Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πες του πως η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη κι οσο το νινι τον βλεπει κατσουφη δεν θα ερχεται...Χαλαρωστε παρτε τις βιταμινουλες σας και απολαυστε ο ενας τον αλλον κι ολα θα πανε καλα!

το ξερει αλλα.....τελος παντων...αχ ευτυχως που ειστε και εσεις ρε κοριτσια, τα λεω καπου και ξαλαφρωνω!!!!φιλακια πολλα και καλο βραδυ!να εχετε ολες τα καλυτερα ονειρα και να γινουν πραγματικοτητα!!τα κακα ουστ!!μουτς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα και από μένα κοριτσάκια και ελπίζω να είναι όλα καλα και για την Τινά μας γιατί αγχωθηκα λίγο...

Θα τα πούμε το πρωί με άλλη διάθεση και καθαρό ξεκούραστο μυαλό.

Φιλάκια πολλά...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλα, καλα, κοιμηθειτε εσεις! Τωρα που μπηκα εγω θα κανω την κουκουβαγια!

Απο που να πρωτοαρχισω;

mina pa, τέλεια με το μπουμπουκακι! Απο δω και περα θα το καμαρωνουμε σε καθε υπερηχο να στρουμπουλευει (και τη μαμα επισης, χε, χε)! Καλα σου ειπε για ξεκουραση! Ο δικος μου ο παλιος ολα αερα-πατερα τα βλεπε, λες κι ειχα τις εγκυμοσυνες στο τσεπακι μου!

georgkat, ησυχασα κουκλα μου, που ολα πηγαν καλα! Δε σου ειπα, υπνακος πολυτελειας; Αληθεια, σου ειπε τιποτα για την προσβαση στον τραχηλο; Εννοω, αν οντως περναει δυσκολα ο καθετηρας ή τζαμπα σε ταλαιπωρησαν τοσο στην σπερματεγχυση; Οι συμφησουλες στην περιοχη μαλλον εγιναν απο τους "ευγενεις χειρισμους", ευτυχως τις ξεφορτωθηκες κι αυτες! Αντε, τυχερουλα, θα εχεις και πριβε προβολη!!

maria_v, ουσιαστικα χρειαζεσαι μονο τα ασπραδια! Αν σου αρεσει τρως και τους κροκους, αλλα με τρια αυγα τη μερα, θα φτασει η χοληστερινη σου στα συννεφα! Το κακο με τους γιατρους ειναι οτι συνηθως τις συμβουλες τις δινουν κατοπιν εορτης (οπως την πατησα κι εγω), οποτε εσας ειπα να σας προλαβω!! Ευχομαι ολα να πανε καλα, δυναμη και αισιοδοξια! Κι οπως παντα χαμογελο!!!

natasoula, ακομα εισαι στην αναμονη, μην ξεχνιομαστε! Μεχρι τη χοριακη δεν ακουμε τιποτα!

astage, τι απαραδεκτες αυξησεις ειναι αυτες; Δηλαδη, το δεκαπλασιο (απο 60 σε 600) δεν τους εφτανε; Λες και δεν ξερουν τι γινεται στην αγορα! Το γυρνας μετα στην μαυρη οικονομια ή δεν το γυρνας;

s-maria, την 6η εβδομαδα αρχιζει ουσιαστικα να φαινεται ο καρδιακος παλμος! Ειναι πολυ νωρις για ασχημες σκεψεις, ειδικα αν δεν εχει σταθερη περιοδο! Ο δικος μου περιμενε μεχρι και την εβδομη πριν αρχισει να ανησυχει! Λιγη θετικη σκεψη παντα βοηθαει!

tina και skybeam περιμενουμε νεα! Μας αργησατε αποψε!

Evangelia, tinkerbell και Λια, φιλακια πολλα! Ελπιζω οι καυτες νυχτες να συνεχιζονται! Ετσι κι αλλιως πρεπει να ΄μαστε σε φορμα! ;)

Τωρα να τα φαω τα γαριδακια ή θα ειμαι εντελως γαϊδουρα; Αρχισαν να με πιανουν τα μεταμεσονυχτια!

Καλα, καλα, κοιμηθειτε εσεις! Τωρα που μπηκα εγω θα κανω την κουκουβαγια!

Απο που να πρωτοαρχισω;

mina pa, τέλεια με το μπουμπουκακι! Απο δω και περα θα το καμαρωνουμε σε καθε υπερηχο να στρουμπουλευει (και τη μαμα επισης, χε, χε)! Καλα σου ειπε για ξεκουραση! Ο δικος μου ο παλιος ολα αερα-πατερα τα βλεπε, λες κι ειχα τις εγκυμοσυνες στο τσεπακι μου!

georgkat, ησυχασα κουκλα μου, που ολα πηγαν καλα! Δε σου ειπα, υπνακος πολυτελειας; Αληθεια, σου ειπε τιποτα για την προσβαση στον τραχηλο; Εννοω, αν οντως περναει δυσκολα ο καθετηρας ή τζαμπα σε ταλαιπωρησαν τοσο στην σπερματεγχυση; Οι συμφησουλες στην περιοχη μαλλον εγιναν απο τους "ευγενεις χειρισμους", ευτυχως τις ξεφορτωθηκες κι αυτες! Αντε, τυχερουλα, θα εχεις και πριβε προβολη!!

Καλα το τι ανάποδο πλάσμα ειμαι δεν λέγεται. Είπα κι εγω θα ειμαι πτώμα απο την ναρκωση και καλα.... Έτοιμη για ξενυχτι η δικιά σου!!! Ροδαλη ροδαλη η φάτσα μου !!! Ο τραχηλος μια χαρα, η μήτρα έχει πράγματι μια ελαφριά κλήση αλλα δεν δικαιολογεί την ταλαιπωρία της σπερματεγχυσης. Οι συμφισουλες ειναι αυτές που είχε δείξει η σαλπιγγογραφια απλα δεν ήταν ψηλά στις σαλπιγγες αλλα χαμηλα στον τραχηλο. Ο καθετηρας με ταυτόχρονο υπερηχο θα είχε μπει σρο δευτερόλεπτο. Οσο σκέφτομαι τον πόνο που τραβηξα τότε και τωρα που έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση δεν κατάλαβα τιποτα, με πιάνει η ψυχή μου. Αυτο που μου είπε για την θρομβοφιλια με αγχωσε λιγάκι, είδα και κάτι τιμές τρελές και έπαθα ενα μίνι εγκεφαλικό !!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρονια πολλά και καλά!!

ιδιέτερες ευχές σε όλες όσες έχουν την ονομαστική τους εορτή!!!

θέλουμε κεραστικό!!

τίνα μου που είσαι κοριτσάκι μου???sky??

παπάκι...να προσέχεις το μωρό!!!μια χαρά όλα...

οι ενεσούλες πως πάνε κορίτσια??

γεωργία μου, τι κάνεις ρε ψυχή??τι μέρα είσαι σήμερα???

πες μας τα νέα σου....

ευτυχώς που γίνεται και ο κρόκος...εγώ όλο θα το τρώω πολύ μου αρέσουν τα αυγά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημέρα! sorry που άργησα...

Λοιπόν, 2,6 η αυχενική μας, πάνω από το όριο λιγάκι. 1:800 οι πιθανότητες για Down. Δεν ανησυχεί η κα που μου έκανε τον υπέρηχο αλλά(!)... να πάω να κάνω λέει ένα τρίπλεξ καρδιάς του εμβρύου στο Έλενα ή στο Ωνάσειο και να επαναλάβουμε την αυχενική στη 17η εβδομάδα (αυτό μου φαίνεται πάνκουφο και... δεν ξέρω). Περιμένω τα συγκεντρωτικά από τις αιματολογικές για να επικοινωνήσω με τη γιατρό μου και να δούμε.

Ντουγρού για άμνιο πάω, δεν το συζητάω. Ο άντρας μου λέει θα είναι βλακεία να σκέφτομαι άμνιο, αλλά τόσα ξέρει τόσα λέει....

Είμαι λίγο να σκάσω όπως καταλαβαίνετε!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

μπεμπεδόσκονη σε όλες, μην ξεχνιομαστε!!!!

όλα καλά χθες,ακούσαμε και καρδούλα...μετα το γιατρό πήγαμε σε κατι φίλους μας και πιαστήκαμε μεχρι αργά γιαυτο δεν μπόρεσα να μπω sorry κοριτσακια μου.

κατερινάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και που το πέρασες ανώδυνα,πάει και αυτό τώρα τα καλύτερα έρχονται!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια μου γλυκα!

Ποσο χαρηκα Μινακι μου με τα νεα για το μωρακι σουυυυ! Αυτος θα ειναι ο προδρομος για τα δικα μας μωρακια.. (Το χουμε δεσει εμεις τον αγοραρο ετσι?). Ολα καλα να σου πανε μεχρι το τελος!

Τινα μου περιμενουμε τα νεα σου, οπως και απο την Sky!

Οι συνεξωσωματικουλες μου πως πανε? εγω πριν λιγο εκανα την πρωινη μου ενεσουλα και ολα καλα!

Κατερινακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλα!

Νατασσα μου μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου, ξερω οτι ειναι δυσκολο.. Αλλα που θα παει? θα το τσακωσεις το μπεμπακι! Ειμαι σιγουρη!

Γεωργια μου, μη χανεσαι! Αξημερωτη μπαινεις κ εσυ!

Μαριεττουλα μου που εισαι? ολα καλα?

Σε ολα τα αλλα μου κοριτσακια πολλα γλυκα φιλακια!

Χρονια πολλα και απο την ημερα σημερα! Τα εισοδια της Θεοτοκου! Ας μας βοηθησει η Παναγιτσα μας να πανε ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

skybeam η κουνιαδα μου πρίν 2 μήνες είχε αυχενική 3,2 έκανε αμνιοπαρακέντηση και όλα είναι μια χαρά, υγιέστατο το μωράκι της,μην αγχώνεσαι..της είπανε επίσης οτι στα κοριτσάκια βγαίνει συνήθως ανεβασμένη η αυχενική

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι βρε, δυο λεπτά πίσω!

Λοιπόν, 2,6 η αυχενική μας, πάνω από το όριο λιγάκι. 1:800 οι πιθανότητες για Down. Δεν ανησυχεί η κα που μου έκανε τον υπέρηχο αλλά(!)... να πάω να κάνω λέει ένα τρίπλεξ καρδιάς του εμβρύου στο Έλενα ή στο Ωνάσειο και να επαναλάβουμε την αυχενική στη 17η εβδομάδα (αυτό μου φαίνεται πάνκουφο και... δεν ξέρω). Περιμένω τα συγκεντρωτικά από τις αιματολογικές για να επικοινωνήσω με τη γιατρό μου και να δούμε.

Ντουγρού για άμνιο πάω, δεν το συζητάω. Ο άντρας μου λέει θα είναι βλακεία να σκέφτομαι άμνιο, αλλά τόσα ξέρει τόσα λέει....

skybeam η κουνιαδα μου πρίν 2 μήνες είχε αυχενική 3,2 έκανε αμνιοπαρακέντηση και όλα είναι μια χαρά, υγιέστατο το μωράκι της,μην αγχώνεσαι..της είπανε επίσης οτι στα κοριτσάκια βγαίνει συνήθως ανεβασμένη η αυχενική

Ελπίζω κι εμείς να μην έχουμε πρόβλημα... Α, μπορεί λέει να είναι αγοράκι. Δεν την άκουσα όμως να το λέει και με μεγάλη βεβαιότητα.

sky μου, λιγάκι πάνω από το όριο είναι από ότι κατάλαβα...

αυτά δεν τα συσχετίζουν με κάτι άλλο ή βλακεία λέω...

δεν γνωρίζω από αυτά...σίγουρα λέω να πάρεις ακόμη μια άποψη...την άμνιο σε ποία βδομάδα την κάνουν?

να είσαι ήρεμη και το μωράκι σου είναι υγιέστατο...μην ανησυχείς...

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

μπεμπεδόσκονη σε όλες, μην ξεχνιομαστε!!!!

όλα καλά χθες,ακούσαμε και καρδούλα...μετα το γιατρό πήγαμε σε κατι φίλους μας και πιαστήκαμε μεχρι αργά γιαυτο δεν μπόρεσα να μπω sorry κοριτσακια μου.

κατερινάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και που το πέρασες ανώδυνα,πάει και αυτό τώρα τα καλύτερα έρχονται!!

χθες είδα στον ύπνο μου, τη κατερίνα με τσιγάρο:o να οδηγά και εγώ με τα πόδια και από πάνω μας τόνοι μπεμπεδόσκονη....

ο νηστικός στον ύπνο του.....

πολύ ωραία τα νέα και από το κοριτσάκι μας...!!!!

σε συγχωρούμε αλλά να μπαίνεις να μας τα λές να μην ανυσηχούμε....

1533345xcnw09g7xt.gif

εγω πριν λιγο εκανα την πρωινη μου ενεσουλα και ολα καλα!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

sky μου, λιγάκι πάνω από το όριο είναι από ότι κατάλαβα...

αυτά δεν τα συσχετίζουν με κάτι άλλο ή βλακεία λέω...

Ναι, το όριο είναι 2,5, αλλά έχει να κάνει και με το ύψος του εμβρύου. Αυξημένη αυχενική συσχετίζεται με σύνδρομο down, καρδιακό πρόβλημα ή πρόβλημα στους νεφρούς. Θα δούμε!...

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Ναι, το όριο είναι 2,5, αλλά έχει να κάνει και με το ύψος του εμβρύου. Αυξημένη αυχενική συσχετίζεται με σύνδρομο down, καρδιακό πρόβλημα ή πρόβλημα στους νεφρούς. Θα δούμε!...

το μωράκι σου είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ...

μην μου αγχώνεσαι θα κάνεις ότι σου πουν οι γιατροί...

θα προσευχηθούμε όλες να πάνε όλα καλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...