Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ηρθα κ εγω οτι πηγα βολτα πηγα τωρα τα κεφαλια μεσα θα ξανα βγω την παρασκευη για να κανω εξετασεις κ μετα 11 δεκεμβριου που θα εχω ξανα ραντεβου οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στο ραντεβου για καφε απαγορευση γιατρου λεει τωρα τους 3 μηνες κατσε ξεκουρασου μην βγαινεις εξω μην κανεις δουλειες κ επισης οχι ΣΕΞ :shock::shock::shock: ετσι εμεινα οταν ακουσα οχι σεξ χαχαχαχα!!του λεω καλα ποσο ακομα αποχη χαχα τρελαθηκε ο γιατρος . ολα καλα το μπεμπακι μας μεγαλωσε κανονικα ακουσαμ καρδουλα με τελειους χτυπους ο γιατρος ειναι υπερ ευχαριστημενος η αναπτυξη τελεια αλλαζω μηνα καθε 2 του μηνος τον ρωτησα ποσο ειμαι τελικα κ μου λεει με αυτα που βλεπω κ με την χοριακη 8 εβδομαδων ειμαι ,ηρθε κ ο αντρας μου μεσα το ειδε ακουσε καρδουλα ειχε χαζεψει τελειος τον εβλεπα κ γελουσα χαχαχ!!!

αυτα τα νεα μου.

μπραβο ρε κοπελια!!!!ποσο τελειο!!!μην κουνας κωλο τωρα!!!κατσε εκει που καθεσαι και μην δινεις σημασια σε τιποτα!!!!!!

astage μην πληρωνεις τιποτα. αι σιχτιρ!δεν θα μας πεθανουν αυτοι....αμα δεν εχεις τα λεφτα δε θα πεθανεις κιολας για να τα βρεις......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο παπάκι τέλεια τα νεα από το μικρούλι σας!!

Και είδες που στο λέγαμε αχόρταγη κομμένο το σεξ.κατσε λοιπόν τώρα ήσυχη και κλωσσα το μωράκι σου και υπομονή θα περάσει το πρώτο τρίμηνο και μετά μπορεί και να σε αφήσει.

Ο μεταλας τι επαθε;ΣΟΚ να φανταστώ ε;

bKtop2.png8BRwp3.png

Μπράβο παπάκι τέλεια τα νεα από το μικρούλι σας!!

Και είδες που στο λέγαμε αχόρταγη κομμένο το σεξ.κατσε λοιπόν τώρα ήσυχη και κλωσσα το μωράκι σου και υπομονή θα περάσει το πρώτο τρίμηνο και μετά μπορεί και να σε αφήσει.

Ο μεταλας τι επαθε;ΣΟΚ να φανταστώ ε;

ναι εμεινε κοιτουσε με εναν περιεργο τροπο τον εβλεπα κ γελουσα !!

σας ευχαριστω ολες για της ευχες παω να ξαπλωσω γιατι ξεσαλωσα σημερα 10:30 μαζευτηκαμε στο σπιτι στην μανα μου κ τωρα ξεκουραση οπως ολοι μερα!!

καλο σας βραδυ φιλακια πολλααα!!! κ ονειρα γλυκα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ να γκρινιάξω λίγο ακομα για την δουλεια;

Πλήρωσα εφορία για περυσι 8.000€!!! ενώ είχα να μαζέψω απλήρωτα διδακτρα 12.000!!!

Τελικά απί τα 12.000 μου μείνανε τα 5.000 και τους εχεις να σου λένε "έλα μωρέ από μένα περιμενεις κι άλλοι σε χρωστάνε". Στην αρχή της χρονιάς είπα να διώξω κόσμο αλλα λες άμα τους σταματήσω θα χάσω και τα προηγούμενα...και τα παιδιά τι φταίνε άμα είναι άχρηστοι οι γονείς.γιατι εδω στην περιοχή που είμαι έχουν χρήμα αλλα τα υρωνε άλλου ειδικά αυτοί που με χρωστάνε...

Ουφ τα είπα λίγο.

sorry κιόλας για το άσχετο της υπόθεσης.

bKtop2.png8BRwp3.png

ναι εμεινε κοιτουσε με εναν περιεργο τροπο τον εβλεπα κ γελουσα !!

σας ευχαριστω ολες για της ευχες παω να ξαπλωσω γιατι ξεσαλωσα σημερα 10:30 μαζευτηκαμε στο σπιτι στην μανα μου κ τωρα ξεκουραση οπως ολοι μερα!!

καλο σας βραδυ φιλακια πολλααα!!! κ ονειρα γλυκα!!

καλο βραδυ κοπελια και καλη ξεκουραση!!φιλακια

Διαφημίσεις

astage καλα ξεμπερδεματα ευχομαι καλη μου και να κανεις αυτο που σε συμφερει κι οχι αυτο που σε υποχρεωνουν!

Παπακι μου sex machine μου εσυ τωρα θα γινεις μανα κομενες οι ζουζουνιες :tongue: κριμα που δεν θα σε δω :( αλλα χαλαλι αρκει να ειναι καλα το σπορακι κι εμεις δεν θα χαθουμε...Ειπαμε κερκιδα θα κανουμε εξω απο το μαιευτηριο :D

natasoula τα ροζ μπορει να ειναι αιμα εμφυτευσης μην σε παιρνει απο κατω ακομη...Το παπακι ηταν 5 εβδομαδων εγκυος και ολο περιοδος της ερχοταν ετσι νομιζε τουλαχιστον :rolleyes:

Καλο ξημερωμα και πολλα φιλια σε ολες!

Αχ να γκρινιάξω λίγο ακομα για την δουλεια;

Πλήρωσα εφορία για περυσι 8.000?!!! ενώ είχα να μαζέψω απλήρωτα διδακτρα 12.000!!!

Τελικά απί τα 12.000 μου μείνανε τα 5.000 και τους εχεις να σου λένε "έλα μωρέ από μένα περιμενεις κι άλλοι σε χρωστάνε". Στην αρχή της χρονιάς είπα να διώξω κόσμο αλλα λες άμα τους σταματήσω θα χάσω και τα προηγούμενα...και τα παιδιά τι φταίνε άμα είναι άχρηστοι οι γονείς.γιατι εδω στην περιοχή που είμαι έχουν χρήμα αλλα τα υρωνε άλλου ειδικά αυτοί που με χρωστάνε...

Ουφ τα είπα λίγο.

sorry κιόλας για το άσχετο της υπόθεσης.

ετσι ειναι...αυτοι που εχουν επωφελουνται απο αυτες τις καταστασεις. κοιτουν τι κανουν τα γουστα τους...τομαρια πραγματιικα. αμα δεις οτι φτανουν τα πραγματα στο απροχωρητο, πατα το ενα κλεισιμο και ξεκινα τα ιδιαιτερα. τουλαχιστον δεν θα εχεις το αγχος της εφοριας. εχω κολλητη που διδασκει γαλλικα ιδιαιτερα και βγαζει πολλα περισσοτερα απο φροντιστηριο. το σκεφτηκες καθολου??

astage καλα ξεμπερδεματα ευχομαι καλη μου και να κανεις αυτο που σε συμφερει κι οχι αυτο που σε υποχρεωνουν!

Παπακι μου sex machine μου εσυ τωρα θα γινεις μανα κομενες οι ζουζουνιες :tongue: κριμα που δεν θα σε δω :( αλλα χαλαλι αρκει να ειναι καλα το σπορακι κι εμεις δεν θα χαθουμε...Ειπαμε κερκιδα θα κανουμε εξω απο το μαιευτηριο :D

natasoula τα ροζ μπορει να ειναι αιμα εμφυτευσης μην σε παιρνει απο κατω ακομη...Το παπακι ηταν 5 εβδομαδων εγκυος και ολο περιοδος της ερχοταν ετσι νομιζε τουλαχιστον :rolleyes:

Καλο ξημερωμα και πολλα φιλια σε ολες!

ευχαριστω κοριτσι μου για το κουραγιο, αλλα το νιωθω. συνηθως μια γυναικα τα αντιλαμβανεται αυτα. ερχεται και θα πεθανω και απο τους πονους παλι ρε γαμωτο....οχι αλλους πονους!!!!!βαρεθηκα να χαπακωνομαι...:(ασε που ουτε να χαρω μια μερα δε μπορω!21 περιμενω και κατευθειαν στην ωρα της η ρουφιανα!!!

ΑΣΠΑ μου δεν χρειάζεται να κανω τιποτα για την ενδομητριωση. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Βασικα την άλλη Δευτέρα που θα πάω για υπερηχο και θα δούμε και το DVD θα μου πει κι άλλες λεπτομέρειες.

Μαρία s πολυ λυπάμαι για την συνυφαδα σου. Απο την πικρή πείρα που έχω απο μαλακες γιατρούς μήπως να πάρει κι άλλη γνώμη.

Λια λεπτομέρειες για αυτές τις εστίες απο Δευτέρα που θα μου πει κι εμένα ο γιατρός.

Παπακι μου ποσο χαίρομαι δεν λέγεται!!!!!! Ο μπεμπης είπαμε θα ειναι το λατρεμενο μας!!!!

Λολιτα κι, μαριεττα μου, σισσακι, Μαρία, τινακι, Γεωργία μου Φιλακια πολλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ευχαριστω κοριτσι μου για το κουραγιο, αλλα το νιωθω. συνηθως μια γυναικα τα αντιλαμβανεται αυτα. ερχεται και θα πεθανω και απο τους πονους παλι ρε γαμωτο....οχι αλλους πονους!!!!!βαρεθηκα να χαπακωνομαι...:(ασε που ουτε να χαρω μια μερα δε μπορω!21 περιμενω και κατευθειαν στην ωρα της η ρουφιανα!!!

Ευχομαι να δικαιωθω οπως δικαιωθηκα με το παπακι.Της ελεγα οτι μαλλον ειναι εμφυτευση κι εκεινη ελεγε ποναω ερχεται και νατο το αιμα και να οι πονοι και να και το σπορακι.Θα πηγαινε το παιδι φανταρος κι αυτη ακομη θα νομιζε πως της ερχεται περιοδος !

Οι πονοι ειναι πλεον ρουτινα για μας με τοσες εξετασεις επεμβασεις ενεσεις κλπ τα χουμε δει ολα!

Κι αν δεν ειναι αυτος ο μηνας θα ειναι ο επομενος με υπομονη και επιμονη θα τα καταφερουμε!

Διαφημίσεις

Ευχομαι να δικαιωθω οπως δικαιωθηκα με το παπακι.Της ελεγα οτι μαλλον ειναι εμφυτευση κι εκεινη ελεγε ποναω ερχεται και νατο το αιμα και να οι πονοι και να και το σπορακι.Θα πηγαινε το παιδι φανταρος κι αυτη ακομη θα νομιζε πως της ερχεται περιοδος !

Οι πονοι ειναι πλεον ρουτινα για μας με τοσες εξετασεις επεμβασεις ενεσεις κλπ τα χουμε δει ολα!

Κι αν δεν ειναι αυτος ο μηνας θα ειναι ο επομενος με υπομονη και επιμονη θα τα καταφερουμε!

μακαρι να τα καταφερουμε ολες γρηγορα!!!αλλα ξερεις τι με χαλαει πιο πολυ απ΄ολα? το οτι χαλιεται πιο πολυ ο αντρας μου απο μενα. καθε φορα γινεται χαλια και εχει απογοητευτει τοσο πολυ που δεν ξερω τι να κανω. κανω τον καραγκιοζης οσο μπορω, μηπως παρει τα πανω του αλλα δεν πιανει παντα

Η Τινα δεν μπηκε να μας πει κι εκεινη τα νεα της!Θα μας τα πει το πρωι!

και να θελει δε μπορει να μας τα κρυψει!!αλλιως θα παω Κομοτηνη, θα την βρω και ας μην την ξερω!!

μακαρι να τα καταφερουμε ολες γρηγορα!!!αλλα ξερεις τι με χαλαει πιο πολυ απ΄ολα? το οτι χαλιεται πιο πολυ ο αντρας μου απο μενα. καθε φορα γινεται χαλια και εχει απογοητευτει τοσο πολυ που δεν ξερω τι να κανω. κανω τον καραγκιοζης οσο μπορω, μηπως παρει τα πανω του αλλα δεν πιανει παντα

Πες του πως η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη κι οσο το νινι τον βλεπει κατσουφη δεν θα ερχεται...Χαλαρωστε παρτε τις βιταμινουλες σας και απολαυστε ο ενας τον αλλον κι ολα θα πανε καλα!

Κατερίνα μου μακάρι να μην χρειαστεί τίποτα για την ενδομητρίωση ούτε τώρα ούτε ποτέ.κοιτα εσύ να μείνεις έγκυος και θα περάσει με την εγκυμοσύνη.μη κοιτάς που εγώ πέτυχα το λαχείο και αφού γέννησα κιόλας ξαναεπαθα...

Νατασουλα χαλάρωσε.στο ξαναείπα μόνο το κόκκινο δεν θέλουμε το ροζ καλό μου ακουγεται.Οσο για τα ιδιαιτερα παλιά μου τέχνη κόσκινο έτσι ξεκίνησα και μετα το άνοιξα το ριμαδι και μου έχει φάει την ζωή.αλλα μετα είναι και το γαμωτο της υπόθεσης γιατί κάτι που το έκανα μόνη μου με τόσα όνειρα να το κλεισω για κάτι λαμόγια...

Ευαγγέλια δίκιο εχεις έχουμε περάσει τόσους πόνους που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.ολα τα ξεχνάμε.

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...