Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εσυ Μαρακι ς πως νιωθεις πλησιαζουν οι μερες για χοριακη ετσι δεν ειναι?
προς το παρον ουτε κρυο ουτε ζεστη!

οταν πλησιαζουν οι μερες θα αγχωνομαι λιγακι!!

σημερα με ενοχλει λιγο η κοιλια μου σαν πονοι περιοδου...απο τη μια λεω ερχεται,απο την αλλη σκεφτομαι οτι πολλες κοπελες εχουν πονους ακομα και αν ειναι εκγυουλες!

απο την παρασκευη πιστευω θα αρχισω να αγχωνομαι λιγακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμμ…….μόλις πλακώσαμε από μια πίτσα ο καθένας και τρίβουμε την κοιλίτσα μας. Του χρωστούσα κραιπάλη, γιατί το κούρασα το αγόρι μου αυτές τις μέρες.

Georgia τι σε πιάνει στις 2 το βράδυ και πλακώνεις τα τυρογαριδάκια? Πλάκα με κάνεις?

Σήμερα πήρα τον γιατρούλη μου τηλέφωνο και του είπα πως πολύ μου έλειψε, και θα πάω από βδομάδα να μου γράψει τα φάρμακα της εξωσωματικής, να τα προμηθευτώ από νωρίς για να μην έχω παρατράγουδα το 2013, με τους τρελούς που μπλέξαμε…….@@@#####___)(*&&&&*)……….που λέει και η Κατερίνα…..

Λεφτά δεν έχουμε αλλά, « Έεεεεεεεελα……….βρε…….!!!» που λέει και το αγόρι μου, κάτι θα γίνει τελευταία στιγμή. Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι on line με το σύμπαν, μπας και μας πέσει κανένα τζόκερ και δούμε άσπρη μέρα

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΕΜΕ…..!!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Έλα γειτόνισσα ντερλικωσες;;;

Μια χαρά σας βρισκω...

Κι εγώ μολις έκατσα.Πηγα δουλεια,μετά πήρα τον μικρό πήγαμε jumpo για να κάνει λίγο ψυχοθεραπεία το καταναλωτικό όργιο.Μαμα θέλω να πάρω κάτι.Δεν ξέρω τι αλλα θέλω.Αντε καλα του λέω αλλα δεν έχω πολλά λεφτά κι έτσι πήραμε ένα πειρατικό καράβι ευτυχώς των 10 ευρώ και φύγαμε.

Αχ θέλω και γω καθυστέρηση γιατί προς το παρον μόνο στο μυαλό εχω...

Τι έγινε θα πιούμε καφέ το Σάββατο τελικά;

bKtop2.png8BRwp3.png

Mina – pa, φιλάκια πολλά μωρό μου και καλή ξεκούραση. Λυπάμαι που δεν θα σε δω το Σάββατο, αλλά το αφήνω επάνω σου με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβεις Θεσσαλονίκη για βόλτα, να πεταχτούμε για καφεδάκι.

Mina- ni εγώ κάνω τον κινέζο, γιατί δεν έχω facebook και ούτε θα αποκτήσω. Δεν το χωνεύω καθόλου. Sorry……

Maria – v χρόνια πολλά και όοοοοοτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς! Το ίδιο ισχύει και για σένα κοπελιά. Όταν θα έχεις χρόνο και διάθεση για καφέ, σφύρα…..Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις σαν τον καραγκιόζη μέρα παρά μέρα, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Σε 15 μέρες θα έχουν όλα τελειώσει και θα τρίβεις την κοιλίτσα σου στον καναπέ φωνάζοντας……..ΒΑΡΙΕΜΑΙ………..

Natasoula μου, ο γιατρός είναι το άλφα και το ωμέγα !! Μου πήρε πολύ καιρό και έχασα πολύ χρόνο ψάχνοντας για γιατρό, μέχρι να καταλήξω. Για εμένα ο καλύτερος γιατρός είναι αυτός που σε ηρεμεί, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και φεύγεις από το ιατρείο χωρίς καμία απορία, με χαμόγελο! Το ένστικτο μας είναι ο καλύτερος κριτής και πρέπει να το ακολουθούμε. Αν γυρνάς σπίτι σου και στεναχωριέσαι, και κάνεις σενάρια, και προσπαθείς να καταλάβεις γιατί σου είπε αυτό και γιατί το άλλο, από εκεί πάνε κι οι άλλοι……….

Γειτόνισσα εγώ μέσα για το Σάββατο εννοείται…..και η Evangelia, και η Georgia. Αλλά θα πούμε λεπτομέρειες την Παρασκευή.

Καλά βρε……..το παιδί από τόσο μικρό στα όργια…….

Αύριο ???? Χοριακούλα κανείς??????

9aXep2.png

Πω…..πω……βλέπω το τικεράκι μου και τρομάζω……….Στα 98 τεστ εγκυμοσύνης, προσθέστε και τα 19 που έχω στο συρτάρι και περιμένουν.

Ααααα και το χωράφι με το χαμομήλι……

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εγω μολις γύρισα απο τη δουλεια!

Μαριεττα μου πολυ χαίρομαι.. Αν κ σου εύχομαι να μη χρειαστει να το κανεις..

Ασπα στην αναμονή ε;;

Maria s ποτε πας για χοριακουλα;

Λια μου καλα έκανες.. Κ εγω έφαγα κρεπα..

Με ξελιγωσατε με τις πιτσες και τις κρεπες....Και δεν εχω ξεπερασει ακομη και την παστουρμαδοπιτα της Skybeam :tongue:

Κι εμενα μου ελειψε ο γιατρουλης μου την Παρασκευη θελει δε θελει θα με βαλει στα ραντεβου του!

Παω να ισιωσω τα ταλαιπωρο κορμι μου...Καληνυχτα καλο ξημερωμα και μπολικη θετικη ενεργεια !Φιλια

Εγω Σισσυ ξερεις τι λεω οτι θα καταληξω να γινω θεωρητικος γιατρος το μονο που μου λειπει ειναι η πρακτικη και τα εργαλεια αν τα αποκτησω και αυτα μονη μου θα κανω τις επεμβασεις :shock:! Αφου εψαξα νυχθημερον για ατελειωτες ωρες το ιντερνετ ξενο και ελληνικο διαβασα του κοσμου τα ιατρικα αρθρα εκανα διαγνωση και πηγα και του την ανακοινωσα και μου ειπε οτι οντως αυτο εχεις και αυτο πρεπει να γινει! Γι'αυτο σου λεω να ανοιξουμε ενα ιατρειο παρε εσυ τα θερμομετρα σου, εσυ θα μετρας θερμοκρασιες η Λεια θα κανει τις πλυσεις η Γεωργια θα δινει τις συνταγες (βιταμινες και βοτανα) το παπακι θα δινει χαστουκια σε οσες δεν καθονται καλα η Κατερινα θα μοιραζει ρακομελα και εγω θα κανω διαγνωση ξερεις ποσα λεφτα θα βγαλουμε? :tongue:

Εγω Σισσυ ξερεις τι λεω οτι θα καταληξω να γινω θεωρητικος γιατρος το μονο που μου λειπει ειναι η πρακτικη και τα εργαλεια αν τα αποκτησω και αυτα μονη μου θα κανω τις επεμβασεις :shock:! Αφου εψαξα νυχθημερον για ατελειωτες ωρες το ιντερνετ ξενο και ελληνικο διαβασα του κοσμου τα ιατρικα αρθρα εκανα διαγνωση και πηγα και του την ανακοινωσα και μου ειπε οτι οντως αυτο εχεις και αυτο πρεπει να γινει! Γι'αυτο σου λεω να ανοιξουμε ενα ιατρειο παρε εσυ τα θερμομετρα σου, εσυ θα μετρας θερμοκρασιες η Λεια θα κανει τις πλυσεις η Γεωργια θα δινει τις συνταγες (βιταμινες και βοτανα) το παπακι θα δινει χαστουκια σε οσες δεν καθονται καλα η Κατερινα θα μοιραζει ρακομελα και εγω θα κανω διαγνωση ξερεις ποσα λεφτα θα βγαλουμε? :tongue:

Κουτσοί – στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα δηλαδή……δεν είναι κακό…….

Θα βάλουμε και την Tinker επί της υποδοχής να μοιράζει βίους Αγίων.

9aXep2.png

Α μπραβο ρε Λεια και ελεγα κατι λειπει! Τοσες γνωσεις και εμπειριες να πανε χαμενες ε οχι! Αν και σε φοβαμαι λιγο με τις πλυσεις αλλα να σου πω κατι σαμπως ξερουνε οι περισσοτερες πως να τις κανουνε λιγο ζεστη λιγο κρυο μια χαρα θα ειναι!

Διαφημίσεις

Α μπραβο ρε Λεια και ελεγα κατι λειπει! Τοσες γνωσεις και εμπειριες να πανε χαμενες ε οχι! Αν και σε φοβαμαι λιγο με τις πλυσεις αλλα να σου πω κατι σαμπως ξερουνε οι περισσοτερες πως να τις κανουνε λιγο ζεστη λιγο κρυο μια χαρα θα ειναι!

Θα τις τσουρομαδίσω….χαχαχα……ο τρελός επιστήμονας!!!!

9aXep2.png

κοριτσια μολις διαβασα κατι που μας ενδιαφερει ολους!!!!!!!και τους συζυγους μας, ειδικα οσοι εχουν προβλημα στο σπερμα!!μια λεξη θα πω....ΙΠΠΟΦΑΕΣ!!!!μπειτε να διαβασετε τι περιεχει!!!!!!!

κοριτσια μολις διαβασα κατι που μας ενδιαφερει ολους!!!!!!!και τους συζυγους μας, ειδικα οσοι εχουν προβλημα στο σπερμα!!μια λεξη θα πω....ΙΠΠΟΦΑΕΣ!!!!μπειτε να διαβασετε τι περιεχει!!!!!!!

Η Νατασούλα ανακαλύπτει τον κόσμο με ατέλειωτη χαρά και ευχαρίστηση ! Περιμένουμε τον συνάδελφο επιστήμονα Georgia να επιληφθεί επί του θέματος……..

9aXep2.png

κ εγω στεναχωριεμαι που θα ερθω το σαββατο να πιουμε καφε ηθελα να σας δω την επομενη φορα ομως θα ερθω .

πιτσα ε? εγω τσακιζω κατι ξυροκαρπια τωρα κ μετα βουρ στο κρεββατι να κοιμηθω να χωρτασω υπνο γιατι γυρισε η τρελη η απο κατω κ θα εχω νωρις εγερτηριο απο αυριο :evil::evil::evil:.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Το εχουμε παρει Νατασουλα για 1 μιση μηνα το σιγουρο ειναι οτι ενισχυει το ανοσοποιητικο και σου δινει ενεργεια κατα τα αλλα στο επιμαχο σημειο δεν ειδαμε διαφορα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...