resoferon σιδηρο κ τα φιλισιν κ επσιης ακομα βαζω βασκλορ καθε βραδυ

Legofer ειναι σιδηρος σε αμπουλες εγω αυτον επαιρνα καποια στιγμη μαζι με φιλισιν.Να κανεις ο,τι σου λεει ο γιατρος και να τρως καλα...Ισχυει και εδω πως δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα ;)

Το Daronda δεν το πηρα 91 ευρω κανει :shock: Θα μαζευω σιγα σιγα και θα το παρω κι αυτο τι να κανω...

Διαφημίσεις

Legofer ειναι σιδηρος σε αμπουλες εγω αυτον επαιρνα καποια στιγμη μαζι με φιλισιν.Να κανεις ο,τι σου λεει ο γιατρος και να τρως καλα...Ισχυει και εδω πως δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα ;)

Το Daronda δεν το πηρα 91 ευρω κανει :shock: Θα μαζευω σιγα σιγα και θα το παρω κι αυτο τι να κανω...

τι ειναι τα Daronda ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Οξικη λευπρολιδη ενεσιμο διαλυμα απο οτι καταλαβα μου το εδωσε για προφυλαξη απο υπερδιεγερση!

Σουρωτηρια εχουμε γινει!

δεν ειναι σαν αυτα της εξωσωματικης να στα εδινα εχω ενεσεις κ κατι χαπια αλλα δεν λεγοντε ετσι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ειναι σαν αυτα της εξωσωματικης να στα εδινα εχω ενεσεις κ κατι χαπια αλλα δεν λεγοντε ετσι

Eυχαριστω παπακι μου σε ευχαριστω πολυ δεν πειραζει...Εχω καιρο μεχρι τον Ιανουριο θα την αγορασω!Τι να κανω ειμαι ειδικα περιπτωση :tongue:

Κατι εχει σχεση με αγωνιστη κλπ αλλα δεν τα θυμαμαι η Γεωργια θα τα ξερει καλυτερα ;)

Παω να ταισω το αγορι μου γιατι ειναι απο το κεφαλι μου και πειναει και μουρμουριζει :D

Eυχαριστω παπακι μου σε ευχαριστω πολυ δεν πειραζει...Εχω καιρο μεχρι τον Ιανουριο θα την αγορασω!Τι να κανω ειμαι ειδικα περιπτωση :tongue:

Κατι εχει σχεση με αγωνιστη κλπ αλλα δεν τα θυμαμαι η Γεωργια θα τα ξερει καλυτερα ;)

Παω να ταισω το αγορι μου γιατι ειναι απο το κεφαλι μου και πειναει και μουρμουριζει :D

να πας να πας εγω θα σου γραψω αυτα που εχω κ θα μας πει η γεωργια τι ειναι χιχι!!! προφεσορ!!!

παω να κανω σαλατιτσα κ ερχομε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν σας προλαβαινω!!!λεει η μια απο δω η αλλη απο κει...λοιπον τα καταλαβα ολα!!!sissaki δεν απογοητευομαστε!! ποτε δεν ξερεις τελικα ποτε θα κατσει ενα νινι!!το αγχος ειναι αυτο που μας καταστρεφει τελικα.

παπακι παλι τρως?????σε βλεπω!!!!

mar1981 μηπως να ξεκινησουμε μονες μας να κανουμε σπερματεγχυση??βαλε τον αντρα σου να παρακολουθει την επομενη φορα πως γινεται (ελπιζω να μην χρειαστει ΒΕΒΑΙΑ!!) και να κανετε το ιδιο!εμενα ο δικος ο τρελος το πεταξε και αυτο!! μου λεει "τωρα που ειδα πως γινεται θα σου κανω εγω!!"

evangelia μου, τι κανεις???εκτος απο το τρεξιμο που ριχνεις για να παρεις τα φαρμακα!!!Θεε μου τι ζορι και αυτο!!!ειναι δυνατον να παιδευουν ετσι τον κοσμο?γαμω τον ΕΟΠΥΥ μου , γαμω!!!

κοριτσια δεν σας προλαβαινω!!!λεει η μια απο δω η αλλη απο κει...λοιπον τα καταλαβα ολα!!!sissaki δεν απογοητευομαστε!! ποτε δεν ξερεις τελικα ποτε θα κατσει ενα νινι!!το αγχος ειναι αυτο που μας καταστρεφει τελικα.

παπακι παλι τρως?????σε βλεπω!!!!

mar1981 μηπως να ξεκινησουμε μονες μας να κανουμε σπερματεγχυση??βαλε τον αντρα σου να παρακολουθει την επομενη φορα πως γινεται (ελπιζω να μην χρειαστει ΒΕΒΑΙΑ!!) και να κανετε το ιδιο!εμενα ο δικος ο τρελος το πεταξε και αυτο!! μου λεει "τωρα που ειδα πως γινεται θα σου κανω εγω!!"

evangelia μου, τι κανεις???εκτος απο το τρεξιμο που ριχνεις για να παρεις τα φαρμακα!!!Θεε μου τι ζορι και αυτο!!!ειναι δυνατον να παιδευουν ετσι τον κοσμο?γαμω τον ΕΟΠΥΥ μου , γαμω!!!

οχι δεν τρωω περιμενω τον καλο μου να φαμε ευτυχος η τρελες λιγουρες σταματησαν γιατι αμα συνεχιζαν σαν μοσχαρι θα γινομουν χαχαχα!! μουυ μουυ!!!

εσυ τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι δεν τρωω περιμενω τον καλο μου να φαμε ευτυχος η τρελες λιγουρες σταματησαν γιατι αμα συνεχιζαν σαν μοσχαρι θα γινομουν χαχαχα!! μουυ μουυ!!!

εσυ τι κανεις?

εγω μολις εφαγα σαν το βοδι σε σημειο να εχω αναγουλα τωρα!θελω να τσακισω και ολα τα μελομακαρονα που εχω!!θα κρατηθω ομως.θα τα φαω σε καμια ωριτσα...ολα καλα κατα αλλα, ησυχα, ησυχα και πανω απ' ολα...ησυχα!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ???

Ε ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΒΙΟΨΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η FSH ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΩΑΡΙΑ....

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ" ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΣΠΡΗ, ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ! ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ...ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ, ΒΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ...

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΧΑ 2-3 ΩΑΡΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΤΩΡΑ Η ΑΜΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΤΗΣ...1 ΜΟΝΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΎ???? ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΗ!!! 14 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? 1 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΑΡΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ?

ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ SERPAFAR ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ...ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ FSH ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ???? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...