Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Τινακι 17 την ημερα του πολυτεχνειου δωσαμε μαχη αλλα παπαλα μην ελπιζεις δεν υπαρχει περιπτωση. εκνευριστηκα περισσοτερο που ξοδεψαμε 300 ευρω ενω κανονικα δεν θα επρεπε να μας αφησουν να την κανουμε με τα αποτελεσματα του σπερ/τος. Και επισης ο γιατρος μου με το ζορι μου εκοψε αποδειξη επισκεψης 70 ευρω απο 220 που πηρε, γι'αυτο το λογο και για αλλους μαλλον θα τον αλλαξω.

Βρε κορίτσια πήγα κ πήρα ενα διπλο τεστακι ετσι να υπάρχει στο συρτάρι...( βρήκα εφημερευον φαρμακείο πίσω απ το Σπιτι μου..) και τωρα ρωτάω.. Να κανω το ενα η όχι;;;
Οχι δεν το έκανα.. Αλλα θέλω να το κανω

σίσσυ να κάνεις υπομονή μέχρι τη παρασκευή...άντε μέχρι τη τετάρτη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Σισσακι μην στεναχωριεσαι με το αρνητικο αλλωστε ηταν ο κυκλος που εισουν αγχωμενη τωρα που το αποφασισατε θα εισαι πιο ηρεμη, τα μωρακια θελουν ηρεμια και γαληνη ερχονται και χριστουγεννα θα ειμαστε ολες πιο χαρουμενες να τα υποδεχτουμε!

σισσάκι μου, δεν θέλει στεναχώρια το πράγμα..όσο δεν έχρεται έχουμε ελπίδες και ακόμη και αν έρθει πάμε για τον επόμενο κύκλο...

και τώρα που βγήκε και το πρόγραμμα όλα μια χαρα

1533345xcnw09g7xt.gif

Βρε κορίτσια μου κάνει εντύπωση που το στηθος μου πρηστηκε 9 νοεμβριου(14 η μερα) κ περίμενα να έρθει απο το Σάββατο.. Υπάρχει περιπτώσει να εχω καμία κυστουλα γι αυτο να αργεί;; Η το σύστημα τα εχει παίξει τελείως;;;;

μαριεττα μου μπερδέυτηκα εντελώς με σένα,νόμιζα οτι την έκανες αρχές Νοεμβρίου...μην απελπίζεσαι καλέ ποτέ δεν ξέρεις!!!

sissy μου και εγω το έχω πάθει να πρηστεί το στήθος 14η μερα και δεν είχα κύστη μην αγχώνεσαι αδικα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

μαριεττα μου μπερδέυτηκα εντελώς με σένα,νόμιζα οτι την έκανες αρχές Νοεμβρίου...μην απελπίζεσαι καλέ ποτέ δεν ξέρεις!!!

sissy μου και εγω το έχω πάθει να πρηστεί το στήθος 14η μερα και δεν είχα κύστη μην αγχώνεσαι αδικα

κοπελια εξετασεις αιματολογικες εκανες εσυ? σε εδωσε ο γιατρος? εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα καλα ε ο αιματοκριτης απο 40 που ειχα 33 επεσε γιαυτο ειμαι χλωμη ειπα κ εγωκ επισης οχι σαλατα χορτα ουτε μαρουλι εκτος κ αν το πλαινω εγω κ παρα μα παρα πολυ καλο πλυσιμο κ το καροτο να το ψινο κ μετα σαλατα αλλα κ παλι παρα πολυ καλο πλυσιμο κατα ταλλα μια χαρα η εξετασεις .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπάκι δεν έκανα ακόμη εξετάσεις, μετα την 8η εβδομάδα μου είπε,την άλλη τετάρτη που θα πάω θα μου γράψει, για τις σαλάτες μου το είπε και μένα,να προτιμάω τις βραστές και μαρούλι μόνο σπίτι μετα απο καλό πλύσιμο.

γιατί να ψήνεις το καρότο???

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εγω πηγα στον γιατρο μου εγραψε τις ενεσουλες πηγα μετα στο φαρμακειο του εοπυυ και μου δωσανε μονο τις puregon την daronda πρεπει να την πληρωσω...Τα νευρα μου :evil::evil::evil: λες και εχουμε πληρωσει λιγα μεχρι τωρα...

Ρωτησα και τον γιατρο για διανοιξη τραχηλου και μου ειπε 'μα σου εκανα διανοιξη τραχηλου στην υστεροσκοπηση' καλα του λεω αν κλεισει μεχρι τον Ιανουαριο και με πονεσεις αλοιμονο σου!

Παπακι μου χρειαζεται και το νινι σιδηρο για να μεγαλωσει γιαυτο σου πεσανε οι τιμες δεν πειραζει...Χυμο με γυρη και φιλισιν για να ανταπεξελθεις.Legofer δεν σου εδωσε?

Σισακι μου μην στεναχωριεσαι συνεχιζουμε ακαθεκτες!

Τinkerbell,mar1981,natasoula,tina32,s-maria φιλια πολλα

Σισσυ νομιζω τουλαχιστον αυτο συμβαινει παντα σε μενα οτι το στηθος πρηζεται μια με δυο μερες μετα την ωορρηξια ακομα και αν την εκανες 9/11 και 14 ισον 23/11 ποιο τεστ εκανες μηπως ειναι ελαττωματικο?

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εγω πηγα στον γιατρο μου εγραψε τις ενεσουλες πηγα μετα στο φαρμακειο του εοπυυ και μου δωσανε μονο τις puregon την daronda πρεπει να την πληρωσω...Τα νευρα μου :evil::evil::evil: λες και εχουμε πληρωσει λιγα μεχρι τωρα...

Ρωτησα και τον γιατρο για διανοιξη τραχηλου και μου ειπε 'μα σου εκανα διανοιξη τραχηλου στην υστεροσκοπηση' καλα του λεω αν κλεισει μεχρι τον Ιανουαριο και με πονεσεις αλοιμονο σου!

Παπακι μου χρειαζεται και το νινι σιδηρο για να μεγαλωσει γιαυτο σου πεσανε οι τιμες δεν πειραζει...Χυμο με γυρη και φιλισιν για να ανταπεξελθεις.Legofer δεν σου εδωσε?

Σισακι μου μην στεναχωριεσαι συνεχιζουμε ακαθεκτες!

Τinkerbell,mar1981,natasoula,tina32,s-maria φιλια πολλα

ευαγγελία μου, τι κάνεις??

μετράμε αντίστροφα τώρα ε???Ιαννουάριο πάμε για τη τυχερή προσπάθεια ή στον επόμενο κύκλο??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...