Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα , καλησπερα οτι θελετε .

κ εγω θελω να ερθω για καφεεεε!! επιτειδες το κανατε ετσι γιατι ξερατε οτι δεν μπορωνα ερθω δεν με θελετε ε? καλα δεν πειραζει να πατε κ να περασετε καλα να πιειτε κ ενα χυμο για μενα φυσκο ε! οχι τα αλλα ! χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ρε συ mina, εγω ειχα ρωτησει το γιατρο μου (και τον παλιο και τον καινουριο) τι γινεται με τα ταξιδια σε περιπτωση εγκυμοσυνης και μου ειπε: ό,τι θες! Και αεροπλανα και βαπορια!!! Ενα καφεδακι στη Σαλονικη δε στο επιτρεπει;

Ακομα αντηχει το γελιο σου στ΄αφτια μου! Μη μας φαει η πολλη ησυχια σημερα:D!

Ρε συ mina, εγω ειχα ρωτησει το γιατρο μου (και τον παλιο και τον καινουριο) τι γινεται με τα ταξιδια σε περιπτωση εγκυμοσυνης και μου ειπε: ό,τι θες! Και αεροπλανα και βαπορια!!! Ενα καφεδακι στη Σαλονικη δε στο επιτρεπει;

Κι εγω ετσι νομιζω πως απο την στιγμη που η εγκυμοσυνη ειναι καλη κι οχι μακρια απο δω επαπειλουμενη η φιλη μου πχ εχει επιπωμετικο πλακουντα και ειιναι ολη μερα ξαπλα εκει απαγορευονται τα παντα αλλα σε μια νορμαλ εγκυμοσυνη να μην μπορεις να πας μια βολτα????

Παπακι σε ξεσηκωνουμε τωρα οπως εχεις καταλαβαει...

Διαφημίσεις

που εισαι βρε μου ελειψες!! τι να σε πω ουτε εδω με αφηνει να βγω εξω λεει κλεισε τον 3 μηνα κ μετα κανε οτι θες πανε ταξιδια οτι θες βγες βολτα .

υπομονη 2 ιανουαριου κλεινω 3 μηνες . ασε που δεν θα με εφερνε ουτε ο δικος μου αφου ακουσε τι ειπε κ ο γιατρος απλα ειναι πολυ ψειρας κ ολα με το μετρο .

εσυ τι κανεις? τι θα κανεις τελικα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κι εγω ετσι νομιζω πως απο την στιγμη που η εγκυμοσυνη ειναι καλη κι οχι μακρια απο δω επαπειλουμενη η φιλη μου πχ εχει επιπωμετικο πλακουντα και ειιναι ολη μερα ξαπλα εκει απαγορευονται τα παντα αλλα σε μια νορμαλ εγκυμοσυνη να μην μπορεις να πας μια βολτα????

Παπακι σε ξεσηκωνουμε τωρα οπως εχεις καταλαβαει...

να σου πω προχθες που βγηκα εξω να παω για εξετεσεις κ μετα για ψωνια με πονεσε η κοιλια μου απο το περπατημα ισως κ να κρυωσα.

αν κ δεν θελω πολυ να ξεσηκωθω αλλα που να φυγω απο τον αλλον εδω οπως λεει θα με κοψει τα ποδια χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να σου πω προχθες που βγηκα εξω να παω για εξετεσεις κ μετα για ψωνια με πονεσε η κοιλια μου απο το περπατημα ισως κ να κρυωσα.

αν κ δεν θελω πολυ να ξεσηκωθω αλλα που να φυγω απο τον αλλον εδω οπως λεει θα με κοψει τα ποδια χαχαχα

Να ξεκουραστεις τοτε πανω απο ολα το νινι!Εχουμε καιρο για βολτες...

Διαφημίσεις

τσα γυρισα και εγω!Evangelia εκανα τις βολτες μου στο παζαρι, πηρα τα λαχανικα μου, παπουτσακια, εβαλα και το φαι να γινεται και τωρα αραζω μεχρι να παω στην πεθερα μου να καθαρισουμε τα πολυφωτα. αν ειναι δυνατον. εγω το δικο μου σπιτι δεν κανω, τρεχω και στα αλλα!που θα παει,δε θα γκαστρωθω!!!θα τους τρεχω ολους!!!

Γεια σας και πάλι,

Εργασιοθεραπεια και χαρά σημερα...

Πήγα έκανα μαθημα και μετά κατέβηκα κεντρο να πάρω δώρα γιατί αύριο γιορτάζει η νύφη μου και μεθαύριο ο αδερφουλης μου οπότε αύριο έχει ταξιδάκι στην Βέροια να τους δούμε και να παίξει και ο Γιωργάκης με τα ξαδέρφια του που το ένα κιόλας το έχει βαφτίσει ο άντρας μου και γι'αυτο μας χρεώνουν την τρέλα του...

Άντε να δω και λίγο την μανούλα μου μανουυυλαααα!!!

Αυτά παω να κανω ένα ντουζακι να ισιωσω και το μαλλί και να γίνω μια κιουρια για τις κιουριες στον απογευματινό καφέ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπερα κοριτσια μολις γυρισα απο 4ωρο μαθημα στο πανεπιστημιο, αφου δεν του εσκασα μπουνια του καθηγητη που μου εβαλε κατω απο τη βαση στην εργασια σημαινει οτι αντεχω παντως αν στην επομενη δεν συμμορφωθει δεν το γλυτωνει το μπουκετο!:evil:

Ασπασουλα το οτι δεν πετυχε δεν σημαινει οτι χασαμε τον πολεμο καθε αρχη και δυσκολη νεες μαχες στον επομενο κυκλο!;)

Σισσυ πολυ ωραιο το μωρακι σου θα κανει παρεα με τον Αγιο Βασιλη μου στο χορο!:tongue:

Νατασουλα βλεπω μπηκες στα βαθια εμεις το ιπποφαες το παιρναμε σε χαπι ειχα δοκιμασει αποξηραμενο και δεν τρωγοτανε μπλιαχ!

Τα κοριτσια που συναστηθηκανε θα περασουνε τελεια, ζηλευουμε!!!

Κατερινακι ειδες ο δοκτωρ Γεωργια αμεσως σου εβγαλε πορισμα που στεναχωριοσουνα μια χαρα ειναι η ΑΜΗ σου!

Καλησπερα κοριτσια μολις γυρισα απο 4ωρο μαθημα στο πανεπιστημιο, αφου δεν του εσκασα μπουνια του καθηγητη που μου εβαλε κατω απο τη βαση στην εργασια σημαινει οτι αντεχω παντως αν στην επομενη δεν συμμορφωθει δεν το γλυτωνει το μπουκετο!:evil:

Ασπασουλα το οτι δεν πετυχε δεν σημαινει οτι χασαμε τον πολεμο καθε αρχη και δυσκολη νεες μαχες στον επομενο κυκλο!;)

Σισσυ πολυ ωραιο το μωρακι σου θα κανει παρεα με τον Αγιο Βασιλη μου στο χορο!:tongue:

Νατασουλα βλεπω μπηκες στα βαθια εμεις το ιπποφαες το παιρναμε σε χαπι ειχα δοκιμασει αποξηραμενο και δεν τρωγοτανε μπλιαχ!

Τα κοριτσια που συναστηθηκανε θα περασουνε τελεια, ζηλευουμε!!!

Κατερινακι ειδες ο δοκτωρ Γεωργια αμεσως σου εβγαλε πορισμα που στεναχωριοσουνα μια χαρα ειναι η ΑΜΗ σου!

Και αν γινει συνδιαστικα θα μας φερει ο αγιος βασιλης

Αυτο το μωρακι!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...