Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν ξέρω για το τικεράκι,εγώ έβαλα την τελευταία μου περίοδο και αυτό που βγήκε συμφωνεί με οτι μου είπε ο γιατρος...η νεραιδούλα σιγουρα θα ξέρει.

καλά ειμαι και εγώ,σκασμένη απο το φαγητό χιχι, και σε λίγο θα πάμε στη ξαδερφη μου,γιορτάζει το ζουζουνάκι της και με βλέπω παλι να τρωω οτι βρω!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες τα πες τα ! σισσυ δεν θελουμε επισκεψεις !

που εισαι εσυ βρε κοριτσι τι κανεις?

καλα ειμαι πινω σοδα να χωνεψω αυτα που εφαγα ! ολα καλα εσυ ?

ρε συ πως θα αλλαξω στο τικερακι μου την εβδομαδα που ειμαι γιατι με δειχνει 1 εβδομαδα πισω μαλλον η τινκ θα με ενημεωσει

Καλά είμαι και εγώ...

!!!!

εσείς τι μου κάνετε??

θα πας να το ξανακάνεις και αντί να βάλεις την τελευταία ημερα που αδιαθέτισες θα βάλεις τη προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα!!!!

Να ευχιθώ στην Κατερινα μας χρονια καλα και ευτιχισμέμα και οτι ποθείς να το αποκτήσεις!!!!!!

ΜΑΡΙΑ V,STAR.LOLITA καλή επιτυχια να έχετε, μου φαίνετε πολύ λογικό να είσται ετσι και εγώ στην θέση σας της ίδιες αντιδρασεις θα ειχα και γι'ατο ευχομαι να πάνε ολα καλά να εισται ψυχρεμες ηρεμες τωρα εισται στο πιο κρησιμο και δυσκολο σημειο αλλα σκεφτείται πως τα καλήτερα έρχονται............;)

SISSY καλή αρχή στο επόμενο βημα που θα ξεκινήσετε,έτσι και εμείς αργισαμε τα το πάρουμε αποφασει αλλά τωρα το εχούμε παρει πολύ ζεστα!!!!

Τα δικα μου νεα μιαζουν λιγο μετα κορίτσια που θα κανουνε εξοσωματική εννοω οτι είμαστε σχεδον στον ίδιο κύκλο με την διαφορά οτι εγω θα κανω σπερματεγχυση,πήγα την παρασκευη και ειδαμε και τα δικά μου τα αυγουλάκια με την 2πλη δοση κλομηφενη εχω κάνει περισότερα αυγα και δεξια και αριστερα(δεν θυαμαι ποσά) και το ενδομητριο για 10τη μέρα ηταν καλο,θα ξαναπαω και αυριο και μαλλον τριτη με τεταρτη θα την κάνουμε!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!

Τι ωραια μέρα η κηριακη είναι μέρα ξεκουρασεις και κουρας!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλά είμαι και εγώ...

!!!!

εσείς τι μου κάνετε??

θα πας να το ξανακάνεις και αντί να βάλεις την τελευταία ημερα που αδιαθέτισες θα βάλεις τη προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετου...

δεν ξερω ποια ειναι η προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετου χαχαχα δεν με ειπε ο γιατρος αλλα τωρα που θα παω θα τον ρωτησω.

καλα ειμαστε σοδα να ξεφουσκοσουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ξερω ποια ειναι η προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετου χαχαχα δεν με ειπε ο γιατρος αλλα τωρα που θα παω θα τον ρωτησω.

καλα ειμαστε σοδα να ξεφουσκοσουμε

αυτό σου το βγάζει από τη τελευταία μέρα που είδες περίοδο....

και εγώ έφαγα πολλά...κοιμήθηκα αρκετά και τώρα είμαι χάλια

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

sissy μου ελπίζω τώρα που το πήρε απόφαση ο αντρουλης σου,να έρθει απο μόνο του και να μην χρειαστει το επόμενο βήμα...άντε να μην έρθει!!!

νεραιδούλα μου τι κάνεις εσύ?

παπάκι πως πάς?

Μακάρι τινακι μου! Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!

Να ευχιθώ στην Κατερινα μας χρονια καλα και ευτιχισμέμα και οτι ποθείς να το αποκτήσεις!!!!!!

ΜΑΡΙΑ V,STAR.LOLITA καλή επιτυχια να έχετε, μου φαίνετε πολύ λογικό να είσται ετσι και εγώ στην θέση σας της ίδιες αντιδρασεις θα ειχα και γι'ατο ευχομαι να πάνε ολα καλά να εισται ψυχρεμες ηρεμες τωρα εισται στο πιο κρησιμο και δυσκολο σημειο αλλα σκεφτείται πως τα καλήτερα έρχονται............;)

SISSY καλή αρχή στο επόμενο βημα που θα ξεκινήσετε,έτσι και εμείς αργισαμε τα το πάρουμε αποφασει αλλά τωρα το εχούμε παρει πολύ ζεστα!!!!

Τα δικα μου νεα μιαζουν λιγο μετα κορίτσια που θα κανουνε εξοσωματική εννοω οτι είμαστε σχεδον στον ίδιο κύκλο με την διαφορά οτι εγω θα κανω σπερματεγχυση,πήγα την παρασκευη και ειδαμε και τα δικά μου τα αυγουλάκια με την 2πλη δοση κλομηφενη εχω κάνει περισότερα αυγα και δεξια και αριστερα(δεν θυαμαι ποσά) και το ενδομητριο για 10τη μέρα ηταν καλο,θα ξαναπαω και αυριο και μαλλον τριτη με τεταρτη θα την κάνουμε!!!!

μια χαρά!!!καλή επιτυχία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κοριτσιακια καλησπερα!!!!

Κατερινα μου χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!ευχομαι συντομα με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου :D

Καλησπέρα σε όλες, εγώ τελικά δεν μπόρεσα να μείνω για τον καφέ, ήμασταν από τις 9 στους δρόμους και κουράστηκα πολύ, δεν είχε και ο άντρας μου παρέα, ήμουν και κάπως, είμαι σίγουρη όμως ότι τα κορίτσια θα περνάνε τέλεια!!!

Εγώ απογοητεύτηκα σήμερα, από τα 8 μικρά που είχα μεγάλωσε μόνο το ένα. και τα άλλα 6 μεγάλα που έχω, σύνολο 7. Θα πάω και την Δευτέρα να με δει, μήπως και έχει αλλάξει κάτι και στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει ωοληψία. Δεδομένου ότι, από τα 7 δεν θα γονιμοποιηθούν όλα και ότι θα μου βάλουν 3, θα περισσέψει άραγε κανένα για την κατάψυξη?? Με πήρε από κάτω... συνεχίζω τα φάρμακα και βλέπουμε... Ένας λόγος που διάλεξα αυτή την γιατρό ήταν ότι θα μου έδινε μικρές δόσεις, είναι άραγε καλύτερα έτσι ή αν έπαιρνα πιο πολλές ορμόνες θα ήμουν καλύτερα? Δεν ξέρω...

κορίτσια της εξωσωματικής εσείς πως πάτε?

Πολλά φιλιά σε όλες...

μην αγχωνεσαι!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!! μια χαρα ειναι τα αυγουλακια σου :D
Μαρακι μου εγω το συζητησα με τον άντρα μου και είπαμε να κάνουμε 2-3 σπερματεγχυσεις και αν δεν γίνει κάτι θα παμε για εξωσωματικη.εχουμε αρχίσει και κάνουμε όνειρα για διδυμακια.. Ξερεις ποσο εχει ηρεμήσει το μυαλο μου που πήραμε αυτή την απόφαση;παρα πολυ..
καλη επιτυχια!!!!!
Κορίτσια μου καλησπέρα σας!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου... Μαρία_ν μην απογοητεύεσαι γιατί άκου ή πιο σωστά διάβασε και τα δικά μου!!!

Πήγα την Παρασκευή το πρωί στον γιατρό, έκανα ορμονικές, κάνω και υπέρηχο και τι να δει...2 μόνο, το ε΄να 14 και το άλλο 16 χιλ και το ενδομήτριο 7 χιλ. Με πιάνει πανικός!!! Μου λέει μην ανησυχείς, εγώ θέλω μόνο 1!!! Είναι ήδη πολύ μεγάλα και το ενδομήτριο πολύ καλο. Θέλω να έρθεις και αυριο το πρωί να σε δω. Πάω σήμερα το πρωί, πάλι μόνο 2 είχα (δεν αυξήγθηκε τίποτα, χαχαχα), 17 χιλ το καθένα και 8,3 το ενδομήτριο. Πολύ καλά! Θα σου πω μόλις έχουμε και τα αποτελέσματα των ορμονικών... Με πήρε λοιπόν το μεσημέρι και μου είπε ΤΡΙΤΗ πρωί ωοληψία!!!!!!!!!!!!!! Με έπιασε ένας ψιλοπανικός, αλλά τώρα είμαι μια χαρά! Όπως καταλαβαίνετε πάω λίγακι πιο γρήγορα εγώ, διότι έχω και σχετικά μικρό κύκλο και ανταποκρήθηκαν πιο γρήγορα απ΄ ότι υπολόγιζε οι ωοθήκες μου! Έτσι λοιπόν μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο θα μου κάνει την εμβρυομεταφορά!!! Αν όλα πάνε καλά! Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, επέμενε ότι μόνο 1 χρειαζόμαστε και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Τον ρώτησα μήπως να καταψύχαμε αυτά τα δύο και να παίρναμε κι από επόμενο κύκλο αλλά μου είπε ότι τα φρέσκα ωάρια είναι πιο γερά ενώ όταν τα καταψύχουμε και τα χρησιμοποιούμε μετά δεν είναι τόσο δυνατά. Ελπίζω όσ γρήγορα μεγάλωσαν, τόσο δυνατά να είναι, έστω το ένα απότα δύο!!! Δεν σας κρύβω ότι εχθε΄ς ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά αλλά σήμερα με ανέβασε αρκετά ο γιατρός μου και είμαι αρκετά καλύτερα!

Αυτά κοριτσάκια μου. Συγνώμη που δεν αναφέρομαι σε κάθεμιά ξεχωριστά αλλά από το άγχος που θα πήγαινα στον γιατρό έχω ξυπνήσει από τισ 5:20 και τώρα είμαι κομμάτια, πάω για ύπνο.

Σας φιλώ και θα τα πούμε αύριο!

καλη επιτυχια!!!!!να μη στεναχωριεσαι!!!!1 και τυχερο θες!!!!!

Κοριτσια μου καλη σας ημερα! Χιλια συγνωμη που χαθηκα, αλλα εκτος απο τους δρομους με εχει φαει και η στεναχωρια.. Απο την πεμπτη σερι με παει.. Παω την πεμπτη η δικια σου να κανω την πρωτη οιστραδιολη μετα τις ενεσεις, κυρια! Με παιρνουν να μου πουν τα αποτελεσματα και παθαινω ΣΟΚ! Οχι μονο δεν ειχε αυξηθει, ειχε μειωθει και 2 μοναδες!! Πρεπει να περασα μινι εγκεφαλικο εξω απο το μικροβιολογικο.. Παω στη μαμα μου, βαζω τα κλαμματα, τρελλαθηκα! Να μην μπορω να της μιλησω, να της εξηγησω τι συμβαινει! Τρελλαθηκε η γυναικα! Μεχρι η μυτη μου ανοιξε απο το κλαμμα! Παιρνω το γιατρο, κουφαθηκε ο ανθρωπος! Αυτα μονο εγω τα κανω, ετσι? μου αυξησε τη δοση και σιγουρα παρω και παραταση 3 μερες. Χθες εκανα υπερηχο και ειδε 2 καλοσχηματισμενα αλλα μικρα και ενα που αρχιζε να σχηματιζεται.. Δλδ οχι και πολλα πραγματα.. Εκει τρωω τη δευτερη κεραμιδα.. Μα με τα χαπια της σπερματεγχυσης να κανω μεχρι και 5 και τωρα 3 με το ζορι? τεσπα, εκανα και αλλη οιστραδιολη χθες και ευτυχως ειχε υπερδιπλασιαστει.. Τωρα ξεκινησανε να παιρνουν χαμπαρι! Αυριο θα παω να με ξαναδει κ θα σας πω τα νεα μου.. Μην με παρεξηγειτε που δεν μπαινω οπως πριν αλλα πραγματικα τωρα που θα επρεπε να πεταω απο τη χαρα μου, τωρα μου χουν ερθει ολα μαζεμενα και δεν ειμαι στα καλυτερα μου!

Μαρια_ν μην παραπονιεσαι για τα 6! Σε παρακαλω! Δεν βλεπεις τα χαλια μου? 9η μερα σημερς και εχω βια 3 και μικρουτσικα! Κ εγω ετσι ελεγα να εκανα παραπανω να τα βαζα καταψυξη.. Αλλα οταν ο ανθρωπος κανει ονειρα ο Θεος γελαει.. Γι αυτο, ας Τον εμπιστευτουμε και αυτος θα κανει το καλυτερο για εμας! Αυτα τ νεα μου!

Ασπα μου δεν πειραζει κοριτσι μου.. Αγκαλιασε το παιδακι σου και κανε ομορφες σκεψεισοτι σε λιγο καιρο θα αγκαλιαζεις το αδερφακι του!

Σισσυ μου πολυ χαρηκα που συζητησατε με τον αντρουλη σου και πηρατε καποιες αποφασεις! Τωρα θα εισαι και πιο ηρεμη και ευχομαι το μωρακι σας να προλαβει ολες σας τις ενεργειες!

Οι εγκυουλες μας πως πανε?

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ,καθε μια ξεχωριστα!

ολα θα πανε μια χαρα!!!μη στεναχωριεσαι!!!! συντομα θα εχεις και εσυ μωρακι οπως και τα αλλα κοριτσια που θα κανουν εξωσωματικη!!!

καλη επιτυχια!!!

Ασπα μου,δεν πειραζει!παρτο χαλαρα και ολα θα γινουν!συντομα θα κανεις αδερφακι στο γυιο σου :D

Εμενα ακομα αφαντη!σημερα ειμαι 15 μερες μετα τη σπερματεγχυση.Η κοιλια μου σταματησε να με ποναει.την πεμπτη,παρασκευη και σαββατο ειχα πονους περιοδου.Σημερα μονο για καποια λεπτα ειχα ενα πονο συνεχομενο κατω χαμηλα αριστερα που τον ειχα αισθανθει στη σπερματεγχυση για λιγο.

Αν δεν ερθει και αυριο την τριτη παω για χοριακη!

Κατερινα μου χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!ευχομαι συντομα με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου :D

καλη επιτυχια!!!!!

ολα θα πανε μια χαρα!!!μη στεναχωριεσαι!!!! συντομα θα εχεις και εσυ μωρακι οπως και τα αλλα κοριτσια που θα κανουν εξωσωματικη!!!

καλη επιτυχια!!!

Ασπα μου,δεν πειραζει!παρτο χαλαρα και ολα θα γινουν!συντομα θα κανεις αδερφακι στο γυιο σου :D

Εμενα ακομα αφαντη!σημερα ειμαι 15 μερες μετα τη σπερματεγχυση.Η κοιλια μου σταματησε να με ποναει.την πεμπτη,παρασκευη και σαββατο ειχα πονους περιοδου.Σημερα μονο για καποια λεπτα ειχα ενα πονο συνεχομενο κατω χαμηλα αριστερα που τον ειχα αισθανθει στη σπερματεγχυση για λιγο.

βλεπω να εχουμε πολλα ευχαριστα νεα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ!!!

Μaria_v, stardust και lolita, δε θελουμε τα πολλα, θελουμε τα καλα!!! Καλη επιτυχια να εχετε, χαϊδεψτε τις κοιλιτσες και χαμογελαστε στα μωρακια που ερχονται!

mina ni, καλη επιιτυχια και σε σενα! Ευλογημενος να ειναι ο μηνας που ερχεται!

sissy, με το καλο στο επομενο βημα! Αντρες παιδι μου, χρειαζεται περισσοτερο χρονο ο σκληρος τους για επεξεργασια! Ελπιζω να μας προλαβεις με ευχαριστα νεα αυτες τις μερες!

Εγω ειμαι ψιλοαρρωστη σημερα! Μ΄ αρεσει που φοβοτανε χθες η Ευαγγελια μη με κολλησει! Ποια, την κολλημενη; Ενα συναχι ολη μερα, δεν προλαβαινω τη μυτη μου! Τσουζουν και τα ματακια μου, μπου-χου-χου! Πηγα σε μια κηδεια το πρωι κι ολη μερα μετα, την εβγαλα στο κρεββατι! Ευτυχως ανελαβε το μωρο μου σημερα! Εκανε την κουζινα τζετ, σφουγγαρισε, εβαλε πλυντηρια, στεγνωτηρια, μαγειρεψε και μου εφερε τις μπριζολιτσες στο κρεββατι! Ειναι να μην το αγαπας μετα;

Φιλακια σε ολες, μαλλον ξανανεβαζω πυρετο. Θα λειπουν και τρεις δασκαλες απ΄το σχολειο αυριο, θα τα δουμε ολα μου φαινεται!

βλεπω να εχουμε πολλα ευχαριστα νεα!!!!
Maria s εύχομαι να μην σου έρθουν για 9 μήνες!!πολυ καλα σημαδακια εχουμε...;)

μακαρι βρε κοριτσια!!!

εγω ποτε δεν εχω καθυστερηση,αλλα νομιζω ειπαν τα κοριτσια οτι τα φαρμακα καθυστερουν καμια φορα λιγο τον κυκλο,οποτε ακομα παραμενω με το αγχος!

λετε να κανω κανενα τεστ αυριο το βραδυ αν βρω εφημερευον φαρμακειο?

καλη επιτυχια!!!!!

καλη επιτυχια!!!

μακαρι κοριτσι να μας πεις τα ευχαριστα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...