Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μολις εκλεισα ενα ραντεβου και για Αλεξανδρουπολη. εχω ακουσει καλα λογια για την μοναδα εξωσωματικης εκει και οτι εχει πολυ καλους γιατρους. μαντεψτε ποτε...15 Ιανουαρίου!!!τι ειναι μωρε 2 μηνες????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εκλεισα ενα ραντεβου και για Αλεξανδρουπολη. εχω ακουσει καλα λογια για την μοναδα εξωσωματικης εκει και οτι εχει πολυ καλους γιατρους. μαντεψτε ποτε...15 Ιανουαρίου!!!τι ειναι μωρε 2 μηνες????????

τίποτα δεν είναι νατασούλα μου...να περάσουν και οι γιορτές και μετά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαριετα ωραία μοιρασες τις δουλειές. Η ένσταση μου ειναι για τις πλυσεις της λιας αλλα θα της κανω μια ασφάλεια αστικής ευθύνης οπότε θα τα κονομαμε κι απο τις ασφαλιστικές. Εγω τον καλύτερο ρόλο θα έχω εκει μέσα με τα ρακομελα. Καλα λια πέθανα στα γέλια με την τινκερ να μοιράζει τους βιους ΑΓΙΩΝ !!!!

Μπορούμε να προσθέσουμε την λολιτα στην ψυχολογική στήριξη και την Μαρία σταρ να δίνει δωρεάν εισιτήρια για ταξιδια τα οποία θα παραδίδονται στους πελάτες με το κούριερ της μινας νι.

Καλημέρα! Τέλεια τις μοιράσατε τις δουλειές! Τελικά όλες χρήσιμες είμαστε!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα όμορφες.

Τι κάνετε.Εμεις μια χαρά χαρούλα.

Χθες κόψαμε οικογένειακως την κόμη μας και ξαλαφρωσαν τα κεφαλια μας.μονο ο σκύλος την γλύτωσε που πραγματικά θελει κούρεμα!!! Σαν φλωκατη έγινε.

Αχ μας έπιασε και μια βλακεία με τον άντρα μου λίγο πριν κοιμηθούμε και ρίξαμε ένα γέλιο για καμία ώρα και μετά δεν μας έπιανε ύπνος και τώρα με πήρε τηλ και μου λέει εσύ καλα πιάνεις δουλεια αργά εγώ σέρνομαι τρελαρα!!

Αυτά...Αν δεν έρθει μέχρι αυριο(που δεν το κοβω να με ξεχάσει)λέω να κανω κατά την Κυριακή ένα τέστ πρώτα που το έχω εδω και κάτι μήνες στο συρτάρι και μετά αναλόγως...

Φιλάκια πρωινά λοιπόν...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσια! Νατασουλα γιατι δεν το βλεπεις αλλιως οτι μεσα σε 2 μηνες θα εχεις κανει το σπερμα σουπερμαν και μπορει να μην χρειαστεις το ραντεβου σου! Θα του βγαλω και εγω του δικου μου ενα πρωτοκολλο τουρμπο θα τον κανω! Εμ τι μονο οι εξωσωματικοι θα βγαζουν πρωτοκολλα νομιζεις!

Κατερινα μια χαρα τις βολεψες ολες εχω μια ενσταση για τη Μαρια Σταρ επειδη κυκλοφορει παντου με τις ενεσεις σαν δολοφονος φοβαμαι μην αρχισει και λεει στις πελατισσες θα σας κανω μια εγχειρηση πανω απ'τα ρουχα δεν ποναει καθολου!:shock:

Καλημερα κοριτσια! Νατασουλα γιατι δεν το βλεπεις αλλιως οτι μεσα σε 2 μηνες θα εχεις κανει το σπερμα σουπερμαν και μπορει να μην χρειαστεις το ραντεβου σου! Θα του βγαλω και εγω του δικου μου ενα πρωτοκολλο τουρμπο θα τον κανω! Εμ τι μονο οι εξωσωματικοι θα βγαζουν πρωτοκολλα νομιζεις!

Κατερινα μια χαρα τις βολεψες ολες εχω μια ενσταση για τη Μαρια Σταρ επειδη κυκλοφορει παντου με τις ενεσεις σαν δολοφονος φοβαμαι μην αρχισει και λεει στις πελατισσες θα σας κανω μια εγχειρηση πανω απ'τα ρουχα δεν ποναει καθολου!:shock:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΘΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες κ απο μενα!! τι κανετε? εγω εχω την μαμα εδω για της κλασικες καθημερινες δουλειες σκουπισμα σφουγγαρισμα απολυμανση το μπανιο .

Αχ η καλη μαμακα..:D

Αχ η καλη μαμακα..:D

ετσι ειναι αλλα η μαμα δεν το κανει για την κορη αλλα για το εγγονι το ειπε κιολας χαχαχα.

αντε να ερθει ο δικος μου να φαμε πεινασα . τι καλο εκανες εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετσι ειναι αλλα η μαμα δεν το κανει για την κορη αλλα για το εγγονι το ειπε κιολας χαχαχα.

αντε να ερθει ο δικος μου να φαμε πεινασα . τι καλο εκανες εσυ?

Παστιτσιο έκανα αλλα τωρα που έφαγα μου φάνηκε λιγο αναλατο.. Εσυ;;

Παστιτσιο έκανα αλλα τωρα που έφαγα μου φάνηκε λιγο αναλατο.. Εσυ;;

κ εγω εχω 2 κομματια παστιτσιο κ εστελει λαχανοντολμαδες η πεθερα χθες αλλα κ τα 2 αναλατα ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...