Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

Πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Ποιος είναι αυτός ο ενδοκρινολόγος να μην περάσουμε ούτε απ'έξω 🙄

Ούτε ο δικός μου ενδοκρινολόγος που είναι και φωνακλάς και νομίζεις θα σε αρχίσει στα χαστούκια δεν μου έχει μιλήσει έτσι.  Κι αν έχω θέματα, με το τσουβάλι γιατί είχα πέσει σε έναν κομπογιανίτη πιο μικρή και μου είχε φτάσει την TSH 0,3!

Όλα αυτά στα βρήκε από μία καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης; Νόμιζα αυτά είχες κάνει μόνο, άντε και καμιά TSH. Καλά τα glucophage, γενικά η μετφορμίνη (γιατί υπάρχει και σε άλλη μορφή) έχει κάποιες μελέτες που δείχνει πως βοηθάει στην ποιότητα ωαρίων και στην ρύθμιση του κύκλου αλλά κυρίως σε γυναίκες με πολυκυστικές, εκεί έχει επικεντρωθεί η μελέτη. Και τα δίνουν και σε περίπτωση πολυκυστικών εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη ή στον προ διαβήτη. Σιγά δεν είναι τίποτα αυτά. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως προέκυψαν, από 3 γιατρούς που δεν βρήκαν τίποτα στο πήγαινε για δωρεά? Δεν είναι κάπως κουλό? 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!

Κατερινακι βρηκες το καταλληλο τραγουδι!!!μπραβο σου!

sissaki τι κανεις??σε εχασα για λιγο!ποτε θα συγχρονιστουμε επιτελους??

Εvangelia πως εισαι σημερα?βρηκα και εναν πολυ καλο ομοιοπαθητικο στη Δραμα (το παραξενο θα ητανν να σου ελεγα οτι υπαρχει στην Ξανθη) διαλεξε και παρε οποιον γουσταρεις!

παπακι πως νιωθεις μετα το σαβουριασμα???

νεραιδουλα τι διαβαζεις με το τοσο παθος? λυσε μου την απορια!

Λια μου εριξα μια υπναρα χθες. αμα εξαιρεσεις το κωλοτηλ που εδω και μια βδομαδα χτυπαει καθε βραδυ στις 2.45. ή μας παιρνει τηλ ο Θεος ή εχει προβλημα η forthnet!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπα μου καλα έκανες κ ήπιες τα κρασακια σου..πάρε μια αγκαλια το Μωρακι σου κ ολα θα σου περάσουν!!!

Νατασουλα δούλευα χτες κ δεν κατάφερα να μπω πολυ.. Επιτέλους συγχρονιστηκαμε!!!

και συνεχιζω!!!astage παμε για τον επομενο μηνα δυνατα και κοιτα να το καψεις σημερα οπως και τα υπολοιπα κοριτσια που εχετε συναντηση. (ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ)

mar1981 σημερα πας να βρω το ιπποφαες. να γραφτει παρακαλω στην ιστορια η μερα που θα το βαλω στο στο στομα μου!!πες εδω αλλα κι αλλα βαζεις στο στομα σου το ιπποφαες σε πειραξε!!!

georgia με εχεις αφησει με το στομα ανοιχτο!εισαι Θεα κοπελα μου!!να σκισουν τα πτυχια τους λεμε οι γιατροι, τωρα!θα σε ταραξω στις ερωτησεις, ετοιμασου

και απο τις υπολοιπες κοπελιες που δεν αναφερομαι προσωπικα, εννοειται οτι περιμενω νεα!

sissaki επιτελους!!! πως εισαι?στο γυμναστηριο ησουν χθες? εισαι γυμναστρια? για να σε παρω να με κανεις κορμι!!!μεσω skype θα μου τα κανεις, τα εχω σκεφτει ολα

και απο τις υπολοιπες κοπελιες που δεν αναφερομαι προσωπικα, εννοειται οτι περιμενω νεα!

sissaki επιτελους!!! πως εισαι?στο γυμναστηριο ησουν χθες? εισαι γυμναστρια? για να σε παρω να με κανεις κορμι!!!μεσω skype θα μου τα κανεις, τα εχω σκεφτει ολα

Εγω δεν κανω γυμναστικη αλλα την πουλάω.. Ειμαι reception!!!

Τόσα χρονια στα γυμναστήρια τα ξερω ολα.. Οτι θες ρωτα με!!!

Διαφημίσεις

Έλα Σισσακι...

Ναι βρε όλα καλα

Άσε χθες μετά τα κρασιά που πήραμε απί την πεθερά μου τον μικρό μου λεει και το ωραίο ότι εσπασε λίγο το δοντακι του στο σχολείο!! Για να δω βρε του λέω,άσε μαμά μου λεει παίζαμε πόλεμο και τι έγινε του λέω εσύ έχασες δόντι τουλάχιστον ο άλλος έχει κανένα μαυρισμένο μάτι,ενα δόντι ενα αυτί κατιτίς βρε παιδί μου;Όχι ρε μαμά τίποτα έχασα...Το καταλάβαμε του λέω...Αντε πάλι από Δευτέρα οδοντίατρο.Μας έχουν παιδεψει πολύ αυτά τα δόντια του ρε γαμωτο...

Οπότε πάει και η περίοδος πανε κι όλα...Ευτυχως δηλαδή.

bKtop2.png8BRwp3.png

sissaki βρες το καλυτερο τροπο να μου πουλησεις γυμναστικη γιατι εδω πανω τους εχω αφησει μαλακες ολους. εχω παρει ανα διαστηματα ολα τα γυμναστηρια σβαρνα, πηγαινω 1 μηνα και φευγω γιατι βαριεμαι!μεχρι και γιογκα ειχα ξεκινησει και μονο που δεν επαιρνα μαξιλαρι για να κοιμαμαι.

Ασπα μου την σκεφτηκες τη μασελα??ειναι λιγο νωρις βεβαια ακομα αλλα εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου. παιδι ειναι μωρε, τι να το κανεις. αστο να σπασει κανενα ακομα και πηγαινε τον μια και καλη.

Έλα Σισσακι...

Ναι βρε όλα καλα

Άσε χθες μετά τα κρασιά που πήραμε απί την πεθερά μου τον μικρό μου λεει και το ωραίο ότι εσπασε λίγο το δοντακι του στο σχολείο!! Για να δω βρε του λέω,άσε μαμά μου λεει παίζαμε πόλεμο και τι έγινε του λέω εσύ έχασες δόντι τουλάχιστον ο άλλος έχει κανένα μαυρισμένο μάτι,ενα δόντι ενα αυτί κατιτίς βρε παιδί μου;Όχι ρε μαμά τίποτα έχασα...Το καταλάβαμε του λέω...Αντε πάλι από Δευτέρα οδοντίατρο.Μας έχουν παιδεψει πολύ αυτά τα δόντια του ρε γαμωτο...

Οπότε πάει και η περίοδος πανε κι όλα...Ευτυχως δηλαδή.

Αχ το μικρουλη μου!!

sissaki βρες το καλυτερο τροπο να μου πουλησεις γυμναστικη γιατι εδω πανω τους εχω αφησει μαλακες ολους. εχω παρει ανα διαστηματα ολα τα γυμναστηρια σβαρνα, πηγαινω 1 μηνα και φευγω γιατι βαριεμαι!μεχρι και γιογκα ειχα ξεκινησει και μονο που δεν επαιρνα μαξιλαρι για να κοιμαμαι.

Ασπα μου την σκεφτηκες τη μασελα??ειναι λιγο νωρις βεβαια ακομα αλλα εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου. παιδι ειναι μωρε, τι να το κανεις. αστο να σπασει κανενα ακομα και πηγαινε τον μια και καλη.

Α σ αυτο ειμαι πολυ καλη!! Θα σε κανω να πάρεις ετήσιο συμβόλαιο!!!!

Α σ αυτο ειμαι πολυ καλη!! Θα σε κανω να πάρεις ετήσιο συμβόλαιο!!!!

ή θα βαλεις καποιον να με αρπαζει απο το μαλλι και να με σερνει μεχρι το γυμναστηριο. κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον. παω να ετοιμαστω για να κανω τα ψωνια μου σαν καλη νοικοκυρουλα. και αμα βρω κανενα καλο παπουτσακι να μην το παρω μωρε?? πρεπει να παρω τα πανω μου!φιλακια:P

Διαφημίσεις

ή θα βαλεις καποιον να με αρπαζει απο το μαλλι και να με σερνει μεχρι το γυμναστηριο. κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον. παω να ετοιμαστω για να κανω τα ψωνια μου σαν καλη νοικοκυρουλα. και αμα βρω κανενα καλο παπουτσακι να μην το παρω μωρε?? πρεπει να παρω τα πανω μου!φιλακια:P

Εννοείται να το πάρεις!!!

Kαλημερα κοριτσαρες!

Ο πονοκεφαλος συνεχιζει ακαθεκτος συναχι τελος να ειναι καλα τα panadol cold n flu.Και ο λαιμος μου με παιδευει κι αυτος αλλα θελω πολυ να ερθω να σας δω γιαυτο θα το παλεψω...Η Λια εκανε εκανε και τα beaute της εγω ουτε τα μαλλια μου δεν ειχα κουραγιο να βαψω :(

Αλλα για να δειτε ποσο σας αγαπαω θα ερθω και με τα ασπρα τι να κανω...

georgia αν εριχνες την ιδεα του ολοημερου καφε νωριτερα θα το κανονιζαμε με την Μαρια γιατι δεν μπορει πιο αργα και θα ερχοταν η Λια μετα να μας βρει...Ελπιζω να το παλευα τοσες ωρες βεβαια ε...

Georgkat κι εσενα θελω να σε δω να σηκωθεις και να ερθεις αντε κλεινει μηνας μου ελειψες...

natasoula σε ευχαριστω για τον ομοιοπαθητικο αλλα λιγο δυσκολο βρε κοριτσακι μου να τρεχω στη Δραμα μια χαρα ομοιοπαθητικους εχει κι εδω και γλιτωνω και τις βενζινες ;)

astage πολυ καλη ιδεα το κρασακι ανασκουμπωνομαστε για τον επομενο μηνα :P

Sissy,tinkerbell,s_maria,mina-ni,mar1981,Skybeam,tina,Stardustmg,maria_v,Λια,παπακι σας φιλω!

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Σαββατιατικο shopping therapy στην Ξανθη...Ποσα χρονια εχω να το κανω...Θα κατεβεις παζαρι?:( Με εφαγε η ξενιτια :tongue:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...