Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι όμορφα νέα ειναι αυτα..

Παπακι μου τι ωραία.. Να ξεκουράζεσαι τωρα και μετα απο 1 μήνα ξεκινά τις βολτουλες σου...

Τινουλα μπράβο!! Τωρα που ακούσατε καρδούλα ολα καλα..

Skybeam να κανεις την εξετασουλα σου για να ηρεμησεις!! Ολα ειναι καλα!! Οι γιατροί ειναι λιγο υπερβολικοί πάντα..

Γεωργια μου δεν θα σε πετύχω ποτε μεσα να μιλήσουμε;; Μονο αν ξενυχτησω..

Κατερινακι μου πολυ χαίρομαι που είσαι καλα,θα δεις που το Μωρακι σου έρχεται..

Μαριεττα μου εσυ πως είσαι;;

Τα αλλα κοριτσακια;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!skybeam μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!αμα σου πω ιστοριες θα μεινεις μαλακας και τελικα τα μωρακια γεννηθηκαν υγιεστατα!!!

εμενα κοριτσια τελικα μου ηρθε η καταραμενη πρωι πρωι κιολας. ειπαμε ουτε μια μερα δε με αφηνει να χαρω. στην ωρα της παντα!!τωρα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι θα παμε για την εξεταση κατατμησης DNA και ειναι αυτη που με αγχωνει πιο πολυ!!!με μορφολογια σπερματος 80% ανωμαλιες κεφαλης δεν περιμενω θετικα αποτελεσματα. το μονο που κανω ειναι να προσευχομαι. και να καταληξουμε σε εξωσωματικη δε με πειραζει.φοβαμαι μονο μη μας πει και εκει θα ειναι σκουρα τα πραγματα....ουφ τα ειπα!!!εσεις τι νεα??

Βρε νατασουλα μου τι λες;;;; Εδω περιπτώσεις με ελάχιστο στο σπερμα τα κατάφεραν..σου εύχομαι να μη φτάσεις στην εξωσωματικη αλλα ΤΑ ΠΆΝΤΑ γινονται..να κανεις αυτή την εξέταση γιατι ειναι καλο να γίνει αλλα δεν θέλω να διαβάζω τέτοια πράγματα..

καλημερα κοριτσια!!!!!skybeam μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!αμα σου πω ιστοριες θα μεινεις μαλακας και τελικα τα μωρακια γεννηθηκαν υγιεστατα!!!

εμενα κοριτσια τελικα μου ηρθε η καταραμενη πρωι πρωι κιολας. ειπαμε ουτε μια μερα δε με αφηνει να χαρω. στην ωρα της παντα!!τωρα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι θα παμε για την εξεταση κατατμησης DNA και ειναι αυτη που με αγχωνει πιο πολυ!!!με μορφολογια σπερματος 80% ανωμαλιες κεφαλης δεν περιμενω θετικα αποτελεσματα. το μονο που κανω ειναι να προσευχομαι. και να καταληξουμε σε εξωσωματικη δε με πειραζει.φοβαμαι μονο μη μας πει και εκει θα ειναι σκουρα τα πραγματα....ουφ τα ειπα!!!εσεις τι νεα??

κοριτσάκι μου, πολύ λυπάμαι...

ελπίζω να εισακουστούν οι προσευχές σου και να πάνε όλα καλά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Βρε νατασουλα μου τι λες;;;; Εδω περιπτώσεις με ελάχιστο στο σπερμα τα κατάφεραν..σου εύχομαι να μη φτάσεις στην εξωσωματικη αλλα ΤΑ ΠΆΝΤΑ γινονται..να κανεις αυτή την εξέταση γιατι ειναι καλο να γίνει αλλα δεν θέλω να διαβάζω τέτοια πράγματα..
πιστεψε με ουτε εγω θελω να τα ξερω!!!!!αλλα και τι να κανεις!!!! και μην αγχωνεσαι και εσυ ακομα για τετοια, ειναι πολυ νωρις στη δικη σου περιπτωση να σκεφτεσαι για κατι τετοιο.

πιστεψε με ουτε εγω θελω να τα ξερω!!!!!αλλα και τι να κανεις!!!! και μην αγχωνεσαι και εσυ ακομα για τετοια, ειναι πολυ νωρις στη δικη σου περιπτωση να σκεφτεσαι για κατι τετοιο.

Εγω τα βάζω ολα στο μυαλο μου για να με προετοιμαζω.. Γιατι ειναι πολυ νωρίς στη δική μου περίπτωση ;; 2 χρονια προσπαθω.. Αν δεν τα καταφέρω με σπερματεγχυσεις θα συνεχίσω σε εξωσωματικη!οχι άμεσα αλλα καποια στιγμή σίγουρα.. Μονο μη βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλο σου.. Εγω ετσι έκανα στην αρχή και βυθιζομουνα στη στεναχώρια! Ξερεις τι ειπε χθες στον άντρα μου; Θα κανω τα πάντα για να φέρω ενα παιδι στον κόσμο.. Θα φέρω τα πάνω κάτω!! Το βόρειο πόλο στο νότιο!!!!

Sky μου μην ανησυχεις για τιποτα! ολα καλα θα πανε!! να δεις που θα φερεις ενα υγιεστατο μωρακι στον κοσμο!

Σισσυ μου η δυναμη της γυναικας που θελει να κανει ενα παιδι ειναι απιστευτη.. το βλεπω και απο τον εαυτο μου! αυτη τη στιγμη πχ εχω τρελλο πονοκεφαλο απο την ενεση και ζαλαδα.. δεν με ενδιαφερει καθολου! ηρθα στη δουλεια μου και θα τα βγαλω περα κανονικα! σου ειπα ενα πολυ απλο παραδειγμα αυτη τη στιγμη. θα κανω οτιδηποτε μου ζητηθει αρκει να ερθει στη ζωη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Εγω τα βάζω ολα στο μυαλο μου για να με προετοιμαζω.. Γιατι ειναι πολυ νωρίς στη δική μου περίπτωση ;; 2 χρονια προσπαθω.. Αν δεν τα καταφέρω με σπερματεγχυσεις θα συνεχίσω σε εξωσωματικη!οχι άμεσα αλλα καποια στιγμή σίγουρα.. Μονο μη βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλο σου.. Εγω ετσι έκανα στην αρχή και βυθιζομουνα στη στεναχώρια! Ξερεις τι ειπε χθες στον άντρα μου; Θα κανω τα πάντα για να φέρω ενα παιδι στον κόσμο.. Θα φέρω τα πάνω κάτω!! Το βόρειο πόλο στο νότιο!!!!

μου φαινεται πρεπει να παω στον δικο σου γυναικολογο!!αλλα μου πεφτει λιγο μακρυα!!μηπως και ανεβασει την ψυχολογια του συζυγου!!στην Ξάνθη γυναικολογοι της προκοπης δεν υπαρχουν, πηγα στην Καβάλα αλλα κατι με χαλαει και σε αυτον και τωρα σκεφτομαι για Θεσσαλονικη. θα με φανε οι δρομοι αλλα απ' το να εχω αποτελεσμα δε με νοιαζει καθολου!!!!προτασεις δεκτες για γιατρους!!

Καλημερουδια και χρονια πολλα στις εορταζουσες! Ολο και καποια απ΄τις Μαριες μας θα γιορταζει σημερα!!

Εμας μας εχει σημερα η Συμβουλος συναντηση στις 11, οποτε απολαμβανω το πρωινο μου με καφεδακι και ποδια ψηλα!

Ειδες sissy μου, οταν κανω κοπανα μπαινω και πρωι για καφεδακι!

tina, υπεροχες στιγμες, μια απολαυστικη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

skybeam, η διαφορα 2,5 με 2,6 ειναι τοσο οριακη που δεν υπαρχει λογος ανησυχιας! Αν πραγματικα φοβοντουσαν για κατι θα σου προτειναν επιτοπου ληψη χοριακης λαχνης. Αν θελεις κανε και την αμνιο, αλλα προς το παρον μη σκας καθολου! Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και ολα τα καλα ερχονται!

natasoula, δεν επεσες εξω τελικα! Αν η μορφολογια σας ειναι 20% χωρις ανομαλιες ειστε πολυ πανω απ΄το οριο του 15% που προβλεπουν οι εξετασεις. Για την κατατμηση μη σκας ιδιαιτερα, αν βρεθει ψηλη, με τρεις μηνες σουπερ αντιοξειδωτικη θεραπεια τα αποτελεσματα βελτιωνοται θεαματικα! Και η εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση και IMSI (τεραστιας ευκρινειας μικροσκοπιο), ειναι παντα εκει σαν δευτερη επιλογη! Βιταμινουλες και βουρ τωρα!

Καλημερουδια σε ολες, παω να ντυθω και τα ξαναλεμε!

Διαφημίσεις

Μαρια σταρ με συγκίνησε το μήνυμα σου..τα πάντα θα κάνουμε!!!!

Νατασουλα μου εμένα ο άντρας μου ειναι το άλλο άκρο.. Πολυ χαλαρος!!

Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ολα γινονται κ απο τότε το λέω κ εγω.. Βεβαια τωρα με ακούς πιο αισιόδοξη.. Οταν μου έρχεται περίοδος τα βλέπω ολα μαύρα...

Αλλα αν διαβάσεις κ σε αλλα τοπικ θα δεις περιπτώσεις χωρις σπερματοζωαρια που βρήκαν μονο 1 κ γονιμοποιησαν..

Εμεις κάνουμε 3 μήνες θεραπεία με βιταμίνες κ αρχές του μήνα θα πάμε να δούμε τι κάναμε.. Ξερεις ποσο με φοβίζει αυτο;; Αλλα θα δούμε..

Γεωργια μου να ξεκλεβεις λιγο χρόνο κ για μας...

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα γιορτάζω, έτσι με γιόρταζε η μαμά μου από μικρή, αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, μου εύχονται και τον 15αύγουστο, οπότε έχω διπλή γιορτή!

Μακάρι να ήμασταν κοντά να σας κερνούσα!

Τίνα τέλεια και τα δικά σου νέα!!!! Μπράβο κορίτσι, πολύ χάρηκα, όλο ευχάριστα χθες!

georgia69 μου ετοιμάζω το αυγουλάκι μου τώρα για να το φάω (μην μπερδέψουμε τα αυγά εδώ μέσα!!!), τρία είναι όντως πολλά, ένα την ημέρα θα τρώω, είμαι 6η μέρα, πιστεύω η ωοληψία θα γίνει γύρω στην 12η πάνω κάτω, αύριο θα ξέρω περισσότερα, άρα είμαι στα μισά. Απόλαυσε την μέρα, πιστεύω η σύμβουλος δεν θα σας κρατήσει πολύ! Εσύ σε τι φάση είσαι?

Skybeam μου δυστυχώς δεν ξέρω από αυτά για να σου πω την γνώμη μου, αλλά αφού σου είπε η georgia69 να μην ανησυχείς, τότε είμαστε οκ, δεν είναι κάτι σοβαρό!!!

Stardustmg εγώ το μεσημέρι κάνω τις ενεσούλες, πότε θα πας για τον υπέρηχο?

καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρονια πολλά και καλά!!

ιδιέτερες ευχές σε όλες όσες έχουν την ονομαστική τους εορτή!!!

θέλουμε κεραστικό!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Κεραστικό με κούριερ να στείλω????

HvAnp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria 24/11

34. natasoula81 21/11

35. mar1981

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v
  3. lolita 78

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Αγαπούλες μου εν έτη 2012-13 όλες θα γίνουμε μάνες!!!

την εξωσωματική γιατί την ανακάλυψαν????για να γίνουμε όλες μάνες!!!!

και θα γίνουμε!!!!

σίσσυ μου, δείτε πρώτα το σπερμοδιάγραμμα και φιλικά θα σε συμβούλευα όπως και να είναι να κάνετε μια σπερματέγχυση τον Γεννάρη...και αν μέχρι τον ιούνιο θα έλεγα εγώ αφού έχετε κάνει 2-3 τοποθετήσεις και δεν (αυτό είναι το χειρότερο σενάριο, εύχομαι τώρα να είσαι εγκυούλα και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από αυτά ) κάνεις εξωσωματική...πάνω από όλα όχι άγχος...

το εγώ δεν θα γίνω ποτέ μάνα είναι για πριν το 80...

το ερώτημα είναι πότε θα γίνω μάνα και αυτό μόνο ο Κύριος το γνωρίζει...ας Τον εμπιστευτούμε και όλα θα πάνε τέλεια!!!

πάντα σκέφτομαι το θαύμα με το Απόστολο Πέτρο που με την προτροπή του Χριστού περπάτησε στη θάλασσα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...