Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια η Γεωργία που είναι?????

ναι τα χαμομύλια τα σταμάτησα και εγώ..στον επόμενο τώρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου ήρθα κ εγω..

Ευαγγελία ου αυτο με το ενδομητριο και τα κιλά δεν ισχύει.. Ειμαι 49 κιλα και το ενδομητριο ειναι πολυ παχύ.καλυτερα να πας σε έναν ομοιοπαθητικο.. Και εγω σκέφτομαι να επισκεφθώ!

Maria v πολυ όμορφα τα νέα σου.. Τα διδυμακια ετοιμάζονται!!!

Κατερινακι μου αφου οι ορμονικές ειναι να μια χαρα μη δίνεις σημασία σε τίποτα.. Πιεσ τα ουισκια σου και cool!!!

Παπακιι η Μαμα σου ειναι σούπερ!! Αχ τι κάνει για το εγγόνι..

Ασπασακι περιμένουμε απο εσένα το καλο... Μην αργεις!!

Νατασουλα κ μαριεττα αν έχετε να μας προτείνετε κανένα καινούργιο κοκτέιλ.. Να μας πείτε!!

Λια μου 19 τεστακια;;; Με ξεπερασες....

Νεραιδουλα μου τέλος τα χαμομηλια.. Τωρα στην αναμονη!!!

Κύπρια τι καιρό κάνει εκεί κάτω?

Την Γεωργία θα την πάρω σε καμιά ωρίτσα τηλέφωνο. Τώρα είμαι με τη βαφή στο κεφάλι. Καίω εγκεφαλικά κύταρα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κύπρια τι καιρό κάνει εκεί κάτω?

Την Γεωργία θα την πάρω σε καμιά ωρίτσα τηλέφωνο. Τώρα είμαι με τη βαφή στο κεφάλι. Καίω εγκεφαλικά κύταρα.

άλλαξε σήμερα λίγο ο καιρός..έβρεξε κι όλας...καλά εγώ τώρα παγώνω...

έκανα και το τσάι μου να ζεσταθώ λίγο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπερα κουκλες! Μολις τελειωσα τη γενικη σπιτιου και ειμαι πτωμα!

Ευαγγελιτσα μου το σιγουρο ειναι οτι τα κιλα σου δεν εχουν καμια σχεση με το ενδομητριο οπως ειπε και η Λια το θεμα ειναι να εισαι υγιεις και επειδη δεν θυμαμαι εχεις κανει γενικη αιματος να δεις αν σου λειπει κατι? Για την αποφαση να πας σε ομοιοπαθητικο συμφωνω απολυτα ειναι ο μονος που μπορει να σε βοηθησει στο ενδομητριο χωρις να εχεις επιπτωσεις σε αλλα θεματα, μην στεναχωριεσαι καθολου πλεον υπαρχουν λυσεις για ολα αρκει να το πιστευουμε και να το ψαχνουμε!

Κατερινακι μου ομορφο γιατι σε πηρε απο κατω εσυ δεν μου ειπες για το ζευγαρι που ειχε αζωοσπερμια και εμεινε εγκυος φυσιολογικα? Ενας αριθμος ειναι και τιποτε αλλο! Θα μεινεις εγκυος αμεσως πιστεψε το! Μου φαινεται οτι θες μια γυρα ρακομελα να σου φτιαξουμε το κεφι!;)

Ασπασουλα τι θα γινει θα εχεις τουρλα την κοιλια και θα λες επαθα τυμπανισμο?:shock:Θα μας σκασεις μου φαινεται!

Σισσακι περιμενω να ερθει ο συζυγος αυριο και μετα ξεκιναμε το ντομπαρισμα!:tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσια!!!να μαι και γω!!!Λια τι φτιανς??????τα εκαψες ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα????κοιτα μην βγαλεις και κανενα νυχι. ρεκτιφιε ειπαμε να κανεις, οχι να σε τρεχουμε στα νοσοκομεια!

Sissaki μια ειναι η συνταγη : ιπποφαες. πετα και καμια γυρη σε κανενα φαι μεσα για νοστιμια!!(μια δεν πιανει το knorr μπροστα στη γυρη!!)

mar1981 ελα να κανεις και το δικο μου σπιτακι!!!ηθελα τοσο πολυ να το κανω σημερα αλλα βαριεμαι τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!θελω να σαπισω στον καναπε!!!!!! απο αυριο λεω, μην παθω και καμια υπερκοπωση η γυναικα!!

tinker αληθεια εχει κρυο κατα κει???

πειτε και καμια τεχνικη να διωξω την συσσωρευμενη ενταση....μονο μη μου πειτε σεξ!!!!ας ξεκουραστω και λιγο η γυναικα....

Τρωω συνεχεια κοριτσακι μου δεν βαζω κιλα τι να κανω?Μου ετυχε κι αυτο το ατιμο το κρυωμα και με αποτελειωσε.Και να φανταστεις πηγα με φουλ makeup αλλα δεν του ξεφευγει τιποτα...

Τελοσπαντων εχει ο Θεος θα ψαχτω για ομοιοπαθητικο εχουμε καιρο μεχρι τον Ιανουαριο!

maria_v μπραβο κοριτσακι μου τωρα διαβασα τα νεα σου πολυ χαρηκα!Ευχομαι τα φετινα Χριστουγεννα να σου φερουν δωρο τα διδυμακια σου!

εσενα κοριτσι σου εχω μια διατροφη για να βαλεις κιλακια...τα καλυτερα θα τρως και σε λιγες μερες θα σε εχω στρωσει!!!δεν ειναι τιποτα, ενα προφιτερολ την ημερα θα τρως(οικογενειακο εννοειται)

Kοριτσια μου σας ευχαριστω!

Οι εξετασεις μου ηταν μια χαρα δεν εχω τιποτα.Ο γιατρος λεει πως η χοληστερολη ειναι απαραιτητη για την οιστραδιολη και την προγεστερονη που βοηθουν την προετοιμασια της ωορρηξιας και του ενδομητριου γιαυτο επιμενει τοσο στα κιλα.

Συμφωνησε ομως μαζι μου παρολο που ειναι σε αντιπαλα στρατοπεδα να δω καποιον ομοιοπαθητικο...

Να συνελθω λιγο απο την ιωση και θα το ψαξω.

Πειτε μου τι θα κανονισετε για αυριο μπορει να ερθω για λιγο και να φυγω!

Kοριτσια μου σας ευχαριστω!

Οι εξετασεις μου ηταν μια χαρα δεν εχω τιποτα.Ο γιατρος λεει πως η χοληστερολη ειναι απαραιτητη για την οιστραδιολη και την προγεστερονη που βοηθουν την προετοιμασια της ωορρηξιας και του ενδομητριου γιαυτο επιμενει τοσο στα κιλα.

Συμφωνησε ομως μαζι μου παρολο που ειναι σε αντιπαλα στρατοπεδα να δω καποιον ομοιοπαθητικο...

Να συνελθω λιγο απο την ιωση και θα το ψαξω.

Πειτε μου τι θα κανονισετε για αυριο μπορει να ερθω για λιγο και να φυγω!

αχ εγω θα σας δω την νεα χρονια που θα αρχιζω να βγαινω .

επισης στειλεμου κοπελια σε πμ την δ/νση σου.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εσενα κοριτσι σου εχω μια διατροφη για να βαλεις κιλακια...τα καλυτερα θα τρως και σε λιγες μερες θα σε εχω στρωσει!!!δεν ειναι τιποτα, ενα προφιτερολ την ημερα θα τρως(οικογενειακο εννοειται)

Δεν με εχεις δει να τρωω φιλεναδα...Ρωτα το παπακι την Λια την Κατερινα και την Γεωργια γιατι κι αυτες δεν με πιστευανε αλλα τις διεψευσα και με το παραπανω...Θα παρω κι εγω τις pregnacare conception θα παιρνω και το ιπποφαες και την γυρη και μετα θα γινω αστροναυτης :tongue:

Νατασουλα απο τεχνικες ενα σωρο χαλαρωτικο μπανιο, μουσικη με ο,τι χορευτικα βγαλει το κεφαλι σου, δυναμικα κοκτειλ (εσυ επιτρεπεται ο αντρας οχι), σεξ ειπες οτι εκανες, μπορεις ομως να το επαναλαβεις!:tongue: ελπιζω να βοηθησα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...