Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαράκι πώς πας; Όλα καλά; Πότε με το καλό θα κάνεις την χοριακή;

3 αυγουστου !!!! εχω μελλον ακομα θα παω να παρω κ εγω κανα κεντημα να περναει η ωρα μου για να μην κανω δουλειες σπιτιου καθε μερα γιατι εχω ενα θεμα με της δουλειες τα μικροβια κ οποτε πρεπει να απασχοληθω με κατι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλες μου το 13αρακι δειχνει να τα παει περιφημα!! Φτου, φτου! Εγινε 17 σημερα και τα μεσανυχτα εχουμε πρεγκνυλ. Δευτερα μεσημερι παμε για το θαυμα!! Μακαρι, Παναγια μου, να ΄χουμε ολες εναν Δεκαπενταυγουστο φουσκωτο κι ελπιδοφορο!! Ευχομαι να παν ολα για ολες μας καλα, στη σειρα θα τις εχουμε τις χοριακες!:)

Αντε, απο Δευτερα αλλαξτε μου θεση στη λιστα! Ολο και πιο μεγαλη παρεα γινομαστε!

Κουκλες μου το 13αρακι δειχνει να τα παει περιφημα!! Φτου, φτου! Εγινε 17 σημερα και τα μεσανυχτα εχουμε πρεγκνυλ. Δευτερα μεσημερι παμε για το θαυμα!! Μακαρι, Παναγια μου, να ΄χουμε ολες εναν Δεκαπενταυγουστο φουσκωτο κι ελπιδοφορο!! Ευχομαι να παν ολα για ολες μας καλα, στη σειρα θα τις εχουμε τις χοριακες!:)

Αντε, απο Δευτερα αλλαξτε μου θεση στη λιστα! Ολο και πιο μεγαλη παρεα γινομαστε!

Μπράβο Γεωργία μου. Εύχομαι ένα παραγωγικό καλοκαίρι σε όλες μας.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

3 αυγουστου !!!! εχω μελλον ακομα θα παω να παρω κ εγω κανα κεντημα να περναει η ωρα μου για να μην κανω δουλειες σπιτιου καθε μερα γιατι εχω ενα θεμα με της δουλειες τα μικροβια κ οποτε πρεπει να απασχοληθω με κατι

θα μείνεις καθόλου σπίτι??εγώ μάλλον Δευτέρα δουλεια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τέλεια Γεωργία μου!!!Σε περιμένουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Tinkerbel!24, μην αγχωνεσαι! Εμενα στην πρωτη μου, μου ειχε κανει πρωτα εναν εξωτερικο για να δει σε τι φαση ηταν τα ωοθηλακια και στην δευτερη τιποτα. Του ζητησα ομως εγω η περιεργη και καναμε στο τελος, το μετανιωσα ομως, "λες με το ζουληγμα να μετακινηθηκε σε λαθος σημειο το σπερμα;" σκεφτηκα η τρελλη! Ασε, τελειωμο δεν εχουμε κι εμεις με τις εξυπναδες μας, ααν κανει εσωτερικο μηπως πειραζει το τζελ, αν κανει εξωτερικο μηπως τα στειλει με το ζουληγμα αλλου, αν δεν κανει καθολου μηπως δε μπηκε εκει που επρεπε! θα τους τζαζεψουμε κι αυτους στο τελος:):):)!

δεν αγχώνομαι γι αυτό..ότι έγινε έγινε!!:) :)Μακάρι να είναι για καλό!!!δλδ από τον υπέρηχο τι φαίνεται?

Το μόνο που θα μπορούσες να δεις είναι αν έγινε η ωορηξία.Μην βάζεις στο μυαλουδάκι σου καμία αρνητική σκέψη και σύντομα θα δεις μια τεράστια χοριακή.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Αυτό το διάστημα να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Το μόνο που θα μπορούσες να δεις είναι αν έγινε η ωορηξία.Μην βάζεις στο μυαλουδάκι σου καμία αρνητική σκέψη και σύντομα θα δεις μια τεράστια χοριακή.

οκ!!Δλδ δεν φαίνεται αν πήγε στο σωστό τόπο κτλ??σώστα??:P:p:p

αχ σε τρελοκομείο θα πάμε με αυτές τις σκέψεις!!!

Μακάρι να έχουμε όλες τεράστεια χοριακή!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

δεν δουλευω δυστηχος ειμαι μια Ανεργη εδω κ 1 χρονο κ το παιζω χαρωπη νοικοκυρα!!

ελπίζω να ρθεί σύντομα το μωράκι σου να σου κάνει παρέα..και να βρεις και μια δουλεία σύντομα..

1533345xcnw09g7xt.gif

οκ!!Δλδ δεν φαίνεται αν πήγε στο σωστό τόπο κτλ??σώστα??:P:p:p

αχ σε τρελοκομείο θα πάμε με αυτές τις σκέψεις!!!

Μακάρι να έχουμε όλες τεράστεια χοριακή!!!!

Στο σωστό τόπο πήγαν να είσαι σίγουρη, ας τα αφήσουμε τώρα να κάνουν την δουλειά τους.:oops:

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

ελπίζω να ρθεί σύντομα το μωράκι σου να σου κάνει παρέα..και να βρεις και μια δουλεία σύντομα..

ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτη κ ποσες σκεψεις εχω κανει ταχα ειμαι στον καναπε μου κ το εχω αγκαλια μου κ του λεω διαφορες γλυκες λεξουλες

μακαρι κοριτσια να τελειωσει η ταλειπορια μας τωρα το καλοκαιρι κ το χειμωμα να λεμε αλλα ποσο μεγαλωσαν οι κοιλιτσες μας για το μωρο μας :P:p:p:p:p

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν δουλευω δυστηχος ειμαι μια Ανεργη εδω κ 1 χρονο κ το παιζω χαρωπη νοικοκυρα!!

Εμείς δουλεύουμε στην ίδια δουλειά και ήδη μας έχουν κάνει μείωση μισθού και τον Σεπτέμβρη άλλη. Δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει, αλλά επειδή το θέλουμε πάρα πολύ το νινι συνεχίζουμε να το προσπαθούμε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Στο σωστό τόπο πήγαν να είσαι σίγουρη, ας τα αφήσουμε τώρα να κάνουν την δουλειά τους.:oops:

Μακάρι!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτη κ ποσες σκεψεις εχω κανει ταχα ειμαι στον καναπε μου κ το εχω αγκαλια μου κ του λεω διαφορες γλυκες λεξουλες

μακαρι κοριτσια να τελειωσει η ταλειπορια μας τωρα το καλοκαιρι κ το χειμωμα να λεμε αλλα ποσο μεγαλωσαν οι κοιλιτσες μας για το μωρο μας :P:p:p:p:p

Μαριγούλα μου σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να το ζήσεις και εσύ και όλες μας!!!με το καλό του χρόνου τέτοιο καιρό να τα έχουμε αγκαλία και να μιλάμε για ονόματα και βαφτίσια!!!:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...