Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

s-maria, τι ελπιδοφορα νεακια ειναι αυτα; Ειδικα εκεινα τα πονακια αριστερα πολυ μ΄εφτιαξαν! Καλα βρε, πώς αντεχεις και δεν κανεις τεστ; Εγω την 14η μετα την ωορηξια ξυπναω με το τεστ στο χερι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

s-maria, τι ελπιδοφορα νεακια ειναι αυτα; Ειδικα εκεινα τα πονακια αριστερα πολυ μ΄εφτιαξαν! Καλα βρε, πώς αντεχεις και δεν κανεις τεστ; Εγω την 14η μετα την ωορηξια ξυπναω με το τεστ στο χερι!!!

γεωργια δικιά μου είσαι εσυ!! Βεβαια εγω μετα απο τοσα αρνητικα το σταμάτησα αυτο το σπορ γιατι ηταν λιγο επίπονο...περαστικά σου για την ιωσουλα!!Εγω σημερα την περιμένω την κυρία αλλα βλέπω να κανει αυριο εμφάνιση.. Αλλωστε δεν ειναι πάντα στην ωρα της!

γεωργια δικιά μου είσαι εσυ!! Βεβαια εγω μετα απο τοσα αρνητικα το σταμάτησα αυτο το σπορ γιατι ηταν λιγο επίπονο...περαστικά σου για την ιωσουλα!!Εγω σημερα την περιμένω την κυρία αλλα βλέπω να κανει αυριο εμφάνιση.. Αλλωστε δεν ειναι πάντα στην ωρα της!

κοπελια λες να μας πεις και εσυ κανενα ευχαριστο νεο???απο κει που δεν το περιμενεις γινονται τα καλα!!

μακαρι βρε κοριτσια!!!

εγω ποτε δεν εχω καθυστερηση,αλλα νομιζω ειπαν τα κοριτσια οτι τα φαρμακα καθυστερουν καμια φορα λιγο τον κυκλο,οποτε ακομα παραμενω με το αγχος!

λετε να κανω κανενα τεστ αυριο το βραδυ αν βρω εφημερευον φαρμακειο?

Μαρακι λυσε μου μια απορια. σε ποια περιπτωση σου διννουν φαρμακα στην σπερματεγχυση? εγω μια εκανα και δε μου εδωσε φαρμακα. υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες με τα φαρμακα?

Διαφημίσεις

μακαρι κοριτσι να μας πεις τα ευχαριστα!!!!
σε ευχαριστω!!!
δεν εκανα γιατι λενε οτι η pregnyl επηρεαζει τα τεστ αν και τα επηρεαζει 14 μερες πριν.

Ελεγα να κανω ενα αλλα ειμαι στους γονεις μου και δεν ηθελα να ψαχνω για τεστ εδω και να ειμαι μες το αγχος

Μαρακι λυσε μου μια απορια. σε ποια περιπτωση σου διννουν φαρμακα στην σπερματεγχυση? εγω μια εκανα και δε μου εδωσε φαρμακα. υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες με τα φαρμακα?

η σπερματεγχυση με τα φαρμακα αυξανει λιγο τις πιθανοτητες γιατι παραγονται περισσοτερα ωαρια!αλλιως,σε φυσικο κυκλο θα εχεις μονο ενα,ενω οσο περισσοτερα ειναι τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες

σε ευχαριστω!!!

δεν εκανα γιατι λενε οτι η pregnyl επηρεαζει τα τεστ αν και τα επηρεαζει 14 μερες πριν.

Ελεγα να κανω ενα αλλα ειμαι στους γονεις μου και δεν ηθελα να ψαχνω για τεστ εδω και να ειμαι μες το αγχος

η σπερματεγχυση με τα φαρμακα αυξανει λιγο τις πιθανοτητες γιατι παραγονται περισσοτερα ωαρια!αλλιως,σε φυσικο κυκλο θα εχεις μονο ενα,ενω οσο περισσοτερα ειναι τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες

επειδη μου αρεσει αυτο, την Παρασκευη λεω να το προτεινω στον γιατρο μου να δω τι θα μου πει.

Μαρία μου, η πρεγκνυλ επηρεάζει το πολύ πολύ πολύ 10 μέρες μετά....

αν θα κάνεις κληαρ μπλου ψηφιακό να κάνεις διαφορετικά χοριακή γιατί θα θέλουμε και άριθμο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

επειδη μου αρεσει αυτο, την Παρασκευη λεω να το προτεινω στον γιατρο μου να δω τι θα μου πει.

νατασούλα μου εγώ νομίζω με φάρμακα να πας την επόμενη φορά...και εσύ και η άσπα...

εγώ εκανα και τα 2..αναποδα ..πρώτα με φάρμακαι και μετά σε φυσικο κύκλο..,

και πιστευω ότι στο φυσικο κύκλο δεν μπορεις να είσαι 100% σίγουρος ότι πέτυχες την ωορρηξία...

ενώ με τα χάπια τουλάχιστο με τη πρεγκνυλ..είσαι σίγουρος...

και με τα χάπια εκτος του ότι κάνεις περισσότερα είναι κάπως ποιο προγραμματισμένη η κατάσταση

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

νατασούλα μου εγώ νομίζω με φάρμακα να πας την επόμενη φορά...και εσύ και η άσπα...

εγώ εκανα και τα 2..αναποδα ..πρώτα με φάρμακαι και μετά σε φυσικο κύκλο..,

και πιστευω ότι στο φυσικο κύκλο δεν μπορεις να είσαι 100% σίγουρος ότι πέτυχες την ωορρηξία...

ενώ με τα χάπια τουλάχιστο με τη πρεγκνυλ..είσαι σίγουρος...

και με τα χάπια εκτος του ότι κάνεις περισσότερα είναι κάπως ποιο προγραμματισμένη η κατάσταση

νεραιδουλα μου, δεν εχω προβλημα στον κυκλο μου κανενα και οταν καναμε την σπερματεγχυση πετυχαμε ακριβως τη μερα. ασε που πολλες φορες ποναω στην ωορρηξια.. ενας λογος που δε μου εδωσε φαρμακα ηταν γι' αυτο. αλλα δεν ηξερα οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες με τα φαρμακα. εμεις προσπαθουμε να κανουμε το σπερμα να βρει το δρομο του γιατι ειναι αδυναμο και δεν ξερω κατα ποσο πλεον θα βοηθησει κι αλλη σπερματεγχυση.

νεραιδουλα μου, δεν εχω προβλημα στον κυκλο μου κανενα και οταν καναμε την σπερματεγχυση πετυχαμε ακριβως τη μερα. ασε που πολλες φορες ποναω στην ωορρηξια.. ενας λογος που δε μου εδωσε φαρμακα ηταν γι' αυτο. αλλα δεν ηξερα οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες με τα φαρμακα. εμεις προσπαθουμε να κανουμε το σπερμα να βρει το δρομο του γιατι ειναι αδυναμο και δεν ξερω κατα ποσο πλεον θα βοηθησει κι αλλη σπερματεγχυση.

αγαπούλα μου, και εμείς το ίδιο έχουμε...

και με τα φάρμακα αυξάνεις τις πιθανότητες..

να κάνεις 2-3 και αν δεν πετύχουν που το απευχομαι...υπάρχει και άλλο μονοπάτι....

1533345xcnw09g7xt.gif

Αυριο πρωι, του Αγιου Στυλιανου, ολες μ΄ενα τεστ στο χερι! Μακαρι να γεμισει τις αγκαλιες μας με μωρα!!!

Γεωργια μου γιατι το λες αυτο;ο αγιος στυλιανος ειναι για να στυλωσουν τα μωρά στη μήτρα;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...