Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemoni9 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή κορίτσι μου 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Η Νατασούλα ανακαλύπτει τον κόσμο με ατέλειωτη χαρά και ευχαρίστηση ! Περιμένουμε τον συνάδελφο επιστήμονα Georgia να επιληφθεί επί του θέματος……..

χαζο παιδι χαρα γεματο!!!μιλαμε για μεγαλη χαρα ομως!!!!!φαντασου να εκανα και καμια σημαντικη ανακαλυψη ή εφευρεση!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εχουμε παρει Νατασουλα για 1 μιση μηνα το σιγουρο ειναι οτι ενισχυει το ανοσοποιητικο και σου δινει ενεργεια κατα τα αλλα στο επιμαχο σημειο δεν ειδαμε διαφορα.

μη μου στερειτε τετοια χαρα!τζαμπα τα χαμογελα????δεν πειραζει ολο και κατι θα βρω!!!!

Δεν ειναι τζαμπα να το εχεις υποψιν σου για να μην αρρωστησεις και επισης μπορει σε εσας να εχει αποτελεσμα δεν σημαινει οτι επειδη δεν πετυχε σε εμας δεν θα πετυχει σε εσας. Αν ειναι να το παρεις παρτο για 1 μιση μηνα γιατι μετα συνηθιζει ο οργανισμος και δεν εχει νοημα.

Μαριετα ωραία μοιρασες τις δουλειές. Η ένσταση μου ειναι για τις πλυσεις της λιας αλλα θα της κανω μια ασφάλεια αστικής ευθύνης οπότε θα τα κονομαμε κι απο τις ασφαλιστικές. Εγω τον καλύτερο ρόλο θα έχω εκει μέσα με τα ρακομελα. Καλα λια πέθανα στα γέλια με την τινκερ να μοιράζει τους βιους ΑΓΙΩΝ !!!!

Μπορούμε να προσθέσουμε την λολιτα στην ψυχολογική στήριξη και την Μαρία σταρ να δίνει δωρεάν εισιτήρια για ταξιδια τα οποία θα παραδίδονται στους πελάτες με το κούριερ της μινας νι.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια!!!!

Ξαπλωσα κατα τις 6 για ενα μεσημεριανο υπνακο και δε μ΄επαιρνε ο υπνος!!! Τελικα, τωρα μολις ξυπνησα! Θα παιζω παλι την κουκουβαγια και δεν εχω και γαριδακια...

maria_v, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Εισοδια της Θεοτοκου, μακαρι να φερει ευλογημενα νεα και σε σενα! Και σε ολα τα κοριτσακια την αναγγελια ενος μωρου!

mar1981, μια χαρα δουλεια μας βρηκες! Κι αν φευγοντας μας αφηνουν και καμια τυροπιτα, θα βγαλουμε και τα προς το ζειν!

natasoula, για το ιπποφαες δεν εχω ακουσει κατι σε σχεση με το σπερμα, αν σκεφτεις ομως πως εχει σουπερ ποσοτητες C, Ε και Ω3, συνοδευτικα βαλτην στο κοκτέιλ του!

Λια, θελω πιτσααααα! Με μιση τυροπιτα και μια κολοκυθοσουπα ειμαι ολη μερα! Μαυρισε το ματι μου απ΄την πεινα!

Georgkat, σε περασα αποψε, εκτος αν τριγυρνας ακομα εδω γυρω!

Αντε, παω να δω κανα αεροπορικο να φτιαχτω! Δεν πεταμε που δεν πεταμε, ας ονειρευομαστε τουλαχιστον!

Καλησπερουδια!!!!

Ξαπλωσα κατα τις 6 για ενα μεσημεριανο υπνακο και δε μ΄επαιρνε ο υπνος!!! Τελικα, τωρα μολις ξυπνησα! Θα παιζω παλι την κουκουβαγια και δεν εχω και γαριδακια...

maria_v, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Εισοδια της Θεοτοκου, μακαρι να φερει ευλογημενα νεα και σε σενα! Και σε ολα τα κοριτσακια την αναγγελια ενος μωρου!

mar1981, μια χαρα δουλεια μας βρηκες! Κι αν φευγοντας μας αφηνουν και καμια τυροπιτα, θα βγαλουμε και τα προς το ζειν!

natasoula, για το ιπποφαες δεν εχω ακουσει κατι σε σχεση με το σπερμα, αν σκεφτεις ομως πως εχει σουπερ ποσοτητες C, Ε και Ω3, συνοδευτικα βαλτην στο κοκτέιλ του!

Λια, θελω πιτσααααα! Με μιση τυροπιτα και μια κολοκυθοσουπα ειμαι ολη μερα! Μαυρισε το ματι μου απ΄την πεινα!

Georgkat, σε περασα αποψε, εκτος αν τριγυρνας ακομα εδω γυρω!

Αντε, παω να δω κανα αεροπορικο να φτιαχτω! Δεν πεταμε που δεν πεταμε, ας ονειρευομαστε τουλαχιστον!

Σε λάθος πόλεις μένουμε. Μην σου πω έπρεπε να μένουμε και στην ίδια πολυκατοικία κι οπότε δεν μπορούμε να κοιμηθούμε να χτυπάμε η μια το κουδούνι της άλλης και να καθόμαστε να βλέπουμε ταινιουλες με τα πυτζαμακια μας η να πίνουμε ρακομελα φιλενάδα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Γέλασα τόσο πολυ με το ιατρείο που θα στήσουμε βρε μαριεττα!!

Νεραιδουλα μου με τις γλυκές σου καλημερες.. Μου έγραψες χθες να πάμε γι σπερματεγχυση τον Ιανουάριο.. Κ εγω αυτο λέω!!

Διαφημίσεις

Τι δουλεια νατασουλα;;;;

δουλευω σε ενα υπεροχο γραφειο, οπου ασχολουμαι με υποθηκες, συμβολαια και ολος ο κοσμος περναει απο μας!!!Υποθηκοφυλακειο λεγεται!!!!

Kαλημερα κι απο μενα!

natasoula το ιπποφαες συνδυασε το με goji berrie που ειναι φουλ σε βιταμινη C.Τα εχω παρει κι εγω.Το ιπποφαες πραγματικα κανει θαυματα παντως σε γενικες γραμμες για το σπερμα συγκεκριμενα δεν το εχω διαπιστωσει ακομη!

Φιλια σε ολες τα λεμε μετα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...