Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!

Εγώ αδιαθέτησα κανονικά και με το νόμο!!!!!Και πάλι όμως λέω δεν πειράζει και κοιτάω μπροστά,Που θα πάει στο χέρι του είναι?:evil:Το δικό μου θα γίνει στο τέλος......

Νεραιδάκι μου εύχομαι πετύχατε τον στόχο σας και να χαμογελάσετε σε 14 μέρες και μαζί με εσάς και εμείς όλες:P:p:p:p

Μαρία μου μη σε αγχώνουν καθόλου οι πόνοι.Να σκεφτεις ότι εγώ δεν είχα καθόλου άρα δεν είναι κριτήριο.αλάρωσε και περίμενε.Μακάρι να πάνε όλα καλά:D:D:D

αχ Κάλλη μου, ελπίζω ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σου..

γιατί να είναι τόσο πιστή στο ραντεβού της δεν μπορώ να καταλάβω με τέτοιο καιρό..

ευχαριστώ..το ελπίζω αλλά ότι θέλει ο Θεός αυτό θα γίνει..αν δεν γίνει πάμε για άλλα Σεπτέμβρη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ είμαι και εγώ!!!!έχω τουλάχιστον 2 μέρες να σας διαβάσω και βλέπω είχατε πολλά να πείτε!!!διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχουν οι σελίδες! εγώ προσπαθώ να μην σκέφτομαι καθόλου ότι έκανα σπερματέγχυση και το πότε θα περάσουν οι μέρες οπότε είμαι σχεδόν κάθε μέρα δουλειά και κατευθείαν θάλασσα - μπανάκι και χαλάρωση.

καλή επιτυχία maria papa και tinkerbell!24

φιλιά σε όλες

Αχ, βρε kalli36, και περιμενα πως και τι την εκπληξουλα σου! Δεν πειραζει, μπορει ο Αυγουστος ν΄ανθισει;)... Στο ευχομαι!

maria_v, το οτι πονας σημαινει οτι ΚΑΤΙ γινεται εκει μεσα! Το ΤΙ δεν το ξερουμε ακομα, γιαυτο περιμενουμε!!

behappy, λιγη μπεμπεδοσκονη κι απο δω παρακαλω! Αφρατη και μπολικη, να γεμισει παντου!!

ΜΑΡΙΑ! την καλυτερη δουλεια κανεις, μου φαινεται! Ας οψεται ο καλος μου που δεν ψηνεται με τιποτα για θαλασσα!

Βρε κουκλες, επειδη εχω ενα θεματακι με το Αλτσχαϊμερ, που αρχισε να μου γνεφει απ΄τη γωνια, δε βαζουμε στην τυχερη λιστα, διπλα στα ονοματα και την ημερομηνια χοριακης, να ξερουμε ποτε περιμενουμε τα ευχαριστα; (γιατι εμεις τα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!)

Σε μια μικρηηηηη αναζητηση που εκανα βρηκα τα εξης:

maria_v: 24 Ιουλη,

catherinec και janneta: 25 Ιουλη,

Evangeliapam και MARIA!: 27 Ιουλη

stogiaki: 28 Ιουλη

maria papa: 3 Αυγουστου,

Tinkerbel!24: 4 Αυγουστου

Αν ξεχναω καποια ή αν υπολογισα καποια λαθος, διορθωστε με!

Βρε κουκλες, επειδη εχω ενα θεματακι με το Αλτσχαϊμερ, που αρχισε να μου γνεφει απ΄τη γωνια, δε βαζουμε στην τυχερη λιστα, διπλα στα ονοματα και την ημερομηνια χοριακης, να ξερουμε ποτε περιμενουμε τα ευχαριστα; (γιατι εμεις τα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!)

Evangeliapam, stogiaki και MARIA!: 27 Ιουλη

Ναι και εγώ το είχα σκεφτεί..εγώ κορίτσια 6/6 θα τη κάνω που είναι και μεγάλη γιορτή, γιατί Σάββατο δεν κάνει χοριακή μόνο τεστ απλό κάνει..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Δηλαδη αν ολα πανε καλα θα την κανουμε μαζι στις 6 Αυγουστου! (προτρεχω για μενα, αλλα ειπα να την καβατζωσω την ημερομηνια, μην αλλαξει γνωμη το ζουζουλο!)

Αντε, μαλλον μαζι θα αγωνιουμε του Σωτηρα! Με τις ευχες και τις ευλογιες Του!

Τακίμι μου έλειψες

Εδω ειμαι!!!Σε αφηνω βρε εγω εσενα μονη σου?Εκανα τα μπανακια μου βεβαια σημερα βγηκα λιγο απο το σπιτι ανοιξε το ματι μου αμαν πια ειχα μουχλιασει!

Και κλασικα εμεις εξακολουθουμε να εχουμε τα ιδια συμπτωματα ε?Μην αγχωνεσαι τιποτα δεν μας πτοει εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε...

Φιλια πολλα πολλα

όλα πήγαν καλά..όχι δεν πόνεσα καθόλου..

ευχαριστώ επίσης!!!!!:P:p:p:p

Νεραιδακι μου χαιρομαι που ολα πηγαν και ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα κοριτσακι μου να εχεις μια ευλογημενη συλληψη και μια τεραστια χοριακη!

stogiaki ειδες καμια αλλη να ποναει εκτος απο σενα και μενα?Λες να ειμαστε απο τον ιδιο πλανητη και να βγουμε και συγγενεις? :P

δεν δουλευω δυστηχος ειμαι μια Ανεργη εδω κ 1 χρονο κ το παιζω χαρωπη νοικοκυρα!!

Δεν εισαι η μονη Μαρακι μου και εγω μια απο τα ιδια...Αρχισα και το πλεξιμο γιατι δεν περναει η ωρα ...

Αντε και εκτος απο χαρωπη νοικοκυρα ευχομαι και ευτυχισμενη μανουλα !

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!

Εγώ αδιαθέτησα κανονικά και με το νόμο!!!!!Και πάλι όμως λέω δεν πειράζει και κοιτάω μπροστά,Που θα πάει στο χέρι του είναι?:evil:Το δικό μου θα γίνει στο τέλος......

Νεραιδάκι μου εύχομαι πετύχατε τον στόχο σας και να χαμογελάσετε σε 14 μέρες και μαζί με εσάς και εμείς όλες:P:p:p:p

Μαρία μου μη σε αγχώνουν καθόλου οι πόνοι.Να σκεφτεις ότι εγώ δεν είχα καθόλου άρα δεν είναι κριτήριο.αλάρωσε και περίμενε.Μακάρι να πάνε όλα καλά:D:D:D

Ειπαμε πως δεν πτοουμαστε συνεχιζουμε και προσπαθουμε...Καλη δυναμη να εχεις kalli μου και δυναμη για την επομενη προσπαθεια!Ολα να σου πανε καλυτερα!

Διαφημίσεις

behappy οχι κουβαδες containers καλυτερα!!!:P Να εχεις καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ακουσεις την καρδουλα του!

ΜΑΡΙΑ!! σε 5 μερες θα ξερουμε!!!

maria_v ευχομαι να μην αδιαθετησεις για τους επομενους 9 μηνες!

georgia69 καλα αποτελεσματα και σε εσενα με την ιδια ευχη επισης να μην αδιαθετησεις ουτε κι εσυ!

Κοριτσια μεγαλες χοριακες και γερα μωρακια στις εγκυουλες!

Evangeliapam, stogiaki και MARIA!: 27 Ιουλη

Ηρακλή Πουαρό και Σέρλοκ Χολμς σε ένα είσαι. Εμένα μου είπε ο ντοκτορ για 28 Ιούλη

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

;)

Νεραιδακι μου χαιρομαι που ολα πηγαν και ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα κοριτσακι μου να εχεις μια ευλογημενη συλληψη και μια τεραστια χοριακη!

stogiaki ειδες καμια αλλη να ποναει εκτος απο σενα και μενα?Λες να ειμαστε απο τον ιδιο πλανητη και να βγουμε και συγγενεις? :P

Τι να πω; Ας προετοιμαστούμε από τώρα για του μελλοντικού πόνους (της γέννας)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Εδω ειμαι!!!Σε αφηνω βρε εγω εσενα μονη σου?Εκανα τα μπανακια μου βεβαια σημερα βγηκα λιγο απο το σπιτι ανοιξε το ματι μου αμαν πια ειχα μουχλιασει!

Και κλασικα εμεις εξακολουθουμε να εχουμε τα ιδια συμπτωματα ε?Μην αγχωνεσαι τιποτα δεν μας πτοει εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε...

Φιλια πολλα πολλα

Ναι όταν περιμένεις μόνος είναι πολύ στενάχωρο, όταν όμως μοιράζεις το βάρος αυτό είναι μισό.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...