Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακομα δεν γυρισαν οι σουρτουκες?

μαρια V μια χαρα ειναι τα αυγουλακια σου ειναι αυτο που λενε λιγα αλλα καλα μην κανεις αρνητικες σκεψεις εξαλου ενα αυγουλακι κ ενα σπορακι θελουμε αλλα κ γιατι οχι 2 . θα δεις που ολα θα πανε καλα κ μετα θα καθεσαι στο σπιτι κ θα σκεφτεσαι τα αυγουλακια που θα εχεις στην κοιλιτσα σου θα τα προσεχεις για να μεγαλωσουν .

σισσυ τελεια αφου συνφωνησε ο αντρας σου για σπερμ/χης μια χαρα απο εδω κ περα πετα χαρταετο κ ολα θα ερθουν

τινκ παλι το ξενυχταμε? τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαρακι μου εγω το συζητησα με τον άντρα μου και είπαμε να κάνουμε 2-3 σπερματεγχυσεις και αν δεν γίνει κάτι θα παμε για εξωσωματικη.εχουμε αρχίσει και κάνουμε όνειρα για διδυμακια.. Ξερεις ποσο εχει ηρεμήσει το μυαλο μου που πήραμε αυτή την απόφαση;παρα πολυ..
ακομα δεν γυρισαν οι σουρτουκες?

μαρια V μια χαρα ειναι τα αυγουλακια σου ειναι αυτο που λενε λιγα αλλα καλα μην κανεις αρνητικες σκεψεις εξαλου ενα αυγουλακι κ ενα σπορακι θελουμε αλλα κ γιατι οχι 2 . θα δεις που ολα θα πανε καλα κ μετα θα καθεσαι στο σπιτι κ θα σκεφτεσαι τα αυγουλακια που θα εχεις στην κοιλιτσα σου θα τα προσεχεις για να μεγαλωσουν .

σισσυ τελεια αφου συνφωνησε ο αντρας σου για σπερμ/χης μια χαρα απο εδω κ περα πετα χαρταετο κ ολα θα ερθουν

τινκ παλι το ξενυχταμε? τι κανεις?

maria v....θελω αισιοδοξια!!!! ειπαμε...θελουμε ενα και καλο!!!! κι η τινα με ενα και καλο εμεινε εγκυος!!!! χαλαρωσε λιγο και ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!!! χαμογελα!!

σισσακι μου παρα πολυ ευχαριστο το νεο σου για τον αντρουλη σου, αντε ολα μπηκαν σε μια σειρα!!!!

παπακι ποσα γαριδακια και πατατακια εφαγες σημερα για να σε μαλωσω ??? ε??? ε?????

τα κοριτσακια μας ειναι μια χαρα....μιλησα με ολες τις ζουζουνες!!! θελω να ξανανεβω θεσσαλονικη και να σας δω ολες!!! μουτς μουτς μουτςςς

fmGhp2.png

A8ojp2.png

maria v....θελω αισιοδοξια!!!! ειπαμε...θελουμε ενα και καλο!!!! κι η τινα με ενα και καλο εμεινε εγκυος!!!! χαλαρωσε λιγο και ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!!! χαμογελα!!

σισσακι μου παρα πολυ ευχαριστο το νεο σου για τον αντρουλη σου, αντε ολα μπηκαν σε μια σειρα!!!!

παπακι ποσα γαριδακια και πατατακια εφαγες σημερα για να σε μαλωσω ??? ε??? ε?????

τα κοριτσακια μας ειναι μια χαρα....μιλησα με ολες τις ζουζουνες!!! θελω να ξανανεβω θεσσαλονικη και να σας δω ολες!!! μουτς μουτς μουτςςς

δεν εφαγα σημερα τετοια επειδη δεν εφαγα το μεσημερι φαγητι εφαγα πριν κανα 2ωρο 2 σουβλακια σαντουιτσς κ μου κατσανε σαν τουβλο στο στομαχι .

σας αφηνω ηρθε η ωρα για ταινια κ ξαπλα στον καναπε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσαρες μου τι κανετε?????επιτελους εκατσα στον κωλο μου!!!διαλυθηκα λιγο...

sissaki τι ευχαριστα ειναι αυτα που διαβαζω??αντε μπραβο και καλη αρχη!!βεβαια ευχομαι να μην χρειαστει καν να κανετε σπερματεγχυση και να ερθει εκει που δεν το περιμενεις!

mari _v μη μου πεφτεις!!!ολα καλα θα πανε και μην ξεχνας οτι χρειαζεται μονο 1 ωαριο και 1 σπερματοζωαριο!!ενα και καλο!!! η αρχη εγινε και ολα παιρνουν το δρομο τους σιγα σιγα.

παπακι πιες σοδα!!!!!οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα για να φας και τιποτα αλλο βλεποντας ταινια. ταινια χωρις φαι δεν γινεται!

οι υπολοιπες να υποθεσω οτι ακομα το καινε??

tina επιβαλλεται την απομενη φορα να ειμαστε και εμεις εκει. all and all!!! πρεπει να βαλουμε τα πραγματα σε μια αταξια

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι,

Εργασιοθεραπεια και χαρά σημερα...

Πήγα έκανα μαθημα και μετά κατέβηκα κεντρο να πάρω δώρα γιατί αύριο γιορτάζει η νύφη μου και μεθαύριο ο αδερφουλης μου οπότε αύριο έχει ταξιδάκι στην Βέροια να τους δούμε και να παίξει και ο Γιωργάκης με τα ξαδέρφια του που το ένα κιόλας το έχει βαφτίσει ο άντρας μου και γι'αυτο μας χρεώνουν την τρέλα του...

Άντε να δω και λίγο την μανούλα μου μανουυυλαααα!!!

Αυτά παω να κανω ένα ντουζακι να ισιωσω και το μαλλί και να γίνω μια κιουρια για τις κιουριες στον απογευματινό καφέ!!!

Ασπα πες μου οτι εισαι απο Βεροια!!!!!αγαπαω Βεροια!!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλες, εγώ τελικά δεν μπόρεσα να μείνω για τον καφέ, ήμασταν από τις 9 στους δρόμους και κουράστηκα πολύ, δεν είχε και ο άντρας μου παρέα, ήμουν και κάπως, είμαι σίγουρη όμως ότι τα κορίτσια θα περνάνε τέλεια!!!

Εγώ απογοητεύτηκα σήμερα, από τα 8 μικρά που είχα μεγάλωσε μόνο το ένα. και τα άλλα 6 μεγάλα που έχω, σύνολο 7. Θα πάω και την Δευτέρα να με δει, μήπως και έχει αλλάξει κάτι και στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει ωοληψία. Δεδομένου ότι, από τα 7 δεν θα γονιμοποιηθούν όλα και ότι θα μου βάλουν 3, θα περισσέψει άραγε κανένα για την κατάψυξη?? Με πήρε από κάτω... συνεχίζω τα φάρμακα και βλέπουμε... Ένας λόγος που διάλεξα αυτή την γιατρό ήταν ότι θα μου έδινε μικρές δόσεις, είναι άραγε καλύτερα έτσι ή αν έπαιρνα πιο πολλές ορμόνες θα ήμουν καλύτερα? Δεν ξέρω...

κορίτσια της εξωσωματικής εσείς πως πάτε?

Πολλά φιλιά σε όλες...

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου... Μαρία_ν μην απογοητεύεσαι γιατί άκου ή πιο σωστά διάβασε και τα δικά μου!!!

Πήγα την Παρασκευή το πρωί στον γιατρό, έκανα ορμονικές, κάνω και υπέρηχο και τι να δει...2 μόνο, το ε΄να 14 και το άλλο 16 χιλ και το ενδομήτριο 7 χιλ. Με πιάνει πανικός!!! Μου λέει μην ανησυχείς, εγώ θέλω μόνο 1!!! Είναι ήδη πολύ μεγάλα και το ενδομήτριο πολύ καλο. Θέλω να έρθεις και αυριο το πρωί να σε δω. Πάω σήμερα το πρωί, πάλι μόνο 2 είχα (δεν αυξήγθηκε τίποτα, χαχαχα), 17 χιλ το καθένα και 8,3 το ενδομήτριο. Πολύ καλά! Θα σου πω μόλις έχουμε και τα αποτελέσματα των ορμονικών... Με πήρε λοιπόν το μεσημέρι και μου είπε ΤΡΙΤΗ πρωί ωοληψία!!!!!!!!!!!!!! Με έπιασε ένας ψιλοπανικός, αλλά τώρα είμαι μια χαρά! Όπως καταλαβαίνετε πάω λίγακι πιο γρήγορα εγώ, διότι έχω και σχετικά μικρό κύκλο και ανταποκρήθηκαν πιο γρήγορα απ΄ ότι υπολόγιζε οι ωοθήκες μου! Έτσι λοιπόν μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο θα μου κάνει την εμβρυομεταφορά!!! Αν όλα πάνε καλά! Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, επέμενε ότι μόνο 1 χρειαζόμαστε και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Τον ρώτησα μήπως να καταψύχαμε αυτά τα δύο και να παίρναμε κι από επόμενο κύκλο αλλά μου είπε ότι τα φρέσκα ωάρια είναι πιο γερά ενώ όταν τα καταψύχουμε και τα χρησιμοποιούμε μετά δεν είναι τόσο δυνατά. Ελπίζω όσ γρήγορα μεγάλωσαν, τόσο δυνατά να είναι, έστω το ένα απότα δύο!!! Δεν σας κρύβω ότι εχθε΄ς ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά αλλά σήμερα με ανέβασε αρκετά ο γιατρός μου και είμαι αρκετά καλύτερα!

Αυτά κοριτσάκια μου. Συγνώμη που δεν αναφέρομαι σε κάθεμιά ξεχωριστά αλλά από το άγχος που θα πήγαινα στον γιατρό έχω ξυπνήσει από τισ 5:20 και τώρα είμαι κομμάτια, πάω για ύπνο.

Σας φιλώ και θα τα πούμε αύριο!

Lolitaki μπραβο κοριτσι μου.ολα καλα πανε και ευχομαι ετσι να συνεχισουν!!!μην πανικοβαλεσαι.λογικο ειναι να εχεις αγχος αλλα μην σε παιρνει απο κατω.εισαι στην τελικη ευθεια!αντε πεσε τωρα να ξεκουραστει να εχεις δυναμεις!φιλακια και καλη ξεκουραση!

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου... Μαρία_ν μην απογοητεύεσαι γιατί άκου ή πιο σωστά διάβασε και τα δικά μου!!!

Πήγα την Παρασκευή το πρωί στον γιατρό, έκανα ορμονικές, κάνω και υπέρηχο και τι να δει...2 μόνο, το ε΄να 14 και το άλλο 16 χιλ και το ενδομήτριο 7 χιλ. Με πιάνει πανικός!!! Μου λέει μην ανησυχείς, εγώ θέλω μόνο 1!!! Είναι ήδη πολύ μεγάλα και το ενδομήτριο πολύ καλο. Θέλω να έρθεις και αυριο το πρωί να σε δω. Πάω σήμερα το πρωί, πάλι μόνο 2 είχα (δεν αυξήγθηκε τίποτα, χαχαχα), 17 χιλ το καθένα και 8,3 το ενδομήτριο. Πολύ καλά! Θα σου πω μόλις έχουμε και τα αποτελέσματα των ορμονικών... Με πήρε λοιπόν το μεσημέρι και μου είπε ΤΡΙΤΗ πρωί ωοληψία!!!!!!!!!!!!!! Με έπιασε ένας ψιλοπανικός, αλλά τώρα είμαι μια χαρά! Όπως καταλαβαίνετε πάω λίγακι πιο γρήγορα εγώ, διότι έχω και σχετικά μικρό κύκλο και ανταποκρήθηκαν πιο γρήγορα απ΄ ότι υπολόγιζε οι ωοθήκες μου! Έτσι λοιπόν μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο θα μου κάνει την εμβρυομεταφορά!!! Αν όλα πάνε καλά! Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, επέμενε ότι μόνο 1 χρειαζόμαστε και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Τον ρώτησα μήπως να καταψύχαμε αυτά τα δύο και να παίρναμε κι από επόμενο κύκλο αλλά μου είπε ότι τα φρέσκα ωάρια είναι πιο γερά ενώ όταν τα καταψύχουμε και τα χρησιμοποιούμε μετά δεν είναι τόσο δυνατά. Ελπίζω όσ γρήγορα μεγάλωσαν, τόσο δυνατά να είναι, έστω το ένα απότα δύο!!! Δεν σας κρύβω ότι εχθε΄ς ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά αλλά σήμερα με ανέβασε αρκετά ο γιατρός μου και είμαι αρκετά καλύτερα!

Αυτά κοριτσάκια μου. Συγνώμη που δεν αναφέρομαι σε κάθεμιά ξεχωριστά αλλά από το άγχος που θα πήγαινα στον γιατρό έχω ξυπνήσει από τισ 5:20 και τώρα είμαι κομμάτια, πάω για ύπνο.

Σας φιλώ και θα τα πούμε αύριο!

κοριτσακι μου σε σκεφτομουν σημερα!!!! την βρηκατε την αλλη ωοθηκη τελικά??? την τριτη ωοληψια.....χμμμμμ το μωρακι βιαζεται...και τί σε νοιαζει?? αντε να ξεμπερδευεις, να εχεις πιο γρηγορα τα ευχαριστα αποτελεσματα!!!!

θα στο πω για 1000000στη φορα.....εχω ενστικτο για σενα!!!!!!! και θα στο λεω συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια!!!!!!! ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!! ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!!!! μουτς μουτς μουτς μουτς!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μολις γυρισα σπιτι...

Βεβαια το διαλυσαμε κατα τις εφτα και μιση με τα κοριτσια αλλα μετα με πηγε βολτιτσα το αγορι μου!

Πολυ χαρηκα που τα ειδα τα κοριτσακια μου και η Ασπα ειναι γλυκα κι αυτη σαν εμας δηλαδη ;)

Αυτο λεγαμε με την Γεωργια τελικα ειμαστε ολες τοσο καλα παιδια γιατι να παιδευομαστε τοσο???

Κοριτσια της εξωσωματικης μην αγχωνεστε για την ποσοτητα γιατι η ποιοτητα μετραει!Ολα θα πανε κατευχην !

Αναμενουμε επομενη συναντηση!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλη σας ημερα! Χιλια συγνωμη που χαθηκα, αλλα εκτος απο τους δρομους με εχει φαει και η στεναχωρια.. Απο την πεμπτη σερι με παει.. Παω την πεμπτη η δικια σου να κανω την πρωτη οιστραδιολη μετα τις ενεσεις, κυρια! Με παιρνουν να μου πουν τα αποτελεσματα και παθαινω ΣΟΚ! Οχι μονο δεν ειχε αυξηθει, ειχε μειωθει και 2 μοναδες!! Πρεπει να περασα μινι εγκεφαλικο εξω απο το μικροβιολογικο.. Παω στη μαμα μου, βαζω τα κλαμματα, τρελλαθηκα! Να μην μπορω να της μιλησω, να της εξηγησω τι συμβαινει! Τρελλαθηκε η γυναικα! Μεχρι η μυτη μου ανοιξε απο το κλαμμα! Παιρνω το γιατρο, κουφαθηκε ο ανθρωπος! Αυτα μονο εγω τα κανω, ετσι? μου αυξησε τη δοση και σιγουρα παρω και παραταση 3 μερες. Χθες εκανα υπερηχο και ειδε 2 καλοσχηματισμενα αλλα μικρα και ενα που αρχιζε να σχηματιζεται.. Δλδ οχι και πολλα πραγματα.. Εκει τρωω τη δευτερη κεραμιδα.. Μα με τα χαπια της σπερματεγχυσης να κανω μεχρι και 5 και τωρα 3 με το ζορι? τεσπα, εκανα και αλλη οιστραδιολη χθες και ευτυχως ειχε υπερδιπλασιαστει.. Τωρα ξεκινησανε να παιρνουν χαμπαρι! Αυριο θα παω να με ξαναδει κ θα σας πω τα νεα μου.. Μην με παρεξηγειτε που δεν μπαινω οπως πριν αλλα πραγματικα τωρα που θα επρεπε να πεταω απο τη χαρα μου, τωρα μου χουν ερθει ολα μαζεμενα και δεν ειμαι στα καλυτερα μου!

Μαρια_ν μην παραπονιεσαι για τα 6! Σε παρακαλω! Δεν βλεπεις τα χαλια μου? 9η μερα σημερς και εχω βια 3 και μικρουτσικα! Κ εγω ετσι ελεγα να εκανα παραπανω να τα βαζα καταψυξη.. Αλλα οταν ο ανθρωπος κανει ονειρα ο Θεος γελαει.. Γι αυτο, ας Τον εμπιστευτουμε και αυτος θα κανει το καλυτερο για εμας! Αυτα τ νεα μου!

Ασπα μου δεν πειραζει κοριτσι μου.. Αγκαλιασε το παιδακι σου και κανε ομορφες σκεψεισοτι σε λιγο καιρο θα αγκαλιαζεις το αδερφακι του!

Σισσυ μου πολυ χαρηκα που συζητησατε με τον αντρουλη σου και πηρατε καποιες αποφασεις! Τωρα θα εισαι και πιο ηρεμη και ευχομαι το μωρακι σας να προλαβει ολες σας τις ενεργειες!

Οι εγκυουλες μας πως πανε?

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ,καθε μια ξεχωριστα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα σε όλες.

Κατερινάκι χρόνια πολλά και καλά!!! Ο,τι επιθυμείς και σύντομα μανούλα!!!!

lolita78 και Stardustmg δεν ξέρω τι να πω. Ας μας βοηθήσει ο Θεός να πάνε όλα καλά. Αύριο όλες λοιπόν περιμένουμε εξελίξεις. lolita78 πότε θα κάνεις την pregnyl, τελικά θα είσαι η πρώτη! Τρελές αγωνίες, έχω χάσει και εγώ τον ύπνο μου, θα πάνε όμως όλα καλά και δεν θα τα θυμόμαστε μετά αυτά!

HvAnp3.png

καλημερα σας κ Χρονια Πολλαααα στο Κατερινιω μας !!

κοριτσια της εξωσωματικης ολα καλα θα πανε αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να πιασει το ενα κ καλο κ να γινει μπεμπακι κ 30 να κανετε αν αφτα δεν ειναι καλα τοτε δεν κανουμε τιποτα κ στην σπερμ/χη αυτο θελαμε ενα κ καλο να βγει. ειναι λογικο κ κατανοητο οτι εχετε τρελο ανχος κ λογου οικονικης αποψης αλλα λογου ορμονον που δεχετε ο οργανισμος σας , γιαυτο αγκαλιτσες με τον αντρα σας σεξ για ανανεωση κ ολα θα ερθουν χριστουγγενιατικα δωρα !! αλλα αντι να ειναι κατω απο το δεντρο θα ειναισ την κοιλιτσα σας ;););):P:p!!!

κοριτσαρες οι αλλες τι κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...