Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεωργια μου γιατι το λες αυτο;ο αγιος στυλιανος ειναι για να στυλωσουν τα μωρά στη μήτρα;

http://www.matia.gr/7/72/7203/7203_1_15.html

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπούλα μου, και εμείς το ίδιο έχουμε...

και με τα φάρμακα αυξάνεις τις πιθανότητες..

να κάνεις 2-3 και αν δεν πετύχουν που το απευχομαι...υπάρχει και άλλο μονοπάτι....

νεραιδουλα μου, μακαρι να μας πανε ολα οπως ευχομαστε. για ολες μας

Γεια σας κοριτσάκια,

Μολις γυρίσαμε από Βέροια ναι Νατασουλα από εκεί είμαι!!!Φάγαμε,ήπιαμε στον αδερφουλη μου και τώρα σπιτάκι μας.Χθες χάρηκα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια,σιγουρα ήμουν αρκετά μαζεμενη αλλα έτσι είμαι στην αρχή εγώ οταν γνωρίζω κάποιον.Να σας πω την αλήθεια από την μια χάρηκα και ταυτόχρονα στεναχωρέθηκα που τοσο ομορφα π,αγαπητά και πανέξυπνα άτομα να παίρνανε τέτοια ζόρια για κάτι τοσο όμορφο,που εγώ το ζω και ένιωσα τόσες τύψεις που κάθομαι και μιζεριαζω,όχι ότι είμαι αχάριστη αλλα να ρε παιδί μου γιατί τώρα για παράδειγμα η Γεωργία η γλυκιά μου να ξέρει τόσα πράγματα για τόσες περιπτώσεις ενώ κανονικά θα έπρεπε να της έρθει τοσο φυσικά ένα μωρακι μωράκι άγχος και τοσο ψάξιμο..

bKtop2.png8BRwp3.png

Και συνεχίζω γιατί φοβήθηκα μην με πετάξει...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!

Πολύ καλή επιτυχία και στα κοριτσάκια της εξωσωματικής και βλέπω μας περιμενει έντονη εβδομάδα με ωοληψιες,εμβρυομεταφορες,σπερματέγχυση και φυσικά την θετικη χοριακη της Μαρίας ς και γιατί όχι και το θετικό τεστακι της Σίσσυς μας.

Νατασουλα κι εγώ τον προηγούμενο μήνα με χάπια για προκληση την έκανα την σπερματέγχυση για να αυξηθούν οι πιθανοτητες αλλα δεν εκαν πρεγκνιλ.

Φιλάκια πολλά σε όλες ανεξαιρέτως....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου εγω και σημερα τωρα μαζευτηκα στο σπιτι...

Ηταν να μου περασει το συναχι και πηρα αμεσως τους δρομους!

Το πρωι πηγαμε στην Αγια Αναστασια την Φαρμακολυτρια σας αναψα κερακια και στην Σουρωτη στον γεροντα Παισιο.Ακολουθησαν επισκεψεις και τωρα ειναι ωρα για ξεκουραση και αγκαλιτσες ας την εκμεταλλευτουμε την ωορρηξια μας αυτο το μηνα τουλαχιστον!

georgia γλυκια μου περαστικα σου σε καταλαβαινω απολυτα και ευτυχως δεν σε κολλησα εγω θα ειχα και τυψεις!

Κατερινακι μου και του χρονου κοριτσακι μου με ενα νινακι στην αγκαλιτσα η στην κοιλιτσα!

Περιμενουμε αποτελεσματα απο τεστ αυριο και με την χαρη του Αγιου Στυλιανου να ειναι θετικα!

Κοριτσακια μου της εξωσωματικης ολα θα πανε καλα σας θαυμαζουμε για τον αγωνα σας και προσευχομαστε για την αισια εκβαση του!

Εγκυουλες πολλα φιλακια στις κοιλιτσες σας!

Υπολοιπες κοριτσαρες πολλα φιλια θα τα πουμε αυριο.

επειδη μου αρεσει αυτο, την Παρασκευη λεω να το προτεινω στον γιατρο μου να δω τι θα μου πει.
ναι,μιλα μαζι του να δεις τι θα σου πει :D
Μαρία μου, η πρεγκνυλ επηρεάζει το πολύ πολύ πολύ 10 μέρες μετά....

αν θα κάνεις κληαρ μπλου ψηφιακό να κάνεις διαφορετικά χοριακή γιατί θα θέλουμε και άριθμο

αν βρω αυριο μπορει να κανω ενα το βραδακι

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ.....ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!

ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΟΛΙΤΑΚΙ, ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΛΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΡ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ!!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΟΡΟ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!μια υπεροχη βδομαδα ξεκιναει!!!!!αν και δεν ξεκινησε πολυ καλα, θα την κανω να ειναι ωραια. στο χερι της ειναι???

tinaki μου πως εισαι??δε μιλησαμε καθολου χθες!!

Γεια σας κοριτσάκια,

Μολις γυρίσαμε από Βέροια ναι Νατασουλα από εκεί είμαι!!!Φάγαμε,ήπιαμε στον αδερφουλη μου και τώρα σπιτάκι μας.Χθες χάρηκα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια,σιγουρα ήμουν αρκετά μαζεμενη αλλα έτσι είμαι στην αρχή εγώ οταν γνωρίζω κάποιον.Να σας πω την αλήθεια από την μια χάρηκα και ταυτόχρονα στεναχωρέθηκα που τοσο ομορφα π,αγαπητά και πανέξυπνα άτομα να παίρνανε τέτοια ζόρια για κάτι τοσο όμορφο,που εγώ το ζω και ένιωσα τόσες τύψεις που κάθομαι και μιζεριαζω,όχι ότι είμαι αχάριστη αλλα να ρε παιδί μου γιατί τώρα για παράδειγμα η Γεωργία η γλυκιά μου να ξέρει τόσα πράγματα για τόσες περιπτώσεις ενώ κανονικά θα έπρεπε να της έρθει τοσο φυσικά ένα μωρακι μωράκι άγχος και τοσο ψάξιμο..

Ασπούλα, την επομενη φορα που θα πας να δωσεις πολλα φιλια στην πολη σου.

και μην στενοχωριεσαι για τους λογους που αναφερεις γιατι ολα θα πανε καλα για ολες!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

καλημέρα νατασούλα μου,έτσι σε θέλω δυναμική!!!χθες είχε ωραια μέρα και πήγα το πρωι για καφεδάκι,μετα στη μαμα για φαγητό(σκάσαμε παλι) και το απόγευμα επισκεψη!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...