Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Lolita και stardust εγω θέλω να πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να μείνω κιόλας. Το συζηταω με μια κουμπάρα μου που θέλει κι εκείνη και το λέμε πολυ καιρο. Καθημερινή ισως πάμε. Φυσικα και να έρθετε να πάμε όλες μαζι!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι ν δεν σου ευχηθηκα εγω η γαϊδουρα!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! Ευχομαι του χρονου τετοια μερα να το γιορτασετε μαζι με το μωρακι σας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Lolita και stardust εγω θέλω να πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να μείνω κιόλας. Το συζηταω με μια κουμπάρα μου που θέλει κι εκείνη και το λέμε πολυ καιρο. Καθημερινή ισως πάμε. Φυσικα και να έρθετε να πάμε όλες μαζι!!!!!

εγω επειδη δεν μπορω να μεινω, θα ερθω αν ειναι μαζι σας και θα γυρισω το βραδυ! κανονισε και ενημερωσε μας!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Λολιτακι μου τι κανεις δεν σου ειπα σε εσενα καλημερα και φιλακια! Εμενα ο δικος μου σημερα πηρε αδεια 3 μερες και πηγε να μαζεψει ελιες με τους γονεις του και ειμαι μοναχουλα σπιτι θα εχω εσας να μου κρατατε συντροφια.

Τινακι ημερομινια δεν θελω να βαλω γιατι ειναι κατι που προσπαθω να το ξεχασω μαλιστα θα παω σημερα στο γιατρο και θελω να συζυτησω για διανοιξη τραχηλου μου εχει καρφωθει στο μυαλο γιατι θα εχω προβλημα σε επομενη σπερ/ση και μεγαλυτερο προβλημα σε εξωσωματικη.

Λολιτακι μου τι κανεις δεν σου ειπα σε εσενα καλημερα και φιλακια! Εμενα ο δικος μου σημερα πηρε αδεια 3 μερες και πηγε να μαζεψει ελιες με τους γονεις του και ειμαι μοναχουλα σπιτι θα εχω εσας να μου κρατατε συντροφια.

Τινακι ημερομινια δεν θελω να βαλω γιατι ειναι κατι που προσπαθω να το ξεχασω μαλιστα θα παω σημερα στο γιατρο και θελω να συζυτησω για διανοιξη τραχηλου μου εχει καρφωθει στο μυαλο γιατι θα εχω προβλημα σε επομενη σπερ/ση και μεγαλυτερο προβλημα σε εξωσωματικη.

Μαριετα μου κι εγω το ιδιο προβλημα εχω και στην σκεψη και μονο της επομενης σπερματεγχυσης με πιανει πανικος.Ποσο πονο να αντεξουμε ακομη?Δεν ειναι επικινδυνη ομως η διανοιξη σε περιπτωση μετεπειτα εγκυμοσυνης?

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου συγνωμη που ξεχασα να σου πω καλημερα και σε εσενα. Καλημερα λοιπον, η διανοιξη γινεται με ναρκωση και κραταει περιπου 3 μηνες, ειμαι σιγουρη οτι εξαιτιας της στενωτητας του τραχηλου δεν παιρναει ουτε το σπερμα ουτε ο καθετηρας και σε περιπτωση εξωσωματικης δεν πρεπει να πονας καθολου γιατι η παραμικρη συσπαση την ωρα της εμβρυομεταφορας ειναι επικινδυνη να αποτυχει η διαδικασια. Οποτε ειναι πολλοι οι λογοι που θελω να την κανω.

Ευαγγελια μου συγνωμη που ξεχασα να σου πω καλημερα και σε εσενα. Καλημερα λοιπον, η διανοιξη γινεται με ναρκωση και κραταει περιπου 3 μηνες, ειμαι σιγουρη οτι εξαιτιας της στενωτητας του τραχηλου δεν παιρναει ουτε το σπερμα ουτε ο καθετηρας και σε περιπτωση εξωσωματικης δεν πρεπει να πονας καθολου γιατι η παραμικρη συσπαση την ωρα της εμβρυομεταφορας ειναι επικινδυνη να αποτυχει η διαδικασια. Οποτε ειναι πολλοι οι λογοι που θελω να την κανω.

Μην ζητας συγνωμη κοριτσακι μου ουτε κι εγω σου ειπα καλημερα :tongue: Καλημερα λοιπον!Ειχα ρωτησει τον προηγουμενο γιατρο μου οταν μου ειπε πως ο τραχηλος μου ειναι στενος αν υπαρχει προβλημα με το εισελθουν τα σπερματοζωαρια στη μητρα και μου ειχε πει απο την στιγμη που βγαινει το αιμα της περιοδου τοτε μπορουν να μπουν και τα σπερματοζωαρια :|

Θα το συζητησω καλυτερα με τον νυν γιατρο στο επομενο ραντεβου και θα μαθω λεπτομερειες!Εγω δεν το σκεφτομαι για εξωσωματικη γιατι εκτος απο τραχηλικη στενοτητα εχουμε και οικονομικη...

Ευχομαι ολα να πανε καλα και ο πονος που περασες οσο κι αν δεν το πιστευεις να σου φερει μια τεραστια χοριακη!

lolita μου καλη σου μερα κι εσενα!

Καλημέρα κορίτσια και απο έμενα!!!!

χρόνια πολλα μαρια v και του χρόνου με οτι ποθείς!!!!!!

πολυ καλή επιτυχια στα κοριτσια που ξεκινησανε εξωσοματική ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετυχει αμεσως σε ολες!!!!!

georkat καλη αναρωσει αν και απο οτι διαβαζω εχεις αναρωσει πληρως!!!!

nasasa μην σε παιρνει απο κατω συνέχισε δυναμικα!!!!!!

skaibeem εχω διαβασει την ιστορια σου και χαιρομαι πολυ για σενα καλη τελειόμηνη κυηση να εχεις!!!!!

τα δικα μου νεα πολλες εξαψεις βρε κοριτσια μου εχει δοσει 2πλη δοση κλομιφαινη αλλη μια μερα εχω και τελος μετα παρακολουθισει και σπερματεγχυση!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!

*υπ. περημενω και απο αλλες να μου στειλετε στο πμ για το fb για να δω της φατσουλες σας και εσεις την δικια μου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα γιορτάζω, έτσι με γιόρταζε η μαμά μου από μικρή, αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, μου εύχονται και τον 15αύγουστο, οπότε έχω διπλή γιορτή!

Μακάρι να ήμασταν κοντά να σας κερνούσα!

Τίνα τέλεια και τα δικά σου νέα!!!! Μπράβο κορίτσι, πολύ χάρηκα, όλο ευχάριστα χθες!

georgia69 μου ετοιμάζω το αυγουλάκι μου τώρα για να το φάω (μην μπερδέψουμε τα αυγά εδώ μέσα!!!), τρία είναι όντως πολλά, ένα την ημέρα θα τρώω, είμαι 6η μέρα, πιστεύω η ωοληψία θα γίνει γύρω στην 12η πάνω κάτω, αύριο θα ξέρω περισσότερα, άρα είμαι στα μισά. Απόλαυσε την μέρα, πιστεύω η σύμβουλος δεν θα σας κρατήσει πολύ! Εσύ σε τι φάση είσαι?

Skybeam μου δυστυχώς δεν ξέρω από αυτά για να σου πω την γνώμη μου, αλλά αφού σου είπε η georgia69 να μην ανησυχείς, τότε είμαστε οκ, δεν είναι κάτι σοβαρό!!!

Stardustmg εγώ το μεσημέρι κάνω τις ενεσούλες, πότε θα πας για τον υπέρηχο?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Κεραστικό με κούριερ να στείλω????

Mαρακι μου χρονια σου πολλα και γρηγορα με ενα νινακι στην αγκαλια σου!!!!

Kαλημερα και χρονια πολλα!

maria_v να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσακι μου και συντομα να χαιρεσαι και τα αγγελουδια σου!

tina μπραβο και σε εσενα τελεια τα νεα να εισαι καλα κι εσυ και το σπορακι σου!

Skybeam ολα ειναι μια χαρα δεν θα εχει κανενα προβλημα το νινι οπως ειπαν και τα κοριτσια τετοια περιστατικα εχουμε ακουσει πολλα στο παρελθον.Το μωρακι σου ειναι μια χαρα κανε την προσευχουλα σου και μην φοβασαι τιποτα!

natasoula κριμα κοριτσακι μου μην σε παιρνει απο κατω ομως!Συμφωνω μαζι σου πως στην Ξανθη οι γιατροι ειναι χαλια.Εγω μονο τον Βουρβουκελη εμπιστευομουν μετα απο πολυ ψαξιμο αλλα δεν ξερω αν εχει βγει στη συνταξη η εργαζεται ακομη...Παει μια γνωστη μου στην Καβαλα θα μαθω ονομα γιατρου και θα σου πω.Αν ενδιαφερεσαι και για Θεσσαλονικη εχουμε αρκετους να σου προτεινουμε αλλα και να σου αντιπροτεινουμε γιατι υπαρχουν και ασχετοι...Κανατε θεραπεια για το σπερμα?

Sissy μου εσυ πρεπει να σταματησεις να αγχωνεσαι λιγο ματια μου.Νομιζα πως ειμαι η προσωποποιηση του αγχους μεχρι που γνωρισα εσενα...Δεν το λεω με κακια αλλα εισαι μικρο κοριτσι ακομη εχουμε τοσα παραδειγματα εδω που φωναζουν πως ολα γινονται!Παιρνουμε τις βιταμινουλες μας και χαιρομαστε τον αντρουλη μας και ολα θαα πανε καλα.Οπως ειπε και η Νεραιδα μας 'Θα γινουμε μανες το ποτε το οριζει ο Θεος'

παπακι Georgekat Λια georgia69 tinkerbell astage φιλια πολλα πολλα!

κοριτσι κανουμε καιρο τωρα. παιρνει κατι βιταμινες για την προστατιτιδα. εχουμε δοκιμασει πολλα βασικα. ρωτα αν ειναι ευκολο για Καβαλα και φυσικα με ενδιαφερει για Θεσσαλονικη. πηρα τηλ το γιατρο μου το πρωι, απο τη μια με καθυσηχασε και μου ειπε να αφησω τις μαλακιες με την εξεταση Dna (αυτο μας το ειχε πει η κλινικη embryolab να το κανουμε) και πως αυτη την εξεταση γινεται στην εξωσωματικη. εχω καταμπερδευτει και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....οτι αποφασισει ο αντρας ομως εδω!!

Διαφημίσεις

κοριτσι κανουμε καιρο τωρα. παιρνει κατι βιταμινες για την προστατιτιδα. εχουμε δοκιμασει πολλα βασικα. ρωτα αν ειναι ευκολο για Καβαλα και φυσικα με ενδιαφερει για Θεσσαλονικη. πηρα τηλ το γιατρο μου το πρωι, απο τη μια με καθυσηχασε και μου ειπε να αφησω τις μαλακιες με την εξεταση Dna (αυτο μας το ειχε πει η κλινικη embryolab να το κανουμε) και πως αυτη την εξεταση γινεται στην εξωσωματικη. εχω καταμπερδευτει και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....οτι αποφασισει ο αντρας ομως εδω!!

Σου εστειλα πμ για Καβαλα.Μου ειπανε τα καλυτερα κι ευχομαι να σας βοηθησει κι εσας!

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα γιορτάζω, έτσι με γιόρταζε η μαμά μου από μικρή, αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, μου εύχονται και τον 15αύγουστο, οπότε έχω διπλή γιορτή!

Τίνα τέλεια και τα δικά σου νέα!!!! Μπράβο κορίτσι, πολύ χάρηκα, όλο ευχάριστα χθες!

georgia69 μου ετοιμάζω το αυγουλάκι μου τώρα για να το φάω (μην μπερδέψουμε τα αυγά εδώ μέσα!!!), τρία είναι όντως πολλά, ένα την ημέρα θα τρώω, είμαι 6η μέρα, πιστεύω η ωοληψία θα γίνει γύρω στην 12η πάνω κάτω, αύριο θα ξέρω περισσότερα, άρα είμαι στα μισά. Απόλαυσε την μέρα, πιστεύω η σύμβουλος δεν θα σας κρατήσει πολύ! Εσύ σε τι φάση είσαι?

Skybeam μου δυστυχώς δεν ξέρω από αυτά για να σου πω την γνώμη μου, αλλά αφού σου είπε η georgia69 να μην ανησυχείς, τότε είμαστε οκ, δεν είναι κάτι σοβαρό!!!

Μαρια μου χρονια πολλα!! Οτι επιθυμείς.. Σου εύχομαι τα καλυτερα!!

χαιρετεεε!! τι μου κανετε σημερα ξεσαλωσα αλλα σσσσσ μην το πειτε στον αντρα μου θα με ζαλισει ολοι μερα με τα γιατι χιχιχι!!

μαρια V χρονια πολλλααα καλα κ ευτυχισμενα παντα μα παντα με υγεια κ ενα υγειεστατο μωρακι στην αγκαλια σου !!!

εγω πηγα για εξετασεις σημερα ενα κατεβατω μου εδωσε να κανω, αυριο θα εχω τα αποτελεσματα κ ετσι βρηκα ευκαιρια για ψωνια πηρα μπυτζαμουμες σουτιεν κ ενα μπουφαν μακρυ για να μην κρυωνει η κοιλιτσα! κ γυρισα μετα σπιτι γιαυτο δεν μπηκα το πρωι.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αγάπες μου φιλάκια σε όλες.

Πάω για καφέ με φίλους, επιτέλους θα βγώ απο το σπίτι, μετά απο τριήμερο ξεσάλωμα στο κρεβάτι.......

Θα μπώ το βραδάκι να δω τα νέα σας. Σμούτς........

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλησπερα κοριτσια!!!!

ηρθα κ εγω οτι πηγα βολτα πηγα τωρα τα κεφαλια μεσα θα ξανα βγω την παρασκευη για να κανω εξετασεις κ μετα 11 δεκεμβριου που θα εχω ξανα ραντεβου οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στο ραντεβου για καφε απαγορευση γιατρου λεει τωρα τους 3 μηνες κατσε ξεκουρασου μην βγαινεις εξω μην κανεις δουλειες κ επισης οχι ΣΕΞ :shock::shock::shock: ετσι εμεινα οταν ακουσα οχι σεξ χαχαχαχα!!του λεω καλα ποσο ακομα αποχη χαχα τρελαθηκε ο γιατρος . ολα καλα το μπεμπακι μας μεγαλωσε κανονικα ακουσαμ καρδουλα με τελειους χτυπους ο γιατρος ειναι υπερ ευχαριστημενος η αναπτυξη τελεια αλλαζω μηνα καθε 2 του μηνος τον ρωτησα ποσο ειμαι τελικα κ μου λεει με αυτα που βλεπω κ με την χοριακη 8 εβδομαδων ειμαι ,ηρθε κ ο αντρας μου μεσα το ειδε ακουσε καρδουλα ειχε χαζεψει τελειος τον εβλεπα κ γελουσα χαχαχ!!!

αυτα τα νεα μου.

μια χαρα!να ακους το γιατρο σου και να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις!!!ολα θα τα κανουμε για να ειναι καλα τα μωρακια μας :D

Αχ να γκρινιάξω λίγο ακομα για την δουλεια;

Πλήρωσα εφορία για περυσι 8.000?!!! ενώ είχα να μαζέψω απλήρωτα διδακτρα 12.000!!!

Τελικά απί τα 12.000 μου μείνανε τα 5.000 και τους εχεις να σου λένε "έλα μωρέ από μένα περιμενεις κι άλλοι σε χρωστάνε". Στην αρχή της χρονιάς είπα να διώξω κόσμο αλλα λες άμα τους σταματήσω θα χάσω και τα προηγούμενα...και τα παιδιά τι φταίνε άμα είναι άχρηστοι οι γονείς.γιατι εδω στην περιοχή που είμαι έχουν χρήμα αλλα τα υρωνε άλλου ειδικά αυτοί που με χρωστάνε...

Ουφ τα είπα λίγο.

sorry κιόλας για το άσχετο της υπόθεσης.

αστα,μας εχουν κανταντησει...μην πω τη λεξη!!!!

ο αντρας μου δουλευει σε φροντιστηριο και τους ειπε οτι υπαρχει πολυ μεγαλο προβλημα!πληρωνουν μονο 3 στους 10! καθε μηνα τους κραταει λεφτα απο αυτους που δεν πληρωνουν!εχει πολυ περισσοτερες ωρες και παιδια απο περισυ και παιρνει πολυ λιγοτερα λεφτα απο περισυ.

Kαλημέρα! sorry που άργησα...

Λοιπόν, 2,6 η αυχενική μας, πάνω από το όριο λιγάκι. 1:800 οι πιθανότητες για Down. Δεν ανησυχεί η κα που μου έκανε τον υπέρηχο αλλά(!)... να πάω να κάνω λέει ένα τρίπλεξ καρδιάς του εμβρύου στο Έλενα ή στο Ωνάσειο και να επαναλάβουμε την αυχενική στη 17η εβδομάδα (αυτό μου φαίνεται πάνκουφο και... δεν ξέρω). Περιμένω τα συγκεντρωτικά από τις αιματολογικές για να επικοινωνήσω με τη γιατρό μου και να δούμε.

Ντουγρού για άμνιο πάω, δεν το συζητάω. Ο άντρας μου λέει θα είναι βλακεία να σκέφτομαι άμνιο, αλλά τόσα ξέρει τόσα λέει....

Είμαι λίγο να σκάσω όπως καταλαβαίνετε!

να μην αγχωνεσαι καθολου!ολα θα ειναι μια χαρα!

αν κανεις το τριπλεξ που σου ειπε και ειναι καλο δε θα χρειαστεις αμνιο.Τα μωρακια που εχουν συνδρομα εχουν και προβληματα στην καρδια.Γιαυτο σου ειπε να κανεις το τριπλεξ,για να μην κανεις αμνιο.

Αλλα η τιμη ειναι μια χαρα!το μωρακι σου ειναι μια χαρα!μη στεναχωριεσαι αδικα!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

μπεμπεδόσκονη σε όλες, μην ξεχνιομαστε!!!!

όλα καλά χθες,ακούσαμε και καρδούλα...μετα το γιατρό πήγαμε σε κατι φίλους μας και πιαστήκαμε μεχρι αργά γιαυτο δεν μπόρεσα να μπω sorry κοριτσακια μου.

κατερινάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και που το πέρασες ανώδυνα,πάει και αυτό τώρα τα καλύτερα έρχονται!!

μπραβο Τινα μου!!! :D
καλημερα κοριτσια!!!!!skybeam μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!αμα σου πω ιστοριες θα μεινεις μαλακας και τελικα τα μωρακια γεννηθηκαν υγιεστατα!!!

εμενα κοριτσια τελικα μου ηρθε η καταραμενη πρωι πρωι κιολας. ειπαμε ουτε μια μερα δε με αφηνει να χαρω. στην ωρα της παντα!!τωρα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι θα παμε για την εξεταση κατατμησης DNA και ειναι αυτη που με αγχωνει πιο πολυ!!!με μορφολογια σπερματος 80% ανωμαλιες κεφαλης δεν περιμενω θετικα αποτελεσματα. το μονο που κανω ειναι να προσευχομαι. και να καταληξουμε σε εξωσωματικη δε με πειραζει.φοβαμαι μονο μη μας πει και εκει θα ειναι σκουρα τα πραγματα....ουφ τα ειπα!!!εσεις τι νεα??

μην αγχωνεσαι!θα πανε ολα καλα!καντε οτι σας ειπε ο γιατρος σας και μην απογοητευεσαι!

χρονια πολλα Μαρακι!!!!ευχομαι συντομα να κρατας στη αγκαλιτσα σου 2 μωρακια :D
καλη επιτυχια αν κανεις τελικα αυτο που λες!ολα να πανε μια χαρα και συντομα να ερθει το μωρακι σας!!!

Η συνηφαδα μου εκανε την χοριακη και βγηκε 22750!της ειπε να μην κανει αλλη,δε χρειαζεται και να παει την παρασκευη να τη δει!ελπιζω να ελεγε βλακειες η αλλη γιατρος τη δευτερα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...