Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα γιορτάζω, έτσι με γιόρταζε η μαμά μου από μικρή, αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, μου εύχονται και τον 15αύγουστο, οπότε έχω διπλή γιορτή!

Μακάρι να ήμασταν κοντά να σας κερνούσα!

Τίνα τέλεια και τα δικά σου νέα!!!! Μπράβο κορίτσι, πολύ χάρηκα, όλο ευχάριστα χθες!

georgia69 μου ετοιμάζω το αυγουλάκι μου τώρα για να το φάω (μην μπερδέψουμε τα αυγά εδώ μέσα!!!), τρία είναι όντως πολλά, ένα την ημέρα θα τρώω, είμαι 6η μέρα, πιστεύω η ωοληψία θα γίνει γύρω στην 12η πάνω κάτω, αύριο θα ξέρω περισσότερα, άρα είμαι στα μισά. Απόλαυσε την μέρα, πιστεύω η σύμβουλος δεν θα σας κρατήσει πολύ! Εσύ σε τι φάση είσαι?

Skybeam μου δυστυχώς δεν ξέρω από αυτά για να σου πω την γνώμη μου, αλλά αφού σου είπε η georgia69 να μην ανησυχείς, τότε είμαστε οκ, δεν είναι κάτι σοβαρό!!!

Stardustmg εγώ το μεσημέρι κάνω τις ενεσούλες, πότε θα πας για τον υπέρηχο?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Κεραστικό με κούριερ να στείλω????

εύχομαι σύντομα ο πελαργός να σου φέρει το μωράκι σου!!!!

ναι θα σκεφτώ τι πεθύμησα να μου στείλεις;););););)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια...

Από που να αρχισωωωω

Λοιπόν Τινά ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΣΠΕΣΙΑΛ με το μικρούλη σας.Συγχαρητηρια για τον μαγικό χτύπο!!!

Παπάκι μου επίσης!!

Sky μην σκας.Ολα καλα θα πανε.Εξετασεις αιματος δεν έκανες;γιατί αυτό το άλφα τέστ την αυχενική δηλαδή εγώ την έκανα συνδιαστικα με υπέρηχο και αιμα.Κι αν σας πω τι είχα πάθει.Τοτε ήταν που η ΔΕΗ έκοβε το ρεύμα.υπερηχος οι παίρνω το μικροβιολογικό να μου πει τα αποτελεσματα και μου λέει "δεν είναι πολύ καλα τα νούμερα είναι τάδε και τάδε" ωχ!!! Παίρνω τον ντοκ και μου λέει Άσπα σκούρα τα πράγματα,τοσο χαλια

Ήταν και το 3μερο της Καθαράς Δευτερας οπότε μου λέει Τρίτη έλα και βλέπουμε.Στα πατώματα η Ασπασουλα.Παω να πληρωσω την άλλη μέρα τον μαλακα τον μικροβιολογο και τι είχε κάνει;είχε πει ανάποδα 2 τιμές και γι'αυτο ήταν τοσο χαλια.Κατευθειαν στον γιατρό αφού έριξα ένα μπινελικι στον άλλον..Γι'αυτο σου λέω χαλαρά μην στεναχωριέσαι όλα καλα θα πανε είσαι ελαχιστα πάνω από το όριο.

Σισσακι μου έτσι θέλω δυναμική και θα τα καταφέρεις.

Νατασουλα ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.Το κεφάλι ψηλά και χαμόγελο πλατύ.Οι ηττοπαθειες είναι για τους αδύναμους.θα κάνετε εξετάσεις και θα το λύσετε.

Νεράιδα μου τώρα μπήκαμε στην αναμονή;

Γεωργία ποσο δίκιο εχεις

Αειναι τρελοί αυτοί οι μαλακές που μας κυβερνάνε.Εννοειται πως το ρίχνεις στην μαύρη αγορά και μς τις ευχές τους κιόλας.

Κατερινακι σημερα όλα καλα;

Αχ μέχρι εδω θυμάμαι.

Ααα έκανα και το τέστ της χλωρινης και αφρισε...εντελβς ηλίθια παιδί μου λεμεεεε

Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

sky μου, λιγάκι πάνω από το όριο είναι από ότι κατάλαβα...

αυτά δεν τα συσχετίζουν με κάτι άλλο ή βλακεία λέω...

δεν γνωρίζω από αυτά...σίγουρα λέω να πάρεις ακόμη μια άποψη...την άμνιο σε ποία βδομάδα την κάνουν?

να είσαι ήρεμη και το μωράκι σου είναι υγιέστατο...μην ανησυχείς...

χθες είδα στον ύπνο μου, τη κατερίνα με τσιγάρο:o να οδηγά και εγώ με τα πόδια και από πάνω μας τόνοι μπεμπεδόσκονη....

ο νηστικός στον ύπνο του.....

πολύ ωραία τα νέα και από το κοριτσάκι μας...!!!!

σε συγχωρούμε αλλά να μπαίνεις να μας τα λές να μην ανυσηχούμε....

Καλημέρα κοριτσακια.

Τινκερ μου τι οδηγουσα με το τσιγάρο στο στόμα; Καμμια τριαξονικη νταλίκα Αθήνα Καβάλα ;;; Και την μπεμπεδοσκονη πως ακριβώς την είδες; Μωράκια να μας ραινουν με σκόνη;;;; Χαχαχα μια χαρα σε βρίσκω.

Εγω το βράδυ πριν την υστεροσκοπηση αφού έχω πει ότι προσευχές και παρακλησεις έχω βρει, είδα πως μια γυναίκα μου έλεγε να πάω αμέσως στην Παναγία στην Τήνο και μάλιστα ανεβηκα σρο καράβι και είχε άσχημο καιρο και είδα απο μακρυά την εκκλησία. Οπως καταλαβαίνετε την επόμενη βδομάδα έχει ταξίδι στην Τήνο το προγραμμα. Ηδη το πρωι που πήγα στο μαιευτήριο έβαλαν λάδι απο την αγία ειρήνη σκαι απο τον Άγιο Λουκά στην κοιλιτσα μου και νομίζω πως με βοήθησαν πολυ οι άγιοι. Ούτε ο γιατρός δεν το πίστευε τόση άνεση μετα την αναισθησια. Νομίζω έχω γίνει λίγο έντονη με τους αγίους αλλα νοιώθω τόσο ήρεμη που μου αρέσει πολυ αυτο το συναίσθημα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κοριτσακια.

Τινκερ μου τι οδηγουσα με το τσιγάρο στο στόμα; Καμμια τριαξονικη νταλίκα Αθήνα Καβάλα ;;; Και την μπεμπεδοσκονη πως ακριβώς την είδες; Μωράκια να μας ραινουν με σκόνη;;;; Χαχαχα μια χαρα σε βρίσκω.

Εγω το βράδυ πριν την υστεροσκοπηση αφού έχω πει ότι προσευχές και παρακλησεις έχω βρει, είδα πως μια γυναίκα μου έλεγε να πάω αμέσως στην Παναγία στην Τήνο και μάλιστα ανεβηκα σρο καράβι και είχε άσχημο καιρο και είδα απο μακρυά την εκκλησία. Οπως καταλαβαίνετε την επόμενη βδομάδα έχει ταξίδι στην Τήνο το προγραμμα. Ηδη το πρωι που πήγα στο μαιευτήριο έβαλαν λάδι απο την αγία ειρήνη σκαι απο τον Άγιο Λουκά στην κοιλιτσα μου και νομίζω πως με βοήθησαν πολυ οι άγιοι. Ούτε ο γιατρός δεν το πίστευε τόση άνεση μετα την αναισθησια. Νομίζω έχω γίνει λίγο έντονη με τους αγίους αλλα νοιώθω τόσο ήρεμη που μου αρέσει πολυ αυτο το συναίσθημα.

κατερινούλα μου, να πας και να μας ανάψεις και κεράκι!!!

οι Αγίοι πάντα να είναι δίπλα μας!!!

σαν το χιόνι ήταν και λαμπίριζε και κατάλαβα ότι ήταν μπεμπεδόσκονη...

και μετά είδα κάποιο ιερέα και του φίλησα το χέρι και τον είπα μητροπολίτη..

αυτά από το χθεσινό μου όνειρο...

μικρό αυτοκινητάκι οδηγούσες και ήταν μαύρο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα και χρονια πολλα!

maria_v να χαιρεσαι το ονομα σου κοριτσακι μου και συντομα να χαιρεσαι και τα αγγελουδια σου!

tina μπραβο και σε εσενα τελεια τα νεα να εισαι καλα κι εσυ και το σπορακι σου!

Skybeam ολα ειναι μια χαρα δεν θα εχει κανενα προβλημα το νινι οπως ειπαν και τα κοριτσια τετοια περιστατικα εχουμε ακουσει πολλα στο παρελθον.Το μωρακι σου ειναι μια χαρα κανε την προσευχουλα σου και μην φοβασαι τιποτα!

natasoula κριμα κοριτσακι μου μην σε παιρνει απο κατω ομως!Συμφωνω μαζι σου πως στην Ξανθη οι γιατροι ειναι χαλια.Εγω μονο τον Βουρβουκελη εμπιστευομουν μετα απο πολυ ψαξιμο αλλα δεν ξερω αν εχει βγει στη συνταξη η εργαζεται ακομη...Παει μια γνωστη μου στην Καβαλα θα μαθω ονομα γιατρου και θα σου πω.Αν ενδιαφερεσαι και για Θεσσαλονικη εχουμε αρκετους να σου προτεινουμε αλλα και να σου αντιπροτεινουμε γιατι υπαρχουν και ασχετοι...Κανατε θεραπεια για το σπερμα?

Sissy μου εσυ πρεπει να σταματησεις να αγχωνεσαι λιγο ματια μου.Νομιζα πως ειμαι η προσωποποιηση του αγχους μεχρι που γνωρισα εσενα...Δεν το λεω με κακια αλλα εισαι μικρο κοριτσι ακομη εχουμε τοσα παραδειγματα εδω που φωναζουν πως ολα γινονται!Παιρνουμε τις βιταμινουλες μας και χαιρομαστε τον αντρουλη μας και ολα θαα πανε καλα.Οπως ειπε και η Νεραιδα μας 'Θα γινουμε μανες το ποτε το οριζει ο Θεος'

παπακι Georgekat Λια georgia69 tinkerbell astage φιλια πολλα πολλα!

Μαρακι χρόνια πολλα κοριτσάκι μου!!! Να σε χαιρόμαστε και με το καλο ενα μπεμπακι στην κοιλιτσα σου!!!!

Sky να μην αγχωνεσαι καθόλου. Οι τιμές ειναι οριακές όπως σου είπε κι η Γεωργία. Αν νιώθεις πως θα ηρεμησεις μόνο με την αμνιο τότε να την κανείς για να σου φύγει το άγχος. Εύχομαι ολα να σου πανε καλα και μόνο ευχάριστα να ακούμε απο σένα!!!

Κορίτσια θα σας πω κάτι που έμαθα μόλις πρώτο μπήκα στο φόρουμ. Ήμουν σε ενα άλλο καφε και εκει τα κορίτσια συζητούσαν για 3 κοπέλες της παρέας που μόλις είχαν μείνει έγκυες με φυσιολογικό τροπο μόνες τους και ποσο χαρούμενες ήταν , όπως κάναμε εμείς με το παπακι μια ίδια κατάσταση. Και η μια κοπέλα έγραφε πως τα χρωστάει ολα στην καλη κυρία απο την Κρήτη. Εγω νόμιζα πως ειναι κάποια μοναχή η κάτι τέτοιο και της έστειλα πμ και την ρώτησα αν μπορει να μου δώσει πληροφορίες. Λοιπόν δεν αναφερόταν σε μοναχή αλλα σε μια ουρολογο στην Κρήτη, ΥΠΕΥΘΥΝΗ του ουρολογικου στο πανεπιστημιακό της Κρήτης η οποία έκανε θαύματα!! Με το που πήγαν τους είπε αν η κατάσταση τους μπορει να βελτιωθεί τους έδωσε κάποιον συνδυασμό φαρμάκων και βιταμινων και είχε πει στην κοπέλα η οποία είχε ταλαιπωρηθεί πολυ απο εξωσωματικες, πως σε 3 μήνες το λιγότερο θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτο εγινε τον προηγούμενο Νοέμβριο, η κοπέλα έμεινε φυσιολογικά και σε λίγες μερες θα γεννήσει τον μπεμπη της. Μετα απο αυτο πήγαν αλλα 2 κορίτσια στην Κρήτη να την επισκεφτούν όπου κι αυτές έμειναν έγκυες. Ολες με πολυ σοβαρά προβλήματα στο σπερμα, η μια με αζωοσπερμια!!! Χτες που μίλησα με μια κοπέλα λόγω της υστεροσκοπησης, της οποίας ο άντρας έχει επίσης πολυ μεγάλα προβλήματα με το σπερμα λόγω μαγουλαδων, μου είπε πως αυτή η γιατρός ειναι Αθήνα.

Εμείς δεν έχουμε θέμα με το σπερμα αλλα έχω κρατήσει τα στοιχεία της γιατρού για οποίο κορίτσι τα χρειαστεί. Τα έχω δώσει ήδη στην μαριεττα. Οποία κοπέλα θέλει να μου πει να της στείλω κι εκείνης όνομα και τηλεφωνα μήπως μπορέσει και βοηθηθεί!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινακι μου θελω κ εγω να παω στην Τηνοοοοοοοο!! μηπως να το κανονισουμε να παμε μαζι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαρακι χρόνια πολλα κοριτσάκι μου!!! Να σε χαιρόμαστε και με το καλο ενα μπεμπακι στην κοιλιτσα σου!!!!

Sky να μην αγχωνεσαι καθόλου. Οι τιμές ειναι οριακές όπως σου είπε κι η Γεωργία. Αν νιώθεις πως θα ηρεμησεις μόνο με την αμνιο τότε να την κανείς για να σου φύγει το άγχος. Εύχομαι ολα να σου πανε καλα και μόνο ευχάριστα να ακούμε απο σένα!!!

Κορίτσια θα σας πω κάτι που έμαθα μόλις πρώτο μπήκα στο φόρουμ. Ήμουν σε ενα άλλο καφε και εκει τα κορίτσια συζητούσαν για 3 κοπέλες της παρέας που μόλις είχαν μείνει έγκυες με φυσιολογικό τροπο μόνες τους και ποσο χαρούμενες ήταν , όπως κάναμε εμείς με το παπακι μια ίδια κατάσταση. Και η μια κοπέλα έγραφε πως τα χρωστάει ολα στην καλη κυρία απο την Κρήτη. Εγω νόμιζα πως ειναι κάποια μοναχή η κάτι τέτοιο και της έστειλα πμ και την ρώτησα αν μπορει να μου δώσει πληροφορίες. Λοιπόν δεν αναφερόταν σε μοναχή αλλα σε μια ουρολογο στην Κρήτη, ΥΠΕΥΘΥΝΗ του ουρολογικου στο πανεπιστημιακό της Κρήτης η οποία έκανε θαύματα!! Με το που πήγαν τους είπε αν η κατάσταση τους μπορει να βελτιωθεί τους έδωσε κάποιον συνδυασμό φαρμάκων και βιταμινων και είχε πει στην κοπέλα η οποία είχε ταλαιπωρηθεί πολυ απο εξωσωματικες, πως σε 3 μήνες το λιγότερο θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτο εγινε τον προηγούμενο Νοέμβριο, η κοπέλα έμεινε φυσιολογικά και σε λίγες μερες θα γεννήσει τον μπεμπη της. Μετα απο αυτο πήγαν αλλα 2 κορίτσια στην Κρήτη να την επισκεφτούν όπου κι αυτές έμειναν έγκυες. Ολες με πολυ σοβαρά προβλήματα στο σπερμα, η μια με αζωοσπερμια!!! Χτες που μίλησα με μια κοπέλα λόγω της υστεροσκοπησης, της οποίας ο άντρας έχει επίσης πολυ μεγάλα προβλήματα με το σπερμα λόγω μαγουλαδων, μου είπε πως αυτή η γιατρός ειναι Αθήνα.

Εμείς δεν έχουμε θέμα με το σπερμα αλλα έχω κρατήσει τα στοιχεία της γιατρού για οποίο κορίτσι τα χρειαστεί. Τα έχω δώσει ήδη στην μαριεττα. Οποία κοπέλα θέλει να μου πει να της στείλω κι εκείνης όνομα και τηλεφωνα μήπως μπορέσει και βοηθηθεί!!!

Κατερινακι δεν ρωτας μηπως κανει θαυματα και με το ενδομητριο?;)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Μαρακι ν χρονια πολλα με υγεια και μωρακια! Λιγες μερουλες εμειναν για την ωοληψια ολα τελεια θα πανε!

Παπακι και Τινακι να τα χαιρεστε τα μωρακια σας πολυ ομορφα νεα, λιγη υπομονη μεχρι να περασει ο 3ος μηνας και μετα ποιος σας πιανει!:tongue:

Sky μου μην ανησυχεις καθολου μια χαρα ειναι το μωρακι σου και αφου στο ειπε και η Γεωργια μας ολα ειναι σουπερ!

Κατερινακι γλυκο και ομορφο μια χαρα σ'ακουω απο ο,τι φαινεται ξεκουραστηκες με την ναρκωση ελπιζω να μην γλυκαθηκες και να θες συνεχεια?:tongue: Οσο για τις εξετασεις θρομβοφιλιας ειναι λιγο ακριβουτσικες αλλα κοιταξε μηπως μπορεις να τις δικαιολογησεις.

Νατασουλα μη μου στεναχωριεσαι μπορει να μην πετυχε με την πρωτη θα πετυχει ομως να εισαι σιγουρη. Ποσο καιρο κανει ο δικος σου αντιοξειδωτικη θεραπεια?

Σταρακι εισαι η προσωποποιηση της αισιοδοξιας μπραβο κοριτσι, ελπιζω να ηρεμησες απο τους πονοκεφαλους.

Σισσακι,Τινκερ, Γεωργια, Astage την καλημερα μου και φιλακια!

εγώ είχα δώσει 180Ε για να τις κάνω...έχω και εγώ εκεί ένα θεματάκι..αλλά έτσι και αλλίώς σε περίπτωση εγκυμοσύνης πιο πολλές φορές στο καρδιολόγο θα πηγαίνω παρά στο γυναικολόγο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Κορίτσια μου καλημέρα κι από μένα!

Maria_v ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!:P

Πότε θα γίνει η ωοληψία σου και η εμβρυομεταφορά σου, σου έχει πει ο γιατρός? Εγώ ξέρω ότι μετά την εμβρυομεταφορά περιμένεις 10-12 μέρες για να κάνεις χοριακή, όχι περισσότερο, εσένα τι σου έχει πει ο γιατρός?

Tina32 kai Mina pa τέλεια τα νέα σας!!! Να ξεκουράζεστε κορίτσια, είναι η περίοδος που όλοι πρέπει να σας προσέχουν σαν τα μάτια τους!!! Απολαύστε το!!! Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

Skybeam όλα τέλεια θα πάνε, να μην αγχώνεσαι καθόλου και να βγάλεις από το μυαλό σου την αμνιοπαρακέντηση.

Natasoula ξέρω ότι στενοχωριέσαι που δυστυχώς σου ήρθε η περίοδος, όλες τα ίδια νιώθουμε!!! Όμως ένας νέος κύκλος ξεκινάει και ίσως ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σου! Όσο για τον άντρα σου, όλοι το ίδιο νιώθουν κι εγώ κάνω τον καραγκιόζη στον άντρα μου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα αλλά μέσα μου κλαίω κάθε φορά που έρχεται...Εμείς είμαστε που πρέπει να δείχνουμε δύναμη και για τους δύο!!!

Τινκ μου πότε "δεν" πρειμένεις? Πόσο δύναμη παίρνουμε τελικά η μία από την άλλη.. Εκεί πουπάει να με πάρει από κάτω, διαβάζω το μήνυμά σου και ανεβαίνω! Σ΄ ευχαριστώ γι΄ αυτό!

Georgia69 ειικρινά θαυμάζω τις γνώσεις σου!!! Μήπως να ξεκινήσεις βρε κοριτσάκι μου την ιατρική? Θα αρχίσω κι εγώ να τρώω ασπράδια, καλή η συμβουλή σου!

Georgekat είδες τι ωραία που ήταν τελικά η νάρκωση? Μια χαρά θα πάνε όλα από εδώ και πέρα και θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα κι από σένα!

Stardust μου όλες θα κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Ο άντρας μου γυρνάει αυριο το απόγευμα και δεν με έχει δει να κάνω τις ενέσεις, μου λέει λοιπόν είναι δύσκολο? Σιγά το δύσκολο του λέω, είναι ο δρόμος μας για το μωράκι μας, τίποτα δεν είναι δύσκολο. Πιο δύσκολο μου είναι που έχω κόψει τα γλυκά και έχω περιορίσει το φαγητό, αλλά δεν πειράζει!

Εγώ σήμερα θα κάνω την 3 μου ενεσούλα και την Παρασκευή θα ξαναπάω να κάνουμε υπέρηχο και ορμονικές! Άυριο στις 13:30 έχω ραντεβού και με τον γιατρό για να δούμε για θρομβοφιλία. Έχω κάνει τον έλεγχο και δεν έχω θρομβοφιλία, αλλά επειδή η αδερφή μου και η γιαγιά μου έχουν, ένας λόγος παραπάνω να ελεγχώ κι εγώ λιγάκι παραπάνω.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...