Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι νεραιδουλα μου! Ακομα δεν εχει έρθει αλλα σιγα μη με ξεχασει...:(

θα σε ξεχάσει!!!

πότε είδες περίοδο??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage

33. s_maria 24/11

34. natasoula81

35. mar1981

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v
  3. lolita 78

......

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Τελευταία φορά είδα περιοδο 27 Οκτωβρίου! Θερμοκρασια σταμάτησα να παίρνω!!!εμενα πολλες φορές ομως μου καθυστερεί..

θα περιμένουμε να περάσεις και την αυριανή μέρα καθαρή..και στις 28 κάνουμε ένα τεστάκι...

ποίος ήταν ο πιο μεγάλος σου κύκλος?

1533345xcnw09g7xt.gif

θα περιμένουμε να περάσεις και την αυριανή μέρα καθαρή..και στις 28 κάνουμε ένα τεστάκι...

ποίος ήταν ο πιο μεγάλος σου κύκλος?

Νεραιδακι μου εχω κάνει κ 33 κύκλο!!

Νεραιδακι μου εχω κάνει κ 33 κύκλο!!

ε τότε σίσσυ μου , θα περιμένουμε να περάσει και η Πέμπτη καθαρή...

1533345xcnw09g7xt.gif

ε τότε σίσσυ μου , θα περιμένουμε να περάσει και η Πέμπτη καθαρή...

Νεραιδουλα μου δεν θα ειμαι καθαρή μεχρι την Πέμπτη οπότε... Εχει αρχίσει να ξεπρηζεται το στηθος!!

καλημερα κ απο μενα!! τι μου κανετε?

βρε σισσυ το οτι ξεπριστικε το στηθος δεν λεει κατι εγω δεν ειχα καν πρισμενο στηθος τωρα ειναι τουμπανο ειναι κ μεγαλο φαντασου σαν μπαλονια τωρα εγιναν αφου εισαι καθαρη ελπιζουμε κ δεν απελπιζομαστε οκ?

τι κανουν τα αλλα τα κορτσουδια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πήγα κ πήρα ενα διπλο τεστακι ετσι να υπάρχει στο συρτάρι...( βρήκα εφημερευον φαρμακείο πίσω απ το Σπιτι μου..) και τωρα ρωτάω.. Να κανω το ενα η όχι;;;

Καλημερα κοριτσια! Σισσυ εχεις κανει τεραστια προοδο ουτε θερμομετρο, ουτε τεστ με εκπλησεις! Μακαρι να μην σου ερθει δεν την θελουμε την κοκκινομουρα και ξερεις τωρα που αποφασισατε να κανετε σπερ/ση θα μεινεις εγκυος νωριτερα χι χι!τελεια!

Μαρια σ ανετα μπορεις να κανεις τεστ εχουν περασει οι 10 μερες της πρεγκνιλ αντε να μας πεις τα ευχαριστα επιτελους!

Εμενα θα μου ερθει το σαββ/κο εχω μερες αλλα ειπαμε ετσι και ειμαι εγκυος προκειται για παιδι θαυμα, παντως ειμαι ηρεμη και κανω σχεδια για τον επομενο κυκλο πιο δυναμικα!

Κατερινακι, Λολιτακι, Σταρακι και Σισσακι μακαρι να βρεθουμε Τεταρτη και εγω θελω να σας δω πριν την εμβρυομεταφορα!

Καλημερα κοριτσια! Σισσυ εχεις κανει τεραστια προοδο ουτε θερμομετρο, ουτε τεστ με εκπλησεις! Μακαρι να μην σου ερθει δεν την θελουμε την κοκκινομουρα και ξερεις τωρα που αποφασισατε να κανετε σπερ/ση θα μεινεις εγκυος νωριτερα χι χι!τελεια!

Μαρια σ ανετα μπορεις να κανεις τεστ εχουν περασει οι 10 μερες της πρεγκνιλ αντε να μας πεις τα ευχαριστα επιτελους!

Εμενα θα μου ερθει το σαββ/κο εχω μερες αλλα ειπαμε ετσι και ειμαι εγκυος προκειται για παιδι θαυμα, παντως ειμαι ηρεμη και κανω σχεδια για τον επομενο κυκλο πιο δυναμικα!

Κατερινακι, Λολιτακι, Σταρακι και Σισσακι μακαρι να βρεθουμε Τεταρτη και εγω θελω να σας δω πριν την εμβρυομεταφορα!

Μαριεττα δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει.. Ολα τα έκανα! Κ θερμόμετρα έβαλα και πιάνω το στηθος όλη την ωρα..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...