Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, μπαίνω λίγο βιαστικά να σας πω τα νέα μου και θα τα πούμε αναλυτικά το βράδυ.

Πήγαμε χθες για τον πρώτο υπέρηχο, ενδομήτριο 9, έχω 3 μεγάλα και 5 μικρά από την μια, και 2 μεγάλα και 3 μικρά από την άλλη. Έκανα και αιματολογικές, σήμερα ξεκίνησα και την 2ην ένεση, τον ανταγωνιστή και μου μείωσε την δόση της gonal. Αυτό με την μείωση είναι λέει καλό γιατί ο οργανισμός μου από μόνος του παράγει καλή ποσότητα από αυτή την ορμόνη, οπότε θέλουμε λιγότερο φάρμακο, τι να πω. Επίσης μου είπε αυτό που μου είπε η Γεωργία, επαφές κάθε δύο μέρες τώρα, και αν δεν μπορώ εγώ γιατί ήδη έχω κάτι ενοχλήσεις, μόνος του και θα μας πει από πότε να αρχίσει την αποχή 3ων ημερών για να δώσει.

Αύριο θα πάω να με ξαναδεί στις 11, σε κανένα μισάωρο θα έχω τελειώσει, οπότε κορίτσια μου και καμιά ωρίτσα να φτάσω κέντρο και να παρκάρω, αν αύριο βρεθείτε νωρίς θα μπορέσω να έρθω για καφεδάκι!!!!!! Έχετε πει ώρα?

Ασπα και Μαρία ελπίζω να ακούσουμε ευχάριστα!!!!!

Κορίτσια που θα πάτε σήμερα στο γιατρό περιμένουμε νέα!!

Φιλιά σε όλες, τα λέμε το βράδυ.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria v τέλεια και πολλά τα αυγουλάκια σου, άντε διδυμάκια ευχομαι!!

τα αλλα κοριτσάκια της εξωσωματικής πότε έχετε αυγουλομέτρηση?

κατερινακι μου τι είναι η ΑΜΗ? ο γιατρός είπε να μην ανυσηχεις βρε κοριτσάκι μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια, μπαίνω λίγο βιαστικά να σας πω τα νέα μου και θα τα πούμε αναλυτικά το βράδυ.

Πήγαμε χθες για τον πρώτο υπέρηχο, ενδομήτριο 9, έχω 3 μεγάλα και 5 μικρά από την μια, και 2 μεγάλα και 3 μικρά από την άλλη. Έκανα και αιματολογικές, σήμερα ξεκίνησα και την 2ην ένεση, τον ανταγωνιστή και μου μείωσε την δόση της gonal. Αυτό με την μείωση είναι λέει καλό γιατί ο οργανισμός μου από μόνος του παράγει καλή ποσότητα από αυτή την ορμόνη, οπότε θέλουμε λιγότερο φάρμακο, τι να πω. Επίσης μου είπε αυτό που μου είπε η Γεωργία, επαφές κάθε δύο μέρες τώρα, και αν δεν μπορώ εγώ γιατί ήδη έχω κάτι ενοχλήσεις, μόνος του και θα μας πει από πότε να αρχίσει την αποχή 3ων ημερών για να δώσει.

Αύριο θα πάω να με ξαναδεί στις 11, σε κανένα μισάωρο θα έχω τελειώσει, οπότε κορίτσια μου και καμιά ωρίτσα να φτάσω κέντρο και να παρκάρω, αν αύριο βρεθείτε νωρίς θα μπορέσω να έρθω για καφεδάκι!!!!!! Έχετε πει ώρα?

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! μπραβο Μαρακι μουυυυυυυυυυ!! μπραβο!! εγω αυριο εχω υπερηχο!! θα μπω να σας πω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσακια!

Κατερινακι η ΑΜΗ απο μονη της δεν λεει τιποτα συζυτησε το με το γιατρο σου να σου εξηγησει μην στεναχωριεσαι εξαλου θα μεινεις αμεσως εγκυος μην το σκεφτεσαι!

Μαρια Σταρ να κανονισουμε αυτη την εβδομαδα να βρεθουμε εννοειται, μου λειψατε, που ειναι το Λολιτακι να μας πει σε τι φαση βρισκεται.

Ευαγγελια μου περαστικα σου γλυκουλα να τρως και να ντυνεσαι καλα που θα παει ιωση ειναι θα περασει!

Νατασουλα τι κριμα που δεν μενουμε κοντα να βλεπομασταν και να ανταλλαζαμε πρωτοκολλα, πολυ σε κανω κεφι εισαι απιστευτη!!!

Ασπασουλα που εισαι να μας πεις τα ευχαριστα να ουρλιαξουμε!

Μαρακι ν καταπληκτικα τα νεα σου μια χαρα ωαριακια εκανες και οσο για τα φαρμακα ο γιατρος σου ξερει ποσο πρεπει να παρεις οποτε σουπερ διδυμομανα θα γινεις!!!

μαράκι μου . τελεια τα νέα σου....!!!!περιμένουμε λεπτιμέρεις το βράδυ!!!!

κατερίνα μου πόση είναι δλδ??αν ο γιατρός είπε είναι μια χαρά τότε είναι μια χαρά.....

άσπα ποου είσαι???

κοπελτίστες μου όλα καλα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κι εγω καλε λυσσαρες,

Κατι επαθε το κωλοιντερνετ στο σπιτι και επρεπε να ερθω στην δουλεια για να γραψω.

Λοιπον η ρουφιανα δεν ηρθε ακομη αλλα εξαλλου σημερα ειναι και η τελευταια μερα που περιμενω αλλα θα την αφησω να περασει ολη και ειπαμε αν δεν... μεχρι την Κυριακη τοτε θα κανω τεστ και την Δευτερα χοριακη.Φοβαμαι μηπως τα χαπια που πηρα για την παραγωγη περισσοτερων ωαριων μου την καθυστερουν γιατι και πριν απο 1,5 χρονο που ειχα παρει ασχετα που ειχα ενδομητριωση και τσαμπα τα ειχα παρει 3 μηνες, μου ειχαν κανει τον κυκλο απο 26αρη 32αρη οποτε σημερα ειμαι στην 29η μερα γι'αυτο λεω να περιμενω.

Εξαλλου και το τεστ που εχω ειναι το ψηφιακο για να μην εχω αγχος με τιποτα αχνες γραμμες και τετοια και επειδη ειναι και ακριβο λεω να μην το χαραμισω ακομα.

Αυτα απο μενα.Αν εχω νεοτερα (που το απευχομαι)μεχρι τις 9 που θα ειμαι στο φροντιστηριο θα σας πω.

Παντως εγω πηγα και το αναψα και το κερακι μου σημερα και εκανα και μια προσευχουλα για μενα και για σας τσουπρες μακαρι να μας πανε ολα καλα...

bKtop2.png8BRwp3.png

αχ ασπασούλα εύχομαι να μετράς ήδη καθυστέρηση και να μην σε επηρέασαν τα φάρμακα αυτή τη φορά, θα μας σκάσεις τελικά και εσύ όπως το παπάκι μέχρι να κάνεις τέστ.....δεν πειράζει βρε θα σε συγχωρέσουμε μόλις μας πεις τα ευχάριστα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

astage ετοιμασου!!δεν θα ερθει!!!!και αμα ερθει που δεν το θελουμε, θα την διωξουμε πισω.

mar1981 που θα παει, θα βρεθουμε!!ελπιζω να βρεθουμε και ολες μαζι γιατι κατι μου λεει οτι θα δωσουμε ρεσιταλ μαλακιας....με ολο το θαρρος ετσι!!!

αμη 1,43!!!!!! η αμη νατασσουλα δειχνει τις αποθηκες των ωαριων που παραγει μια γυναικα... το 1,43 δεν ειναι υπογονιμοτητα αλλα χαμηλη γονιμοτητα!!! βεβαια πρεπει να την συγκρινουμε μαζι με τις αλλες ορμονολογικες οι οποιες εχουν βγει αριστες!! αυτη η ρημαδα δεν μπορουσε να βγει λιγο μεγαλυτερη????? ο γιατρος βεβαια μου λεει πως ετσι αρχικα αποκλεισαμε 100% την περιπτωση πολυκυστικων...ααα τί καλα!!!! μας υποχρεωσε βρε!!!! ε ρε κατι νευρα που εχω...παω για καφε με τα φιλαρακια μου να πια ενα διπλο ουισκι να στανιαρω η γυναικα!!

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εδω ειμαι κι εγω καλε λυσσαρες,

Κατι επαθε το κωλοιντερνετ στο σπιτι και επρεπε να ερθω στην δουλεια για να γραψω.

Λοιπον η ρουφιανα δεν ηρθε ακομη αλλα εξαλλου σημερα ειναι και η τελευταια μερα που περιμενω αλλα θα την αφησω να περασει ολη και ειπαμε αν δεν... μεχρι την Κυριακη τοτε θα κανω τεστ και την Δευτερα χοριακη.Φοβαμαι μηπως τα χαπια που πηρα για την παραγωγη περισσοτερων ωαριων μου την καθυστερουν γιατι και πριν απο 1,5 χρονο που ειχα παρει ασχετα που ειχα ενδομητριωση και τσαμπα τα ειχα παρει 3 μηνες, μου ειχαν κανει τον κυκλο απο 26αρη 32αρη οποτε σημερα ειμαι στην 29η μερα γι'αυτο λεω να περιμενω.

Εξαλλου και το τεστ που εχω ειναι το ψηφιακο για να μην εχω αγχος με τιποτα αχνες γραμμες και τετοια και επειδη ειναι και ακριβο λεω να μην το χαραμισω ακομα.

Αυτα απο μενα.Αν εχω νεοτερα (που το απευχομαι)μεχρι τις 9 που θα ειμαι στο φροντιστηριο θα σας πω.

Παντως εγω πηγα και το αναψα και το κερακι μου σημερα και εκανα και μια προσευχουλα για μενα και για σας τσουπρες μακαρι να μας πανε ολα καλα...

πάντως είναι πολύ πολύ θετικα όλα αυτά...κάνε το τεστ...και δευτέρα χοριακή...

κάνε το τεστ αυριο το πρωι

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο το γιατρο με 'κατευασμενα αυτια'...

Μας εκραξε και τους 2 που με ειδε χλωμη και περιμενε να με δει και με περισσοτερα κιλα...Δεν κανουμε τιποτα μου λεει μεχρι τον Ιανουαριο.Θα παρεις βιταμινες,θα κοιμασαι καλα και θα δυναμωσεις.Το ενδομητριο τα ιδια χαλια 4,8.Αυτο το μηνα εχω ωοθυλακιο απο δεξια και ειναι και παλι βαρβατιλα το περιμενα βεβαια γιατι νιωθω εντονα τσιμπηματα αλλα απογοητευτηκα παλι με το ενδομητριο.Θα κανουμε αλλη μια σπερματεγχυση με puregon και daronda.Με αρχικη δοση ομως λιγοτερη για να αυξησουμε πριν την ωορρηξια μπας και παχυνει το ενδομητριο.

Σκεφτομαι να επισκεφθω και εναν ομοιοπαθητικο γιατι δεν βλεπω φως στον εσωτερικο μου κοσμο!

Κατερινακι μια χαρα ειναι η ΑΜΗ σου ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε πως ειχε κοπελα που πετυχε εξωσωματικη με ΑΜΗ 0.

Μαρακι ν καταπληκτικα τα νεα σου μια χαρα ωαριακια εκανες και οσο για τα φαρμακα ο γιατρος σου ξερει ποσο πρεπει να παρεις οποτε σουπερ διδυμομανα θα γινεις!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! μπραβο Μαρακι μουυυυυυυυυυ!! μπραβο!! εγω αυριο εχω υπερηχο!! θα μπω να σας πω!!
maria v τέλεια και πολλά τα αυγουλάκια σου, άντε διδυμάκια ευχομαι!!
μαράκι μου . τελεια τα νέα σου....!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, καλά φαίνονται μέχρι εδώ τα πράγματα. Σουρωτήρι θα γίνουμε μέχρι το τέλος.

HvAnp3.png

Μας εκραξε και τους 2 που με ειδε χλωμη και περιμενε να με δει και με περισσοτερα κιλα...Δεν κανουμε τιποτα μου λεει μεχρι τον Ιανουαριο.Θα παρεις βιταμινες,θα κοιμασαι καλα και θα δυναμωσεις.Το ενδομητριο τα ιδια χαλια 4,8.Αυτο το μηνα εχω ωοθυλακιο απο δεξια και ειναι και παλι βαρβατιλα το περιμενα βεβαια γιατι νιωθω εντονα τσιμπηματα αλλα απογοητευτηκα παλι με το ενδομητριο.Θα κανουμε αλλη μια σπερματεγχυση με puregon και daronda.Με αρχικη δοση ομως λιγοτερη για να αυξησουμε πριν την ωορρηξια μπας και παχυνει το ενδομητριο.

Σκεφτομαι να επισκεφθω και εναν ομοιοπαθητικο γιατι δεν βλεπω φως στον εσωτερικο μου κοσμο!

Κατερινακι μια χαρα ειναι η ΑΜΗ σου ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε πως ειχε κοπελα που πετυχε εξωσωματικη με ΑΜΗ 0.

αχ ευαγγελία μου...τι να πω..να τρως...αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει να καταφύγεις και στην ομοιοπαθητική....

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαζί γράφαμε μάλλον κορίτσι και δεν είδα τα νέα σου. Οπότε ακολουθείς την συμβουλή του γιατρού και παίρνεις βιταμινούλες και τρως καλά. Είσαι καλύτερα με το κρύωμα σου? Για το ενδομήτριο τι σου είπε φαρμακευτικά δεν μπορεί να μεγαλώσει?

HvAnp3.png

αχ ευαγγελία μου...τι να πω..να τρως...αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει να καταφύγεις και στην ομοιοπαθητική....

Τρωω συνεχεια κοριτσακι μου δεν βαζω κιλα τι να κανω?Μου ετυχε κι αυτο το ατιμο το κρυωμα και με αποτελειωσε.Και να φανταστεις πηγα με φουλ makeup αλλα δεν του ξεφευγει τιποτα...

Τελοσπαντων εχει ο Θεος θα ψαχτω για ομοιοπαθητικο εχουμε καιρο μεχρι τον Ιανουαριο!

maria_v μπραβο κοριτσακι μου τωρα διαβασα τα νεα σου πολυ χαρηκα!Ευχομαι τα φετινα Χριστουγεννα να σου φερουν δωρο τα διδυμακια σου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...