Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Βαλτε ποια δεν θα βαλει τα περισσοτερα κιλα...Εχετε σιγουρακι!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:pτελειο!!!πεθανα στο γελιο!!!αμα βαλεις ομως σε εσκισα!!!πανω σου θα πονταρω, κανονισε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι καλε να κοψει την πορτα τι του φταιει η πορτα?

γιατι τον ενοχλει που δεν χωραει το καλωδιο απο κατω!!!!ναι λοιπον κυκλοφορουμε με ζουρλομανδυα στο σπιτι..

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:pτελειο!!!πεθανα στο γελιο!!!αμα βαλεις ομως σε εσκισα!!!πανω σου θα πονταρω, κανονισε!

Σιγουρακι σου λεω πονταρετε αφοβα θα κονομησουμε λεφτα!

Αφου οταν γεννηθηκα ημουν 2200 ακουω για μωρα 4 κιλα και λεω εγω ημουν μιση απο αυτο :D

Αφου οταν γεννηθηκα ημουν 2200 ακουω για μωρα 4 κιλα και λεω εγω ημουν μιση απο αυτο :D

μια και μιλαμε για φαι ας φαω λιγο κεικ!!να σου στειλω κανενα κομματακι????

2200??????τι μικρο καλε!!!!ποντικακι!::D

Διαφημίσεις

Αυτο και αν ειναι τυχη θα εισαι η μοναδικη εγκυος που θα τρωει το καταπετασμα και δεν θα παχαινει!;)

μια και μιλαμε για φαι ας φαω λιγο κεικ!!να σου στειλω κανενα κομματακι????

2200??????τι μικρο καλε!!!!ποντικακι!::D

Βασικα πεθυμησα προφιτερολ απο Νικολαιδη που εχει και φουντουκια μεσα ολοκληρα...Πωπω λιωνω...

Αυτο και αν ειναι τυχη θα εισαι η μοναδικη εγκυος που θα τρωει το καταπετασμα και δεν θα παχαινει!;)

Δεν μπορει καποια στιγμη θα μου κατσει θα γινω σαν την Σασα την παπια της Γεωργιας και μετα δεν θα τα χανω με τιποτα :D

Διαφημίσεις

άσπα μου, ελπίζω να είναι μόνο καφετάκι και να έχει ήδη σταματήσει....

κορίτσια εγώ θα πρέπει να προσέχω πολύ πολύ να μην βάλω γιατί βάζω πολλά κιλά...όχι πως δεν τρώω αλλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

άσπα μου, ελπίζω να είναι μόνο καφετάκι και να έχει ήδη σταματήσει....

κορίτσια εγώ θα πρέπει να προσέχω πολύ πολύ να μην βάλω γιατί βάζω πολλά κιλά...όχι πως δεν τρώω αλλά...

Νεραιδακι μου ας ερθει το σπορακι κι ας γινω και 100 κιλα :tongue:

Evangelia να φας απο ενα καινουριο που ανοιξε, παραδιπλα απο τον Παπαπαρασκευα, ακριβως στη γωνια!!ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!!!κανει μια σοκολατα θεικη!!!παιρνω οικογενειακη συσκευασια και το τρωμε σε 1 μερα μεσα και πολυ σου λεω!ΤΕΛΕΙΟ!!

κοριτσια δεν γαμ...ται, ας βαλουμε και 100 κιλα!!!!

Νεραιδακι μου ας ερθει το σπορακι κι ας γινω και 100 κιλα :tongue:

θα έρθει σύντομα αλλά θα πρέπει να προσέχουμε όχι για τα κιλά..αυτά δεν με νοιάζουν αλλά για την υγεία του μωρού..δεν κάνει να βάζουμε πολλά κιλά...

είδες ο γιατρός τι είπε στο παπάκι για 100 γρ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...