Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ πολυχρονη και πολυσπορη(για μωρακια) να εισαι παντα χαμογελαστη και ευτυχισμενη!!!!!:D

Μαρια ν, Μαρια Σταρ, Λολιτα μην αγχωνεστε και μην στεναχωριεστε ο καθε οργανισμος ανταποκρινεται ξεχωριστα σημασια εχει να εχετε καλα ωαρια ειτε ειναι 1 ειτε ειναι 10, τι να το κανεις αν ειναι πολλα και μικρα και τι να το κανεις αν παθεις υπερδιεργεση, τα ωαρια και των τριων σας ειναι πολυ καλα για γονιμοποιηση αυτο να εχετε στο μυαλο σας και οτι θα μεινετε εγκυουλες!

Σισσυ τωρα που αποφασισατε για πιο δραστικα μετρα ελπζω να χαλαρωσες αλλιως θα σε στειλω στο Θιβετ κανονισε και εκει ξερεις αγαπανε τα παντα ακομα και τις κατσαριδες!:tongue:

Τα κοριτσια της συναντησης περασανε ομορφα τελεια, θελω και εγω συναντηση!Κλαψ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά ΣΤΗ κατερίνα μασ και εύχομαι του χρόνου ένα παιδάκι να έχει στην αγκαλιά.

Μια χαρά είναι η παραγωγη. Κορίτσια όλα θα πάνε τελεία.είμαστε κοντά σασ

Άναψα σε όλες ένα κεράκι στον αγιο στυλιανό

Σασ διάβασα αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά.

Τα φιλία μου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Οχι στο Θιβέτ μαριεττακι μου!!!!! Θα ηρεμήσω... Κ ξερεις ποσο φοβάμαι τις κατσαρίδες..

Εμεις το ξενυχτησαμε χθες κ σημερα σερνομαι.. Θα φάμε κάτι κ μετα παλι νανι!!

Οχι στο Θιβέτ μαριεττακι μου!!!!! Θα ηρεμήσω... Κ ξερεις ποσο φοβάμαι τις κατσαρίδες..

Εμεις το ξενυχτησαμε χθες κ σημερα σερνομαι.. Θα φάμε κάτι κ μετα παλι νανι!!

κοπελια βαση με το τικερακι σου αν βλεπω καλα εισαι στις 30 μερες? τι εγινε μηπως εχεις κατι να μας πεις? η εγω κανω λαθος?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοπελια βαση με το τικερακι σου αν βλεπω καλα εισαι στις 30 μερες? τι εγινε μηπως εχεις κατι να μας πεις? η εγω κανω λαθος?

Παπακι μου δεν μου ηρθε ακομα αλλα μεχρι

Το βραδυ η αυριο πρωι περιμενω επισκεψεις.....

Γεια σας κοριτσια!!καταρχην χρονια πολλα στο Κατερινακι!κοριτσαρες τις εξωσωματικης μην αγχωνεστε!ειναι δυσκολη φαση ολη αυτη αλλα φτανει να πετυχουμε το στοχο μας!!ολα θα πανε τελεια!!!sissaki εχουμε ακομα ενα συνθημα που μας ενωνει:φωτια στις κατσαριδες!!να εξαφανιστουν για παντα!!!παω για σφουγγαρισμα!θα τα πουμε μετα.φιλια πολλα σε ολες

Αγάπες μου καλησπέρα. Έκανα καφεδάκι και έκατσα στα γρήγορα, γιατί περιμένω κόσμο σήμερα και έχω μαγειρικό οίστρο.

Κατερινααααααααακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ζουζούνι μου, όοοοοοτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς, και σύντομα !! Να περάσεις όμορφα σήμερα και πιες λιγάκι παραπάνω, δεν πειράζει, μέρα που είναι.

Μaria – v το πήραμε το μήνυμα σου εχθές που πίναμε καφέ και σε λέγαμε χαζή ομαδικός !!!! Βρε όργιο, γιατί στεναχωριέσαι? Τι είναι τα αυγά, δώσε μια εξάδα να κάνω ομελέτα?????

Τα ίδια ισχύουν και για την Stardust, και για την Lolita. Σίγουρα όλες περιμένετε μια υπερπαραγωγή και 15 στην κατάψυξη. Δεν έγινε όμως, και δεν φταίτε εσείς γιʼαυτό. Εσείς κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι σας. Αν κάνεις 20 ωάρια δεν σημαίνει πως είναι και καλά. Ο οργανισμός μας παράγει και δίνει ώθηση στα δυνατότερα και πιο γόνιμα. Αυτή τη στιγμή, όσο κάθεστε σε αναμμένα καρφιά και κλαίτε, δηλητηριάζετε τις ωοθήκες σας. Ψυχραιμία !!!

Sissy μου πολύ χαίρομαι που πήρατε αποφάσεις. Τι έγινε και του άλλαξες μυαλά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!

Να χαιρόμαστε το Κατερινάκι μας, τα τσούζει αυτή τη στιγμή, περνάει καλά απ΄ ότι μου είπε!

Σας ευχαριστούμε όλες πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, όντως είναι δύσκολη περίοδος και οι ορμόνες έχουν ψιλοτρελαθεί...αλλά θα τα καταφέρουμε!!! Μακάρι όοοολες να έχουμε θετικά αποτελέσματα!

Κορίτσια της Αθήνας...... εγώ Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω για εμβρυομεταφορά οπότε μετά θα είμαι τάβλα στο σπίτι. Θέλετε να τα πούμε για καφεδάκι την Τρίτη ή την Τετάρτη??????????????????????????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????????

Maria_v τις pregnyl (2 των 5000) θα τις κάνω σήμερα το βράδυ 9:00-9:30. Άυριο το πρόγραμμα δεν έχει τίποτα, καμία ένεση, κανένα χάπι και την Τρίτη το πρωί στις 7 πάω για την ωοληψία!!!

λια μου ξαφνικα πριν 3 μερες το βραδυ εκει που εχουμε φάει μου λέει δεν πάμε να επισκεφτούμε τον π.... ( τον γνωστό εξωσωματικο,κάνει να γράφουμε ονόματα..;;) αφου έμεινα!! Μόνος του χωρις να του πω τίποτα.. Μάλλον ο καθε άνθρωπος θέλει το χρόνο του!!!

Διαφημίσεις

Παπακι μου δεν μου ηρθε ακομα αλλα μεχρι

Το βραδυ η αυριο πρωι περιμενω επισκεψεις.....

εν καιρό κρίσης δεν θέλουμε επισκέψεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσακια μου γεια σας και απο μένα.

κατερινάκι μου χρονια σου πολλά και γρήγορα μανούλα σου ευχομαι!!

maria v,maria star και lolita, δεν θέλω απογοητεύση....δείτε εμένα που τα είχα βάψει μαυρα με το ενα αυγουλάκι και τελικα ηταν το τυχερό..δεν θελουμε ποσότητα αλλά ποιοτητα,και μην σκέφτεσαι για την επόμενη φορά, βρε είπαμε το δευτερο μωράκι θα μας έρθει χωρίς προσπάθεια και θα γίνουμε σαν αυτές που λένε έμεινα εγκυος καταλάθος!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy μου ελπίζω τώρα που το πήρε απόφαση ο αντρουλης σου,να έρθει απο μόνο του και να μην χρειαστει το επόμενο βήμα...άντε να μην έρθει!!!

νεραιδούλα μου τι κάνεις εσύ?

παπάκι πως πάς?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

sissy μου ελπίζω τώρα που το πήρε απόφαση ο αντρουλης σου,να έρθει απο μόνο του και να μην χρειαστει το επόμενο βήμα...άντε να μην έρθει!!!

νεραιδούλα μου τι κάνεις εσύ?

παπάκι πως πάς?

καλα ειμαι πινω σοδα να χωνεψω αυτα που εφαγα ! ολα καλα εσυ ?

ρε συ πως θα αλλαξω στο τικερακι μου την εβδομαδα που ειμαι γιατι με δειχνει 1 εβδομαδα πισω μαλλον η τινκ θα με ενημεωσει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...