Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν θα σου ερθει Ασπασουλα αυτο να σκεφτεσαι, παντως εσυ εισαι βραχος μπραβο που κρατιεσαι και δεν κανεις το τεστ! Αυριο να κανεις χοριακη και να σου βγει ΤΕΡΑΣΤΙΑ!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι άρχισε το μαρτύριο της τουαλέτας...

Κάθε τρεις και λίγο παω να κατουρησω για να δω αν ήρθε.Το έχω γδαρει με το χαρτί υγείας...

Θα με δει και κανένας που παρατηρώ το χαρτί για να δω αν κοκκινίζει τίποτα και θα με αρχίσει στα σφαλιδια.

Σκέψεις τώρα Ασπας:πριν από 14 μέρες ακριβως έκανα την σπερματέγχυση αλλα ακιμη δεν είχε σκάσει το ωοθηλακιο αλλα ήταν στα πρόθυρα άρα λογικά σημερα να μην την περιμένω ε;

Αχ εγώ είμαι στα πρόθυρα να σκάσω αλλα τέστ δεν κανω να με πάει...

η φαση με την τουαλετα, σα να βλεπω εμενα 2 μερες πριν!!!!μην σκας!!νομιζω οτι ολες σε νιωθουμε τωρα!!κανε οτι γουσταρεις, πατα μερικες τσιριδες, κλαψε, κανε καμια 10αρια τσιγαρια αμα καπνιζεις (εγω το ειχα γ...ησει απο το αγχος μου, αντι να το κοψω), μηπως και χαλαρωσεις!!βρισε εμας στην τελικη ρε παιδι μου!!μπορεις να πεις οτι θελεις, δεν παρεξηγειται καμια πιστευω....

Νατασουλα γλυκουλα, σουπερ η συνταγη σου θα την εφαρμοσω σιγουρα μαζι με την γυρη προσθεσε και μια κουταλια μελι για πιο power καταστασεις!

Ετσι σε θελω να χαμογελας γιατι ειμαι σιγουρη οτι χαμογελας τωρα!:D

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:pαυτα για σενα!!!

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπημενα μου.....

μαριεττα εχω πεσει κατω απο τα γελια με τον αγιο βασιλη που εχεις βαλει να χορευει!! χαχαχαχαχαχα

ευαγγελια μου, πλακωσου στα ζεστα και χουχουλιασε κιολας...δεν ειμαστε για κρυωματα!!!!

παπακι...μια χαρα, παστιτσιο, λαχανοντολμαδες, οικειακη βοηθο!!! τυφλα να εχει η βιρνα δρακου!!! μουτς μουτς...

ασπα ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ η ρημαδαααααααα!!!!!

νατασσουλα, γουσταρω τον τσαμπουκα σου πολυ!!!

μαρια s με το καλο η χοριακη σου κοριτσι μου!!

λολιτακι, μαρια σταρ και σισσακι...ΜΟΥΤς ΜΟΥΤς ΜΟΥΤς ΜΟΥΤς!!! αντε ποτε θα σας ξαναδω????

εγω σημερα κοριτσια ενοιωσα πως μπηκα χειρουργειο...ισως ειναι κι η αντιβιωση που παιρνει, αλλα νοιωθω απιστευτη κουραση, χωρις ουσιαστικα να κανω κατι...ολη μερα χαζολογαω στο φατσοβιβλιο και παιζω φαρμα..το πρωι βεβαια εκει που βαριομουν, εγιναν απιστευτα σκηνικα με τις εταιριες και κατι επιταγες και κοντεψα να βγαλω τα μαλλια της τινας ταρνερ απο το εγκεφαλικο!! ευτυχως λυθηκαν....α πα πα πα...

σημερα με πηρε τηλ και ο φιλος μου ο μελισσοκομος πως μου βρηκε και μου πηρε 3 κιλα νωπη γυρη (25 ευρω ειναι καλα???) και θα βρεθουμε αυριο για να μου την δωσει να την βαλω κατευθειαν καταψυξη οπως την εχει κι εκεινος...αντε να δουμε τι θα κανουμε και με αυτο...

κατα τα αλλα...νομιζω πως κοιμαμαι περισσοτερο απο τις εγκυμονουσες μας...ξαπλωσα κατα τις 3 για καμμια ωριτσα, ειπα εγω, και ξυπνησα γυρω στις 7 με μεγαλη δυσκολια... ακομα εχω και λιγο αιματακι ...αντε να τελειωνει!!! βαρεθηκαααααααα

αυτα προς το παρον...τωρα θελω να συμμαζεψω λιγο το σπιτι γιατι αυριο πρωι πρωι θα ερθει ηλεκτρολογος σπιτι για κατι μερεμετια και καθολου δεν εχω ορεξη ομως!! ασε που τον περιμενα σημερα κι οσο ηρθε σε εσας ηρθε και σε μενα...μα καλα, σε καιρους κρισεις, ετσι αφηνουν τις δουλειες?? δεν μπορω να το καταλαβω...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Νατάσα μου εχεις πολλααααα μποφορια κοπέλα μου πολύ σε γουστάρω αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ!!!!

Τσιγάρο κάπνιζα αλλα τώρα το έχω κοψει ένα μήνα οπότε προσπαθω να μην το σκέφτομαι...

Μαρια μου τσακω κι εσύ ενα φιλάκι μμμμμουτσ ρουφηχτο ρουφηχτο!!!

Τινκ μου δεν έκανα πρεγκνιλ γιατί ήταν ετοιμο να σκάσει και δεν παίρνω τίποτα.Βαση κύκλου έπρεπε να έρθει λέτε;

Αχ δεν μπορώ.Εξακολουθω να έχω πινάκια και το στήθος οι ρώγες δεν αγγίζονται.καθε φορα που είναι να έρθει σταματάει ο πόνος..

bKtop2.png8BRwp3.png

georgcat ασε το σπιτι οπως ειναι!!!πες του "επρεπε να ειχες ερθει χθες που ηταν συμμαζεμενο"!! και εκει πανω τον ρωτας: ''γιατι δεν ηρθες χθες?"

astage παντως τα συμπτωματακια σου πολυ μου αρεσουν!!!!μακαρι να μεινουν ετσι τα βυζακια σου...τουμπανο οπως λεει και ο αντρας μου!

tinger που εισαι??????????????

χαχαχαχα πολύ καλό,εγω είμαι μέσα για το μαγαζάκι μας.......

καλως το κοριτσι!!!αμα ερθετε να το στησετε παντως κατα εδω το μαγαζι σας εχω την καλυτερη τοποθεσια!!

Διαφημίσεις

Georgkat κοριτσακι μου σε ματιασαμε!Φτου φτου αυριο να εισαι μια χαρα!

Εγω μαλλον κρυωσα χθες οταν φευγαμε απο τον χορο ειχε πολυ ζεστη εκει μεσα και εξω κρυο...τι να πω...Ηπια τσαγακια εχω αγκαλια θερμοφορα και βλεπουμε...Αυριο θα παω να μιλησω με τον γιατρο και με εχει πιασει το αγχος μου...

tink μου καλο κουραγιο με το διαβασμα...

natasoula πως το τρως το ιπποφαες?Την γυρη με τον χυμο μια χαρα την πινω αλλα και το ιπποφαες δεν εχει και την καλυτερη γευση...

astage ευχομαι να μην σου ερθει και να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!

s_maria κανε υπομονη και να σκεφτεσαι θετικα.

Αντε να ακουσουμε 2 τεραστιες χοριακες να χαρουμε διπλα!

Παπακι μουυυυυυ σμουτς!

Georgkat κοριτσακι μου σε ματιασαμε!Φτου φτου αυριο να εισαι μια χαρα!

Εγω μαλλον κρυωσα χθες οταν φευγαμε απο τον χορο ειχε πολυ ζεστη εκει μεσα και εξω κρυο...τι να πω...Ηπια τσαγακια εχω αγκαλια θερμοφορα και βλεπουμε...Αυριο θα παω να μιλησω με τον γιατρο και με εχει πιασει το αγχος μου...

tink μου καλο κουραγιο με το διαβασμα...

natasoula πως το τρως το ιπποφαες?Την γυρη με τον χυμο μια χαρα την πινω αλλα και το ιπποφαες δεν εχει και την καλυτερη γευση...

astage ευχομαι να μην σου ερθει και να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!

s_maria κανε υπομονη και να σκεφτεσαι θετικα.

Αντε να ακουσουμε 2 τεραστιες χοριακες να χαρουμε διπλα!

Παπακι μουυυυυυ σμουτς!

Evangelia ενας φιλος μας ειπε οτι τρςει τους σπορους σκετους!εμεις δεν το δοκιμασαμε ακομα, θα παω να παρω μια απο αυτες τις μερες.θα προσπαθησω να τα φαω ετσι αλλιως θα τα βαλω σε κανενα βαζακι με μερεντα μεσα!!!διαβασα οτι μπορεις να το κανεις και τσαι. απλα το θεμα ειναι σε τι μορφη θα το παρεις. εχει σπορους, εχει αποξηραμενο, φυλλαρακια τα τσαι και ετοιμα συμπληρωματα.

Evangelia ενας φιλος μας ειπε οτι τρςει τους σπορους σκετους!εμεις δεν το δοκιμασαμε ακομα, θα παω να παρω μια απο αυτες τις μερες.θα προσπαθησω να τα φαω ετσι αλλιως θα τα βαλω σε κανενα βαζακι με μερεντα μεσα!!!διαβασα οτι μπορεις να το κανεις και τσαι. απλα το θεμα ειναι σε τι μορφη θα το παρεις. εχει σπορους, εχει αποξηραμενο, φυλλαρακια τα τσαι και ετοιμα συμπληρωματα.

Εγω εχω αποξηραμενο και δεν τρωγεται με τιποτα!Βαζω μια κουταλια της σουπας μελι και τα τρωω μαζι...Το τσαι δεν εχει ολες τις βιταμινες γιαυτο μου ειπανε να παρω αποξηραμενο!

Εγω εχω αποξηραμενο και δεν τρωγεται με τιποτα!Βαζω μια κουταλια της σουπας μελι και τα τρωω μαζι...Το τσαι δεν εχει ολες τις βιταμινες γιαυτο μου ειπανε να παρω αποξηραμενο!

καλα εκανες. εγω λεω να ψαξω σπορους. μη μου πεις οτι τα αποξηραμενα ειναι σα σταφιδες....δεν προκειται να τα φαω ποτε!!

καλα εκανες. εγω λεω να ψαξω σπορους. μη μου πεις οτι τα αποξηραμενα ειναι σα σταφιδες....δεν προκειται να τα φαω ποτε!!

Ναι σαν σταφιδες ειναι αλλα πιο σκληρα εχουν κουκουτσακι μεσα και ειναι ξυνα και απαισια :tongue:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...