Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω η γυρη σιγουρα κανει καλι στην εγκυμοσηνη? ρωτησα τον γιατρο μου αλλα δεν ηξερε να μου απαντηση με σιγουρια αλλα λεει αμα ειναι φυτικο δεν πειραζει τωρα δεν ξερω να πινω ή οχι μαζι με χυμο γυρη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να ρωτησω η γυρη σιγουρα κανει καλι στην εγκυμοσηνη? ρωτησα τον γιατρο μου αλλα δεν ηξερε να μου απαντηση με σιγουρια αλλα λεει αμα ειναι φυτικο δεν πειραζει τωρα δεν ξερω να πινω ή οχι μαζι με χυμο γυρη?

http://apistherapy.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html

Διαφημίσεις

ενδιαφερον το αρθρο θα ξεκινησω να δω θα καταφερω να την πιω με χυμο.

τι κανεις εσυ κοριτσι?

Νομιζω οτι θα αρρωστησω ποναει το κεφαλι μου τα κοκαλα μου δεν εχω διαθεση ξαπλα την εβγαλα σημερα!

ευαγγελία μου, ελπίζω να μην αρρωστήσεις κάνε κανένα τσάι...

γεωργία μου πότε θα μας πεις τα νέα σου???

εγώ πρέπει να διαβάσω και βαριεεε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

να μαι κ εγω τελικα κοριτσια η γυρη με χυμο πινετε ανετα ουτε που την καταλαβαινεις ετσι θα την πινω απο αυριο.

ευαγγελια μου τι επαθες?

τινκ τι κανεις πως εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να μαι κ εγω τελικα κοριτσια η γυρη με χυμο πινετε ανετα ουτε που την καταλαβαινεις ετσι θα την πινω απο αυριο.

ευαγγελια μου τι επαθες?

τινκ τι κανεις πως εισαι?

καλά είμαι παπακι ε΄συ???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Νατασουλα γιατι δεν το βλεπεις αλλιως οτι μεσα σε 2 μηνες θα εχεις κανει το σπερμα σουπερμαν και μπορει να μην χρειαστεις το ραντεβου σου! Θα του βγαλω και εγω του δικου μου ενα πρωτοκολλο τουρμπο θα τον κανω! Εμ τι μονο οι εξωσωματικοι θα βγαζουν πρωτοκολλα νομιζεις!

Κατερινα μια χαρα τις βολεψες ολες εχω μια ενσταση για τη Μαρια Σταρ επειδη κυκλοφορει παντου με τις ενεσεις σαν δολοφονος φοβαμαι μην αρχισει και λεει στις πελατισσες θα σας κανω μια εγχειρηση πανω απ'τα ρουχα δεν ποναει καθολου!:shock:

σου εχω συνταγη!!!!1 κουταλια γυρη μεσα σε πρασινο τσαι (φουλ αντιοξειδοτικο), στο καπακι 15 σπορακια ιπποφαες, μια χουφτα ηλιοσπορους ωμους και στο τελος βασιλικο πολτο!!(πρωι - μεσημερι - βραδυ και το νοσοκειο το εχουμε στο τσεπακι μας με τοση υπερδιεγερση)ε ρε γλεντια!!!ο σουπερμαν σε νεα βελτιωμενη εκδοση..

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?καμια συνταγουλα θελουν???οι "μεικτες βιταμινων Μαρια και Νατασα" αναλαμβανουν ο,τι γουσταρετε...

Νατασουλα γλυκουλα, σουπερ η συνταγη σου θα την εφαρμοσω σιγουρα μαζι με την γυρη προσθεσε και μια κουταλια μελι για πιο power καταστασεις!

Ετσι σε θελω να χαμογελας γιατι ειμαι σιγουρη οτι χαμογελας τωρα!:D

καλησπερα κοριτσια!!!

Εσυ Μαρακι ς πως νιωθεις πλησιαζουν οι μερες για χοριακη ετσι δεν ειναι?
Κορίτσια κ εγω μολις γύρισα απο τη δουλεια!

Μαριεττα μου πολυ χαίρομαι.. Αν κ σου εύχομαι να μη χρειαστει να το κανεις..

Ασπα στην αναμονή ε;;

Maria s ποτε πας για χοριακουλα;

Λια μου καλα έκανες.. Κ εγω έφαγα κρεπα..

λεω να κανω χοριακη απο τριτη.

Εκει που νομιζα οτι δεν εχω καθολου αγχος ειδα στον υπνο μου οτι αδιαθετησα και σημερα το σκεφτομαι ολη μερα!!!φανταστειτε ποσο αγχος ειχα τελικα υποσυνειδητα!!

καλημέρα όμορφες.

Τι κάνετε.Εμεις μια χαρά χαρούλα.

Χθες κόψαμε οικογένειακως την κόμη μας και ξαλαφρωσαν τα κεφαλια μας.μονο ο σκύλος την γλύτωσε που πραγματικά θελει κούρεμα!!! Σαν φλωκατη έγινε.

Αχ μας έπιασε και μια βλακεία με τον άντρα μου λίγο πριν κοιμηθούμε και ρίξαμε ένα γέλιο για καμία ώρα και μετά δεν μας έπιανε ύπνος και τώρα με πήρε τηλ και μου λέει εσύ καλα πιάνεις δουλεια αργά εγώ σέρνομαι τρελαρα!!

Αυτά...Αν δεν έρθει μέχρι αυριο(που δεν το κοβω να με ξεχάσει)λέω να κανω κατά την Κυριακή ένα τέστ πρώτα που το έχω εδω και κάτι μήνες στο συρτάρι και μετά αναλόγως...

Φιλάκια πρωινά λοιπόν...

να μην ερθει!!!!!!

να ρωτησω,εσεις που αρχισατε διαδικασιες εξωσωματικης θα κανετε με βλαστοκυστες?

Και ναι άρχισε το μαρτύριο της τουαλέτας...

Κάθε τρεις και λίγο παω να κατουρησω για να δω αν ήρθε.Το έχω γδαρει με το χαρτί υγείας...

Θα με δει και κανένας που παρατηρώ το χαρτί για να δω αν κοκκινίζει τίποτα και θα με αρχίσει στα σφαλιδια.

Σκέψεις τώρα Ασπας:πριν από 14 μέρες ακριβως έκανα την σπερματέγχυση αλλα ακιμη δεν είχε σκάσει το ωοθηλακιο αλλα ήταν στα πρόθυρα άρα λογικά σημερα να μην την περιμένω ε;

Αχ εγώ είμαι στα πρόθυρα να σκάσω αλλα τέστ δεν κανω να με πάει...

bKtop2.png8BRwp3.png

Και ναι άρχισε το μαρτύριο της τουαλέτας...

Κάθε τρεις και λίγο παω να κατουρησω για να δω αν ήρθε.Το έχω γδαρει με το χαρτί υγείας...

Θα με δει και κανένας που παρατηρώ το χαρτί για να δω αν κοκκινίζει τίποτα και θα με αρχίσει στα σφαλιδια.

Σκέψεις τώρα Ασπας:πριν από 14 μέρες ακριβως έκανα την σπερματέγχυση αλλα ακιμη δεν είχε σκάσει το ωοθηλακιο αλλα ήταν στα πρόθυρα άρα λογικά σημερα να μην την περιμένω ε;

Αχ εγώ είμαι στα πρόθυρα να σκάσω αλλα τέστ δεν κανω να με πάει...

ασπούλα για θύμισε μου, πρεγκνύλ έκανες??

προγεστερόνη σου έδωσε???

λοιπόν 14 μέρες μετά και δεν έχει έρθει επιβάλλεται ένα τεστ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...