Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια αύριο κατα τις 5 είναι καλά? Έστειλα μήνυμα και στη Γεωργία και περιμένω απάντηση. Πείτε μου να ξέρω τι να κάνω...............

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

mar1981 δεν εκανα σεξ γιατι ακομα εχω περιοδο( οχι πολυ ομως, να ανησυχω??γιατι ειμαι ακομα στην 3η μερα και το αιμα εξαφανιστηκε.καφετια εμειναν). ξεκουραζομαι ακομα απο τις προηγουμενες μερες!!

Evangelia ποσο χαιρομαι που εισαι δικια μου!!αμα βρεθουμε να παμε σιγουρα για φαι!!και μετα για ποτα!!

παπακι τι κανεις εσυ??φαε τωρα που μπορεις!!!!!!!!η αδερφη μου εβαλε απο 30 κιλα και στις 3 εγκυμοσυνες και δεν επαθε τιποτα!!

Διαφημίσεις

mar1981 δεν εκανα σεξ γιατι ακομα εχω περιοδο( οχι πολυ ομως, να ανησυχω??γιατι ειμαι ακομα στην 3η μερα και το αιμα εξαφανιστηκε.καφετια εμειναν). ξεκουραζομαι ακομα απο τις προηγουμενες μερες!!

Evangelia ποσο χαιρομαι που εισαι δικια μου!!αμα βρεθουμε να παμε σιγουρα για φαι!!και μετα για ποτα!!

παπακι τι κανεις εσυ??φαε τωρα που μπορεις!!!!!!!!η αδερφη μου εβαλε απο 30 κιλα και στις 3 εγκυμοσυνες και δεν επαθε τιποτα!!

μαρη αμα βαλω 30 κιλα ειμαι 65+30= 95 κιλα μοσχαρα θα γινω ουτε στην καρεκλα δεν θα χωραω να κατσω χαχαχα!! δεν θελω τοσα πολλα κινουμενος μπογος θα ειμαι χαχαχ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νατασούλα χαμηλώνεις τα φώτα, βάζεις ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και παίρνεις μια καρέκλα. Κάθεσαι στο μαξιλάρι με την καρέκλα φάτσα και ακουμπάς το κεφάλι σου στο κάθισμα της καρέκλας χαλαρώνοντας τον αυχένα. Εννοείται ότι κρατάς με τα χέρια σου απλωμένα το κάθισμα σαν να το αγκαλιάζεις, ή στηρίζεις το μέτωπο. Όπως σε βολεύει για να χαλαρώσει το κεφάλι και ο αυχένας.

Βαθιές εισπνοές από μύτη και εκπνοή από στόμα, να γεμίζει η κοιλιά σου με αέρα.

Βάλε και αυτό να παίζει.

Το χρησιμοποιώ σε διαλογισμό. Αν σου αρέσει θα σου πω από πού να το κατεβάσεις. Είναι ολόκληρο 1 ώρα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

μαρη αμα βαλω 30 κιλα ειμαι 65+30= 95 κιλα μοσχαρα θα γινω ουτε στην καρεκλα δεν θα χωραω να κατσω χαχαχα!! δεν θελω τοσα πολλα κινουμενος μπογος θα ειμαι χαχαχ

δεν ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να δεις πως θα εισαι 95 κιλα ωστε να ξερεις να μην ξαναφτασεις ποτε???(εξαιρουνται οι εγκυμοσυνες φυσικα!)

δεν ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να δεις πως θα εισαι 95 κιλα ωστε να ξερεις να μην ξαναφτασεις ποτε???(εξαιρουνται οι εγκυμοσυνες φυσικα!)

ηηηηηηηη μαρηηηη!!!! εδω 70 κιλα εφτασα κ :evil::evil::evil::evil::evil: εγινα οτι θα βαλω θα βαλω κιλα χαλαλη ομως .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νατασούλα χαμηλώνεις τα φώτα, βάζεις ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και παίρνεις μια καρέκλα. Κάθεσαι στο μαξιλάρι με την καρέκλα φάτσα και ακουμπάς το κεφάλι σου στο κάθισμα της καρέκλας χαλαρώνοντας τον αυχένα. Εννοείται ότι κρατάς με τα χέρια σου απλωμένα το κάθισμα σαν να το αγκαλιάζεις, ή στηρίζεις το μέτωπο. Όπως σε βολεύει για να χαλαρώσει το κεφάλι και ο αυχένας.

Βάλε και αυτό να παίζει.

Το χρησιμοποιώ σε διαλογισμό. Αν σου αρέσει θα σου πω από πού να το κατεβάσεις. Είναι ολόκληρο 1 ώρα.

Θελω κι εγω...Πρεπει να επικοινωνησω με το συμπαν γιατι εχουμε χασει ο ενας τα ιχνη του αλλου!

Διαφημίσεις

Βάλε και αυτό να παίζει.

τρελοκομειο Λια και μονο που ακουσα τη μουσικη χαλαρωσα....και εκει που χαλαρωνα ακουγεται μια φωνη απο μεσα : "μωρο μου μπορεις να ερθεις λιγο????" "θελω να κρατας την ηλεκτρικη σκουπα για να κοψω την πορτα του υπνοδωματιου!!!" ναι καλα ακουσατε!!

δεν χρειαζεται να μου το στειλεις, θα το παιζω κατευθειαν απο το you tube.

ηηηηηηηη μαρηηηη!!!! εδω 70 κιλα εφτασα κ :evil::evil::evil::evil::evil: εγινα οτι θα βαλω θα βαλω κιλα χαλαλη ομως .

χαλαλι κοριτσι δεν λες τιποτα!!!:P:p:p:p:p παντα τετοια να εχουμε!!!θελετε να ξεκινησουμε στοιχηματα???ποια θα βαζει τα περισσοτερα κιλα στις εγκυμοσυνες

χαλαλι κοριτσι δεν λες τιποτα!!!:P:p:p:p:p παντα τετοια να εχουμε!!!θελετε να ξεκινησουμε στοιχηματα???ποια θα βαζει τα περισσοτερα κιλα στις εγκυμοσυνες

Βαλτε ποια δεν θα βαλει τα περισσοτερα κιλα...Εχετε σιγουρακι!

τρελοκομειο Λια και μονο που ακουσα τη μουσικη χαλαρωσα....και εκει που χαλαρωνα ακουγεται μια φωνη απο μεσα : "μωρο μου μπορεις να ερθεις λιγο????" "θελω να κρατας την ηλεκτρικη σκουπα για να κοψω την πορτα του υπνοδωματιου!!!" ναι καλα ακουσατε!!

δεν χρειαζεται να μου το στειλεις, θα το παιζω κατευθειαν απο το you tube.

Γιατι καλε να κοψει την πορτα τι του φταιει η πορτα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...