Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εμείς δουλεύουμε στην ίδια δουλειά και ήδη μας έχουν κάνει μείωση μισθού και τον Σεπτέμβρη άλλη. Δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει, αλλά επειδή το θέλουμε πάρα πολύ το νινι συνεχίζουμε να το προσπαθούμε.

καλα κανετε εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου κ αυτος απο μισθο αστα βραστα περιμενουμε να ανανωρηστη κ το μεταπτυχιακο του μηπως ανεβη λιγο αλλα δεν πτοουμαστε κ με 1 μισθο την βγαζουμε κ λεμε κ δοξα τον Θεο που εχουμε κ τρωμε ακομα κ αναμενουμε το μπεμπε μας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανετε εμενα δουλευει μονο ο αντρας μου κ αυτος απο μισθο αστα βραστα περιμενουμε να ανανωρηστη κ το μεταπτυχιακο του μηπως ανεβη λιγο αλλα δεν πτοουμαστε κ με 1 μισθο την βγαζουμε κ λεμε κ δοξα τον Θεο που εχουμε κ τρωμε ακομα κ αναμενουμε το μπεμπε μας

Παρομοίως

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Κουκλες μου το 13αρακι δειχνει να τα παει περιφημα!! Φτου, φτου! Εγινε 17 σημερα και τα μεσανυχτα εχουμε πρεγκνυλ. Δευτερα μεσημερι παμε για το θαυμα!! Μακαρι, Παναγια μου, να ΄χουμε ολες εναν Δεκαπενταυγουστο φουσκωτο κι ελπιδοφορο!! Ευχομαι να παν ολα για ολες μας καλα, στη σειρα θα τις εχουμε τις χοριακες!:)

Αντε, απο Δευτερα αλλαξτε μου θεση στη λιστα! Ολο και πιο μεγαλη παρεα γινομαστε!

Γεωργία μου, σ' έχω πετύχει σ' άλλο τόπικ κι ήθελα να σου ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία! Η επιμονή δικαιώνεται. Είμαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Και μη μασάς με την ηλικία. Τόσο ήταν και η Κάρλα Μπρούνι, όταν έμεινε έγκυος! :P Για να μην μνημονεύσω την άλλη θεά, την Μπελούτσι, που έμεινε έγκυος στα 45...

Καλα, anna-hope (και τι ωραιο ονομα που διαλεξες!), τωρα με ανεβασες στο Πανθεον! Τι να λεμε τωρα, Καρλα, Μονικα, γυναικαρα νιωθω με τις συνομιλικες μου!!! Ευχαριστω, ευχαριστω (και πιο πολυ για τις ευχες κοριτσι μου, καθε θετικη σκεψη ειναι κι ενα χαμογελο στα χειλη μας, και το εχουμε τοσο αναγκη!)

Ουαου, παω να κουρδισω τον αντρα μου....

όλα πήγαν καλά..όχι δεν πόνεσα καθόλου..

ευχαριστώ επίσης!!!!!:P:p:p:p

Μπράβο κορίτσι μου, τώρα χαλαρά και άσε τη φύση να κάνει την δουλειά της, μην το σκαλίζεις με τους υπερήχους. Ούτε εμένα μου είχε κάνει, είναι καθαρά θέμα γιατρού. Καλά αποτελέσματα να έχεις!1

Κουκλες μου το 13αρακι δειχνει να τα παει περιφημα!! Φτου, φτου! Εγινε 17 σημερα και τα μεσανυχτα εχουμε πρεγκνυλ. Δευτερα μεσημερι παμε για το θαυμα!! Μακαρι, Παναγια μου, να ΄χουμε ολες εναν Δεκαπενταυγουστο φουσκωτο κι ελπιδοφορο!! Ευχομαι να παν ολα για ολες μας καλα, στη σειρα θα τις εχουμε τις χοριακες!:)

Αντε, απο Δευτερα αλλαξτε μου θεση στη λιστα! Ολο και πιο μεγαλη παρεα γινομαστε!

Μπράβο και σε σένα κορίτσι, όλα καλά πάνε λοιπόν!!! ΑΝτε να παίρνουμε και εμείς σειρά!!!!! Θετικές χοριακές θέλουμε για να πάρουμε κουράγιο!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσι μου, τώρα χαλαρά και άσε τη φύση να κάνει την δουλειά της, μην το σκαλίζεις με τους υπερήχους. Ούτε εμένα μου είχε κάνει, είναι καθαρά θέμα γιατρού. Καλά αποτελέσματα να έχεις!1

Ευχαριστώ!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράβο και σε σένα κορίτσι, όλα καλά πάνε λοιπόν!!! ΑΝτε να παίρνουμε και εμείς σειρά!!!!! Θετικές χοριακές θέλουμε για να πάρουμε κουράγιο!!

κοριτσι εσυ κανα νεο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια τι κάνετε? Μου λείψατε!!!

tinkerbell πολύ πολύ καλή επιτυχία, και με μια τεράστια χοριακή.

Άντε κορίτσια να αρχίσουν να αδειάζουν σιγά σιγά οι λίστες και όλες να περιμένουμε μωράκια :)

Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συχνά, σας παρακολουθώ και αγωνιώ μαζί σας.

Σας στέλνω λοιπόν άφθονη μπεμπεδόσκονη κι εύχομαι να σας "κολλήσω"!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Άντε κορίτσια να αρχίσουν να αδειάζουν σιγά σιγά οι λίστες και όλες να περιμένουμε μωράκια :)

Ευχαριστώ...στείλε μπεμπεδόσκονη!!!!

πως πάει το μπεμπε????

1533345xcnw09g7xt.gif

Ευχαριστούμε πολύ!!!

κοριτσι εσυ κανα νεο?

Τίποτα, την Τρίτη περιμένω αλλά από σήμερα ήδη άρχισα να πονάω... Καλά αποτελέσματα και μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι!!!!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Τίποτα, την Τρίτη περιμένω αλλά από σήμερα ήδη άρχισα να πονάω... Καλά αποτελέσματα και μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι!!!!!!

ευχαριστω πολυ .

το οτι πονας δεν σημαινει κατι το εχουμε ξανα πει αυτο μια χαρα ευχαριστα νεα θα μας πεις ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ευχαριστώ...στείλε μπεμπεδόσκονη!!!!

πως πάει το μπεμπε????

Ελπίζω καλά! Το είδαμε πριν 10 μέρες περίπου και είδαμε και την καρδούλα του να πάλλεται...δεν την ακούσαμε γιατί ότι είχε δημιουργηθεί ... οπότε περιμένω με ανυπομονησία να περάσουν άλλες 10 μέρες να το ξαναδώ... και να βεβαιωθώ ότι είναι καλά...

Σήμερα πήγα στην αγία Άννα κι άναψα ένα κεράκι και για εσάς. Πιστεύω ότι με τόσες προσευχές θα έρθουν τα μπεμπάκια!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

απο ενα κουβα στην καθεμια ριξε κ με πολυ αγαπη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ελπίζω καλά! Το είδαμε πριν 10 μέρες περίπου και είδαμε και την καρδούλα του να πάλλεται...δεν την ακούσαμε γιατί ότι είχε δημιουργηθεί ... οπότε περιμένω με ανυπομονησία να περάσουν άλλες 10 μέρες να το ξαναδώ... και να βεβαιωθώ ότι είναι καλά...

Σήμερα πήγα στην αγία Άννα κι άναψα ένα κεράκι και για εσάς. Πιστεύω ότι με τόσες προσευχές θα έρθουν τα μπεμπάκια!!!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!:P:p:p

μια χαρα θα είναι ...θα περιμένουμε νέα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!

Εγώ αδιαθέτησα κανονικά και με το νόμο!!!!!Και πάλι όμως λέω δεν πειράζει και κοιτάω μπροστά,Που θα πάει στο χέρι του είναι?:evil:Το δικό μου θα γίνει στο τέλος......

Νεραιδάκι μου εύχομαι πετύχατε τον στόχο σας και να χαμογελάσετε σε 14 μέρες και μαζί με εσάς και εμείς όλες:P:p:p:p

Μαρία μου μη σε αγχώνουν καθόλου οι πόνοι.Να σκεφτεις ότι εγώ δεν είχα καθόλου άρα δεν είναι κριτήριο.αλάρωσε και περίμενε.Μακάρι να πάνε όλα καλά:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...